2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

İyi Akşamlar kızlar Nasılsınız umarım herkes iyidir. Uzun zamandır giremiyordum kötü günlerin ardından tekrar işe başladım biraz kafam dağıldı iyi oldu. Benim değerim az az hala yükseliyor. Bu hafta tekrar test yaptıracağım değer hala yükseliyorsa ilaçla düşük sağlanacak 2 ay sonrada tekrar dondurulmuşlarla devam edeceğiz bakalım. Kısmet artık.

ayyy asil siz kusura bakmayinn üzmek istemedim. sadece sitem ettim neyse önemli degil gari.
hos bulduk caniimm evet malesef karabaligiz.ne cok bu dertten müzdarip olan var yafff
insallah bu özlemimiz tez zamanda biterr.

Hosgeldin!...
Sanirim negatifle sonuclanmis bekleme surecin.
Umarim zamani geldiginde hayirlisiyla gelir konar bebebecik anneciginin gobusune...
Gorusmek uzere...
Sevgiler...

INSALLAHHHHHHHH canimmm anne olmak isteyenlerin göbüsleri dolsunn
evet negatifle sonuclandi cok üzülüyorum cokkk
6, 7 asilama. 2 tüp bebek denemesi hepsi negatif. affffff artik kaldiramiyorummm daha ne yapalim diye düsünüyorum :2:
görüsürüzz canimm

hos geldinn. hadi hayirlisi insallah hamile kalirsin hayirlisiyla

ayyyy inşallah çıkmaz diye tahmin ettim ama meral allahım inşallh tutunmuşlardır . 3.gün 3 embriyo transferim olmuştu

canım inşallah tutunmuşlardır. seninle aynı gün sanırım kan testimiz benim c.tesi günü belli olacak. bende idrar testi yapmayı düşünüyorum kendimi zor tututyorum yapmamak için ama henüz erken sabırla bekleyelim canım ...

evet canım benim cumartesi ama ben cuma yaptırcam ankara tıp fak. cmtsi tatil olur diye tahmin ediyorum ayın 5şinde
.transferim oldu bence idrar yapma derim ama merak aşılamamda da dayanamayıp yapmıştım onda çok üzüldüm ama bunda o kadar değil ama bozuldum

Son düzenleme:

benimde 7 sinde 5. gün blast transferi oldu ben c.tesiyi bekliyicem sanırım bizim hastane yarım gün açıkmış sabah erkenden gel dediler ...canım bende idrar testinde o kadar çok negatif gördümki artık yapmaktan korkuyorum ...sende çok erken yapmışsın zaten o nedenle hiç üzülme ...bu arada benim kasıklarımda ara ara sancılanma oluyor sendede varmı?

evet canım her zamanki gibi kalabalıktı. eşim hep gelir, bugün de geldi ama ben cuma günü gelmemesini istiycem çünkü sadece kan vericem e2 sonucuna göre iğnenin dozu tekrar belirlencek. en fazla 2-3 saat sürer. Bugün sabah 8:30 dan öğlen 2:30 a kadar oradaydık.

Her gün saat 18:00 de iğnemi yapıcam, bugün yaptım mesela kendim. Hiiiç acımadıı , çok basitmiş. Kasmaya gerek yokmuş. 175 doz vuruluorum, bu oran az mı çok mu normal mi, yanii bir anlamı vardır heralde yumurtalık rezervi açısından değil mi?

kizlar bende 1 yil önce biir topige sürekli yaziyordum.
sonra kk girmedim.ama bir aliskanligimiz vardi arkadaslarla .yeni gelen arkadaslar muhakkak hos geldin derdik.
muhakkak halini hatirii sorardik. biraz alindim dogrusu

Canım ben seni yeni görüyorum, ben bu topiğin konu sahibi değilim ama liste hazırlama güncelleme yükleme işiyle ben ilgilendiimden , her arkadaşa bizzat es geçmeden sormaya çalışıyorum durumlarını. Bak sana da sorayım hemen

Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Dilersen (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerini paylaş ta listemize ekleyip, birlikte takip edelim sürecini...

işte bunu bu topiğe "tedaviye başladık" diye yazan herkese yazarım. Hadi sen de paylaş bilgilerini canım.

Mybe nasıl geçti hastane neler söylediler anlat hadii
bide ya şu excelden liste hazırlanıyorya onu hızlı resim yükleden girip siteye mi kaydediyorsun bi anlatır mısın canım

Çook ii geçti tatlım, iğneyi 175'lik verdiler, yaptım ilk iğnemi başladık bakalım, hayırlısı artık, ne olursa çok sevinices, ne de olmazsa çok üzülüces. Böyle söz verdik eşimle birbirimize. Yüce Yaradanımın takdiri, bekliyces ne kadar gerekiosa

evet sperm testi yani, mikrop çıkarsa ilaçla hemen kaybolur yani, ii sevindm, inş bir aksilik yaşamayız. Smyrnadan tek sen varsın canım listede. Ama orası da ii die duydum, nasıl oluo , her gidişinde kalabalık mı?

kontes 2000 neden üyelik iptali yapmış ki?

evet yha neden bööle bişe olabilir kii? Adminler bir açıklama yapsa keşke. Ya da kontes yeni bi rumuzla girse. Konteeeesss , canım yeni bi rumuz alll, hadi ama meraktan öldürme bizi? ? ? Günlerini sayıyoduk birlikte , ne oldu ki birden biree:26:

Nerdesin Hbyciim, nasılsın bugün? Ben günü sorunsuz atlattım şükür iğnelere de başladım. Puregon 175 lik. Senin iğne neydi ve dozu kaçtı?
Şu an heyecan dorukta mııı? Yarın senin günün hadi iisin. Bu gece de duacınım canım. Allah a emanet ol. Yarın da geç kalma bize bildir hemen sonucunu,ok? Hadi çook öperim şekerimmm

Canım, seni aramızda tekrar görmek ne güzel. İyi olmana sevindim canım, hayat işte , yaşamak zorundasın, ii de olsan kötü de olsan bu hayat yaşanmaya mecbur. Bakalım biz de iğnelere başladık, dondurulmuşlarımız olursa, ve ilkinde tutmazsa biz de dondurulmuşla devam edicez canım, tüm sebeplere sarılmaktan başka çare yok. Rabbiim herkesin yüzünü güldürsün inş, çok dua ediyorum tanıdığım tanımadığım herrkese. Ama dediğin gibi herşey KISMET!:97:

Canım benim çok teşekkürler. Tedavin hayırlı olur inşallah dondurulmuşlarını inşallah bebişene kardeş olarak kullanırsın. Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle ve bu yolda mucadele eden herkesle çabalarımız sonuçsuz kalmaz inşallah.

Hosbulduk canimmm insallah iyi haberler aliriz hep bereberr
Yas 36 6 yildan fazladir evliyimm artik bir engel yok gibi.önceki sebep benim yumurtalarin ve tüplerimin üzerinde ince bir zar vardi.
esiminde spermlerinde birazcik kalitesizmis ama gebelige engel degilmis.
ben isvicrede yasiyorum. hem hastanelere hemde özel muayenehenye gittim.
6 yada 7 kere asilama oldumm.2 tüp bebek denemesii.hepsi malesef negatif.bir kere bie hamile kalamadimm yanii :2::2:
en büyük acim yanlizlik.
burdaki anneler bebk arabalariyla geziyorlar cok imreniyorum cokkkk cok aci cekiyorummm

maybe ben hiç zannetmiyorum cnm 2-3 saatte orda işinin biteceğini. pazartesi günü bende sadece e2 için gitmiştim ama saat 3tü hastaneden çıkarken.
sen cuma günü gider gitmez önce bilgi işleme gidersin orda sana verdikleri kan kağıdını işletip kanını verirsin. sonra yukarı çıkıp geldiğini söylersin onlarda sana kanını verdinmi diye sorar sende verdim dersin, onlar sana tamam otur bekle birazdan muayene olacaksın der muayeneden sonrada saat 1de gel hemşire hanım sana bilgi vericek derrrrr. çünki prosedür öyle yanii

ben hep 225 doz kullandım ama tabi herkesin rezervine göre değişir bu kimisine daha az kimisine daha fazla uygulanabiliyor. ohhhh ne güzel hemencikte yapabilmişşin iğneni ben ilk 2sinde eşime yaptırmıştım

evet şimdi bi arkadaşla yazıştım üçüz gebeliği varmış idrarda negatif çıkmış moral oldu sanki bende batma olayı başlarda oluyordu şimdi yok nerdeyse hiç belirtim yok sadece akıntım var çamaşırımda ıslak gibi oluyor arada ateş basması gibi bilemedim

Iyi geceler arkadaslar.Benden baska kimsey yokNeyse ben yazayim siz sabah okursunuz.Bugunde evde degildim gelir gelmez hemen bilgisayarin basina gectim.Evde cok fazla durmak istemiyorum su test tarihine kadar evde olunca surekli onu dusunuyorum, surekli kafamda kuruyorum birseyler o yuzden disari cikmak ve kafayi dagitmak en iyisi yani bana cok iyi geldi.Bugun sabah dr.a gidip kan verdik kan sonucuna gore bizi arayip catlatma ignesini vurulup vurulmayacagimizi bildireceklerdi ama aramadilar gerek gorulmedi sanirim.Ama ben buna sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim o ayriHakkimizda hayirlisi ins.Ins.benimle birlikte bekleyen butun arkadaslarimin sonuclari pozitiftir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…