genelde erkek anaları kadında sanar kusuru.o yuzden boş boş konuşur aslını astarını bılmeden.ınsan kafasına ister istemez takıyor bunları bende zaman zaman yaşıyorum bole şeyler allaha havale et bak görümcende varmış onun da kızı var yanı.allah kımsenın yaptığını kımseye bırakmaz arkadaşım
idrar testleri çok yanıltıyor...ya sabırrrrrrrrrrrr
bir sitede buldum :)
1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması
anlayana tatlım..
ailesinde kanser,ms,kemik veremi dahil her hastalık var ben mubarek bir insan değillim ama allah her kululnu ayrı sever..
bide utanmadan 5 yıldır haslaıklar dadandı diyorlar.. da 5 yıldır allahın kulunu anne evladını üzüyoruz.. bir yuvayı yıkmak için yırtınıyoz ama demiyolar..
ama yıkamayacaklar bu yuvayı.. allah benimle allah onlara öyle meşguliyetler dertler versinki beni hatırlamasınlar 5 yıldır sadec bu duayı ettim ben
annem bana bedua almadan yaşa ve tırnağın taşa deydiğinde 2 kez düşün derdi
ben hergece uyurken bir gunu düşünürüm herşeyi ile bazen canımı bile yaksa da düşünürüm..
ve onları ben havale ediyorum rabbime..
sonuc: pozitifffffffffff cok mutluyumm :))
KIZLARRR!
Lütfen hepiniz sakinliğinizi ve sukunetinizi korumaya çalışın. şu anda ihtiyacımız olan en çok şey moral hiç bir şeyi takmayın zaten taksanızda değişen birşey olmuyor siz kendinizi üzdüğünüzle kalıyorsunuz. geriye dönüp baktığınızda herkes aynı yerinde ve bildiğini yapmaya devam ediyor biz ise onlar yüzünden kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz.
ne istiyorsak kendimiz için istiyoruz ve kendimiz için yapıyoruz. biz bir yola çıktık rabbim bize güç verdikçe de bu yolda yürümeye devam edicez. unutmayın yolun sonunda bizi misss kokulu yavrularımız bekliyor, şimdi önümüze çıkan taşlara takılıp kalırsak yavrularımıza kavuşamayız kiii dimi amaa!
Garslan cnm,belirti ararken kafayı yiyecektim.İnan özel bir belirti olmuyor.Benim ilk 3 gün belim ağrıdı.Sonra 1 gün durdu,sonra yine başladı.Ama esas belirti 12.günden sonra yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor.Rahat ol lütfen,senden de inşallah güzel haberi alacağız canım arkadaşım...Allah buradaki tüm arkadaşlarıma ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...
ay canım ya Allah razı olsun...ümit oldun vallahi..o kadar beter durumdayım ki..en büyük destekçim eşim..oda yanımda yok ve sanırımda 5 ay ayrı kalacağız((
Sen de artık yolun sonuna gelmişsin,az kaldı bak,sonra pozitifi görünce,niye kendimi bu kadar hırpalamışım diyeceksin...
benide eklermisiniz gerçi başlamadım henüz ama yarın gidicem ne gerekiyor
erkek infertilitesi
başkent üniversitesi tüp bebek merkezi(gidicem)
ilk deneme
10 yıllık evliyim
yeterli mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?