Herkes ayni dertten muzdarip galiba :)) test gunune kadar iliski yasak canim :)) senden bir gun sonra ben sonuc alacagim 13 eylul umarim guzel haberlerin gelir canim
üzüldümneyse:)
saol canım inşallahhhhhh hepimiz çokkkkkkk güzelll anneler oluruz.......
Wintersuncıım, tedavi merkezini düzelttim canım yine yüklüyorum bi bak,ok?
Bu arada idrar testi pozitif çıksa da sakın çok kapılma canım sonra aksi bişe olursa hayal kırıklığı adamı yıkıo resmen, inş doğrudur testin ama bence gününü beklemelisin.
ya kızlar bişi sorcam biraz özel olacak ama transferden sonra eşinizle birlikte oldunuz mu ve ne kadar süre geçince oldunuz???çok mu ayıp oldu...
ya ben bişey olur diye çok korkuyorum...
slm castamocum, Rabbim yüzünü güldürsün inş. Bayadır gelmedin topiğimize, bundan sonra daha sık uğra, gelişmelerinden haberdar et, ok? Bu arada ben de adet olmayı bekliom. Bugün 28. gün ama hiç işaret yok.Çooookkk sıkıldım bommmboşşş:97: beklemekten yhaaa...
Wintersun cıım, tedavi merkezini düzelttim canım yine yüklüyorum bi bak,ok?
Bu arada idrar testi pozitif çıksa da sakın çok kapılma canım sonra aksi bişe olursa hayal kırıklığı adamı yıkıo resmen, inş doğrudur testin ama bence gününü beklemelisin.
yok canım ama doktorumuz olabilirsiniz dedi öncekiler yasak dediği için ben yine tedbiri elden bırakmıyorum
canım Allah yardımcın olsun...stres yapma..inan test gününü beklerken yeteri kadar stres yapacaksın zaten:)
biliyorum canım bu benim ikinci denemem ondan çok stresliyim zaten transferden sonra nasıl dururum bilemiyorum napalım bizim sınavımızda buymuşşşşşşş
Hollandayi bilemiyorum ama imkanin varsa yada olursa Izmir Kent hastanesini kesinlikle tavsiye ederim.Asline bakarsan bende burda keisnlikle dusunmuyordum cunku burasi turkiyeden cok geride ama slonra esimin israri ve Allah yazdiysa burdada olur diye dusundum ve öylelikle karar verdim.Ben 29 yasindayim canim sne kac yasindasin?
yon canım ya yapmicam test..bi arkadaş bahsetmiş. 7.günden 11. güne kadar hergün idrar testi yapmış hep negatif çıkmış..12.günde ölesine gidip kanda baktırmış pozitifmiş..şimdi negatif çıkarsa boştan yere kendimi harap ederim...zaten 12sinde öğrenecem..inşallah hayırlı haber alırız hepimiz..
olabilir,mayıs haziran döneminde yaptırdım ilk denememi ben,ya sen???hayırlı olsun canım tedavin... ilk denemen ne zmandı sanki seni tanıyorum
kızlar benimde yarın transferim olucak inşallah.test tarihim 23 eylül oluyor galiba.12.gün bakılıyor dimi kanda?
maybecim gerekli düzenlemeyi yaparsın artık listede..
arkadaşım kaçıncı gün dondurulmuştu ki embriyoların. benim bildiğim en fazla 6. gün transfer edilmesi lazım embriyoların. yani biraz geç transfer etmiyolarmı. anlamadım şimdi ben:26:
5. gün embriyosu ama düşününce bencede mantıklı değil,ben yanlış duymuşta olabilir ,sadece benim yorumumdu çünkü doktorla hemşirenin konuşmasından bu yorumu yapmıştım......
bencede yapma canim,surda ne kaldiki
hattime dusmez ama test gunune kadar nete girmesen daha iyi diye dusunuyorum
yani seni etkilemesin diye,yinede sen bilirsin
çıkmak zorundayım hadi görüşmek üzere
ıkımızın gunu aynı benımde yarın taransfer var canım ınsallah ıyı haberlerı de beraber alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?