2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sağol canım ya Rabbim isteyen herkese versin. Açıkçası çok bi tavsiyem yok. Ben daha fazla strese girmemek için ailemden kimseye söylemedim. Onun dışında ilk üç gün evdeydim. Transferden sonra 5. gün banyo yaptım. Bunun dışında da bi şey yapmadım. Hatta geçen hafta İstanbuldan Kuşadasına tatile gittim. Bu kafamın dağılması için iyi oldu. Sanırım asıl sorun stress. Ondan kurtulmaya bak. Hayırlısı olur inşallah.

garslann canım ben aç olmayı düşünüyorum idrar testinin üzerinde aç karna ve sıkışılmış idrarın daha etkili olduğu yazıyodu belki kana da faydası olur aman ne biliyimmmm :44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
garslann canım ben aç olmayı düşünüyorum idrar testinin üzerinde aç karna ve sıkışılmış idrarın daha etkili olduğu yazıyodu belki kana da faydası olur aman ne biliyimmmm :44::44::44::44::44:

ahhh canım ya iyi hoş diyosun da benim boğazım hiç boş durmuyor ki dayanamam ben açlığa hiç...bide bir buçuk saatlik yola gideceğim test yaptırmak içinnn...sonuç hemen çıksın die ile gideceğim..ne yapsakki bilemedim şimdi??

Merhaba kızlar. hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. İnşallah hepimizin ortak arzusu bir şekilde gerçekleşecek. Bir şey sormak istiyorum. Transferden sonra benim karnımda şişme ve ağrı olmuştu. Bir hafta sürdü sonra geçti. Ama 3 gün önce yeniden başladı. Böyle bir şey yaşayan oldumu ? Neler yaptınız ?

ile gitmesen ne kadar sürede çıkacak 1.5 saat yol gittikten sonra yine bekleme süresi var ilçe de o yol saati kadar sürede çıkmaz mı ki??????
aç o0lmak bence çok önemli değildir yaa ben okulda kahvaltı yapıyorum onun için zaten aç olucam

canım benim şişliğim anca geçti...çokta rahatsız ediciydii...yürürken bile rahatsız ediyordu ama şimdi bişey yokkk..
bilgim yok yani canım..

yumoşlar alınınca yerine su toplama olabiliyo karnında onu atmışsındır muhtemelen bu da adet şişkinliğin olabilir mi zamanı geldi ama olmayacaksın yaaa???

canım ne bileyim ya eşim öyle istiyor...bide orada eşimin ablası var sağlıkçı birazda ondan oraya gidiyoruz..burda bir gün sonra çıkıyor bideee...

hadi ya burada en geç 2 saatte haber veriyolar daha doğrusu arayıp öğreniyosunn

sağol cnm teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…