2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kontesss düşmez canım düşmez nasıl bırakıp giderler onlar seniiiiiiii........ sen kafana takma o batmalar bende de var belki de biz burdayız anne korktuk gerildik die mesaj yolluyolar dsanaaaa

bencede o kadar rüşvet şirinlik vaadden sonra gitmememelri lazımda.. ama şaka maka çok canım yandı ve birden akıntım çoğaldı zaten akıntım var fitilim hariç.. ama çok akıntım oldu.. bardaktan boşalırcasına ve sancım başladı..:26::26::26::26::26:

inşallah bişey olmamıştır.3 embriyomu transterin oldu

evet yasal hakkımı kullandım..

ama dua etmekten çarem yok rabbime emanet..

kızlar transferden once yumurtalarınz kac gun dollendıı? bnm bı sıkayetım yok ama sadece basım donuyoo ıgnelerden sanıyrmm sızde ne gıbı sıkayetler varr ?

sen biraz uzan o zman bacaklarının altına da bişeyler tut yukarıda kalsınlar bir müddet..

bende o hakkımı kullandım o yüzden sordum canım inşallh iyce tutunurlar bizlere

heyecan heyecannnnnn..... en büyüğü de bu bence zamanın nasıl da yavaş ilerlediğini farkına varıyor insan .. hayırlı olsun kızlar tedaviniz

evet canım zaman hiç geçmiyor ama aşılamamda sanki daha yavaştı gibi ama yinede haftaya cumaya çooook var gibi.hepimizinki hayırlı olur inşalllahhhhh

kizlar merakimi mazur gorunde nasil 3 embriyo transferi yapiliyor? Ben 2 tane istiyorum diye yirtindim ama olmaz diyorlar..)))

ervacım evet ben gidiyorum hulusi beye bugün başladım ama b,r arkadaşımda oaraya gitti ve çok memenun kaldı şimdiş ikiz bebeklere hamile 6 aylık oldu bende bugün gittim ve çok memnun kaldım ilaç raporuda çıkarıyorlar tüp bebek raporuda eğer şartların uygunsa 2150 ddi ilaçla beraber 2500 falan dedi reapor çıkmazssa 3500 4000 dedi tavsiye ederim pazartesi muayene gşidiyorum bişey sormak istersen bana sor öptüm

canım ınsalllah beylıkduzu medıkanada yaptırıyorum bugun bellı olacak benım transferım haber verecekler durumlarına gore ınsaalah hepsı ıyı gelıssır bugun cok ama cok moralım bozuldu kendımı sakınlestırdım elden bısey gelmıyo malesef senın hangı hastanede

yas 26 2.deneme sorun erkek sebep sayı hareketlılık morfolojı ne ararsan var canım

kizlar merakimi mazur gorunde nasil 3 embriyo transferi yapiliyor? Ben 2 tane istiyorum diye yirtindim ama olmaz diyorlar..)))
senin bu ilk denemen mi canım? benim 1. de 1 embriyo 2.de 2 tane verdiler 3 vermeleri hiç bi zman yasal değil ama şanslarını arttırmak adına ve bizim yalvarmalarımızla 3 veriyolar ama gizli kalınması isteniyor
yasaya göre 35 yaş altı ve 2 dnemeden az olan denemelerde 1 tane veriliyor

canım bildiğim kadarıyla alınana raporla daha az ücretle de yapılabiliyor benim merkezim 1250 lira dedi ilaçlarla 1650 dedi ya pazarlık yapın ya da başka yerlere de danışın benim 1. raporumda haberim yoktu sadece ilaç için kullandım boşa gittti

bide arkadaşlar genel olarak söylüyorum ilaçlarınız sona doğru bittiğinde merkezden yardım isteyin utanmayın bizden zaten ciddi miktarlarda para alıyolar azcık yardımları dokunsun nolcakkk:2:

gunaydinlarrrrr herkeze
hmm canimbenim 2.denemem aslinda 1.denemem babaannemizin vefati olunca iptal edildi..ama transfer islemi gorulmus olarak kaydettiler.
anliyacagin 2.denemem olacak
bu durumda benim 2 tane koydurma hakkim oluyor dimi,yasim 35

Kizlarr ben birsey merak ediyorum benim test tarihim 20 eylul 17 eylul gibide regl olmam gerekiyo normal sartlarda transferden sonra daha önce kanama olabnilirmi adet tarihinden önce yani yoksa adet tarihindemi olur yine normal zamanlardaki gibi aklima takildi da

Canim sana bol sanslar tedavinde bu birinci denemn sayilir iptal edilmis cunku onceki insallah ilk ve son olur.....

ben 5. gün diye düşünüyordum

transfer günü sayılmadan hesaplanıyormuş yanlış sayıyormuşum..

4.günüm..

ayın 19'una çok var..tam 9 gün..

düngece çarpıntım okadar fazlalaştıkı kalbim sıkıştı yataktan zor uyandım..
bu arada hayatımda bukadar çok gazım olmadı. ya hormon ilaçları beni mahvetti yawf..

of gebe kalsamda artık kullanmasam şu saçma ilaçları..

Peygamber Efendimiz buyurdu: “Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup:

Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur.”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…