2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canim ne guzel bebisin onun icin ne fedakarlik yaptigini bilse kendi cikar gelirde..))
ben ingilteredeyim 1.denemem olacak olmazsa trye gelmeyi dusunuyorum
kismet artik

canim ben 1 defa asilama oldum 2 yil once
kontrole gittimgimde senin dedigin gibi akintim vardi,doktor hersey yolunda demisti
ve o gece catlatma ignesini olmustum
canim stress yapma,olacagi varsada olmayacak bak dikkat et ok

Sugarbaby, tesekkür ederim canım. Valla bu yumurtada heba olacak diye korkuyorum

Bu arada dün doktorun kapısında beklerken yine karnı burnunda hatunları seyrettim. Amaaann bir görseniz gülermisin-ağlarmısın yani. Tabiii cok güzel şeyler. Sancısı tutup acil doguma gelenler. Karınlarını tuta tuta yürüyorlardı.

insallah darisi basimiza olur diyelim dimi..))

neden şimdiden böyle umutsuzsun bekle sonucu al, negatif olursa zaten o zaman üzüleceksin neden şimdiden böyle yapıyorsun. bak bebeğin varsa onuda üzüyorsundur şimdi.

baharb,yazmışsın zaten....ağlayarak bekleme,inşallah pozitiftir sonuç....
ağlayıp yıpratma kendini....dün ne demiştin, herşey yaratandan.....
inşallah inşallah gülersin canım sonuçtan sonra....

neden şimdiden böyle umutsuzsun bekle sonucu al, negatif olursa zaten o zaman üzüleceksin neden şimdiden böyle yapıyorsun. bak bebeğin varsa onuda üzüyorsundur şimdi.

sabah çamaşırımda kahverengi lekeler hafifte kırmızılık vardı. onu gördüğümden beri tutamıyorum kendimi. kan da verdim ama umutsuzum. allaha sığınıyorum ama dayanacak halim de kalmadı.

sabah çamaşırımda kahverengi lekeler hafifte kırmızılık vardı. onu gördüğümden beri tutamıyorum kendimi. kan da verdim ama umutsuzum. allaha sığınıyorum ama dayanacak halim de kalmadı.

dur bakalım,hemen olumsuz bişey diye düşünme...hele bi sonuç çıksın....hem öyle bile olsa,elden birşey gelmiyor...
dayanmak zorundasın,yarının ne getireceği belli mi olur....o bebek,zamanını bekliyor,ya bugün gelecek,bugün gelmezse yarın....ama elbet birgün gelecek..lütfen üzme kendini.....

baharb, belki tutunma lekelenmesidir. Allah büyüktür. Güzel haber alacaksın İnşallah canım

dur bakalım,hemen olumsuz bişey diye düşünme...hele bi sonuç çıksın....hem öyle bile olsa,elden birşey gelmiyor...
dayanmak zorundasın,yarının ne getireceği belli mi olur....o bebek,zamanını bekliyor,ya bugün gelecek,bugün gelmezse yarın....ama elbet birgün gelecek..lütfen üzme kendini.....

kızlar haıyrlısı ile sonucumu aldım pozitifff :))) 2. embriyo transfer edildi.
12.gün değerim 308
9.gün 38 çok yükselmiş değil mi tam sevinemiyorum ama korkuyorum dış gebelik olmasından. hayırlısı ile keseyi ve kalp atışını görsem

mevlam tüm isteyenlere tez zaman hayırlı evlatlar nasip etsin

Gözün aydın canım. İnsallah sağlıkla kucagına al. Merak etme demekki bebiş çabuk gelişiyor. Belki bir tosuncuk doğurursun.Ne güzel olur

ooooooooollleeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyy teyyy teyyyyyy teeyyyyyyyyyyyy

çoğu insanda oluyor o lekelenme hatta lekelenme görüp olmadı diye erkenden test yaptıranlarda oluyor. biraz dur bekle bak az kaldı.

gözün aydın. sevin artık hamlesin. değer tam 2 kat artacak diye birşey yok en az 2 kat artması gerekiyor.

gözün aydın,allah tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…