kızlar çok saolun dualarınız için ama herzman 11 de uyuyan ben zaman gecsin die uyuyayım dedim hala gözlerim pörtlek bil başındayım bi gram uyku yokkkk yaaaaa:84::84::84::84::84::84:
kızlar çok saolun dualarınız için ama herzman 11 de uyuyan ben zaman gecsin die uyuyayım dedim hala gözlerim pörtlek bil başındayım bi gram uyku yokkkk yaaaaa:84::84::84::84::84::84:
merhaba arkadaşlar,
adet günümde kan değerim 34 çıkmıştı bir umutla 2 gün sonra yine kan yesti yptırdım 32 çıktı, 2 gün sonrayine yaptırdım 36 çıktı transferimi yapan dr um sağlıklı gebelik olmadığını düşük olacağını söyledi tüm ilaçlarımı bırakmamı söyledi bıraktım ayrıca 1 hafta sonra kontrole gel kan değerin 0 lanmışmı bakalım dedi. bende dün gittim kan verdim betahcg min 1418 e yükseldiğini duyunca çok şaşırdım tam 1 haftadır aşırı adet kanaması olmuştum. dr um hemen merkeze çağırdı ultrosanda kese görünmedi ve rahim duvarımda ince olduğundan dış gebelik teşhisi kondu bebek nereye yerleşmiş bilinmiyor. hemen methotrexate diye bir iğne verdiler. düşüğe neden olacakmış. hayatımın en çok acıtan iğnesini oldum. ve hayatımın en ağır yan etkileri olan iğnesini. Allah beterinden saklasın. şimdi kan değerimin düşmesini bekliyorum düzenli kan vericem inşallah düzelir. rahat ederim. işin ilginç tarafı bu dış gebeliklerde bebeğin kalbi bile atıyormuş. neler neler öğreniyoruz hiç duymadığımız hiç bilmediimiz...
bu arada bir süredir takip edemedim o kadar çok ilerlemiş yeni arkadaşlar gelmiş, yetişmek mümkün değil
ahhh canım ya iyi hoş diyosun da benim boğazım hiç boş durmuyor ki dayanamam ben açlığa hiç...bide bir buçuk saatlik yola gideceğim test yaptırmak içinnn...sonuç hemen çıksın die ile gideceğim..ne yapsakki bilemedim şimdi??
mrb arkdaşlar herkezin tedavisi bebişleri hayırlı olsun bende bu ay kent hastanesinde tedaviye başladım.daha önce birisi donmuşlara olmak üzere iki kez tüp bebek denedik ama olmadı malesef inş bu kez olur..
mrb arkdaşlar herkezin tedavisi bebişleri hayırlı olsun bende bu ay kent hastanesinde tedaviye başladım.daha önce birisi donmuşlara olmak üzere iki kez tüp bebek denedik ama olmadı malesef inş bu kez olur..
arkadaşlar ya
sizin sancınz varmı(ydı)?
ben çok sancılanıyorum ya kan aktı akacak gibi sancım var..sızı gibi..
ve akıntım var benim..anneme sordum anneme bana hamileyken çok akıntın oldumu dedim annem hamilemisin dedi yok nayır dedim.. oda hemde nasıl dedi.. belki bünyem anneme çekmiştir.
anneminde sancısı çok olurmuş hamişken bana.. abime hamileykende 5 ay adet görmüş 6 ay hamile olduğunu öğrendiğinde şaşırmış.. çok zayıfmış evlendiğinde göbeyini anlamamış bile bazen dalga geçiyorum annemle oda bana 1970lerde çalışan kadın olmak zordu ne bulaşık mak. ne çam. mak vardı deli kız der..
gerçekten bazen sancı yanma gibi batma oluyor...kasılma gibi canımı yakıyor..
ayşeyildiz senin şafak kaçççççç[/QUOTbenim safak 8 canim test gununu saymiyorum ama
ayşeyildiz senin şafak kaçççççç[/QUOTbenim safak 8 canim test gununu saymiyorum ama
benimde 5 gün kaldı heycan beni yiyor 5 senedir bekliyom 5 gün geçmiyor
Hbyciim ve bugünkü güzel anne adaylarııı, sizin heyecanınız bana bile yansıdı yaff, gece bölük börçük uyudum , bi mutlu uyandım , sanki rüyamda 3ünüzden de pozitif sonuç aldık , bi korkuyla uyandım , sanki Hbycim bana adet oluom gibi bişe diodu, sabah korkuyla fırladım yataktan hbyciim yha, ama şükür ki bişe yazmamışsın topiimize, iisin dimi canım? Hepiniz Allah a emanet olun. Aklım kalbim dualarım sizlerle, hepinizi çook öptüm.
(Okula gidiom şimdi , saat 13:30 da Pc başında olucam nasipse:)
GÜNÜN GÜZELL ANNE ADAYLARI
12 Eylül Pazartesi : Garslan55 :
12 Eylül Pazartesi : baharb :
12 Eylül Pazartesi : Wintersun :
Güzel haberlerle dönün inşallah, Allah a emanet olun
merhaba
başkente gidiyorsun galiba. bende ankarada merkez araştırıyorum. aslında mayıs ayında ankaraya geldim hulusi beyle görüştüm temmuzda başlayacaktık fakat süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ama kaybettim şimdi ekimde tekrar düşünüyorum ve sil baştan merkez bakıyorum. ankarada başkent dışında diğer merkezlerle de görüştün mü. birde özellikle başkentin labaratuvar kısmını ve ekibini yani embiryoloğunu falan nasıl onu merak eidyorum. ankara dışında olduğum için sadece telefonla görüşebiliyorum. bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.
merhaba arkadaşlar,
adet günümde kan değerim 34 çıkmıştı bir umutla 2 gün sonra yine kan yesti yptırdım 32 çıktı, 2 gün sonrayine yaptırdım 36 çıktı transferimi yapan dr um sağlıklı gebelik olmadığını düşük olacağını söyledi tüm ilaçlarımı bırakmamı söyledi bıraktım ayrıca 1 hafta sonra kontrole gel kan değerin 0 lanmışmı bakalım dedi. bende dün gittim kan verdim betahcg min 1418 e yükseldiğini duyunca çok şaşırdım tam 1 haftadır aşırı adet kanaması olmuştum. dr um hemen merkeze çağırdı ultrosanda kese görünmedi ve rahim duvarımda ince olduğundan dış gebelik teşhisi kondu bebek nereye yerleşmiş bilinmiyor. hemen methotrexate diye bir iğne verdiler. düşüğe neden olacakmış. hayatımın en çok acıtan iğnesini oldum. ve hayatımın en ağır yan etkileri olan iğnesini. Allah beterinden saklasın. şimdi kan değerimin düşmesini bekliyorum düzenli kan vericem inşallah düzelir. rahat ederim. işin ilginç tarafı bu dış gebeliklerde bebeğin kalbi bile atıyormuş. neler neler öğreniyoruz hiç duymadığımız hiç bilmediimiz...
bu arada bir süredir takip edemedim o kadar çok ilerlemiş yeni arkadaşlar gelmiş, yetişmek mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?