umarım bebeğin tutunmaya başlamıştır.. öncelikle şunu söyliyim yumurta olması için verilen ilaçlarda yumurta oluşuyor çok sayıda yeerli büyüklükte olanları topluyorlar,geç gelişen küçük olanlar içerde kalıyor çünkü benim daha geçen hafta pozitif netice almama ramen içerde 3 yumurta vardı yani onlar kendi kendine büyyüp sonra eriyormuş,haliyle içerde yumurtlama ve yumurt olduğu için akıntı oluyor,geçenlerde benim kasıklarında ağrı vardı doktorum dediki içerde yumurtalardan dolayı yani çatlama falan yapıyordur dedi... yani anlıcann normall daha devam eder,ağrın olursa bile endişelenme bence.....
bu arada benım bı sorum olucak bende 21.ağustosta 10.günde hafif lekenme oldu hemen doktora gittim kan tahlilş falan pozitifsonra 2 gun sonra falan derken katlanmış çok şükür ... daha önce 2 tane düşüğüm oldu kalp atımları olmadı, şimdi o yüzden hamile moduna giremedim, arkadaşlar aynı zamanda tahlil yaptırdığımız arkdaşlar var listede, siz şuan kaç haftalık hamilesiniz ben bu tüp bebekte hamilelik hesaplayı çözemedim bi türlü, benım transver 12 ağustostu,son reng 25 temmuz... yarın doktora gidicem keseyi görmeye inşallah herşey yolundadır... bu arada benim hala karnım ağrıyor
günaydın benide yazarmısınız listeye 12 ağustos ta acıbadem maslakta yaptırdım tüpbebeği,10.gün kanamayla uyanın ca betahcg yaptırdım 156 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 300leri bulmuştu şuan daha bebeğimle tanışmadık keseyi görmedik Allahıma çlok şükür ilk denemem de olumlu netice aldım ama benımde geçmişte 2 düşüğüm var o yüzden hamile moduna giremedim... yarın doktora gidecez inşallah keseyi sonraki aşamalarda da kalp atışlarını duyarız...
hamiş olan arkadalar..
ya 4.gün belirti olurmu yaaa offf.. aslında cevabı biliyorum OLMAZ ama ..........
ya sabırrrrrrrr
hamiş olan arkadalar..
ya 4.gün belirti olurmu yaaa offf.. aslında cevabı biliyorum OLMAZ ama ..........
ya sabırrrrrrrr
konress2000, senin tedavinde sadece ilaçlar içinmi rapor çıkmış oldu? ben anlamadım. yoksa tüp bebek raporumu çıkarıldı? raporun elindemi? ne yazıyor üzerinde canım?
kontes2000 ben sana yazdığımda hamilesin demiştim öle sanmıştım yani belli olduğunu düşünmüştüm ama 4. gün müş belki allah söyletmiştir olucak biliyorum neye inanaırsak o olur dimi hadi hayırlısı bilgiler içinde teşekkürler çok öpüyorum ankarada nerede oturuyorsun ne iş yapıyorsun daha önce sormuşmuydum bilmiyorum ama görüşürüz.by
umarım bebeğin tutunmaya başlamıştır.. öncelikle şunu söyliyim yumurta olması için verilen ilaçlarda yumurta oluşuyor çok sayıda yeerli büyüklükte olanları topluyorlar,geç gelişen küçük olanlar içerde kalıyor çünkü benim daha geçen hafta pozitif netice almama ramen içerde 3 yumurta vardı yani onlar kendi kendine büyyüp sonra eriyormuş,haliyle içerde yumurtlama ve yumurt olduğu için akıntı oluyor,geçenlerde benim kasıklarında ağrı vardı doktorum dediki içerde yumurtalardan dolayı yani çatlama falan yapıyordur dedi... yani anlıcann normall daha devam eder,ağrın olursa bile endişelenme bence.....
bu arada benım bı sorum olucak bende 21.ağustosta 10.günde hafif lekenme oldu hemen doktora gittim kan tahlilş falan pozitifsonra 2 gun sonra falan derken katlanmış çok şükür ... daha önce 2 tane düşüğüm oldu kalp atımları olmadı, şimdi o yüzden hamile moduna giremedim, arkadaşlar aynı zamanda tahlil yaptırdığımız arkdaşlar var listede, siz şuan kaç haftalık hamilesiniz ben bu tüp bebekte hamilelik hesaplayı çözemedim bi türlü, benım transver 12 ağustostu,son reng 25 temmuz... yarın doktora gidicem keseyi görmeye inşallah herşey yolundadır... bu arada benim hala karnım ağrıyor
pazartesi günü yaklaştıkça içime bi korku düşüyor ya..bu gün 9. günümmmm.......
pazartesi günü yaklaştıkça içime bi korku düşüyor ya..bu gün 9. günümmmm.......
azkaldı canım, inşallah sonu güzel olur
pazartesi günü yaklaştıkça içime bi korku düşüyor ya..bu gün 9. Günümmmm.......
bende bu ay tüp bebek düşünüyorum beni biraz bilgilendirir misiniz? İstanbuldayım önerebileceğiniz merkezler varmı ? Neler yapmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum biraz araştırdım ama tecrübeli arkadaşlar anlatırsa daha iyi olur maliyeti ve ne kadar zaman alıdığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca aranızsa devletten rapor çıkaran varmı ?
merhaba, ben de bu listeye eklenmiştim. Ama liste en son nerde kalmış bulamadım. Benim transfer tarihim de 01,09,11. 9. Günüm bugün. Neler yaptınız transferden sonra
ben daha dısarı hiç çıkmadım. Evdeydim hep ama ayaktayım. Pek yattığım söylenemez.
rapor mu aldın canım walla ben almadım seminer dönemi yorucu olmuyo diye eşimle de aynı okulda çalıştığımız için yavaş yavaş gidip geliyoruz sorun olmuyo yanişu anda raporluyum evde yatmakla meşgulüm ama pazartesi başlayacam ana sınıfı öğretmeniyim ben...ösledim zaten çocukları..
tebrik ederim canım darısı başımızaaa...sonuc: pozitifffffffffff cok mutluyumm :))
benim adet tarihim 13ü biliyomusun ve ben iiice şiştim umarım olmadan gecer gider 9 ay da görmem yüzünü...offf ya çok adet sancısı gibi sancım var(gerçi adet tarihim 18i ama neden şimdiden sancım var anlamadım...
canım ya benim senden bi ricam var hastane bilgimi değiştirebilirmisin doktoruma ve hastanesine haksızlık yapmak istemiyorum antalya gelecek tüp bebek merkezi şimdiden teşekkürler
arkadaşlar..
sizlerdede yumurtlama dönemindeki gibi sarı akıntı oldumu..?
ne bu yani..
çok merak yaptım..acaba embiryom mu düşüyorki ne bu şimdi..
fitilin fazlalığı değil..
bildiğimiz akıntı.....
transferin 2. gününden dir var...
bugun 4. günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?