Canim bende Almanyada yasiyorum.Burda durum cok farkli ben birinci denememi Turkiyede Izmir kent hastanesinde Israel beyde yapmistim ve cok memnun kalmistim.Hatta ikinci denememide kesinlikle orda yapmak istiyordum ama esimin israri uzerine bir keezde burda denemeye karar verdik.Burdaki dr.um turk ama cok sukur ben özellikle öyle istedim gerci buyuk bir klinik hepsi ortak calisiyor.Ben senden daha sansliyim sanirim.Ama turkiyedeki gibi degil yinede orda en inca ayrintisina kadar anlatiyorlardi hangi saatte olursa olsun aklima takilan bir sey oldugunda soarabiliyordum Turkiyenin elöine su dokemez kesinlikle buralar.Seninde Allah yardimcin olsun canim insallah hersey yolunda gider
yok canım elimde test..pztesi günü kan tahlili var zaten..
ben istese de eşim almaz zaten...çok hassas bu konuda..moralim bozulur diye korkuyor..
wintersun nasılsın bişiler hissediyor musun?ay az kaldı ama zaman yaklaştıkça korkuyorum...
sürekli şu duayı ediyorum...
RABBİM BANADA KATINDA TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET..ŞÜPHESİZ SEN HER DUAYI İŞİTENSİN..AMİN..[/QUOT
insallah allahim saglikla kucaginiza almayida nasip eder.
garslan55,kontess2000 ve wintersun bu arada lutfen hurma yiyin,cok faydali tutunma icin
allah hepimizin yardimcisi olsun
wintersun nasılsın bişiler hissediyor musun?ay az kaldı ama zaman yaklaştıkça korkuyorum...
RABBİM BANADA KATINDA TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET..ŞÜPHESİZ SEN HER DUAYI İŞİTENSİN..AMİN..[/QUOT
insallah allahim saglikla kucaginiza almayida nasip eder.
garslan55,kontess2000 ve wintersun bu arada lutfen hurma yiyin,cok faydali tutunma icin
allah hepimizin yardimcisi olsun
hurmayı tutunduktan sonra 9 ay boyunca yiyin hem sütü artırıyor hemde doğumu kolaylaştırıyormuş..
ben eski kadınlar gibi doğurmak istiyorum ebe eşliğinde falan..
ya allahım ya artık tüp aşılama hormon vs vs konuşmak değil..
bebek zıbını mobilyası doğumu konuşmak istiyorum..
içimde bir can büyütmek onu sağlıkla annalı babalı kucağıma almak istyorum..
beklemek çok sıkıcı.. düngece boş bir odamız var normaldebek odası gittim oraya dua ettim mobilyasını yerleştirdim..
hayal kurdum..
hayali bile güzeldi..
allahımya hayal olmasın gerçek olsun..artık..
dualarımızı kabul eyle analı babalı sağlıklarıyla bize nasip et.. amin amin amin
benim bi arkadasimda hollandada yasiyor rotterdamda,o bana buraya gel daha kolay diyor onuda dusunmuyor degilim
sigorta islerini arastirmam gerek.
hollandada basari orani iyiymis,gerci allah verdikten sonra orasi surasi fark etmiyorda,iste bizler arayis icindeyiz.
insallah seninde hersey yolunda gider guzelim
senin yasin kacti?
bugun 5. gün evde test var yapsam mı yapmasam mı eşim bekle dedi..
ben yapacam dedim ama korkuyorum dedim ona
döndü bana dedi ki korkunun ecele faydası yok.. diye cevap verdi
hahaha :)) haklı aslında da benim saymamla 5. gün tarnsfer günü sayılmıyormuş 4.gün oluyor çok erken :26:
tabi ben nasıl bekleyeceğim bilmiyorum..
ya yap hadi ya tahlil 10.günde beli oluyormuş idrarda silkte olsa..
gerçi doktorum SAKIN HA YAPMA DEDİ AMA ben 7.günden itibaren yapacağım galiba:87::87:
daha koskocaman 9 gün var
2.denemede de 1 embriyoya izin var normalde benim ki kayıt dışı yapılmıştı ama yurtdışındaki kanunlardan haberdar değilimgunaydinlarrrrr herkeze
hmm canimbenim 2.denemem aslinda 1.denemem babaannemizin vefati olunca iptal edildi..ama transfer islemi gorulmus olarak kaydettiler.
anliyacagin 2.denemem olacak
bu durumda benim 2 tane koydurma hakkim oluyor dimi,yasim 35
benim bütün denemelerimde adet tarihimden 2 gün önce adet oldum...Kizlarr ben birsey merak ediyorum benim test tarihim 20 eylul 17 eylul gibide regl olmam gerekiyo normal sartlarda transferden sonra daha önce kanama olabnilirmi adet tarihinden önce yani yoksa adet tarihindemi olur yine normal zamanlardaki gibi aklima takildi da
benim antalya gelecek tüp bebek merkezi buranın bana vermiş olduğu fiyatlar ööledi canımsenin gittiğin merkez neresi ben başkente gidiyorum ve fiyat zaten raporlu olanı söyledi ilaçlarla birlikte 2500 dedi bize .çok uygun geldi ama bilemiyorum başladık artık hayırlısı
amin canım işallah ben bu sabah tekrar test yaptım yine silik çizgi çıktı ama adet olucam diye çok korkuyorummmmmwintersun nasılsın bişiler hissediyor musun?ay az kaldı ama zaman yaklaştıkça korkuyorum...
RABBİM BANADA KATINDA TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET..ŞÜPHESİZ SEN HER DUAYI İŞİTENSİN..AMİN..
2.denemede de 1 embriyoya izin var normalde benim ki kayıt dışı yapılmıştı ama yurtdışındaki kanunlardan haberdar değilim
benim bütün denemelerimde adet tarihimden 2 gün önce adet oldum...
benim antalya gelecek tüp bebek merkezi buranın bana vermiş olduğu fiyatlar ööledi canım
amin canım işallah ben bu sabah tekrar test yaptım yine silik çizgi çıktı ama adet olucam diye çok korkuyorummmmm:18::18::18::18::18::18:
2.denemede de 1 embriyoya izin var normalde benim ki kayıt dışı yapılmıştı ama yurtdışındaki kanunlardan haberdar değilim
benim bütün denemelerimde adet tarihimden 2 gün önce adet oldum...
benim antalya gelecek tüp bebek merkezi buranın bana vermiş olduğu fiyatlar ööledi canım
amin canım işallah ben bu sabah tekrar test yaptım yine silik çizgi çıktı ama adet olucam diye çok korkuyorummmmm:18::18::18::18::18::18:
kızlar pozitif test sonuçalrı die attığım linkteki sayfayı incelediniz miii???
canım inşallah hamilesindirr ya...sanki ölesinde...hadi bakalım az kaldı...hayırlısı...
canim senin kacinci gun bugun.Benim kan testinden bir önceki gun yaptigim testlerde 2. gun silik cikmisti.Ben silik olunca buyuk bir ihtimalle hamissin diyorum insallah öylesindir canim
bencee korkmana hiç gerek yok çünki bebişin sana tutunmuş gibi gözüküyor cnm. benim ilkinde dış gebelik olduğu halde 10. gün idrarda silikte olsa pozitif çıkmıştı 11. gün kan verdim ve değer 118 di. kaçıncı günündü bugün.
ben inceledim ordaki sonuçlara göre demek oluyorki hamiiileeeessiiiinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?