2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar çok saolun dualarınız için ama herzman 11 de uyuyan ben zaman gecsin die uyuyayım dedim hala gözlerim pörtlek bil başındayım bi gram uyku yokkkk yaaaaa:84::84::84::84::84::84:

dur dur bi dakikaaaa hah tamam bak son kirpiği de ayırdım şimdi uykum gelecek sanırımmmmmmmm

yarın 3 kişi birden halay çekicez unutmayın herkes 5te burda olsunnnn

kızlar çok saolun dualarınız için ama herzman 11 de uyuyan ben zaman gecsin die uyuyayım dedim hala gözlerim pörtlek bil başındayım bi gram uyku yokkkk yaaaaa:84::84::84::84::84::84:

kirpiklerin karıştığından uykun gelmeyordur bitenem..

uyu ve yarın git sonucu bildiğin sonucu al ve gel bize haber var..

pozitif derlersede ukelalık yap deki ben kirpiklerimden anlamıştım teste gerek yoktu de hava bas hemşirelere hahaha :)))

hata hemşireler tip bakarsa bana değil kirpiklerime bak tamam mı ulen de..

çok geçmiş olsun arkadaşım..

ankara da yaşıyorsan yardımcı olabileceğim bişey varsa elimden geleni yaparım bilmeni isterim...

sevgiler tatlım..

hayatta bende aç kalamam.. ramazan hariç oda rabbim sabır veriyor..

onun dışında daima atıştırma modundayım..

arkadaşlar ya

sizin sancınz varmı(ydı)?

ben çok sancılanıyorum ya kan aktı akacak gibi sancım var..sızı gibi..

ve akıntım var benim..anneme sordum anneme bana hamileyken çok akıntın oldumu dedim annem hamilemisin dedi yok nayır dedim.. oda hemde nasıl dedi.. belki bünyem anneme çekmiştir.

anneminde sancısı çok olurmuş hamişken bana.. abime hamileykende 5 ay adet görmüş 6 ay hamile olduğunu öğrendiğinde şaşırmış.. çok zayıfmış evlendiğinde göbeyini anlamamış bile bazen dalga geçiyorum annemle oda bana 1970lerde çalışan kadın olmak zordu ne bulaşık mak. ne çam. mak vardı deli kız der..

gerçekten bazen sancı yanma gibi batma oluyor...kasılma gibi canımı yakıyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb arkdaşlar herkezin tedavisi bebişleri hayırlı olsun bende bu ay kent hastanesinde tedaviye başladım.daha önce birisi donmuşlara olmak üzere iki kez tüp bebek denedik ama olmadı malesef inş bu kez olur..

Canim kent hastanesi cok dogru bir secim ins.hersey yolunda gider ve bu son denemeniz olur

Canim seni cok iyi anliyorum aynen bende senin gibi oldum uyku duzeni diye birsey kalmadi kahretsin tedavinin en zor kismindayiz beklemek...Ama senin bitti sayilir yarina guzel haberlerini bekliyoruz Allahin izniyle uyumaya calis bol bol enerji depola yarina ihtiyacin olacak

Canim bende sanci degilde ara ara batmalar oluyor özellikle ani hareket yaptigimda.Benimde akintim var ama cok fazla degil.Anennin hikayeside cok ilgincmis hamile oldugunu 6. ayda anlamak ama olabiliyor benimde bir akrabamda olmustu hamileligini 6. ayda farketti oda menopoza girdigini sanmis önemsememis

sabolı yazdıklarını okudum harıka seyler kesınlıkle senın dedıklerını uygulayacagım ve basarıcagım.ben hayal kuruyorum ama hep olmazsa dıe bakıyorum ardından tabı kı cok zor dıyorum hayat bana hıc bıseyı kolay vermedıkı cocuguda zorla verıcek dıyorum boyle dıyerek kendımı zora sartlıyorum dımı bunyemde zora gırıyo ve calısmıyor belkı de ama ben artık ıkı ay sonra hamıle olacagımı ve cok rahat bı hamılelık gecırecegımı dusunmeye baslıyorum bu geceden ıtıbaren yazıların takıp edecegım yazarsan cok sevınırım

Hbyciim ve bugünkü güzel anne adaylarııı , sizin heyecanınız bana bile yansıdı yaff, gece bölük börçük uyudum , bi mutlu uyandım, sanki rüyamda 3ünüzden de pozitif sonuç aldık, bi korkuyla uyandım, sanki Hbycim bana adet oluom gibi bişe diodu, sabah korkuyla fırladım yataktan hbyciim yha, ama şükür ki bişe yazmamışsın topiimize, iisin dimi canım? Hepiniz Allah a emanet olun. Aklım kalbim dualarım sizlerle, hepinizi çook öptüm.
(Okula gidiom şimdi , saat 13:30 da Pc başında olucam nasipse:)

GÜNÜN GÜZELL ANNE ADAYLARI

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 :

12 Eylül Pazartesi : baharb :

12 Eylül Pazartesi : Wintersun :

Güzel haberlerle dönün inşallah, Allah a emanet olun

merhaba

başkente gidiyorsun galiba. bende ankarada merkez araştırıyorum. aslında mayıs ayında ankaraya geldim hulusi beyle görüştüm temmuzda başlayacaktık fakat süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim ama kaybettim şimdi ekimde tekrar düşünüyorum ve sil baştan merkez bakıyorum. ankarada başkent dışında diğer merkezlerle de görüştün mü. birde özellikle başkentin labaratuvar kısmını ve ekibini yani embiryoloğunu falan nasıl onu merak eidyorum. ankara dışında olduğum için sadece telefonla görüşebiliyorum. bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim teşekkürler.

günaydın canım ya benim korkumun üstüne gitmişsin valla. bana sallı günü test yaptır dediler ama yarın bile yaptıracağımı sanmıyorum. çünkü çok korkuyorum negatif lafını duymaktan. kendimi buna hiç hazırlayamadım. o yüzden bilmiyorum yaptırmak istemiyorum. 4 yıldır hep negatif hep negatif. bana o kagıtta pozitif yazmazmış gibi geliyor.

merhaba toprak su daha önce de konuşmuştuk mayıs ayıydı galiba. ben ankara başkent de tedavi oldum. yarın test günüm. morfo %1 di. ben de senin gibi başlangıçta her detayı merak ediyordum doktor laboratuvar falan. 2 ağustos da tedavim başladı. 1 eylül de transferim yapıldı. henüz sonuç almadım ama ben memnunum başkent ekibinden. soruların olursa cevaplarım.

Son düzenleme:

Canım,çok geçmiş olsun. Allah şifa ve sabır versin. İnşallah birdahakine herşey gönlünce olur.

Garslan55,Wintersun,Baharb İnşallah bu gün güzel haberler verin bize. Bizimde haftamız güzel başlasın. Hadiiii bekletmeyin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…