2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

anlayana tatlım..

ailesinde kanser,ms,kemik veremi dahil her hastalık var ben mubarek bir insan değillim ama allah her kululnu ayrı sever..

bide utanmadan 5 yıldır haslaıklar dadandı diyorlar.. da 5 yıldır allahın kulunu anne evladını üzüyoruz.. bir yuvayı yıkmak için yırtınıyoz ama demiyolar..

ama yıkamayacaklar bu yuvayı.. allah benimle allah onlara öyle meşguliyetler dertler versinki beni hatırlamasınlar 5 yıldır sadec bu duayı ettim ben

annem bana bedua almadan yaşa ve tırnağın taşa deydiğinde 2 kez düşün derdi

ben hergece uyurken bir gunu düşünürüm herşeyi ile bazen canımı bile yaksa da düşünürüm..

ve onları ben havale ediyorum rabbime..

Son düzenleyen: Moderatör:
idrar testleri çok yanıltıyor...ya sabırrrrrrrrrrrr

ben belirtide sordum..

göğüs ağrısı....kasık ağrısı lekelenme..

hepsi için güldü hayır dedi kan tahlili ... çünkü hormon veriyoruz ve prospektüslerine bak saydıklarının hepsi yazar...

bekle dedi.. ama takam kafana dedi..

bir sitede buldum :)

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

canım bunların bi kısmı varda ama o kadar hormon ilacı kullandık ondan diye düşünüyorum...çünkü sonucu positif olanda negatif olanda bu belirtileri az çok yaşıyor...ilaçlardan olsa gerek...

kendi yaptıkların asla görmezler zaten.hep suçlu bizler oluruz ınsanın dibine kadar moralini bozarlar sonra da ınsanlık güleryüz beklerler.ey güzel allahım sen büyüksün.

sonuc: pozitifffffffffff cok mutluyumm :))

Eşini ve seni çook tebrik ederim canım, Allah sağ salim doğum yapmak nasip etsin. Bizlere de dua et

maybeBaby bu mesajı beğendi.:81:

----------------------------------------------------------

NOT:Topiğimize yeni gelen tüm kader arkadaşlarım hoşgeldiniz. Tedavileriniz hayırlı olsun. Dilerseniz bilgilerinizi paylaşın da listemize ekleyip, birlikte yaşayalım heyecanınızı...

İnfertilite sebebi :
Tedavi merkezi:
Kaçıncı deneme:
Şuanki durum :

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobi:Negatif

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan POZİTİF

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : Wintersun GÜN SAYIYORUZ

14 Eylül Çarşamba : Hbyiron GÜN SAYIYORUZ

19 Eylül Pazartesi: Kontess2000 GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Garslan cnm,belirti ararken kafayı yiyecektim.İnan özel bir belirti olmuyor.Benim ilk 3 gün belim ağrıdı.Sonra 1 gün durdu,sonra yine başladı.Ama esas belirti 12.günden sonra yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor.Rahat ol lütfen,senden de inşallah güzel haberi alacağız canım arkadaşım...Allah buradaki tüm arkadaşlarıma ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin...

ay canım ya Allah razı olsun...ümit oldun vallahi..o kadar beter durumdayım ki..en büyük destekçim eşim..oda yanımda yok ve sanırımda 5 ay ayrı kalacağız((

ay canım ya Allah razı olsun...ümit oldun vallahi..o kadar beter durumdayım ki..en büyük destekçim eşim..oda yanımda yok ve sanırımda 5 ay ayrı kalacağız((

Sen de artık yolun sonuna gelmişsin,az kaldı bak,sonra pozitifi görünce,niye kendimi bu kadar hırpalamışım diyeceksin...

benide eklermisiniz gerçi başlamadım henüz ama yarın gidicem ne gerekiyor
erkek infertilitesi
başkent üniversitesi tüp bebek merkezi(gidicem)
ilk deneme
10 yıllık evliyim
yeterli mi???

başkent ünv. gitmekte kararlımısın? önce oraya git konuş sonra da

bence akay tüp bebek tolga ecemişe git konuş... neden böyle dediğimi anlayacaksın nedenini anlayıcaksın...

çevremde çok kişi var dı bana akayı tavsiye eden bende anlamsız buluyordum..

gidinceye kadar.. 1.si para göz değiller 2.si çok sevgi dolu ve saygılılar... 3.sü ise her şeye bir çözümleri var raporu bile onlar çıkarıyorlar

senin haberin bile olmuyor sürçten herşeyi hazırlayıp yapıyorlar sen sadece evinde iğnelerinle uğaşıp transfer gününü bekliyorsun.. transfer sonrası ilaçların odana geliyor herşeyi onlar yapıyorlar..

ama yinede sen bilirsin..

çok evlat özlemi çeken arkadaşım burada hamile kaldı ve ben dediklerini merak ettiğim için gittim.. ve memnun kaldım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…