ay pozitif haberler beni mutlu ediyor umarım bekleyenler olark pozitif sonuç alırız beraberce .ben tutan arkadaşlara sorum akıntı ile benim aşılamamda hiç akıntım olmamıştı ve sonuç negatif şimdi var sizlerde oluyormuydu
ayy canım maşalllah yaaaa herşey keseciklere bağlı sağlıklı olsun tek olsun diyorum hep kendi adıma
var vaarrhh, ege ünv.de temmuz 20 gibi çıkmıştı. Herrşşeyy hazırr şükürler olsun. Inş yarın extra bilmediğim şeyler çıkmas:26:
canım tesellileriniz için hepinize teşekkür ederim...inşallah herkes çok güzel sonuçlar alır..
Tinny,hayırlı uğurlu olsun cnm,inşallah ikizdir,ama hayırlısı sağlıkla gelsin cnm.Beta hcg değerinin 2 günde bir 2'ye katlaması gerekir,maşallah güzel katlamış...
benide ekledinmi göremedim başlamadığım içinmi ama başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok üzgünüm arkadaşlar malesef negatif. nolur kendinizi yormayın bişeyler yazmak için. dostluğunuz, iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim. hepinizden allah razı olsun.allah size hayırlı pozitif sonuçlar göstersin. yarım saat oldu öğreneli. ne yapacam bilmiyorum. aileme nasıl söyleyecem. yarın sabah yataktan nasıl kalkacam hiçbir fikrim yok.
çok üzgünüm arkadaşlar malesef negatif. nolur kendinizi yormayın bişeyler yazmak için. dostluğunuz, iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim. hepinizden allah razı olsun.allah size hayırlı pozitif sonuçlar göstersin. yarım saat oldu öğreneli. ne yapacam bilmiyorum. aileme nasıl söyleyecem. yarın sabah yataktan nasıl kalkacam hiçbir fikrim yok.
Aarada donmuş bebe topiğinede uğra ordakilerin hepsi donmuş bebe annesiyok tatlım kullannmaaammm, hatıra saklıyacağım , bebişim olunca, aklı başına geldiği vakit
" bak yavvrum, bu bardağı Saboli teyzen var ya,- hani donmuş bebe :) arkadaşın var ya onun annesi- o bana, senin tüpbebek tedavinden önce bir bardak adet olmam gerekiodu, bende de kalmamış, saboli teyzen bu bardakla yollamıştı" diyceeemmpuahahahaa amma da geyik yaptım gece yarısı yaf nedir bu keyiff tedaviye başlayacağım die fazla mı gazım var ne yiihhhuuuww
Saboşum ve elvancıım hadi yarın ege üni tüpbaby merkezine gelin de tanışalım kıss, bakın benim üzerimde beyas bi elbise, bir elimde 2 buket kırmızı gül diğer elimde de 6 lı paşabahçe su bardağı olcek şekerleriimmm, bekliom haa
maybe ve saboli çok hoşsunuz yawwww koptum gülmektenbuzhan - buznaz bak bu iyi olmuş bi donmuş bebe anne adayı olarak bende düşünebilirim bu isimleri
elvanm hangi aşamadasın şuan estrofeme geçtin mi
Bu son negatifin olur inşallahçok üzgünüm arkadaşlar malesef negatif. nolur kendinizi yormayın bişeyler yazmak için. dostluğunuz, iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim. hepinizden allah razı olsun.allah size hayırlı pozitif sonuçlar göstersin. yarım saat oldu öğreneli. ne yapacam bilmiyorum. aileme nasıl söyleyecem. yarın sabah yataktan nasıl kalkacam hiçbir fikrim yok.
Kızlar ,Allahım sizleride hamiş yapsın inşallah canım..Göbişlerinize kelebekler konsun .
kızlar haıyrlısı ile sonucumu aldım pozitifff :))) 2. embriyo transfer edildi.
12.gün değerim 308
9.gün 38 çok yükselmiş değil mi tam sevinemiyorum ama korkuyorum dış gebelik olmasından. hayırlısı ile keseyi ve kalp atışını görsem
mevlam tüm isteyenlere tez zaman hayırlı evlatlar nasip etsin
Konress2000 nerelerde bu gün yaw? Bir eksiklik var
yok canım kıbrısta yaptırmıştık biz çok tecrübesizmişiz ne test yapıldu ne başka bişey bizde ilk defa oldugu için bilmiyorduk herşey mükemmel demişti dr güvendik ama sonuç negatifsonunda da kaç sefer aradık dr biz size döneriz dedi ve deyiş o deyiş kaç defa aradıysak geri dönmedi..sonradan öğrendimki eger tıkalı tüplerin içerisinde sıvı varsa bebegin tutunmasını engelliyomuşş ondan olabilir..anatoliada başlıyorum bakalım hayırlısı merkez hakkında da olumsuz şeyler çıktı ortaya ama ben tedaviye başladım allah yardım etsin bırakamıyorum daa
canım sen ege üniversitesinde mi tedavi oluyordun?
canım tesellileriniz için hepinize teşekkür ederim...inşallah herkes çok güzel sonuçlar alır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?