2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam herkes nerede ya ne var ne yok nasılsınız garslan yoksun ama inşalllah yarın müjdeli haberi alacağız hakkında hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun öpüyorum çk bende yarın muayene ilk muayene için gidicem genetik testleri verdik 1 ile 1.5 ayiçinde çıkacak baakalım yarın muayene endometrıuma bakıcak hayırlısı

inş sorunusz bir tedavi dönemi geçirirsin canım, tedavin hayırlı olsun. Güzel gelişmeler yaşamanı ve gelişmelerini bize bildirmeni bekliyoruz.

Allah gönlüne göre versin canım, inş tüp bebek tedavisine gerek kalmadan doğal yoldan kavuşursun bebişine. . .

Kızlar merhba. Az önce hastaneden geldim. Bu gün 12. günüm. Değerim 148 çıktı. Çok şükür hamileyim sanırım. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun...

Ciroz cum nasıl mutlu ettin bizi bilemezsin. Sen şimdi kimbilir ne kadar mutlusun. Rabbim sağ salim kucağında da görmeni nasip etsin canım, güzel gelişmelerden haberdar et,ok? Allah a emanet olun.

Gülümsekader ve Özlözcan
Topiğimize hoşgeldiiiniizz, tedaviniz hayırlı olsun... Dilerseniz (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerinizi paylaşın da, listemize ekleyip, birlikte takip edelim tedavi sürecinizi...

merhaba arkadaşlar,

adet günümde kan değerim 34 çıkmıştı bir umutla 2 gün sonra yine kan yesti yptırdım 32 çıktı, 2 gün sonrayine yaptırdım 36 çıktı transferimi yapan dr um sağlıklı gebelik olmadığını düşük olacağını söyledi tüm ilaçlarımı bırakmamı söyledi bıraktım ayrıca 1 hafta sonra kontrole gel kan değerin 0 lanmışmı bakalım dedi. bende dün gittim kan verdim betahcg min 1418 e yükseldiğini duyunca çok şaşırdım tam 1 haftadır aşırı adet kanaması olmuştum. dr um hemen merkeze çağırdı ultrosanda kese görünmedi ve rahim duvarımda ince olduğundan dış gebelik teşhisi kondu bebek nereye yerleşmiş bilinmiyor. hemen methotrexate diye bir iğne verdiler. düşüğe neden olacakmış. hayatımın en çok acıtan iğnesini oldum. ve hayatımın en ağır yan etkileri olan iğnesini. Allah beterinden saklasın. şimdi kan değerimin düşmesini bekliyorum düzenli kan vericem inşallah düzelir. rahat ederim. işin ilginç tarafı bu dış gebeliklerde bebeğin kalbi bile atıyormuş. neler neler öğreniyoruz hiç duymadığımız hiç bilmediimiz...

bu arada bir süredir takip edemedim o kadar çok ilerlemiş yeni arkadaşlar gelmiş, yetişmek mümkün değil

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

11 Eylül Pazar : Ciroz POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 :

12 Eylül Pazartesi : baharb :

12 Eylül Pazartesi : Wintersun :

14 Eylül Çarşamba : Hbyiron GÜN SAYIYORUZ

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis GÜN SAYIYORUZ

17 Eylül Cumartesi: Sehak GÜN SAYIYORUZ

19 Eylül Pazartesi: Kontess2000 GÜN SAYIYORUZ

20 Eylül Salı: AyşeYıldız GÜN SAYIYORUZ

23 Eylül Cuma : Nesirmak GÜN SAYIYORUZ

23 Eylül Cuma : hacermeral GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
ben 3 senelık evlıyım 2 asılama denedım ılk tupbebegım esım azospermıı malesef

Canım dilerim ilk ve son tedavin olur, yarın bize sonucunu bildir merak ederiz, Rabbim gönlüne göre versin inş.

Jakobicim, çoook geçmiş olsun canım , inan ben de çok şaşırdım, ama bu demek oluyor ki aslında tüp bebeğin tutmuş değil mi, bu güzel bir gelişme her ne kadar seni üzse de. İnş bir dahaki sefer önlemini alır doktorların ve bebişin rahmine sımsıkı tutunacak canım

jakobi zor zmanlar canım Allah beterinden saklasın en azından hamiş olabileceğini görmüş oldun napalım kaderimiz bu her sınavdan geçiyoruz yeni yeni şeyler öğreniyoruz bir gün herkes anne olacak işalllah yılmak yokkkkk

jakobicim çook geçmiş olsun...Allah yardımcın olsun...

çok sağolun kızlar insanoğlunun acizliği işte. Allah hayırlısını versin inşallah.

evet gülümsekader benim görümcem anatoliaya gitti ve şimdi 11 aylık bir kız bir oğlan var fakat bizimkini bülent bey yaptı şimdi oradan ayrıldı hakan beye aşılama yaptı ama tutmadı biz ısrarla tüp bebk istememize rağmen dinlemedi bizde ikinc
de tüp bebk için bülent beye gittik ve ilk denemede tuttu ama herkesin farklı allah yardımcın olsun sen ne aşamadasın nereden gelşiyorsun bende yarın başkente başlıyorum hayırlısı bakalım benim adım birnur

ben yokum ama ben yeni olduğum için mi yokum acaba yani tedaviye başamadım ama yarın ilk muayene sonra ilaç başlıcaz beni de eklermisin

Merhaba güzel anne adayıı, beklemekten sıkılmışsın canım ama tadını çıkar bence, ne güzel transferini yaptırdın ve belirli bir 12 gün geçiriyorsun, bak ben hala belirsiz bir şekilde 1.adet olmayı 2. iğne olmayı 3.OPU olmayı 4.transfer olmayı 5. Bhcg testi olmayı .... beekkkleyipp duruom.
Düşün düşün filozof olcam yakında, bak ikimiz için bi özlü söz bile yazdım " Adet olmak ya da olmamak, bütün mesele buu"

Senin için olmamak mesele benim için olmak. İnş ben adet olurum sen olmazsın canım da gönlümüzün muradını verir Rabbim.

Sabolicim sağ olsun yolladı bir bardak ama ulaşmadı henüz :76:

ben yokum ama ben yeni olduğum için mi yokum acaba yani tedaviye başamadım ama yarın ilk muayene sonra ilaç başlıcaz beni de eklermisin

Birnurcum 2 adet listemiz var, biri genel bilgilendirme listesi (Güncell Listemiz) diğeri transfer yaptıranların yani Bhcg yi bekleyenlerin listesi ( Güzel Anne Adayları Listemiz). Sen ilk listemizde, 51. sıradasın canım, Transfer olunca Bhcg tarihini verince, Güzel Anne adayları listemize de ekliycem inş.

Son düzenleme:

saol canım ben bugün 3.lucrini yaptım uzun protokol olacak ankara anatoliada.tokattan gelicem bendde.2.denemem olacak ilkini kıbrıs doğuş hastanesinde denedik olmadı malesef.sen ankaradamı oturuyorsun?iğnelere başladınmı başlıcakmısın..keşke aynı merkesde olsaydık birbirimize destek olurduk.inşallah görümcenin darısı sana bana ve bütün annne olmak isteyenlere olsun ..

jakobicim çookk geçmiş olsun...ismini duyunca bile tüylerim diken diken oluyor bu gebeliğin...benim ilk gebeliğim dış gebelikti,bütün çektiklerim bu yüzden...

yani benim aklım hayalim almıyor sen belli sabit bir yere koyuyorsun embriyoyu kalk başka yere git allahım rabbim beterinden korusun seni hepimizi...

bende tüp bebekte böle risk yoktur diye içim rahattı güya.

peki nasıl göremediler alttan ultrasonla baktılar mı?ağrın sızın yoktur inşallahhh...

bende 2yıllık evlityim arkadaşlar sorun şimdilik sadece bende kromozom test sonuçları yarın çıkacak.inşallah başka şeylerde çıkmaz...tüplerim tıkalı benmde 2.denemem olacak anatolia da inşallahh rabbim isteyen herkese o en büyük hediyeyi versin yuvalarımız şenlensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…