2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

tüp bebekte hesap şöyle..

benim içime 3. gün embirosu konulduğunda 15 günlük bebiş var karnında dediler ona göre dikkat et kendine dediler..

ya canım ..

geçmişte düşüğün varsa hemen genetik tahlili yaptır git başka hastanede yada doktorda 15 günde çıkıyor..

benim doktor her hastasına yapıyor hemen..

bende genetik problem çıktı.. pıthılaşma diye bişey..

pıtjılaşma 2 şeye neden oluyormuş..

sebesiz düşüğe yada embiryonun tutunmamaması..

iğneye başladık..

gebelik olursa gebelik boyuncada kullanacağım..

gununuz aydin olsun hanimlar
Sizden yardim istiyorum acil..)))
ben ve esim dun bi karar aldik,tup bebek tedavimizi ist.da yaptirmak icin
lutfen bana hastane ismi tavsiye edermisiniz?
internetten arastirma yapiyorum ama karar veremedim.
bu ay istanbula gelmek istiyoruz,ben gereken tahlilleri burdan yaptiracagim( neyse bunlar detaylar )
once hastane bulmam gerek.

simdiden tesekkur ettim hanimlar.

bende bu ay tüp bebek düşünüyorum beni biraz bilgilendirir misiniz? İstanbuldayım önerebileceğiniz merkezler varmı ? Neler yapmam gerekiyor tam olarak bilmiyorum biraz araştırdım ama tecrübeli arkadaşlar anlatırsa daha iyi olur maliyeti ve ne kadar zaman alıdığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca aranızsa devletten rapor çıkaran varmı ?

hamiş olan arkadalar..

ya 4.gün belirti olurmu yaaa offf.. aslında cevabı biliyorum OLMAZ ama ..........

ya sabırrrrrrrrrrrrr..

ya unutuyorum içimdeki arkadaşı allah otur otur alışmamışım evde oturmaya tv sacma programlar var iş yapasım var aman tuhafım işte

Son düzenleyen: Moderatör:
hamiş olan arkadalar..

ya 4.gün belirti olurmu yaaa offf.. aslında cevabı biliyorum OLMAZ ama ..........

ya sabırrrrrrrr

konress2000, senin tedavinde sadece ilaçlar içinmi rapor çıkmış oldu? ben anlamadım. yoksa tüp bebek raporumu çıkarıldı? raporun elindemi? ne yazıyor üzerinde canım?

hamiş olan arkadalar..

ya sabırrrrrrrr

kontes2000 ben sana yazdığımda hamilesin demiştim öle sanmıştım yani belli olduğunu düşünmüştüm ama 4. gün müş belki allah söyletmiştir olucak biliyorum neye inanaırsak o olur dimi hadi hayırlısı bilgiler içinde teşekkürler çok öpüyorum ankarada nerede oturuyorsun ne iş yapıyorsun daha önce sormuşmuydum bilmiyorum ama görüşürüz.by

konress2000, senin tedavinde sadece ilaçlar içinmi rapor çıkmış oldu? ben anlamadım. yoksa tüp bebek raporumu çıkarıldı? raporun elindemi? ne yazıyor üzerinde canım?

tüp bebek raporu ve ilaç raporu ayrı çıkmaz ki yani bence

ilaçlar tüp bebek ilaçları o yuzden
tüp bebek raporu olacak ki ona istinaden ilaç raporu çıksın..
yani..

ama raporu elime almadım görmedim hata hiç ilgilenmedim.. zaten hiç öyle şeyler ilgimi çekmez önemli olan yorulmamam dı ....Miskinim ben canımm

sadece transfer yaparken bebiş adayının fotosunu ve bilgisini veriyorlar orada Kadın İnterfelitesi yazıyordu.. hımsss dedim demek ki benim rapor böle çıkarılmış dedim..

ya sen ara akay tüp bebeki sor herşeyi banu ile görüş sana merak ettiğin herşeyi sölerler rahat rahat sor herşeyi..

ben Birlik Mah. oturuyorum.. insan kaynakları İşe alım danışmanıyım.. 1,80 boyunda 65 kilo kahve rengi saçlı ela gözlü....... hahaha :))

(kızma da radyo dinliyorumda best fm diye evlilik programı.. var şimdi böyle tanıtıyorlar birbirlerinede aklıma geldi hahahaha:))) bide şey diyorlar sinema izlemeyi muzik dinlemeyi seviyorum...
yaw millet tv da radyoda koca arıyor hahaha :)) ne kadar sağlıklı olacaksa evlilikleri

Son düzenleyen: Moderatör:

Son adet tarihini başlangıç günü olarak alıyorsun canım .ben de Allah'a şükür beş haftalık hamileyim ama 24 ünde blastokist transfer oldum.allah hepimizinkini tamamına erdirsin ve olmayanlara da tez zamanda nasip etsin inşallah.

İNŞALLAH bebişlerimiz tutunmuştur arkadaşlar beklemek yokmu 5senedir bekliyom ama 12gün geçmiyorrrrr

pazartesi günü yaklaştıkça içime bi korku düşüyor ya..bu gün 9. Günümmmm.......

merhaba, ben de bu listeye eklenmiştim. Ama liste en son nerde kalmış bulamadım. Benim transfer tarihim de 01,09,11. 9. Günüm bugün. Neler yaptınız transferden sonra
ben daha dısarı hiç çıkmadım. Evdeydim hep ama ayaktayım. Pek yattığım söylenemez.

canım ben çapa tıpta yaptırdım. kendim ssk lıyım. fiyat olarak 630 ilaçlarım tuttu 410 da hastaneye ödeme yaptık, belki ufak tefek testler için falan toplam 50 lira da ekstra olabilir. ekip olarak da çok ilgililerdi. sık sık telefonla arandım, mesai saatlerinde de telefonla ulaştım yardımcı oldular. benim olmadı ama 2. denememi de orda yapacağım.

ben ilk 3 gün yattım sonrada ara sıra yattım oturdum ama kendimi hiç yormadım daha.. dışarıda çıkıyorum ara sıra...ama hiç bişey hissetmiyorum...hayırlısı inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün..

şu anda raporluyum evde yatmakla meşgulüm ama pazartesi başlayacam ana sınıfı öğretmeniyim ben...ösledim zaten çocukları..
rapor mu aldın canım walla ben almadım seminer dönemi yorucu olmuyo diye eşimle de aynı okulda çalıştığımız için yavaş yavaş gidip geliyoruz sorun olmuyo yani
ama ben çok heyecanlıyım dayanamadım sabah test yaptım silik çizgi çıktı inanmadım öğlen tekrar yaptım bişey çıkmadı
sonuc: pozitifffffffffff cok mutluyumm :))
tebrik ederim canım darısı başımızaaa...
offf ya çok adet sancısı gibi sancım var(gerçi adet tarihim 18i ama neden şimdiden sancım var anlamadım...
benim adet tarihim 13ü biliyomusun ve ben iiice şiştim umarım olmadan gecer gider 9 ay da görmem yüzünü...
canım ya benim senden bi ricam var hastane bilgimi değiştirebilirmisin doktoruma ve hastanesine haksızlık yapmak istemiyorum antalya gelecek tüp bebek merkezi şimdiden teşekkürler

canım sana vajinada kullanılan jel verdiler mi???
ben sabah akşam jel kullanıyorum o yüzden akıntı olup olmadığını da bilmiyorum

Slm kizlar.... bBenimde 5 eylulde yumurtalarim toplandi.12 tane yumurta alindi bunlardan iki tanesi kalitesizmis diger 10 tanei iyi kalitedeymis 3 tane dollenmis bir tanesi iyi degilmis diger iki tanesinin 7 eylulde transferi yapildi bugun transfer gunu dahil 3.gunum cok heyecanliyim bende heres gibi.Bu arada birsey sormak istiyorum size 13 eylulde dr.kan vermek icin cagirdi sizce neden olabilir test gunum 20 si ayin 13 u 7. gumum oluyor ben bir anlama veremedim basina gelen varmi acaba hic? Heese bol sanslar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…