Birnurcum 2 adet listemiz var, biri genel bilgilendirme listesi (Güncell Listemiz) diğeri transfer yaptıranların yani Bhcg yi bekleyenlerin listesi ( Güzel Anne Adayları Listemiz). Sen ilk listemizde, 51. sıradasın canım, Transfer olunca Bhcg tarihini verince, Güzel Anne adayları listemize de ekliycem inş.
çok sağolun kızlar insanoğlunun acizliği işte. Allah hayırlısını versin inşallah.
bende 2yıllık evlityim arkadaşlar sorun şimdilik sadece bende kromozom test sonuçları yarın çıkacak.inşallah başka şeylerde çıkmaz...tüplerim tıkalı benmde 2.denemem olacak anatolia da inşallahh rabbim isteyen herkese o en büyük hediyeyi versin yuvalarımız şenlensin...
Merhaba güzel anne adayıı, beklemekten sıkılmışsın canım ama tadını çıkar bence, ne güzel transferini yaptırdın ve belirli bir 12 gün geçiriyorsun, bak ben hala belirsiz bir şekilde 1.adet olmayı2. iğne olmayı 3.OPU olmayı 4.transfer olmayı 5. Bhcg testi olmayı .... beekkkleyipp duruom.
Düşün düşün filozof olcam yakında, bak ikimiz için bi özlü söz bile yazdım " Adet olmak ya da olmamak, bütün mesele buu"
Senin için olmamak mesele benim için olmak. İnş ben adet olurum sen olmazsın canım da gönlümüzün muradını verir Rabbim.
Sabolicim sağ olsun yolladı bir bardakama ulaşmadı henüz :76:
merhaba arkadaşlar,
adet günümde kan değerim 34 çıkmıştı bir umutla 2 gün sonra yine kan yesti yptırdım 32 çıktı, 2 gün sonrayine yaptırdım 36 çıktı transferimi yapan dr um sağlıklı gebelik olmadığını düşük olacağını söyledi tüm ilaçlarımı bırakmamı söyledi bıraktım ayrıca 1 hafta sonra kontrole gel kan değerin 0 lanmışmı bakalım dedi. bende dün gittim kan verdim betahcg min 1418 e yükseldiğini duyunca çok şaşırdım tam 1 haftadır aşırı adet kanaması olmuştum. dr um hemen merkeze çağırdı ultrosanda kese görünmedi ve rahim duvarımda ince olduğundan dış gebelik teşhisi kondu bebek nereye yerleşmiş bilinmiyor. hemen methotrexate diye bir iğne verdiler. düşüğe neden olacakmış. hayatımın en çok acıtan iğnesini oldum. ve hayatımın en ağır yan etkileri olan iğnesini. Allah beterinden saklasın. şimdi kan değerimin düşmesini bekliyorum düzenli kan vericem inşallah düzelir. rahat ederim. işin ilginç tarafı bu dış gebeliklerde bebeğin kalbi bile atıyormuş. neler neler öğreniyoruz hiç duymadığımız hiç bilmediimiz...
bu arada bir süredir takip edemedim o kadar çok ilerlemiş yeni arkadaşlar gelmiş, yetişmek mümkün değil
maybecim yine beni keyiflendirdin...:)))ilahi...
benim moral 2 gündür mağma tabakasında geziyor...ağrılarım keskin bir şekilde geliyor gidiyor...hah diyorum bu sefer adet oldum...göğüslerim desem bi tuhaf acıyor...şimdi jakobinin başına geleni okuyunca korkmayada başladım tekrar aynı şeyleri yaşarmıyım diye...
olmak ya da olmamak dediğin gibi...
ahh ahh 1,2 ve 4 aşamaları bişey değil
3 aşama kimine göre kolay bana çok zor geçti ve 5 sabrının son demleri...belirsizlik kadar nefret ettiğim bişey yok şu hayatta...
maybecim aldığın ilaç ve stres etkiler adet olmayı...merakla bekliyorum bende senin gelişmeleri
....
rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah sağlıkla sıhhatle yavrularımıza kavuşturacak o zaman hepsini unutucaz güzellikle anıcaz...
ya kızlar bişi sorcam biraz özel olacak ama transferden sonra eşinizle birlikte oldunuz mu ve ne kadar süre geçince oldunuz???çok mu ayıp oldu...
ya ben bişey olur diye çok korkuyorum...
kızlar benimde yarın transferim olucak inşallah.test tarihim 23 eylül oluyor galiba.12.gün bakılıyor dimi kanda?
maybecim gerekli düzenlemeyi yaparsın artık listede..
Canım benim inş 14 eylülde keyfi doyasıya yaşıyacağız Allah ın izniyle, çünkü sen bu kadar belirtiyle bence hamişsiinnnn, ayhh :18:umutlandırmış olmiim canım ama adet olcan gibi oluo ama adet olmuosan , gögüslerin ikaz veriosa , bunlar hamişlk belirtisi değil de ne ki:26:, sonuçta içinde bebiş olmaya hazır bir embrio var
vallaha benim kafam cok karisik,yer konusunda
annem tarafi izmirde,olabilirde suan bilemiyorum
tek bildigim buradakilere guvenemiyorum,sanki bastan savuyorlar
benim yasim 35 ama kasimda 36 olucam malesef..((((
tek dilegim neresi benim icin orasi hayirliysa oraya yonlendir allahim,,,,
aminnnnnnnnnnnn....ne güzel şeyler yazmışsın canım benim inşallahh... fazla umutlanmak istemiyorum çünkü haziran ve ağustosta 12 sinde regl oldum.yarında ayın 12si o yüzden sevinemiyorum...benim regl sıkıntıları olduğum tarihten 3 veya 2 gün önce başlar.çok nadir sapıtır...:97::97::97::97:
of bilmiyorum ya..
3 aşılamam olumsuz çokkkk korkuyorum... yapamam her halde 12. günde teste gitmeyeceğim zaten adet olamamazsam anlarım olursam da (allah korusun da) ,,,,,,,,,,,,,,,,,, hazır değillim olumsuz bişiye
sizin 2. hamilelik çin mi 2 çizgi çıkmış yazmışsın da?
Canim kalbini ferah tutmaya calis ben artik öyle yapmaya calisiyorum ne kadar uzulursek uzulelim Allahin yazdigi olacak teste gitmemek olurmu hic tabiki gideceksin ve guzel haberi alacaksin ins.Bak canim herseyede hazirlikli olmak gerek sonucta hersey olabilirb ama ins.hersey cok guzel olacak Allahin izniyle.Benim birinci hamileligimde 2. cizgi silik caikmisti canim.Bu ikinci denememiz zaten....
bu gun 6.günüm ama tranferi saymazsam 5 gün
dün gece sancıdan yatamadım ve çok korktum...
dışarı alış veriş için çıktığımada pişman oldum.
canim bende aynen sikintidan patlamak uzereydim dun ve bugun disardaydim alisverise gittim dolastim biraz.Cok sukur iyiyim ama agrim sizim hic bir seyim yok.Sende pisman olma bence canim evde butun gun insan cok sikiliyor ve cokta strese giriyor.Disari cikmak lazim.Doktorlarda öyle söyluyor zaten.Ins.gecmistir agrilarin
kızlar bende yarın sonucu ogrenıcemm belım agrıyoo bıde batma varr sızdede varmıı acaba ?
selam yeni mi transfer oldunuz sonucu aldınızmı merak ettim
inş bu sefer o çok nadir sapıtmalardan olur ve 9 ay 10 gün sapıtır inşaaallllhhh. Şaka bir yana bu gece sana çoookk dua edicem adet olma die.
GarslanWintersun ve Baharb , sizler için de duacıyım, inş üçünüzden de güzel haberler alıcaz yarın sabah.
inş bu sefer o çok nadir sapıtmalardan olur ve 9 ay 10 gün sapıtır inşaaallllhhh. Şaka bir yana bu gece sana çoookk dua edicem adet olma die.
GarslanWintersun ve Baharb , sizler için de duacıyım, inş üçünüzden de güzel haberler alıcaz yarın sabah.
mrb arkdaşlar herkezin tedavisi bebişleri hayırlı olsun bende bu ay kent hastanesinde tedaviye başladım.daha önce birisi donmuşlara olmak üzere iki kez tüp bebek denedik ama olmadı malesef inş bu kez olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?