2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım ilk randevu için öyle bişeye gerek yok diye sanıyorum...ben öylesine bir zamanda gitmiştim...onlar seni yönlendiriyorlar zaten..

canım ilk randevu için öyle bişeye gerek yok diye sanıyorum...ben öylesine bir zamanda gitmiştim...onlar seni yönlendiriyorlar zaten..

garslan selam hoşgeldin ben bazı kliniklere gidip ücret bilgisi falanda alıcam bide kliniklere bakıcam nasıl havasını solucam bakalım sonrada dedin gbi yarın bilgi alınca başlıcam inşallah hayırlısı

garslan selam hoşgeldin ben bazı kliniklere gidip ücret bilgisi falanda alıcam bide kliniklere bakıcam nasıl havasını solucam bakalım sonrada dedin gbi yarın bilgi alınca başlıcam inşallah hayırlısı

garsalna çalışıyormusun evdemisin ben çalışıyordum bebek için ayrıldım ankara medicana hastanesinde çalışıyordum bizim müdür biraz gıcık olduğğu için bide çalıştığım ortam çok stresli idi o yüzden ayrıldım evdeyim şimdide heyecanla tedaviye başlmayı bekliyorum

şu anda raporluyum evde yatmakla meşgulüm ama pazartesi başlayacam ana sınıfı öğretmeniyim ben...ösledim zaten çocukları..

ayyy ne güzel. çok isterdim anasınıfı öğretmeni olmayı

tşk ederim canım gerçektende harika bişeyyy...ama tabi o kadar çocuğun içinde olunca ister istemez benimde böyle çocuklarım olacak mı?acaba kendi çocuğumada böyle yararlı olabilecek miyim?demekten kendini alamıyorsun..

benim eşimde sınıf öğretmeni..onunda tek arzusu kendi çocuğumuza ilk okuma yazmayı kendisi öğretmek..Rabbim inşallah nasip eder..az kaldı bakalım..

bende bir polis olmayı birde anasınıfı öğretmeni olmayı isterim ne güzel çocuklar iii geliyordur sana

fatmacık

tebrik ederim arkadaşım hadi bakalım inşallah herşey böyle güzel gitmeye dvm eder ve hayırlısıyla kucağına alırsın misss kokulu yavrunu.

fatmacık, biraz hatırlatsana bize, kaç yasındasın, nerde yasıyorsun, ne tedavisi uygulanmıstı, kaç senelik evlisin ve sorun neydi?

KIZLARRR!

Lütfen hepiniz sakinliğinizi ve sukunetinizi korumaya çalışın. şu anda ihtiyacımız olan en çok şey moral hiç bir şeyi takmayın zaten taksanızda değişen birşey olmuyor siz kendinizi üzdüğünüzle kalıyorsunuz. geriye dönüp baktığınızda herkes aynı yerinde ve bildiğini yapmaya devam ediyor biz ise onlar yüzünden kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz.

ne istiyorsak kendimiz için istiyoruz ve kendimiz için yapıyoruz. biz bir yola çıktık rabbim bize güç verdikçe de bu yolda yürümeye devam edicez. unutmayın yolun sonunda bizi misss kokulu yavrularımız bekliyor, şimdi önümüze çıkan taşlara takılıp kalırsak yavrularımıza kavuşamayız kiii dimi amaa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…