2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım daha ilk denemeniz lütfen böyle umutsuz olma, rabbim en kısa zamanda kucağınızı doldursun da , bugünlerinizi hiç anımsamayın inş. Allah a emanet olun.

Konu Bilgileri

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

maybeBaby
umutlubirben
elvanelvan+
birnur79
TUANAY
lareine

Topiğimizin güzel anne adaylarıı, nasılsınız bakalım, nasıl geçiyor hamişlik

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

11 Eylül Pazar : Ciroz POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif

12 Eylül Pazartesi : Wintersun POZİTİF

13 Eylül Salı : baharb : negatif

14 Eylül Çarşamba : Hbyiron :Heyecanla beklioosss

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis GÜN SAYIYORUZ

17 Eylül Cumartesi: Sehak GÜN SAYIYORUZ

19 Eylül Pazartesi: Kontess2000 GÜN SAYIYORUZ

20 Eylül Salı: AyşeYıldız GÜN SAYIYORUZ

23 Eylül Cuma : Nesirmak GÜN SAYIYORUZ

23 Eylül Cuma : hacermeral GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

maybe hastane bugünde kalabalıkmıydı dün çok kalabalıktıda. eşin cuma günüde gelicekmi seninle. dün dikkatimi çekti çoğu kişi yanlarında eşleri olmadan gelmişler sadece bir iki kişinin eşleri yanındaydı. bizim ilk tedavimizde eşim beni hiç yalnız bırakmamıştı ama bu defa ben hep yalnız gidiyorum ve orda beklerken çok sıkılıyorum.

sağolasın canım doğru söylüyorsun kendimce pozitifler arıyorum hayırlısı olur inşallah

kizlar bende 1 yil önce biir topige sürekli yaziyordum.
sonra kk girmedim.ama bir aliskanligimiz vardi arkadaslarla .yeni gelen arkadaslar muhakkak hos geldin derdik.
muhakkak halini hatirii sorardik. biraz alindim dogrusu

Mybe nasıl geçti hastane neler söylediler anlat hadii
bide ya şu excelden liste hazırlanıyorya onu hızlı resim yükleden girip siteye mi kaydediyorsun bi anlatır mısın canım

sonra kk girmedim.ama bir aliskanligimiz vardi arkadaslarla .yeni gelen arkadaslar muhakkak hos geldin derdik.

arkadaşım alınma lütfen. hoş geldin aramıza bizde aslında tek tek olmasada ara ara yeni gelen arkadaşlara genel olarak aramıza hoş geldiniz diye sesleniyoruz ama sanırım bunu sizin daha önce yaptığınız gibi gelenek haline getirip herkese tek tek cvp versek daha iyi olacak. bide bizim topik biraz fazla kalabalık olduğu için arada gözümüzden kaçabiliyor. kusura bakma tmm

benim son 4 ilacım kaldı adet olmayı bekleyeceğim.aynı şekilde iynelere başlayacağım
semen analizi nedir?sperm mi veriyor?
Mikrop çıkarsa antibiyotik tedavisi başlatıyorlar sorun olmadığını biliyorum
hakkımızda hayırlısı olsun çok zor bir dönem bizi bekliyor
smyrna ya giden arkadaşlar yok sanırım izmir den ben yanlızım
Görüşmek üzere...

Hosgeldin!...
Sanirim negatifle sonuclanmis bekleme surecin.
Umarim zamani geldiginde hayirlisiyla gelir konar bebebecik anneciginin gobusune...
Gorusmek uzere...
Sevgiler...

durduk yere moralimi bozdum rahat duramadım 8. günümde idrar testi yaptım tek çizgiyi gördüm .aslında fazlada üzülmedim ama işşşteeeee

durduk yere moralimi bozdum rahat duramadım 8. günümde idrar testi yaptım tek çizgiyi gördüm .aslında fazlada üzülmedim ama işşşteeeee

bende dayanamayıp yaptım bendede cıkmamıstıı ama dun kan testınde cıktıı uzme kendını.. bırazcık daha beklemeye calıss

bende dayanamayıp yaptım bendede cıkmamıstıı ama dun kan testınde cıktıı uzme kendını.. bırazcık daha beklemeye calıss
ayyyy inşallah çıkmaz diye tahmin ettim ama meral allahım inşallh tutunmuşlardır . 3.gün 3 embriyo transferim olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…