Aarada donmuş bebe topiğinede uğra ordakilerin hepsi donmuş bebe annesi
elvanm hangi aşamadasın şuan estrofeme geçtin mi
normalde bir hafta öncesi geçtiğimiz salı geçecektim ama malesef e2 yüksek diye geçemedim onun düşmesini bekliyorum sadece suprafact kullanıyorum şuanda. arada giriyorum yazdıklarınızı okuyorum zaten.
çok üzgünüm arkadaşlar malesef negatif. nolur kendinizi yormayın bişeyler yazmak için. dostluğunuz, iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim. hepinizden allah razı olsun.allah size hayırlı pozitif sonuçlar göstersin. yarım saat oldu öğreneli. ne yapacam bilmiyorum. aileme nasıl söyleyecem. yarın sabah yataktan nasıl kalkacam hiçbir fikrim yok.
Ben de belirgin bir akinti yoktu ancak gece yatarken progestan fitil kullandigim icin sabahlari ona bagli hafif
birsey oluyordu, ancak ilac artiklarinin sebep oldugu birsey oldugunu dusunuyorum.
Herkesin bunyesiyle alakali galiba bu durumlar, bence bu bekleme doneminde hicbirseye negatif ya da pozitif
anlamlar yukleme sehakcim.
Gonlunu ferah tut, zamaniysa bebecigin saglicakla gelir:)
Mujdeli haberlerini bekliyorum hayirlisiyla.
Sevgiler...
kizlar bende 1 yil önce biir topige sürekli yaziyordum.
sonra kk girmedim.ama bir aliskanligimiz vardi arkadaslarla .yeni gelen arkadaslar muhakkak hos geldin derdik.
muhakkak halini hatirii sorardik. biraz alindim dogrusu
eşini ve seni çok tebrik ederim canım , allah sağ salim kucağınızda da görmek nasip etsin. Bizlere de dua edin. Allah a emanet olun.
Evet kontess2000 ciim nerelerdesin ? Bugün nasıl hissediyorsun kendini?
çok geçmiş olsun canım, benim de tüpler yapışıkmış, içi sıvı dolu baloncuklar yok diye biliyoruz. Anatolia nın haberini tv de gördüm, kesinlikle tedavini sonlandırmanı tavsiye ederim, çünkü sen bir kere tüp bebek tedavisi görmüşsün ve olumsuz sonuçlanmış bu yüzden yeni bir tüp bebek tedavisine başlamadan önce tüplerin içinde sıvı olup olmadığı netleştirilmeli, sıvı varsa, tüpler alınmalı,ondan sonra tedavi uygulanmalı diye düşünüyorum. Tabiki karar senin canım, rabbim hayırlısına doğrusuna yönlenmek nasip etsin.
Bu arada daha önce de yazmıştım ama gözden kaçtı sanırım. Dilersen (yaş: Evlilik süresi: Infertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerini paylaş ta listemize ekleyip, birlikte takip edelim sürecini...
Evet canım, hatta bu sabah ve öğlen 2 ye kadar oradaydım. Dün adetim başladı. Bugün 2.gündü. Sabah usg ve hormon testi yapıldı. Ve öğlen 4 gün boyunca vurulacağım ilk doz ( 175 ml.) belirlendi. Cuma günü e2 tekrar bakılıp, tekrar doz ayarlanacakmış. Bir de eşimden de semen analizi istediler, daha önce yaptırmıştık, o sayı-hareketlilik-morfoloji içinmiş. Bugünkünde mikrop olup olmadığına bakılacakmış. Bak bu süpriz oldu, bilmioduk. Peki mikrop çıkarsa sorun olurmu? Bu konuda fikri-deneyimi olanlar paylaşabilirler mi?
Baharcım sen ne durumdasın? Listemzide hala beklemedesin...
kizlar bende 1 yil önce biir topige sürekli yaziyordum.
sonra kk girmedim.ama bir aliskanligimiz vardi arkadaslarla .yeni gelen arkadaslar muhakkak hos geldin derdik.
muhakkak halini hatirii sorardik. biraz alindim dogrusu
sonuc: pozitifffffffffff cok mutluyumm :))
durduk yere moralimi bozdum rahat duramadım 8. günümde idrar testi yaptım tek çizgiyi gördüm .aslında fazlada üzülmedim ama işşşteeeee
ayyyy inşallah çıkmaz diye tahmin ettim ama meral allahım inşallh tutunmuşlardır . 3.gün 3 embriyo transferim olmuştubende dayanamayıp yaptım bendede cıkmamıstıı ama dun kan testınde cıktıı uzme kendını.. bırazcık daha beklemeye calıss
ayyyy inşallah çıkmaz diye tahmin ettim ama meral allahım inşallh tutunmuşlardır . 3.gün 3 embriyo transferim olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?