2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kizlarrr ben evde patlamak uzeryim carsamba gununden beri disari cikmadim ama bugun cikicam artik ama bunu esime anlatmak cok zor dr.her ne kadar onun yaninda söylediysede normal hayatina devam edebilir diye o hala benim evden cikmami istemiyo.3 gunude atlattik Allahin izniyle.Cikip dolasmam hava almam sart

herkesin tedavileri hayırlı olur inşallah,benimde bugün 2 adet dondurulmuşum çözülücek,cuma günü transferim var,artık transferden sonrası hakkında yardımcı olursunuz umarım kızlar.....

arkadaşlar ben ananas bulamadım suyunu aldım sevmedimde acaba konservesi olurmuu

Canim bende sadece bir gun taze ananas yedim.Simdi sadece suyunu iciyorum bende senin gibi tadini sevmedim ilk basta ama simdi alistim sende icmeye calis canim

Son düzenleme:
kızlar benimde yarın transferim olucak inşallah.test tarihim 23 eylül oluyor galiba.12.gün bakılıyor dimi kanda?

maybecim gerekli düzenlemeyi yaparsın artık listede..

herkesin tedavileri hayırlı olur inşallah,benimde bugün 2 adet dondurulmuşum çözülücek,cuma günü transferim var,artık transferden sonrası hakkında yardımcı olursunuz umarım kızlar.....

hayırlı olsun canım tedavin... ilk denemen ne zmandı sanki seni tanıyorum

kızlar adet oldum pazartesi doktora gidiyorum ama çok heyecanlıyımmm şimdiden stres yaptım sonrasını düşünemiyorum bana dua edin ben herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese evlat versin çok zor çünkü

arkadaşım kaçıncı gün dondurulmuştu ki embriyoların. benim bildiğim en fazla 6. gün transfer edilmesi lazım embriyoların. yani biraz geç transfer etmiyolarmı. anlamadım şimdi ben:26:

kızlar adet oldum pazartesi doktora gidiyorum ama çok heyecanlıyımmm şimdiden stres yaptım sonrasını düşünemiyorum bana dua edin ben herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese evlat versin çok zor çünkü

slm castamocum, Rabbim yüzünü güldürsün inş. Bayadır gelmedin topiğimize, bundan sonra daha sık uğra, gelişmelerinden haberdar et, ok? Bu arada ben de adet olmayı bekliom. Bugün 28. gün ama hiç işaret yok. Çooookkk sıkıldım bommmboşşş:97: beklemekten yhaaa...

Wintersun cıım, tedavi merkezini düzelttim canım yine yüklüyorum bi bak,ok?
Bu arada idrar testi pozitif çıksa da sakın çok kapılma canım sonra aksi bişe olursa hayal kırıklığı adamı yıkıo resmen, inş doğrudur testin ama bence gününü beklemelisin.

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobi:Negatif

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 Geri Sayım Başladıı Heyecanla beklioooss

12 Eylül Pazartesi : baharb Geri Sayım Başladıı Heyecanla beklioooss

12 Eylül Pazartesi : Wintersun Geri Sayım Başladıı Heyecanla beklioooss

14 Eylül Çarşamba : Hbyiron GÜN SAYIYORUZ

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis GÜN SAYIYORUZ

17 Eylül Cumartesi: Sehak GÜN SAYIYORUZ

19 Eylül Pazartesi: Kontess2000 GÜN SAYIYORUZ

20 Eylül Salı: AyşeYıldız GÜN SAYIYORUZ

23 Eylül Cuma : Nesirmak GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:

canım Allah yardımcın olsun...stres yapma..inan test gününü beklerken yeteri kadar stres yapacaksın zaten:)

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende heyecan yaptım

ya kızlar bişi sorcam biraz özel olacak ama transferden sonra eşinizle birlikte oldunuz mu ve ne kadar süre geçince oldunuz???çok mu ayıp oldu...
ya ben bişey olur diye çok korkuyorum...

ya kızlar bişi sorcam biraz özel olacak ama transferden sonra eşinizle birlikte oldunuz mu ve ne kadar süre geçince oldunuz???çok mu ayıp oldu...
ya ben bişey olur diye çok korkuyorum...

Herkes ayni dertten muzdarip galiba :)) test gunune kadar iliski yasak canim :)) senden bir gun sonra ben sonuc alacagim 13 eylul umarim guzel haberlerin gelir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…