2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar iyi aksamlar. Bu gün yumurta takibi için dr gittik. 1 Eylülde hastalanmıstım. 10 günde sag yumurtam 15mm olmus. Klomen kullanmıstım. Ayrıca incir kürü yapıyorum. Tüp bebek tedavimde iğnelerle bile bukadar cabuk büyümemişti. Inşallah hersey yolunda gider. Bence incirin faydası oldu. Pazartesi ikinci kontrolume gidicem.

of bilmiyorum ya..

3 aşılamam olumsuz çokkkk korkuyorum... yapamam her halde 12. günde teste gitmeyeceğim zaten adet olamamazsam anlarım olursam da (allah korusun da) ,,,,,,,,,,,,,,,,,, hazır değillim olumsuz bişiye

sizin 2. hamilelik çin mi 2 çizgi çıkmış yazmışsın da?

sabahtan beri araştırıyorum zatennnn takmamam lazım aslında orayı görünce içimde bişeyler kıpırdanmadı desem yalan olur 6 .denemem bu aşılamalarla birlikte

benimde 3 aşılamadan sonra ilk tüp bebek deneyimim.......... çok yıpratıcı bir süreç

inşallah olmuştur canım ve kimse benim gördüğüm rakamları görmezzzzz

amin canım.. allah ana babalı hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder

ben bugun çıktım AVM ye gittim biraz alış veriş yaptım halk pazarına gittim sebze aldım öle iyi geldi..

kızlar benimde yarın transferim olucak inşallah.test tarihim 23 eylül oluyor galiba.12.gün bakılıyor dimi kanda?

maybecim gerekli düzenlemeyi yaparsın artık listede..

10. günde 11. gün 12. gün baka bilirsin zaten ya yükselir yada düşer...... ama 23 eylülü bekle istersen

ya kızlar bişi sorcam biraz özel olacak ama transferden sonra eşinizle birlikte oldunuz mu ve ne kadar süre geçince oldunuz???çok mu ayıp oldu... ya ben bişey olur diye çok korkuyorum...

benim doktorum asla dedi... hatta dediki ilk 1 - 2 ay da risklidir tüp bebek olduğundan ancak çok dikkatli olarak öneriyoruz

bende tedavime 3. gün başladım sorun olmamıştı..
umarım her şey yolunda gider...

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

dışarı çıkıp gezdim az cık acaba ondan mı bilmiyorum.... çoookkkkkkkkkkkk sancım var geldiğimden dşr ölü hamaböcekleri gibi ayaklarım havada uzanıyorum canım ağırıyor..

hadi bakalım herşey dahada güzel olsun inşallahhh..

kızlar günaydınnnnnn
evde temizlk var erken kalktım mecburennnn geri yatsaammmı acaba???

kızlar günaydınnnnnn
evde temizlk var erken kalktım mecburennnn geri yatsaammmı acaba???

arkadaşım ne temizliği boşver sen temizliği...yarın büyük gün.ayyyyyyyyyyyyy

eee insan kirpik tahlili yapınca rahat oluyor.. şöyle evimide temizleyi vereyim bari diyor tabi hahaha :)) :86::86::

bence ikinizde hamişsiniz ve bunu sizlerde biliyor gibisiniz.. ben çooooooooook ümitliyim allah nazarlardan saklasın

.ilk ben söleyeceğim hayırlı uğurlu olsun...

beslenmenize dikkat edin kirpikleriniz güzelleşsin

en kısa zamanda kirpik dışında bekliyoruz belirtilerinizi...

Son düzenleyen: Moderatör:
bu gun 6.günüm ama tranferi saymazsam 5 gün

dün gece sancıdan yatamadım ve çok korktum...

dışarı alış veriş için çıktığımada pişman oldum.

------------------------------------------------------------

benim ilk transfer edilende 5. gündü ama tutmadı işte,biyokimyasal gebelik geçirdim,şimdi herangi bir sorun olmazsa 2 adet transfer edilicek,inşallah tutar yaaa,tuttumu 3. gün 5. gün fasafiso yani

ay canım inşallahhhh............
çok sağol iyi dileklerin için...

Kızlar merhba. Az önce hastaneden geldim. Bu gün 12. günüm. Değerim 148 çıktı. Çok şükür hamileyim sanırım. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun...

Kızlar merhba. Az önce hastaneden geldim. Bu gün 12. günüm. Değerim 148 çıktı. Çok şükür hamileyim sanırım. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun...

canm gözün aydın hayırlı olsun ne güzül yaaa allah mutluluğunu hiç bozmasın inş rabbim bizlerede nasip etsin benm transferim salı günü olcak az önce aradılar 11 yumurta döllenmiş 5 tane kaliteli varmiş tabi bunun 1 tanesini transfer yapcaklar çok ümitli geğilim açıkcası senden ricam bana tavsiye edbilceğin bişeler varmı hani şunu yap bunu yapma gibi neler yapıp yapmamam gerektiğini bilmiyorm bana yardm edermisin sana tek embriyomu transfer ettiler hangi merkezde yaptırdın cvp verrsen çok memnun olurummm tekrar hayırlı olsun inşş...

Ayyy coksevindim canim, seni merak etmistim umut topigine de yazmistim nerdesin diye. Hayirli olsun canim saglik ve sihhatle allah kucagina almayi nasip etsin canim.

oleyyyyyyyyyyy....
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım...
yarında sıra bende ayyy çok heyecanlıyımmmm...,Rabbim hepimize nasip etsin inşallahhh..
yarın bende senin gibi güzel haberler vermek istiyorum ve duymak istiyorummm...

merhabalar kızlar giremiyorum nete bu beklemek işi çok zor çooookkk...ben daha 9. gündeyim.12 ağustosta regl tarihimdi.gece hiç uyuyamadım çok sancım vardı sanki hasta oldum olucam gibi birde sıcak basmaları oluyor sancılandığım zaman şimdi biraz daha ii gibiyim ama moralim çok bozuldu...böle belirtiler yaşayan vaar mı????...off offff deli olucammm...

sonuc: pozitifffffffffff cok mutluyumm :))

çooookkk şükürrrr darısı başımıza inşallahhhh...allah tamamına erdirsin çok sevindimmm...

fatmacik sen bursadasın değilmi tüp bebek yaptın sanırım aşılama değil.bende bursadayım hangi merkeze gittin bilgi verirmsin

merhaba hoşgeldin bende bursa dayım...bursa art 1. denemem gün sayıyorum...osman hoca doktorum...çok memnunum hocamdan.

benimde 9. günüm son 3 gündür sarı akıntım var benimde doktorada sormadım...!!!

GÜNAYDINLAR netimde sorun vardı giremedim pazartesi transferim oldu ve heycanlı bekleyiş başladı kaldı 8 gün inşallah tutunmuşlardır 2 tane embriyo konuldu

hayırlı uğurlu olsun....inşallah sıkı sıkı sımsıkı annelerine tutunurlar....

İNŞALLAH bebişlerimiz tutunmuştur arkadaşlar beklemek yokmu 5senedir bekliyom ama 12gün geçmiyorrrrr

ayyyyyyyyyyy nasıl zor nasıl hemdeee....

geçmiş olsun canım....allah yardımcın olsun...hayırlı bir transfrin olur inşallah...

bennımde tedavım bıttı beklemedeyyım 13 ekım buyukk gunn

hoşgeldinnn....güzel haberlerini duyarız inşallahhhhh....

kizlar merakimi mazur gorunde nasil 3 embriyo transferi yapiliyor? Ben 2 tane istiyorum diye yirtindim ama olmaz diyorlar..)))

ahhhh bende yırtındım ama yapan doktor riske giriyor işte....

elvancım naber datlumm...:))...ya benim kafam karışıyor nasıl tüp bebek dış gebelik oluyor yaa???????????

arkadaşlar ben ananas bulamadım suyunu aldım sevmedimde acaba konservesi olurmuu

yakında bi manav varsa sipariş et sehak sana temin ederler muhakkak...suydu konserveydi onlarda illa katkı maddesi oluyor....ben sadece sabahları ve gün içinde fındık,kuru üzüm,hurma,ceviz tüketiyorum.ananası bende biliyorum ama hiç yemedim...bi de doktorum bana yiceklerle alakası yok dedi tutunmanın onlar fasafiso demişti...tutunacağı varsa tutunur allah bilir...:)))))

herkesin tedavileri hayırlı olur inşallah,benimde bugün 2 adet dondurulmuşum çözülücek,cuma günü transferim var,artık transferden sonrası hakkında yardımcı olursunuz umarım kızlar.....

hayırlı uğurlu olur inşallah...güzel haberlerini alırız...

kızlar benimde yarın transferim olucak inşallah.test tarihim 23 eylül oluyor galiba.12.gün bakılıyor dimi kanda?

maybecim gerekli düzenlemeyi yaparsın artık listede..

nerelerdesin nesirmak!hadi bakalım allah yardımcın olsun inşallahh sıkı sıkı sımsıkı annesine tutunurlar....

kızlar adet oldum pazartesi doktora gidiyorum ama çok heyecanlıyımmm şimdiden stres yaptım sonrasını düşünemiyorum bana dua edin ben herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese evlat versin çok zor çünkü

aminnnnnnnnnnnn...ah tatlım o aşamalar hiç birşey değil ki bu beklemek insanı bitiriyor...hayırlı olsun...

maybecimm naber yauww???hala gelmedi mi!!!ahh bu meret beklersin gelmez beklemezsin gelirrr nasıl bi iş bu yaaaa.....hani saboli bir bardak yollucaktıııı....!!!!

ya kızlar bişi sorcam biraz özel olacak ama transferden sonra eşinizle birlikte oldunuz mu ve ne kadar süre geçince oldunuz???çok mu ayıp oldu...
ya ben bişey olur diye çok korkuyorum...

valla tatlım artık özel mözel karıştı burda...:)))yabancımıyız....:)))))...test gününe kadar ilişki yasak dedi doktorcum ama test sonuçlansa diyorum allahım pozitif gösterse yüzümüzü güldürse aminnn......ondan sonrada ben bu işi nasıl yaparım bilmiyorum ben huylu insanım ya bişiy olursa diyee endişe küpü olurum...hem zaten ağrısı oluyor insanın bence 3 aya kadar yasak olamalı....

hoşgeldinnnn....hayırlı uğurlu olsun transferin inşallahh sana sıkı sıkı tutunurlarda hep birlikte seviniriz...inşallahhhhh rabbim isteyen herkezin yüzünü güldürsün...

merhaba wintersun..vallahi çat diye çatlamak üzereyim beklemek adamı çıldırtıyorrr....daha önceleri sölemiştim pek pc başında durmak istemiyorum radyasyondu felandı filandı işte...rabbim hepimizin yüzünüzü güldürücek inşallahhh..sen neler yapıyorsun senin nasıl gidiyor yarın büyük gün heyecanla inşallahh güzel haberlerinizi bekliyorum....

gözün aydın.......hayırlı uğurlu olsun inşallahhh....

Son düzenleme:

ayyyyyyyy çookkk şükürrrrrrr rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza....çok sevindimmmm....

Ayyy coksevindim canim, seni merak etmistim umut topigine de yazmistim nerdesin diye. Hayirli olsun canim saglik ve sihhatle allah kucagina almayi nasip etsin canim.

arkadaşım ne temizliği boşver sen temizliği...yarın büyük gün.ayyyyyyyyyyyyy
yaaa sorma kaç gün geçti geçmez şimdi bugün ben durmadan testlere devam ediyorum zaten

cadısın sen cadı.... geç dalganııı
dediğim gibi kirpik testinin nasıl olduğunu inşallah olumlu sonuç alnca sormaya başlarsınız siz ama..söemiycem işteee

benim ilk transfer edilende 5. gündü ama tutmadı işte,biyokimyasal gebelik geçirdim,şimdi herangi bir sorun olmazsa 2 adet transfer edilicek,inşallah tutar yaaa,tuttumu 3. gün 5. gün fasafiso yani
biyokimyasal gebelikte idrar testi yaptınmı 2. çizgi çıktı mı 3-5 bencede fasa fiso benim öncekiler hep 5 ti de nolduuuuuu

halaya kızlar aramızda hamiş varrrrrrrrrrr hayırlı olsun canımmmm

canım kolay değil tabiii ki zaman geçmiyor bekleyince ama bak bende bitmiyor diyodum bitti işte yarın sabah tahlil var asıl ben çatlamak üzereyimmmmmmmmmmm zaten dayanamayıp habire test yapıyorum
bu arada dış gebelik bebişin koca rahmi bi kenara bırakıp gidip kanala yerleşmesiyle oluyor ve malesef sonrasında sonlandırılıyor işalllah kimse yaşamaz bunları

sancı benimde vardı hala ara ara oluyor adetten korkuyorum bende ... benim ki ince sızlama değil de bıçak saplanır gibi oluyo can yakıcı oluyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…