evet yenıyım.yarın ılk defa doktora gıtcem cok heyecanlıyım.3 yıllık evlıyım.sımdıye kadar korundum ama artık bebek ıstıyorum.bu arada 25 yasındayım
hacettepeli demişssin sanırım ankardasın ve hacettepeye mi gidiceksin kime gidiyorsun hadi hayırlısıı
Canım bence çok erken , sabret, bak olumsuz çıkar bugünlerde, belki de olumludur ve sen boşuna üzülürsün, bebişini olumsuz etkilersin maazallah
Canim kan vermeye dr.um cagirdi beni yani ben yapmiyorum bende onu anlamadim neden kanimi almak istedi problemmi var acaba diye endiseleniyorum
ben cıkıyorum herkese ıyı geceler
ya bişey sorucam ben sigarayı 1 buçuk ay oldu bıakalı ve çok yemeye başladım 70 kilo idim imdi 72 olmuşum ne yapıcam ya çok üzülüyorum zaten çok kilo alıcam of baş edemiyorum ben gibi çok kilosu olan varmıııııııı??????????????????:84:
yok tatlım kullannmaaammm, hatıra saklıyacağım , bebişim olunca, aklı başına geldiği vakit
" bak yavvrum, bu bardağı Saboli teyzen var ya,- hani donmuş bebe :) arkadaşın var ya onun annesi- o bana, senin tüpbebek tedavinden önce bir bardak adet olmam gerekiodu, bende de kalmamış, saboli teyzen bu bardakla yollamıştı" diyceeemmpuahahahaa amma da geyik yaptım gece yarısı yaf nedir bu keyiff tedaviye başlayacağım die fazla mı gazım var ne yiihhhuuuww
Saboşum ve elvancıım hadi yarın ege üni tüpbaby merkezine gelin de tanışalım kıss, bakın benim üzerimde beyas bi elbise, bir elimde 2 buket kırmızı gül diğer elimde de 6 lı paşabahçe su bardağı olcek şekerleriimmm, bekliom haa
puhaaha donmuş bebenin annesi
Dur şimdi donmuş bebeme isim bulayım erkek olursa BUZHAN kız olursa BUZNAZ valla bi doğsunlar büyüdüklerinde dondurma isterlerse asla itiraz etmiycem şimdiden sizlerde şahitsiniz şanslı bebelr sınırsaız dondurma :90:
Benim elimdede 6 kişilik kesme dondurma olucak ordan tanırsınız kızlar
sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0
wintersun tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsinn...
çok heyecanlıyım bugün muayene oldum ilk defa bukadar yakınlaştım umuduma herşeyin iyi olduğunu söyledi doktorum antibiyotiğe başladı 21 inde lucrin baaşlıcaz 1 ekimde hastaolucam 2 ekimde lucrin az dozda devam 14 ekimde toplama 17 ekimde inşallah transfer çok heyecanlıyım zaman geçmiyor ben 1o yıllık evliyim ve ilk defa bu kadar yanındayım ve umudum hiçbir zaman bitmedi hep güçlendi şimdi yakın olmak kıyısında olmak çok güzel inşallah hepimizi bu çıktığımız yolda muvaffak oluruz. ama olmazssa hiç üzülmicem çünkü herşey allahtan hayırlısı ise olsun hayırsızz ise uzak dursun önemli olan vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah annesine babasına hayırlı evlat olsun
Kizlar yarin bende dr.a gidip kan verecegim nedenini bilmiyorum yarin ögrenicez tel.de gidip kan vermemi söylediler o kadar.Yarin tarnsfer gunumude sayarsak 7.gunum oluyor saymazsak 6, gunum kanda belli olurmu bu kadar erken acaba merak ettim.Brde basina gelen varmi böyle 7. gunde falan gidip kan veren nedne olabilir acaba?Fikri yada bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirimm
yakın komsum hrs ye gıdıyor cok memnun.dur bakalım ben nasıl bulcam
e2 ye bakmak için çağırıyorlar e2 değerine göre tekrardan az bi doz hcg yani çatlama iğnesi yaptırabiliyorlar. benide çağırmışlardı.
sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0
wintersun tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsinn...
ahh elvancım az kaldı nasıl bir heyecan stresmiş bu ala ala...bir taraftanda adet olucam gibi kuvvetli sancılar yaşadım...bugün daha hafifti sancılarım...ağzımın hiç tadı yok 2 gündür...ne bilim gelsin şu çarşambada bitsin bu işkence....:97::97:
hiiiiiiçççççç stres falan yapma takklımm. sancılara da takılma, ama illaki takılmak istiyorsan bebeğin tutundu sana sinyal veriyo diye düşünhem bak ağzının tadıda gitmiş bence herşey gaaayeetttt yolunda gidiyor. işkenceee falan yookkk tatlı bekleyişler bunlar. ahhhh benimde olsa bi transferimm bak ben takılıp kaldım e2 ye bir türlü düşmüyor ama hiiiiiççççç şikayet etmiyorum doğrusu vardır bundada bir hayır diyorumm.
çok heyecanlıyım bugün muayene oldum ilk defa bukadar yakınlaştım umuduma herşeyin iyi olduğunu söyledi doktorum antibiyotiğe başladı 21 inde lucrin baaşlıcaz 1 ekimde hastaolucam 2 ekimde lucrin az dozda devam 14 ekimde toplama 17 ekimde inşallah transfer çok heyecanlıyım zaman geçmiyor ben 1o yıllık evliyim ve ilk defa bu kadar yanındayım ve umudum hiçbir zaman bitmedi hep güçlendi şimdi yakın olmak kıyısında olmak çok güzel inşallah hepimizi bu çıktığımız yolda muvaffak oluruz. ama olmazssa hiç üzülmicem çünkü herşey allahtan hayırlısı ise olsun hayırsızz ise uzak dursun önemli olan vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah annesine babasına hayırlı evlat olsun
baharb,naptın,test yaptın mı???
yanlış hatırlamıyorsam test günündü değil mi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?