arkadaşlar transferim oldu benim ayın 5 17 test günüm eklerseniz sevinirim
yatmaktan aylarıda sasırdımm 13 eylulde ogrenıezz
kontesss düşmez canım düşmez nasıl bırakıp giderler onlar seniiiiiiii........ sen kafana takma o batmalar bende de var belki de biz burdayız anne korktuk gerildik die mesaj yolluyolar dsanaaaa
inşallah bişey olmamıştır.3 embriyomu transterin oldu
bencede o kadar rüşvet şirinlik vaadden sonra gitmememelri lazımda.. ama şaka maka çok canım yandı ve birden akıntım çoğaldı zaten akıntım var fitilim hariç.. ama çok akıntım oldu.. bardaktan boşalırcasına ve sancım başladı..:26::26::26::26::26:
evet yasal hakkımı kullandım.
ama dua etmekten çarem yok rabbime emanet..
heyecan heyecannnnnn..... en büyüğü de bu bence zamanın nasıl da yavaş ilerlediğini farkına varıyor insan .. hayırlı olsun kızlar tedaviniz
Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Dilersen (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerini paylaş ta listemize ekleyip, birlikte takip edelim sürecini...
cnm tedavin hayırlı olsun allah yardımcın olsun benmde sabah yumurtalar toplanıyor salı günü transferm var merak etme şu anda bizim için tek birtane kaliteli yumurta olsun yeter allah yardmcımız olsun sen nerde yaptırıyorsun
yas 26 2.deneme sorun erkek sebep sayı hareketlılık morfolojı ne ararsan var canımfatmacıım durumun ne oldu ki, en son pozitifti??? bir de son cümlende ne demek istedin, anlayamadım da?
canım tedavin hayırlı olumlu olsun inş. Verdiğin bilgiler yeterli, bundan sonraki her türlü gelişmelerini de paylaş olur mu?
canım tedavin sonuçlanmış ne güzel pozitif sonuç almışsın.Allah tamamına erdirsin sağ salim inş.
Listemize tedavi görecek ya da görmekte olanları yazıyoruz. Ama dilersen ekleyim yine de
hiç ööle olur mu yhaa canım benim, gerçekten hiç farketmemişim, uyarman ii oldu, düzeltiyorum hemen
Tedavin hayırlı olsun canım, dilerim sana bebeğinle kavuşmana vesile olacak en ii tedavi merkezi ve en ii doktoru bulursunuz... Tedavi sürecini paylaşmanı bekliyoruz... Allah yardımıcnız olsun...
Ekledim bilgilerini canım, güzel haberlerini bekliyoruusss
Canım baya bi gelmedin topiğimize, transferin olmuş, hayırlısı olsun. Güzel sonucunu heyecanla bekliyoruuzz
tamamdır canım düzelttim. senin de sonucunu heyecanla bekliyorus, hemen bildir ,ok?
Elvancım çok geçmiş olsun misafirler için, o misafirler beni de çok yordulartatilde, işe başlasam da dinlensem diodum resmen, ve şu an ohhh işe başladıım ama dinleniom gerçekten.Ailecek çok misafirperveriz ama ev hanımlığı bana göre değil.
Allah yardımcınız olsun canım, inş size yetecek kadar embrionuz oluşur Allah ın izniyle, gönlünü ferah tut, gelişmelerini de paylaşmayı unutma olur mu?
Hacercim bir de yaş kaçtı senin ve kaçıncı denemeniz tüp bebişi?
Transferin sorunsuz geçer inş. Hayırlısıyla olumlu sonuç almanı dilerim. Transferden sonra bhcg tarihini de bildir,ok?
transferinhayırlı olsun canım , ekledim listemize...
bende o hakkımı kullandım o yüzden sordum canım inşallh iyce tutunurlar bizlere
senin bu ilk denemen mi canım? benim 1. de 1 embriyo 2.de 2 tane verdiler 3 vermeleri hiç bi zman yasal değil ama şanslarını arttırmak adına ve bizim yalvarmalarımızla 3 veriyolar ama gizli kalınması isteniyorkizlar merakimi mazur gorunde nasil 3 embriyo transferi yapiliyor? Ben 2 tane istiyorum diye yirtindim ama olmaz diyorlar..)))
ervacım evet ben gidiyorum hulusi beye bugün başladım ama b,r arkadaşımda oaraya gitti ve çok memenun kaldı şimdiş ikiz bebeklere hamile 6 aylık oldu bende bugün gittim ve çok memnun kaldım ilaç raporuda çıkarıyorlar tüp bebek raporuda eğer şartların uygunsa 2150 ddi ilaçla beraber 2500 falan dedi reapor çıkmazssa 3500 4000 dedi tavsiye ederim pazartesi muayene gşidiyorum bişey sormak istersen bana sor öptüm
senin bu ilk denemen mi canım? benim 1. de 1 embriyo 2.de 2 tane verdiler 3 vermeleri hiç bi zman yasal değil ama şanslarını arttırmak adına ve bizim yalvarmalarımızla 3 veriyolar ama gizli kalınması isteniyor
yasaya göre 35 yaş altı ve 2 dnemeden az olan denemelerde 1 tane veriliyor
canım bildiğim kadarıyla alınana raporla daha az ücretle de yapılabiliyor benim merkezim 1250 lira dedi ilaçlarla 1650 dedi ya pazarlık yapın ya da başka yerlere de danışın benim 1. raporumda haberim yoktu sadece ilaç için kullandım boşa gittti
bide arkadaşlar genel olarak söylüyorum ilaçlarınız sona doğru bittiğinde merkezden yardım isteyin utanmayın bizden zaten ciddi miktarlarda para alıyolar azcık yardımları dokunsun nolcakkk:2:
gunaydinlarrrrr herkeze
hmm canimbenim 2.denemem aslinda 1.denemem babaannemizin vefati olunca iptal edildi..ama transfer islemi gorulmus olarak kaydettiler.
anliyacagin 2.denemem olacak
bu durumda benim 2 tane koydurma hakkim oluyor dimi,yasim 35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?