yarın bilgi almak için doktora gidicem fakat hangi gün gitmek gerekir ilk muayene için yani adetin 12. günü yada adetin ikinci günü ben im adetim eylül 1 idi ekm 1 gibi başlamak için sanırım bu adetimin 12. günü mü gitmem lazım
canım ilk randevu için öyle bişeye gerek yok diye sanıyorum...ben öylesine bir zamanda gitmiştim...onlar seni yönlendiriyorlar zaten..
canım ilk randevu için öyle bişeye gerek yok diye sanıyorum...ben öylesine bir zamanda gitmiştim...onlar seni yönlendiriyorlar zaten..
garsalna çalışıyormusun evdemisin ben çalışıyordum bebek için ayrıldım ankara medicana hastanesinde çalışıyordum bizim müdür biraz gıcık olduğğu için bide çalıştığım ortam çok stresli idi o yüzden ayrıldım evdeyim şimdide heyecanla tedaviye başlmayı bekliyorum
şu anda raporluyum evde yatmakla meşgulüm ama pazartesi başlayacam ana sınıfı öğretmeniyim ben...ösledim zaten çocukları..
ayyy ne güzel. çok isterdim anasınıfı öğretmeni olmayı
inşallah az kaldı allahın izniyle sizde kavuşacaksınız...
sonuc: pozitifffffffffff cok mutluyumm :))
oleyyyyycanım Allah kucağına almayı nasip etsinnnn..
inş canım tşk ederim
sonuc: pozitifffffffffff cok mutluyumm :))
fatmacık, biraz hatırlatsana bize, kaç yasındasın, nerde yasıyorsun, ne tedavisi uygulanmıstı, kaç senelik evlisin ve sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?