kızlar hby bana bu mesajı yollamış topiğe giremiomuş, küçük bi sorun var heralde, merak etmeyin kızlar , Hby ii
emekli sandığı bu arada..öğretmenim yani...
arakadaşıma da hayırlı haberler diliyorum..
Canım ben emekli sandığına bağlıyım.Her ilacın ek ödemesi farklı diye biliyorum. Mesela ben bir kutu Puregon600 aldım, normalde fiyatı 600 ama biz 200 vereceğiz. Tedavi boyunca 3 kutu kullanacağımı varsayarsak bize (3*600)1800 tl ödeme yerine, (3*200)600tl ödeme düşüyor. Toplam ücretin 3/1 i, yani %33'ü diyebiliriz.
kızlar ya canım çok sıkıldı bugün doktora gittim 134 çıkmıştı değerim 2 gün sonra başka hastane de 138 çıktı sabah 9:30 da vermiştim kanımı. tüp bebek doktorumu aradım aynı yerdemi yaptırdınız dedi hayır dedik 2 gün sonra aynı yerde yaptırın dedi
biz dayanamadık saat 3te kan verdik ilk yaptırdığımız yerde 183 çıktı ii gitmiyoruz anlayacağınız çok kötüyümmmm
canım bozma moralini katlanır inşallah değerin tekrar dr aradınmı
2 günde 2 ye katlaması gerekirken benim 134 ten 183 e çıktı 2.5 günde şaşkınım yaaaa Allah ım yalvarıyorum sanaaaaa bu 6. deneme ilk defa pozitif gördüm alma onu bendennnnnnnnnnnnn
2 günde 2 ye katlaması gerekirken benim 134 ten 183 e çıktı 2.5 günde şaşkınım yaaaa Allah ım yalvarıyorum sanaaaaa bu 6. deneme ilk defa pozitif gördüm alma onu bendennnnnnnnnnnnn
kızlar ya canım çok sıkıldı bugün doktora gittim 134 çıkmıştı değerim 2 gün sonra başka hastane de 138 çıktı sabah 9:30 da vermiştim kanımı. tüp bebek doktorumu aradım aynı yerdemi yaptırdınız dedi hayır dedik 2 gün sonra aynı yerde yaptırın dedi
biz dayanamadık saat 3te kan verdik ilk yaptırdığımız yerde 183 çıktı ii gitmiyoruz anlayacağınız çok kötüyümmmm
daha çok yeni öğrenmişsin gerçekten çok üzücü. dondurulmuşların falan varmı.
evet cokk yeniiiizaten1 tane dondurulmusu transfer ettiler.gecen sene 2 embriyoyu bu senede donmusu tarnsfer ettilerr
Canım listemize ekledim, tedaviye başlayınca gelişmelerini de mutlaka paylaş,ok?
Peki TR de denemeyi düşünmüomusun? İstanbulda çok başarılı merkezler var, bence müsaitsen şansını burada da denemelisin. Rabbim hepimizin çektiklerini en kısa zamanda sonlandırsın, kucaklarımızı yavrularımızla doldursunn inşş.
İnş mcloudcuum, dondurulmuşları kardeşleri için kullanma düşüncesi bile içimi bir hoş etti, keşşke ööle bişe olsa.:97:
canım saat 11 gibi gitmeyi düşünüyorum, kan verince saat 1 e kadar çıkar zaten, 1den sonra da dozu belirlerler. Muayene yok bu sefer, sadece e2 bakılcakmış. Peki canım senin 225 dozla kaç yumoş oluştu , kaç yumoş alındı Opu da?
İğne olayı çok basitmiş gerçekten, hemşire uygulamalı göstermedi, sadece hızlıca özet geçti, bu da benim kafamı karıştırdı. Ben de eve gelince google a arattırdım puregon pen in web sitesini, orada videolu anlatım var, bi kere izledim , sonra kırk yıllık hemşire gibi cart diye batırdım iğneyii, acı dersen , acımadı kii acımadı kiii
Çoook teşekkür ederim ayşeciim, hepimiz için hayırlısı olsun inş.
Tam emin olmamakla beraber , dondurulmuş tedavisinde çok fazla merkeze gitmen gerekmio, en fazla 3 gidişte transferin gerçekleşir heralde. Bu gidişleri de haftasonuna denk getirirsen ( haftasonu da çalışıo olablirsin mesleğini bilmiyorum ama) , izin almana pek gerek kalmaz gibi gelio bana. Beklemek istemeyişini anlıyorum canım, bence izin meselesinin üstüne git, bir şekilde izin almaya çalış. İnş en kısa zamanda bebişlerine kavuşmanı dilerim.
evet cokk yeniiiizaten1 tane dondurulmusu transfer ettiler.gecen sene 2 embriyoyu bu senede donmusu tarnsfer ettilerr
arkadaşlar embriyo dondurmak yasak değilmi yumurta yada sperm dondurabiliyorlar dimi yanılıyormuyum bilemedim bak şimdi ?*****
arkadaşlar embriyo dondurmak yasak değilmi yumurta yada sperm dondurabiliyorlar dimi yanılıyormuyum bilemedim bak şimdi ?*****
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?