2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

bende 2yıllık evlityim arkadaşlar sorun şimdilik sadece bende kromozom test sonuçları yarın çıkacak.inşallah başka şeylerde çıkmaz...tüplerim tıkalı benmde 2.denemem olacak anatolia da inşallahh rabbim isteyen herkese o en büyük hediyeyi versin yuvalarımız şenlensin...

çok sağolun kızlar insanoğlunun acizliği işte. Allah hayırlısını versin inşallah.

Dünyanın sonu deüil.Senin ve eşinin canı sağolsun.Allah size bir dert keder vermesin.Yeniden denersin olursa olur napalım.Herşeyin hayırlısı.Bazen kendime nasıl kızıyorum bu kadar kafaya takıp üzüldüğüm için.Beni seven dünya tatlısı bir eşim var.Sarılırım ona ve yaşarım şu üç günlük dünyayı.ya yalnız olsaydık bizi seven bir insana hasret kalsaydık.Öyleleride var cicim.Hayatı yalnız yalnız yaşayan onlar ne yapsın.Olursa olur olmazsa napalım bizim takdirimiz değil.Kendine dikkat et.Herşeyin geçtiği gi,bi bu kötü günlerde geçer gider.Yeniden başlarsın.Çok geçmiş olsun sevgiler

umarım yarınki testin de temiz çıkar canım, seninle sorunumuz aynı gözüküo, benim de tüpler yapışıkmış, ilk defa tüp bebek deniycez ve başka sorunlarla karşılaşmaktan korkuyorum açıkçası. Senin ilk denemende niçin olmadığı konusunda bilgi verdiler mi canım?

maybecim yine beni keyiflendirdin...:)))ilahi...

benim moral 2 gündür mağma tabakasında geziyor...ağrılarım keskin bir şekilde geliyor gidiyor...hah diyorum bu sefer adet oldum...göğüslerim desem bi tuhaf acıyor...şimdi jakobinin başına geleni okuyunca korkmayada başladım tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye...

olmak ya da olmamak dediğin gibi...

ahh ahh 1,2 ve 4 aşamaları bişey değil

3 aşama kimine göre kolay bana çok zor geçti ve 5 sabrının son demleri...belirsizlik kadar nefret ettiğim bişey yok şu hayatta...

maybecim aldığın ilaç ve stres etkiler adet olmayı...merakla bekliyorum bende senin gelişmeleri
....

rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşturacak o zaman hepsini unutucaz güzellikle anıcaz...

Cok buyuk gecmis olsun. Umarim en kisa surede sagligina kavusur, bu aci deneyimi geride birakirsin.
Hersey gonlunce olsun,
Sevgiler...

Canım benim inş 14 eylülde keyfi doyasıya yaşıyacağız Allah ın izniyle, çünkü sen bu kadar belirtiyle bence hamişsiinnnn, ayhh :18:umutlandırmış olmiim canım ama adet olcan gibi oluo ama adet olmuosan, gögüslerin ikaz veriosa , bunlar hamişlk belirtisi değil de ne ki:26:, sonuçta içinde bebiş olmaya hazır bir embrio var

ya kızlar bişi sorcam biraz özel olacak ama transferden sonra eşinizle birlikte oldunuz mu ve ne kadar süre geçince oldunuz???çok mu ayıp oldu...
ya ben bişey olur diye çok korkuyorum...

Canim benim ilk denememde dr. yasak demisti.Simdiki dr.ise aynen söyle dedi 3-4 gun girmeyin daha sonra olabilir dedi bende tabi cok sasirdim nasil yani dedim dr.bana bizde daha önce yasakliyorduk ama dedi yapilan incelemelerde turk hastalarimizin cogu ilskiye girdi ve tedavi pozitif sonuclandi.Yani artik öneriyoruz dedi bende cok sasirdim ama tabiki dr.un dedigini yapmiyorum goze alamiyorum cunku ne olur ne olmaz o yuzden sanada tavsiye etmiyorum canim

kızlar benimde yarın transferim olucak inşallah.test tarihim 23 eylül oluyor galiba.12.gün bakılıyor dimi kanda?

maybecim gerekli düzenlemeyi yaparsın artık listede..

Canim ins.hersey yolunda gider simdiden hayirli olsun demek istiyorum bebisin.genelde öyle oluyor 12.gun bakiliyor canim

aminnnnnnnnnnnn....ne güzel şeyler yazmışsın canım benim inşallahh...fazla umutlanmak istemiyorum çünkü haziran ve ağustosta 12 sinde regl oldum.yarında ayın 12si o yüzden sevinemiyorum...benim regl sıkıntıları olduğum tarihten 3 veya 2 gün önce başlar.çok nadir sapıtır...:97::97::97::97:

Canim bende aynen senin gibi dusunuyordum ve halada öyle dusunuyorum.Ama Izmirde akrabalarinda varmis dedigim gibi imkanin varsa kesinlikle öneriyorum sana daha önce orada denemis biri olarak.Bende bazen aslinda bazen söylede dusunuyorum Allah yazdiysa orasi burasi farketmez yazdiysa olur o kadar.

Sevgili CIROZ; cok tebrikler, hayirlisiyla ve saglikla kucagina aldigin gunler dilegiyle...

Sevgili GARSLAN & WINTERSUN; insallah yarin mujdeli haberlerinizi burada birlikte kutlariz.
Gonlunuzu ferah tutun hayirlisi insallah...

Sevgiler...

inş bu sefer o çok nadir sapıtmalardan olur ve 9 ay 10 gün sapıtır inşaaallllhhh. Şaka bir yana bu gece sana çoookk dua edicem adet olma die.

Garslan Wintersun ve Baharb, sizler için de duacıyım, inş üçünüzden de güzel haberler alıcaz yarın sabah.

mrb arkdaşlar herkezin tedavisi bebişleri hayırlı olsun bende bu ay kent hastanesinde tedaviye başladım.daha önce birisi donmuşlara olmak üzere iki kez tüp bebek denedik ama olmadı malesef inş bu kez olur..

bu mesajııı çoooooooooooookkkkkkkkkkkk beğendimmmmm.....

Son düzenleme:

aminnnn inşallahh...

canım benim duaların kabul olur inşallah seninde hepimizinde...bende sana dua ediyorum evrene yolluyorum bir an evvel maybecim regl olsun ve hayırlısı ile tedaviye başlasın...

Garslan Wintersun ve Baharb,güzel haberlerinizi almayı diliyorum...

Son düzenleme:
mrb arkdaşlar herkezin tedavisi bebişleri hayırlı olsun bende bu ay kent hastanesinde tedaviye başladım.daha önce birisi donmuşlara olmak üzere iki kez tüp bebek denedik ama olmadı malesef inş bu kez olur..

hoşgeldinnn...hayırlı olsun tedavin inşallah bu sefer rabbim yüzünüzü güldürür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…