2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

emekli sandığı bu arada..öğretmenim yani...
arakadaşıma da hayırlı haberler diliyorum..

Canım ben emekli sandığına bağlıyım.Her ilacın ek ödemesi farklı diye biliyorum. Mesela ben bir kutu Puregon600 aldım, normalde fiyatı 600 ama biz 200 vereceğiz. Tedavi boyunca 3 kutu kullanacağımı varsayarsak bize (3*600)1800 tl ödeme yerine, (3*200)600tl ödeme düşüyor. Toplam ücretin 3/1 i, yani %33'ü diyebiliriz.

ben 1 kutu puregon 600ü 320 ye aldım canım raporsuz hemde çok pahalı geldi bana 600 lira???

kızlar ya canım çok sıkıldı bugün doktora gittim 134 çıkmıştı değerim 2 gün sonra başka hastane de 138 çıktı sabah 9:30 da vermiştim kanımı. tüp bebek doktorumu aradım aynı yerdemi yaptırdınız dedi hayır dedik 2 gün sonra aynı yerde yaptırın dedi
biz dayanamadık saat 3te kan verdik ilk yaptırdığımız yerde 183 çıktı ii gitmiyoruz anlayacağınız çok kötüyümmmm

canım bozma moralini katlanır inşallah değerin tekrar dr aradınmı

134 göre yine düşük olunca aramadım bburda yarın ki doktorun değerlendirmesine bakıcam

2 günde 2 ye katlaması gerekirken benim 134 ten 183 e çıktı 2.5 günde şaşkınım yaaaa Allah ım yalvarıyorum sanaaaaa bu 6. deneme ilk defa pozitif gördüm alma onu bendennnnnnnnnnnnn

2 günde 2 ye katlaması gerekirken benim 134 ten 183 e çıktı 2.5 günde şaşkınım yaaaa Allah ım yalvarıyorum sanaaaaa bu 6. deneme ilk defa pozitif gördüm alma onu bendennnnnnnnnnnnn

wintersun canım katlanmış işte bozma moralini hamilesin sen bu kadar olduya devam edecek inş.

wintersun üüzlme bak hamilesin herkeste çok hızlı olacak diye bişey yokki zaten yüksselmişde üzülme bak üzülünce moralinde bozulaacak bebeğine yansıyacak oda üzülecek üzme kendini öpüyorum

bencede canım bozma moralini...Rabbim bebişini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsinnn...

INSALLAH canim cümlemize nasip etsinn hepimiz ayri ayri zorluk cekiyoruzzz.su varki sadece biz bir birimizi anliyoruzzz.
bu duygularimiz baskalari tarafindan cok abaartili bulnuoyr.
oysaki nasil bir kadin anne olmadigi sürece anneligi bilemez bebek hasreti cekmedende bebek özlemini bilemezz

YARADANIMM seni ve aileni üzmesinnnn hayirli haberler alirsinn insallahhhhhh.bebegini hayirla, saglikla kucagina alirsin INSALLAHHHHHH
deger hakkinda hic bir bilgim yok. bilen arkadaslar yardimci olucaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…