2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin canim,
seni ve esini cani gonulden kutlarim
artik su pozif hatunlarin arasina girsekte bi dilekt tutsak bari ..))

sabah çamaşırımda kahverengi lekeler hafifte kırmızılık vardı. onu gördüğümden beri tutamıyorum kendimi. kan da verdim ama umutsuzum. allaha sığınıyorum ama dayanacak halim de kalmadı.

icini ferah tut canim,bence tutunma belirtileri onlar gor bak

Gözün aydın canım. İnsallah sağlıkla kucagına al. Merak etme demekki bebiş çabuk gelişiyor. Belki bir tosuncuk doğurursun.Ne güzel olur

amin sağol canım.. hep dua ediyorum canım. allah burda bu uğurda uğraşan herkese ve isteyen herkese naip etsin diye..

allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin canim,
seni ve esini cani gonulden kutlarim
artik su pozif hatunlarin arasina girsekte bi dilekt tutsak bari ..))

teşekkür ederim canım. darısı sizlerin başına. 8 yılın sonunda gördüm pes etmeyin. bol bol da edinnn

teşekkür ederim canım. darısı sizlerin başına. 8 yılın sonunda gördüm pes etmeyin. bol bol da edinnn

gözün aydın arkadaşım. 8 yılın sonunda demişsin. alalh bağışlasın. mutluluğunuz daim olsun. kaç yaşındasın peki birde bu kaçıncı demendi?

canım benimkinin 2 katından fazla ikiz mi tuttu yoksa????????????
çok sevindim canımmmm halaya kızlarrrrrrrrrr

baharb lütfen bu kadar üzüp stres yapma kendine rabbim hakkında hayırlısı neyse onu versin sana. ama yinede umarım sonucun pozitif olur.
benim e2 350 lerde falanmış. nasıl düştü senin e2 kendiliğinden mi yoksa bi ilaç falan varmı düşürmek için.

bi de canım bildiğim kadarıyla her gün 2ye katlıyor
9-38
10-76
11-152
12-304

bnce herşey gayet güzel ilerlemiş tam olması gereken gibi

eğer e2 yüksek dedilerse 350 den fazladır. benim 7000 in üstüne çıktı. iğnelerimi yapmayı bıraktım. yumurtalarım çok şükür yine de büyüdüler. sonra 3500 e düşünce de çatlatma iğnesini yaptım. düşmesi için yapabileceğin bişey var mı bilmiyorum. ben bişey yapamadım oruç tutuyordum.

Tinny,hayırlı uğurlu olsun cnm,inşallah ikizdir,ama hayırlısı sağlıkla gelsin cnm.Beta hcg değerinin 2 günde bir 2'ye katlaması gerekir,maşallah güzel katlamış...

Cok tebrikler, hayirlisiyla ve saglikla bebecigine kavusman dileklerimle...
Sevgiler...

benim dondurulmuşlarla olduğu için değer 350 çok yüksek sayılıyor. bu değer düşmeden bırak transferi tedavimin diğer aşamasına bile geçilemiyor.

canım benimkinin 2 katından fazla ikiz mi tuttu yoksa????????????
çok sevindim canımmmm halaya kızlarrrrrrrrrr

Benim 11. gun degerim 340 cikinca drum dahil, bircok kisi gibi biz de ikiz oldugunu dusunmustuk.
Ultrasonda tek bebecik gorunce doktorum bile sasirmisti...
Arkadasimin 12. gun degeri 117 idi, simdi 22 aylik ikiz kizlari var

yuksek bhcg cikinca genelde ikiz diye yorumlaniyor ama anladigim kadariyla kisiden kisiye degisebiliyor.
Allah hayirlisiyla herkese bebegini kucagina almayi nasibetsin.
Sevgiler...

yok canım kıbrısta yaptırmıştık biz çok tecrübesizmişiz ne test yapıldu ne başka bişey bizde ilk defa oldugu için bilmiyorduk herşey mükemmel demişti dr güvendik ama sonuç negatif sonunda da kaç sefer aradık dr biz size döneriz dedi ve deyiş o deyiş kaç defa aradıysak geri dönmedi..sonradan öğrendimki eger tıkalı tüplerin içerisinde sıvı varsa bebegin tutunmasını engelliyomuşş ondan olabilir..anatoliada başlıyorum bakalım hayırlısı merkez hakkında da olumsuz şeyler çıktı ortaya ama ben tedaviye başladım allah yardım etsin bırakamıyorum daa

ayy canım maşalllah yaaaa herşey keseciklere bağlı sağlıklı olsun tek olsun diyorum hep kendi adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…