arkadaşım alınma lütfen. hoş geldin aramızabizde aslında tek tek olmasada ara ara yeni gelen arkadaşlara genel olarak aramıza hoş geldiniz diye sesleniyoruz ama sanırım bunu sizin daha önce yaptığınız gibi gelenek haline getirip herkese tek tek cvp versek daha iyi olacak. bide bizim topik biraz fazla kalabalık olduğu için arada gözümüzden kaçabiliyor. kusura bakma tmm
Hosgeldin!...
Sanirim negatifle sonuclanmis bekleme surecin.
Umarim zamani geldiginde hayirlisiyla gelir konar bebebecik anneciginin gobusune...
Gorusmek uzere...
Sevgiler...
İyi Akşamlar kızlar Nasılsınız umarım herkes iyidir. Uzun zamandır giremiyordum kötü günlerin ardından tekrar işe başladım biraz kafam dağıldı iyi oldu. Benim değerim az az hala yükseliyor. Bu hafta tekrar test yaptıracağım değer hala yükseliyorsa ilaçla düşük sağlanacak 2 ay sonrada tekrar dondurulmuşlarla devam edeceğiz bakalım. Kısmet artık.
hos geldinn. hadi hayirlisi insallah hamile kalirsin hayirlisiyla[/QUOT
Teşekkürler inşallah Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin.
ayyyy inşallah çıkmaz diye tahmin ettim ama meral allahım inşallh tutunmuşlardır . 3.gün 3 embriyo transferim olmuştu
evet canım benim cumartesi ama ben cuma yaptırcam ankara tıp fak. cmtsi tatil olur diye tahmin ediyorum ayın 5şindecanım inşallah tutunmuşlardır. seninle aynı gün sanırım kan testimiz benim c.tesi günü belli olacak. bende idrar testi yapmayı düşünüyorum kendimi zor tututyorum yapmamak içinama henüz erken sabırla bekleyelim canım ...
evet canım benim cumartesi ama ben cuma yaptırcam ankara tıp fak. cmtsi tatil olur diye tahmin ediyorum ayın 5şinde
.transferim oldu bence idrar yapma derim ama merak aşılamamda da dayanamayıp yapmıştım onda çok üzüldüm ama bunda o kadar değil ama bozuldum
maybe hastane bugünde kalabalıkmıydı dün çok kalabalıktıda. eşin cuma günüde gelicekmi seninle. dün dikkatimi çekti çoğu kişi yanlarında eşleri olmadan gelmişler sadece bir iki kişinin eşleri yanındaydı. bizim ilk tedavimizde eşim beni hiç yalnız bırakmamıştı ama bu defa ben hep yalnız gidiyorum ve orda beklerken çok sıkılıyorum.
kizlar bende 1 yil önce biir topige sürekli yaziyordum.
sonra kk girmedim.ama bir aliskanligimiz vardi arkadaslarla .yeni gelen arkadaslar muhakkak hos geldin derdik.
muhakkak halini hatirii sorardik. biraz alindim dogrusu
Mybe nasıl geçti hastane neler söylediler anlat hadii
bide ya şu excelden liste hazırlanıyorya onu hızlı resim yükleden girip siteye mi kaydediyorsun bi anlatır mısın canım
benim son 4 ilacım kaldı adet olmayı bekleyeceğim.aynı şekilde iynelere başlayacağım
semen analizi nedir?sperm mi veriyor?
Mikrop çıkarsa antibiyotik tedavisi başlatıyorlar sorun olmadığını biliyorum
hakkımızda hayırlısı olsun çok zor bir dönem bizi bekliyor
smyrna ya giden arkadaşlar yok sanırım izmir den ben yanlızım
Görüşmek üzere...
kontes 2000 neden üyelik iptali yapmış ki?
İyi Akşamlar kızlar Nasılsınız umarım herkes iyidir. Uzun zamandır giremiyordum kötü günlerin ardından tekrar işe başladım biraz kafam dağıldı iyi oldu. Benim değerim az az hala yükseliyor. Bu hafta tekrar test yaptıracağım değer hala yükseliyorsa ilaçla düşük sağlanacak 2 ay sonrada tekrar dondurulmuşlarla devam edeceğiz bakalım. Kısmet artık.
Canım, seni aramızda tekrar görmek ne güzel. İyi olmana sevindim canım, hayat işte , yaşamak zorundasın, ii de olsan kötü de olsan bu hayat yaşanmaya mecbur. Bakalım biz de iğnelere başladık, dondurulmuşlarımız olursa, ve ilkinde tutmazsa biz de dondurulmuşla devam edicez canım, tüm sebeplere sarılmaktan başka çare yok. Rabbiim herkesin yüzünü güldürsün inş, çok dua ediyorum tanıdığım tanımadığım herrkese. Ama dediğin gibi herşey KISMET!:97:
evet canım her zamanki gibi kalabalıktı. eşim hep gelir, bugün de geldi ama ben cuma günü gelmemesini istiycem çünkü sadece kan vericem e2 sonucuna göre iğnenin dozu tekrar belirlencek. en fazla 2-3 saat sürer. Bugün sabah 8:30 dan öğlen 2:30 a kadar oradaydık.
Her gün saat 18:00 de iğnemi yapıcam, bugün yaptım mesela kendim. Hiiiç acımadıı , çok basitmiş. Kasmaya gerek yokmuş. 175 doz vuruluorum, bu oran az mı çok mu normal mi, yanii bir anlamı vardır heralde yumurtalık rezervi açısından değil mi?
Canım ben seni yeni görüyorum, ben bu topiğin konu sahibi değilim ama liste hazırlama güncelleme yükleme işiyle ben ilgilendiimden , her arkadaşa bizzat es geçmeden sormaya çalışıyorum durumlarını. Bak sana da sorayım hemen
Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Dilersen (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerini paylaş ta listemize ekleyip, birlikte takip edelim sürecini...
işte bunu bu topiğe "tedaviye başladık" diye yazan herkese yazarım. Hadi sen de paylaş bilgilerini canım.
Çook ii geçti tatlım, iğneyi 175'lik verdiler, yaptım ilk iğnemi başladık bakalım, hayırlısı artık, ne olursa çok sevinices, ne de olmazsa çok üzülüces. Böyle söz verdik eşimle birbirimize. Yüce Yaradanımın takdiri, bekliyces ne kadar gerekiosa
evet sperm testi yani, mikrop çıkarsa ilaçla hemen kaybolur yani, ii sevindm, inş bir aksilik yaşamayız. Smyrnadan tek sen varsın canım listede. Ama orası da ii die duydum, nasıl oluo , her gidişinde kalabalık mı?
evet yha neden bööle bişe olabilir kii? Adminler bir açıklama yapsa keşke. Ya da kontes yeni bi rumuzla girse. Konteeeesss , canım yeni bi rumuz alll, hadi ama meraktan öldürme bizi? ? ? Günlerini sayıyoduk birlikte , ne oldu ki birden biree:26:
evet canım her zamanki gibi kalabalıktı. eşim hep gelir, bugün de geldi ama ben cuma günü gelmemesini istiycem çünkü sadece kan vericem e2 sonucuna göre iğnenin dozu tekrar belirlencek. en fazla 2-3 saat sürer. Bugün sabah 8:30 dan öğlen 2:30 a kadar oradaydık.
Her gün saat 18:00 de iğnemi yapıcam, bugün yaptım mesela kendim. Hiiiç acımadıı , çok basitmiş. Kasmaya gerek yokmuş. 175 doz vuruluorum, bu oran az mı çok mu normal mi, yanii bir anlamı vardır heralde yumurtalık rezervi açısından değil mi?
Canım ben seni yeni görüyorum, ben bu topiğin konu sahibi değilim ama liste hazırlama güncelleme yükleme işiyle ben ilgilendiimden , her arkadaşa bizzat es geçmeden sormaya çalışıyorum durumlarını. Bak sana da sorayım hemen
Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Dilersen (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerini paylaş ta listemize ekleyip, birlikte takip edelim sürecini...
işte bunu bu topiğe "tedaviye başladık" diye yazan herkese yazarım. Hadi sen de paylaş bilgilerini canım.
Çook ii geçti tatlım, iğneyi 175'lik verdiler, yaptım ilk iğnemi başladık bakalım, hayırlısı artık, ne olursa çok sevinices, ne de olmazsa çok üzülüces. Böyle söz verdik eşimle birbirimize. Yüce Yaradanımın takdiri, bekliyces ne kadar gerekiosa
evet sperm testi yani, mikrop çıkarsa ilaçla hemen kaybolur yani, ii sevindm, inş bir aksilik yaşamayız. Smyrnadan tek sen varsın canım listede. Ama orası da ii die duydum, nasıl oluo , her gidişinde kalabalık mı?
evet yha neden bööle bişe olabilir kii? Adminler bir açıklama yapsa keşke. Ya da kontes yeni bi rumuzla girse. Konteeeesss , canım yeni bi rumuz alll, hadi ama meraktan öldürme bizi? ? ? Günlerini sayıyoduk birlikte , ne oldu ki birden biree:26:
ben daha pazartesi test sonucunu ögrendim negatiff
tedaviye birdaha ne zaman baslarim bilmiyorumm
benimde 7 sinde 5. gün blast transferi oldu ben c.tesiyi bekliyicem sanırım bizim hastane yarım gün açıkmış sabah erkenden gel dediler ...canım bende idrar testinde o kadar çok negatif gördümki artık yapmaktan korkuyorum ...sende çok erken yapmışsın zaten o nedenle hiç üzülme ...bu arada benim kasıklarımda ara ara sancılanma oluyor sendede varmı?
kızlar haıyrlısı ile sonucumu aldım pozitifff :))) 2. embriyo transfer edildi.
12.gün değerim 308
9.gün 38 çok yükselmiş değil mi tam sevinemiyorum ama korkuyorum dış gebelik olmasından. hayırlısı ile keseyi ve kalp atışını görsem
Canim benim bebisin hayirli olsun demek istiyorum sadece digerini dusunmek bile istemiyorum in.hersey yolunda gider tekrar tebrikler
kizlar bende 1 yil önce biir topige sürekli yaziyordum.
sonra kk girmedim.ama bir aliskanligimiz vardi arkadaslarla .yeni gelen arkadaslar muhakkak hos geldin derdik.
muhakkak halini hatirii sorardik. biraz alindim dogrusu
Slm hosgeldiniz.
Nerdesin Hbyciim, nasılsın bugün? Ben günü sorunsuz atlattım şükür iğnelere de başladım. Puregon 175 lik. Senin iğne neydi ve dozu kaçtı?
Şu an heyecan dorukta mııı? Yarın senin günün hadi iisin. Bu gece de duacınım canım. Allah a emanet ol. Yarın da geç kalma bize bildir hemen sonucunu,ok? Hadi çook öperimşekerimmm
Caim tedavin hayirli olsun.Umarim hersey yolunda gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?