Canim bende senin gibi dusunuyorum.Ama ben baska bir d.rda kan vereyim diyorum daha kesin idrardan daha garanti en azindan.Önceki hamileligimde dayandim dayandim test gunumden bir gun önce gittim test aldim 2.cizgi silik cikti anlayamadim tekrar aldim 2. kez yaptim oda silik cikti sonra ineternmette arastirdim 2. cizgi silikte olsa cikarsa buyuk bir ihtimalle hamilelik var diye ve öylede oldu.Hersey bir yana su tedavideki en zor sey bu beklemek yaa
sabahtan beri araştırıyorum zatennnn takmamam lazım aslında orayı görünce içimde bişeyler kıpırdanmadı desem yalan olur 6 .denemem bu aşılamalarla birlikte
inşallah olmuştur canım ve kimse benim gördüğüm rakamları görmezzzzz
Kizlarrr ben evde patlamak uzeryim carsamba gununden beri disari cikmadim ama bugun cikicam artik ama bunu esime anlatmak cok zor dr.her ne kadar onun yaninda söylediysede normal hayatina devam edebilir diye o hala benim evden cikmami istemiyo.3 gunude atlattik Allahin izniyle.Cikip dolasmam hava almam sart
kızlar benimde yarın transferim olucak inşallah.test tarihim 23 eylül oluyor galiba.12.gün bakılıyor dimi kanda?
maybecim gerekli düzenlemeyi yaparsın artık listede..
ya kızlar bişi sorcam biraz özel olacak ama transferden sonra eşinizle birlikte oldunuz mu ve ne kadar süre geçince oldunuz???çok mu ayıp oldu... ya ben bişey olur diye çok korkuyorum...
selam kızlarrr
nihayet bugun reglm başladıı
neredeyse 1 hafta gecıkmelıde olsa sanırım stres oldum..
pazartesi gidiyorum merkeze başlıyoruz bakalım normalde 2,gun demıslerdı ama malum 2,gun pazar 3,gun gıdıcem umarım sorun çıkmaz
1ay daha beklemek ıstemıyorum...
inşallah arkadaşım yarın için Allah yardımcımız olsun.sonrasında inşallah herşey çok güzel olacak...
kızlar iyi aksamlar. Bu gün yumurta takibi için dr gittik. 1 Eylülde hastalanmıstım. 10 günde sag yumurtam 15mm olmus. Klomen kullanmıstım. Ayrıca incir kürü yapıyorum. Tüp bebek tedavimde iğnelerle bile bukadar cabuk büyümemişti. Inşallah hersey yolunda gider. Bence incirin faydası oldu. Pazartesi ikinci kontrolume gidicem.
selam kızlarrr
pazartesi gidiyorum merkeze başlıyoruz bakalım normalde 2,gun demıslerdı ama malum 2,gun pazar 3,gun gıdıcem umarım sorun çıkmaz
kızlar günaydınnnnnn
evde temizlk var erken kalktım mecburennnn geri yatsaammmı acaba???
kızlar günaydınnnnnn
evde temizlk var erken kalktım mecburennnn geri yatsaammmı acaba???
arkadaşım ne temizliği boşver sen temizliği...yarın büyük gün.ayyyyyyyyyyyyy
topiclerde denk gelmişte olabiliriz,bende ara ara yazıyordum çünkübu sene değil mi???
benim gecen sene mart mayıs bu sene nisan ağustos denk gelmiş olabiliriz
benim ilk transfer edilende 5. gündü ama tutmadı işte,biyokimyasal gebelik geçirdim,şimdi herangi bir sorun olmazsa 2 adet transfer edilicek,inşallah tutar yaaa,tuttumu 3. gün 5. gün fasafiso yanianladım sanırım sen yanlış anlamışsınne güzel seninkiler 5. gün dondurulmuş. benimde 3 tane 3. gün embriyom var bakalım inşallah birşey olmazda bu ay sağ salim transferim olur. benimkilerde çözüldükten sonra dayanırsa 5. gün transfer edilecek.
eee insan kirpik tahlili yapınca rahat oluyor.. şöyle evimide temizleyi vereyim bari diyor tabi hahaha :)):86::86::
bence ikinizde hamişsiniz ve bunu sizlerde biliyor gibisiniz.. ben çooooooooook ümitliyim allah nazarlardan saklasın
.ilk ben söleyeceğim hayırlı uğurlu olsun...
beslenmenize dikkat edinkirpikleriniz güzelleşsin
en kısa zamanda kirpik dışında bekliyoruz belirtilerinizi...
Kızlar merhba. Az önce hastaneden geldim. Bu gün 12. günüm. Değerim 148 çıktı. Çok şükür hamileyim sanırım. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun...
Kızlar merhba. Az önce hastaneden geldim. Bu gün 12. günüm. Değerim 148 çıktı. Çok şükür hamileyim sanırım. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun...
sonuc: pozitifffffffffff cok mutluyumm :))
fatmacik sen bursadasın değilmi tüp bebek yaptın sanırım aşılama değil.bende bursadayım hangi merkeze gittin bilgi verirmsin
arkadaşlar..
sizlerdede yumurtlama dönemindeki gibi sarı akıntı oldumu..?
ne bu yani..
çok merak yaptım..acaba embiryom mu düşüyorki ne bu şimdi..
fitilin fazlalığı değil..
bildiğimiz akıntı.....
transferin 2. gününden dir var...
bugun 4. günüm
GÜNAYDINLAR netimde sorun vardı giremedim pazartesi transferim oldu ve heycanlı bekleyiş başladı kaldı 8 gün inşallah tutunmuşlardır 2 tane embriyo konuldu
İNŞALLAH bebişlerimiz tutunmuştur arkadaşlar beklemek yokmu 5senedir bekliyom ama 12gün geçmiyorrrrr
kızlar ıyı aksamlar bı kac gundur gıremıyodum yumurta toplama ıslemım yapıldı dun bugun hastaneden aradılar 13 yumurtam toplandı bunlardan 2 tanesı ıyı gelısmıs 5 tanesını beklıyoruz dedıler 6 tanesıde hıc olusmamısyarın bellı olacak ne zamn tıransfer olacagı bolca benım adımada dua edın kızlar allah yar ve yardımcımız olsun
bennımde tedavım bıttı beklemedeyyım 13 ekım buyukk gunn
kizlar merakimi mazur gorunde nasil 3 embriyo transferi yapiliyor? Ben 2 tane istiyorum diye yirtindim ama olmaz diyorlar..)))
bencee korkmana hiç gerek yok çünki bebişin sana tutunmuş gibi gözüküyor cnm. benim ilkinde dış gebelik olduğu halde 10. gün idrarda silikte olsa pozitif çıkmıştı 11. gün kan verdim ve değer 118 di. kaçıncı günündü bugün.
arkadaşlar ben ananas bulamadım suyunu aldım sevmedimde acaba konservesi olurmuu
herkesin tedavileri hayırlı olur inşallah,benimde bugün 2 adet dondurulmuşum çözülücek,cuma günü transferim var,artık transferden sonrası hakkında yardımcı olursunuz umarım kızlar.....
kızlar benimde yarın transferim olucak inşallah.test tarihim 23 eylül oluyor galiba.12.gün bakılıyor dimi kanda?
maybecim gerekli düzenlemeyi yaparsın artık listede..
kızlar adet oldum pazartesi doktora gidiyorum ama çok heyecanlıyımmm şimdiden stres yaptım sonrasını düşünemiyorum bana dua edin ben herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese evlat versin çok zor çünkü
slm castamocum, Rabbim yüzünü güldürsün inş. Bayadır gelmedin topiğimize, bundan sonra daha sık uğra, gelişmelerinden haberdar et, ok? Bu arada ben de adet olmayı bekliom. Bugün 28. gün ama hiç işaret yok.Çooookkk sıkıldım bommmboşşş:97: beklemekten yhaaa...
Wintersun cıım, tedavi merkezini düzelttim canım yine yüklüyorum bi bak,ok?
Bu arada idrar testi pozitif çıksa da sakın çok kapılma canım sonra aksi bişe olursa hayal kırıklığı adamı yıkıo resmen, inş doğrudur testin ama bence gününü beklemelisin.
ya kızlar bişi sorcam biraz özel olacak ama transferden sonra eşinizle birlikte oldunuz mu ve ne kadar süre geçince oldunuz???çok mu ayıp oldu...
ya ben bişey olur diye çok korkuyorum...
arkadaslar merhaba!!!bende yeni baslayan ve tedavisi devam eden arkadaslarıma fikir vermesi açısından deneyimimi paylaşmak istiyorum.ilk tüp bebek denememi tamamladım 17 eylülde kanda sonucuma bakılacak.ben 26 yasındayım,pcos,troid sorunu ve eşimde az sayıda sperm vardı(5 milyon kadar).eşim yaklasık 3 aydır kaçiboynuzu kürü kullanıyor sayısı 28 milyona yukselmiş bikaç gün önce öğrendik.bu kürle birlikte evicap vitamini de kullandı sayı sorunu olan arkadaslarıma tavsiyemdir.yalnız sunu da soyleyim spermler kendini 3 ayda bir yenilediğinden daha önce yaptırdığınız testlerde sayı artmış çıkmaz,biz denedik bırakın artmayı düşmüştü bile.ara vermeden her gün 3 ay boyunca kullanılacak.bana uzun protokol uygulandı 17 temmuzda doğum kontrol hapıyla basladım tedavim baya uzun sürdü.8 ağustosta lucrin ve yaklasık 20 gün sonra gonal f ile birlikte devam etti.2 günde bir yapılan kontrollerle yumurtalarım kontrol halindeydi ve 21 tane yumurtam toplantı 20 tanesi olgun çıktı,buarada iğne dozum 225ti.yumurta toplama işlemi inanılmaz rahat geçti hiçbişey hissetmedim ilk defa aneztezi almıştım ve bitiminde de en ufak bir ağrı hissetmedim zaten ağrı kesicim vardı olursa kullanabileceğimi soylediler.ama bana toplama işleminden sonra kalçadan ağrı kesici iğne yapmışlardı onun da etkisi olabilir.yumurtalarım kaliteliydi 9 tanesi döllendi 5. gün embriyosu yapılacaktı fakat 3. gün gelişmeleri biraz yavaşlamış ve hemen merkeze çağırıp transfer etmeleri gerektiğini soylediler çünkü embirişyo boyle bi durumda ana rahminde daha rahat gelişebiliyormuş.aslında 1 adet transfer edilecekti fakat diğerleri çok iyi ilerleyemeyebilir diye doktorum 2 tane 1. kalite transfer etti.dondurulmuşum yok anlayacağınız ama hiç önemli değil,allah izin verirse bebeklerim tutunacaklar.sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim.dularınızda olmak dileği ile..
canım doğru sölüyosun bu kadar kapılmak kötü kendimi engellemeye çalışıyorum başımdan böyle bi vaka geçti çünkü....
teşekkür ederim merkez değişmiş bu sefer
castamo hayırlı olsun tez zamanda mutlu sonucunu da alırız umarımmm
hybironnn nerdesinnnn nasıl gidiyo bekleme işi
selam kızlarrr
yaaa sorma kaç gün geçti geçmez şimdi bugün ben durmadan testlere devam ediyorum zatenarkadaşım ne temizliği boşver sen temizliği...yarın büyük gün.ayyyyyyyyyyyyy
eee insan kirpik tahlili yapınca rahat oluyor.. şöyle evimide temizleyi vereyim bari diyor tabi hahaha :)):86::86::
bence ikinizde hamişsiniz ve bunu sizlerde biliyor gibisiniz.. ben çooooooooook ümitliyim allah nazarlardan saklasın
.ilk ben söleyeceğim hayırlı uğurlu olsun...
beslenmenize dikkat edinkirpikleriniz güzelleşsin
en kısa zamanda kirpik dışında bekliyoruz belirtilerinizi...
cadısın sen cadı.... geç dalganıııbu gun 6.günüm ama tranferi saymazsam 5 gün
dün gece sancıdan yatamadım ve çok korktum...
dışarı alış veriş için çıktığımada pişman oldum.
------------------------------------------------------------
biyokimyasal gebelikte idrar testi yaptınmı 2. çizgi çıktı mı 3-5 bencede fasa fiso benim öncekiler hep 5 ti de nolduuuuuubenim ilk transfer edilende 5. gündü ama tutmadı işte,biyokimyasal gebelik geçirdim,şimdi herangi bir sorun olmazsa 2 adet transfer edilicek,inşallah tutar yaaa,tuttumu 3. gün 5. gün fasafiso yani
merhabalar kızlar giremiyorum nete bu beklemek işi çok zor çooookkk...ben daha 9. gündeyim.12 ağustosta regl tarihimdi.gece hiç uyuyamadım çok sancım vardı sanki hasta oldum olucam gibi şimdi biraz daha ii gibiyim ama moralim çok bozuldu...böle belirtiler yaşayan vaar mı????...off offff deli olucammm...
elvancım naber datlumm...:))...ya benim kafam karışıyor nasıl tüp bebek dış gebelik oluyor yaa???????????
merhaba wintersun..vallahi çat diye çatlamak üzereyim beklemek adamı çıldırtıyorrr....daha önceleri sölemiştim pek pc başında durmak istemiyorum radyasyondu felandı filandı işte...rabbim hepimizin yüzünüzü güldürücek inşallahhh..sen neler yapıyorsun senin nasıl gidiyor yarın büyük gün heyecanla inşallahh güzel haberlerinizi bekliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?