2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım benimde dün transferim oldu ve ben dün hayatımda ilk defa sigarayı bıraktım 2 gün oldu.bende 70 kiloyum bakalım ben kaçlara çıkıcam.iştahım arttı zaten maşallahı vardı.yemeklerden sonra çok arıyorum kafamı başka şeylerle doldurmaya çalışıyorum inşallah temelli kurtulurum.bu istek ne kadar zaman sonra akıldan çıkıyo acaba?

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar. Dün akşam tekrar kontrolu gittim. Onikinci günde yumurtam 20mm olmuş. Akşam hemen çatlatma iğnemi oldum. 36 saat sonra yani çarşamba sabah saat 6 da kocamla randevumuz var. Yanlız dünden beri akıntım var. 36 saat dolmadan çatlayacak ve kaçıracagım diye ödüm kopuyor. Aşılama yaptıran arkadaşlar, çatlatma iğnesi olmadan kendiliğinden çatlayan oldumu hiç?

hayırlı olsun.
bende ekim reglimle başkente başlamayı düşünüyorum. haftaya geleceğim bir ön kontrole, yaklaşık 2 ay önce kürtaj olduğum için inşallah bu engel olmaz başlamama.
senin ilk tüp bebeğin mi.

e2 ye bakmak için çağırıyorlar e2 değerine göre tekrardan az bi doz hcg yani çatlama iğnesi yaptırabiliyorlar. benide çağırmışlardı.

arkadaşlar herkeze merhabalar öncelikle tedavi olan arkadaşlarım dilerim sağlıkla alırsınız evlatlarınızı kucağınıza gün sayan arkadaşlarım en zor kısım ama gelecek gün güzel ise çekilecek acı kutsaldır dilerim hepiniz pozitifi görürsünüz bende eylül ekimde tedavi olacaklar başlığı altında bir başlık açtım bir liste yapacağım sizin listenizi görmüştüm çok güzel ve düzenli olmuş bende kendi topiğimizde bu tarz bir liste yapmak istiyorum sizin için sorun olmazsa özellikle listeyi hazırlayan arkadaş için umarım sorun olmaz hakkınızı helal edin hayırlısı ile sağlıkla inşallah hepimiz alalım evlatlarımızı kucağımıza sevgiler...

e2 ye bakmak için çağırıyorlar e2 değerine göre tekrardan az bi doz hcg yani çatlama iğnesi yaptırabiliyorlar. benide çağırmışlardı.

Anladim canim tesekkur ederimcanim dedigin gibi E2 bakmak icin cagirmislar ona gore catlatma ignesi vrurulucam galiba sonucuna gore.Aslinda dr.bana transferden sonra kullanacagimi söylemisti ama o gun yani transferden sonra hemn kan aldilar benden o kan sonucuna gore gerek duymadilar demekki

Kizlarrrr gunaydinnn

Uyanin bakayim Ben dr.a gittim kanimi verdim evdeyim simdi bakalim kanin sonucuna gore catlama ignesini vurulucasm yada vurulmucam

bugün de benim test günüm. kan verdim. gözler ağlamaktan şiş halde bekliyorum.

sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0

wintersun tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsinn...

e2 değerin kaç? benim de çok yükselmişti. zor düştü.

hakkınızda hayırlısı olsun. allah mutlu sona ulaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…