benimle ilgilenen yokku?
inşallah sen nerde başlıcaksınız ben ankara başkent üniversitesi hastanesi inşallah hayırlı olur bebeğim için bir günlük tutmaya başladım ona olan özlemimi tedavinin her aşamasını yazıyorum bugün başladım ve çok güzel bişey oldu umarım ilerde bebeğim okuyunca onu ne kadar sevdiğimi anlıcak :)
canim ben 1 defa asilama oldum 2 yil once
kontrole gittimgimde senin dedigin gibi akintim vardi,doktor hersey yolunda demisti
ve o gece catlatma ignesini olmustum
canim stress yapma,olacagi varsada olmayacak bak dikkat et ok
Sugarbaby, tesekkür ederim canım. Valla bu yumurtada heba olacak diye korkuyorum
Bu arada dün doktorun kapısında beklerken yine karnı burnunda hatunları seyrettim. Amaaann bir görseniz gülermisin-ağlarmısın yani. Tabiii cok güzel şeyler. Sancısı tutup acil doguma gelenler. Karınlarını tuta tuta yürüyorlardı.
bugün de benim test günüm. kan verdim. gözler ağlamaktan şiş halde bekliyorum.
e2 değerin kaç? benim de çok yükselmişti. zor düştü.
hakkınızda hayırlısı olsun. allah mutlu sona ulaştırsın.
baharb,yazmışsın zaten....ağlayarak bekleme,inşallah pozitiftir sonuç....
ağlayıp yıpratma kendini....dün ne demiştin, herşey yaratandan.....
inşallah inşallah gülersin canım sonuçtan sonra....
neden şimdiden böyle umutsuzsun bekle sonucu al, negatif olursa zaten o zaman üzüleceksin neden şimdiden böyle yapıyorsun. bak bebeğin varsa onuda üzüyorsundur şimdi.
sabah çamaşırımda kahverengi lekeler hafifte kırmızılık vardı. onu gördüğümden beri tutamıyorum kendimi. kan da verdim ama umutsuzum. allaha sığınıyorum ama dayanacak halim de kalmadı.
sabah çamaşırımda kahverengi lekeler hafifte kırmızılık vardı. onu gördüğümden beri tutamıyorum kendimi. kan da verdim ama umutsuzum. allaha sığınıyorum ama dayanacak halim de kalmadı.
yok tatlım kullannmaaammm, hatıra saklıyacağım , bebişim olunca, aklı başına geldiği vakit
" bak yavvrum, bu bardağı Saboli teyzen var ya,- hani donmuş bebe :) arkadaşın var ya onun annesi- o bana, senin tüpbebek tedavinden önce bir bardak adet olmam gerekiodu, bende de kalmamış, saboli teyzen bu bardakla yollamıştı" diyceeemmpuahahahaa amma da geyik yaptım gece yarısı yaf nedir bu keyiff tedaviye başlayacağım die fazla mı gazım var ne yiihhhuuuww
Saboşum ve elvancıım hadi yarın ege üni tüpbaby merkezine gelin de tanışalım kıss, bakın benim üzerimde beyas bi elbise, bir elimde 2 buket kırmızı gül diğer elimde de 6 lı paşabahçe su bardağı olcek şekerleriimmm, bekliom haa
puhaaha donmuş bebenin annesi
Dur şimdi donmuş bebeme isim bulayım erkek olursa BUZHAN kız olursa BUZNAZ valla bi doğsunlar büyüdüklerinde dondurma isterlerse asla itiraz etmiycem şimdiden sizlerde şahitsiniz şanslı bebelr sınırsaız dondurma :90:
Benim elimdede 6 kişilik kesme dondurma olucak ordan tanırsınız kızlar
maybe ve saboli çok hoşsunuz yawwww koptum gülmektenbuzhan - buznaz bak bu iyi olmuş bi donmuş bebe anne adayı olarak bende düşünebilirim bu isimleri
kızlar haıyrlısı ile sonucumu aldım pozitifff :))) 2. embriyo transfer edildi.
12.gün değerim 308
9.gün 38 çok yükselmiş değil mi tam sevinemiyorum ama korkuyorum dış gebelik olmasından. hayırlısı ile keseyi ve kalp atışını görsem
mevlam tüm isteyenlere tez zaman hayırlı evlatlar nasip etsin
12.gün değerim 308
9.gün 38 çok yükselmiş değil mi tam sevinemiyorum ama korkuyorum dış gebelik olmasından. hayırlısı ile keseyi ve kalp atışını görsem
12.gün değerim 308
12.gün değerim 308
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?