selam kızlarrr
nihayet bugun reglm başladıı
neredeyse 1 hafta gecıkmelıde olsa sanırım stres oldum..
pazartesi gidiyorum merkeze başlıyoruz bakalım normalde 2,gun demıslerdı ama malum 2,gun pazar 3,gun gıdıcem umarım sorun çıkmaz
1ay daha beklemek ıstemıyorum...
kızlar iyi aksamlar. Bu gün yumurta takibi için dr gittik. 1 Eylülde hastalanmıstım. 10 günde sag yumurtam 15mm olmus. Klomen kullanmıstım. Ayrıca incir kürü yapıyorum. Tüp bebek tedavimde iğnelerle bile bukadar cabuk büyümemişti. Inşallah hersey yolunda gider. Bence incirin faydası oldu. Pazartesi ikinci kontrolume gidicem.
Kızlar merhba. Az önce hastaneden geldim. Bu gün 12. günüm. Değerim 148 çıktı. Çok şükür hamileyim sanırım. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun...
slm arkadaşlar bende 3 gün oldu lucrine başlayalı 2.tüpbebek denemem olcak ama çok heyecanlıym aceba ankara anatolia tup bebek merkezinde bebek sahibi olmuş yada şuan orada tedaviye başlayan arkdaşlrm var mı cavp verrsnz sevinrm:)
5 yıllık evliyimm,
3 sene vaginusmus tedavisi gördüm ve bu hastalığı yendin 2 senedir cocuk için ugrasıyoruz her gittiğimiz doktor bekleyin normal yolla olur dedi ama 2 sene gecti hiç bir sey olmadı.
bizde karar verdik artık tüp bebek yapmaya.
9 unda iğnelerime baslandı salı günü kontrolüm varrr cok ama cok heycanlıyımmm,korkuyorummm....kendimi cok heveslendirmek de istemiyorummm çünkü cok büyük hayal kırıklıgı olur benim için...
benimle birlikte tüp bebek e baslayanlar varmı?
ben 3 senelık evlıyım 2 asılama denedım ılk tupbebegım esım azospermıı malesef
merhaba arkadaşlar,
adet günümde kan değerim 34 çıkmıştı bir umutla 2 gün sonra yine kan yesti yptırdım 32 çıktı, 2 gün sonrayine yaptırdım 36 çıktı transferimi yapan dr um sağlıklı gebelik olmadığını düşük olacağını söyledi tüm ilaçlarımı bırakmamı söyledi bıraktım ayrıca 1 hafta sonra kontrole gel kan değerin 0 lanmışmı bakalım dedi. bende dün gittim kan verdim betahcg min 1418 e yükseldiğini duyunca çok şaşırdım tam 1 haftadır aşırı adet kanaması olmuştum. dr um hemen merkeze çağırdı ultrosanda kese görünmedi ve rahim duvarımda ince olduğundan dış gebelik teşhisi kondu bebek nereye yerleşmiş bilinmiyor. hemen methotrexate diye bir iğne verdiler. düşüğe neden olacakmış. hayatımın en çok acıtan iğnesini oldum. ve hayatımın en ağır yan etkileri olan iğnesini. Allah beterinden saklasın. şimdi kan değerimin düşmesini bekliyorum düzenli kan vericem inşallah düzelir. rahat ederim. işin ilginç tarafı bu dış gebeliklerde bebeğin kalbi bile atıyormuş. neler neler öğreniyoruz hiç duymadığımız hiç bilmediimiz...
bu arada bir süredir takip edemedim o kadar çok ilerlemiş yeni arkadaşlar gelmiş, yetişmek mümkün değil
merhaba arkadaşlar,
adet günümde kan değerim 34 çıkmıştı bir umutla 2 gün sonra yine kan yesti yptırdım 32 çıktı, 2 gün sonrayine yaptırdım 36 çıktı transferimi yapan dr um sağlıklı gebelik olmadığını düşük olacağını söyledi tüm ilaçlarımı bırakmamı söyledi bıraktım ayrıca 1 hafta sonra kontrole gel kan değerin 0 lanmışmı bakalım dedi. bende dün gittim kan verdim betahcg min 1418 e yükseldiğini duyunca çok şaşırdım tam 1 haftadır aşırı adet kanaması olmuştum. dr um hemen merkeze çağırdı ultrosanda kese görünmedi ve rahim duvarımda ince olduğundan dış gebelik teşhisi kondu bebek nereye yerleşmiş bilinmiyor. hemen methotrexate diye bir iğne verdiler. düşüğe neden olacakmış. hayatımın en çok acıtan iğnesini oldum. ve hayatımın en ağır yan etkileri olan iğnesini. Allah beterinden saklasın. şimdi kan değerimin düşmesini bekliyorum düzenli kan vericem inşallah düzelir. rahat ederim. işin ilginç tarafı bu dış gebeliklerde bebeğin kalbi bile atıyormuş. neler neler öğreniyoruz hiç duymadığımız hiç bilmediimiz...
bu arada bir süredir takip edemedim o kadar çok ilerlemiş yeni arkadaşlar gelmiş, yetişmek mümkün değil
inş sorunusz bir tedavi dönemi geçirirsin canım, tedavin hayırlı olsun. Güzel gelişmeler yaşamanı ve gelişmelerini bize bildirmeni bekliyoruz.
Allah gönlüne göre versin canım, inş tüp bebek tedavisine gerek kalmadan doğal yoldan kavuşursun bebişine. . .
Ciroz cum nasıl mutlu ettin bizi bilemezsin. Sen şimdi kimbilir ne kadar mutlusun. Rabbim sağ salim kucağında da görmeni nasip etsin canım, güzel gelişmelerden haberdar et,ok? Allah a emanet olun.
Gülümsekader ve Özlözcan
Topiğimize hoşgeldiiiniizz, tedaviniz hayırlı olsun... Dilerseniz (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerinizi paylaşın da, listemize ekleyip, birlikte takip edelim tedavi sürecinizi...
21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
23 Ağustos salı: kuden80POZİTİF
24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif
25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif
26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif(
26 Ağustos cuma: dorukontiPOZİTİF
27 Ağustos cumartesi:aşkböceğiPOZİTİF
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif
29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik
31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif
1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah
1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif
2 Eylül Cuma : LareinePOZİTİF
3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????
5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif
6 Eylül Salı : TuanayPOZİTİF
11 Eylül Pazar : CirozPOZİTİF
12 Eylül Pazartesi : Garslan55 :
12 Eylül Pazartesi : baharb :
12 Eylül Pazartesi : Wintersun :
14 Eylül Çarşamba : HbyironGÜN SAYIYORUZ
17 Eylül Cumartesi: ŞekerparemisGÜN SAYIYORUZ
17 Eylül Cumartesi: SehakGÜN SAYIYORUZ
19 Eylül Pazartesi: Kontess2000GÜN SAYIYORUZ
20 Eylül Salı: AyşeYıldızGÜN SAYIYORUZ
23 Eylül Cuma : NesirmakGÜN SAYIYORUZ
23 Eylül Cuma : hacermeralGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92:
merhabalar kızlar giremiyorum nete bu beklemek işi çok zor çooookkk...ben daha 9. gündeyim.12 ağustosta regl tarihimdi.gece hiç uyuyamadım çok sancım vardı sanki hasta oldum olucam gibi birde sıcak basmaları oluyor sancılandığım zaman şimdi biraz daha ii gibiyim ama moralim çok bozuldu...böle belirtiler yaşayan vaar mı????...off offff deli olucammm...
maybecimm naber yauww???hala gelmedi mi!!!ahh bu meret beklersin gelmez beklemezsin gelirrr nasıl bi iş bu yaaaa.....hani saboli bir bardak yollucaktıııı....!!!!
ben yokum ama ben yeni olduğum için mi yokum acaba yani tedaviye başamadım ama yarın ilk muayene sonra ilaç başlıcaz beni de eklermisin
evet gülümsekader benim görümcem anatoliaya gitti ve şimdi 11 aylık bir kız bir oğlan var fakat bizimkini bülent bey yaptı şimdi oradan ayrıldı hakan beye aşılama yaptı ama tutmadı biz ısrarla tüp bebk istememize rağmen dinlemedi bizde ikinc
de tüp bebk için bülent beye gittik ve ilk denemede tuttu ama herkesin farklı allah yardımcın olsun sen ne aşamadasın nereden gelşiyorsun bende yarın başkente başlıyorum hayırlısı bakalım benim adım birnur
merhaba arkadaşlar,
Birnurcum 2 adet listemiz var, biri genel bilgilendirme listesi (Güncell Listemiz) diğeri transfer yaptıranların yani Bhcg yi bekleyenlerin listesi ( Güzel Anne Adayları Listemiz). Sen ilk listemizde, 51. sıradasın canım, Transfer olunca Bhcg tarihini verince, Güzel Anne adayları listemize de ekliycem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?