2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Amin canim insalllah.Birsey sorucam test günunü bekledigini yazmissin demekki transferin olmus ama catlatma ignesindende bahsetmissin onu anlsmadim Allaha emanet olun Rabbim bütun isteyenlerin kucagini doldursun insalllahhhhhh

günaydın arkadaşlar,
benim 3 tane dondurulmuş embriyom vardı. hemen önümüzdeki ay onların transferini istesek, tedavi süreci nasıl oluyor? kurban bayramına kadar işyerinde eğitim var, izin rapor almam mümkün değil ama hiç beklemek istemiyorum.

benim bildigim yani ingilterede 2 ay bekleme sureci oluyor.
turkiyede nasildir bilemiyecegim canim.

Amin canim insalllah.Birsey sorucam test günunü bekledigini yazmissin demekki transferin olmus ama catlatma ignesindende bahsetmissin onu anlsmadim Allaha emanet olun Rabbim bütun isteyenlerin kucagini doldursun insalllahhhhhh

Canim evet benim transferim 7 eylulde oldu 20 eylulde test tarihim beklemedeyim yani.catlatma ignesi transferden sonra da kullanilabiliyormus ben bazi hormonlari baskilamak icin sanirim.ama benim gerek kalmadi galiba aramadilar cunku.sen ne asamadasin canim tedaviye basladinmi?

gunaydinlarrr

Kizlarrr ben yine evden cikiyorum kahvaltiye gidiyorum teyzeme ins.geldigimde guzel guzel haberler alirim kendinize iyi bakin gorusmek uzere

gunaydin canim
bu tup bebek tedavisinde daha neler neler duyacagim ya
ilk defa duyuyorum transferden sonra catlatma ignesi kullanildigini,neyse gecte olsa ogreniyorum

sabirli bekleyisler canim

Hby ciim ne yaptın canım, verdin mi kan? Nasılsın şu an? Yeni geldim eve, erken çıktım okuldan izin aldım, seni çok merak ettim. Hadi yazzz:18:

Kızlar HBY ancak öğlenden sonra gelir bence..
belkide sonucu öğrenmiştir ve kutlama yemeğine çıkmıştır eşiyle..

Hayırlı sonuçlarla gelllllllllllllllllllllll HBYCİK
:92:

kızlar aranızda tüp bebek ilaçlarını raporla alan var mı acaba?ne kadar ödediniz?

Canım listemize ekledim, tedaviye başlayınca gelişmelerini de mutlaka paylaş,ok?

Peki TR de denemeyi düşünmüomusun? İstanbulda çok başarılı merkezler var, bence müsaitsen şansını burada da denemelisin. Rabbim hepimizin çektiklerini en kısa zamanda sonlandırsın, kucaklarımızı yavrularımızla doldursunn inşş.

İnş mcloudcuum, dondurulmuşları kardeşleri için kullanma düşüncesi bile içimi bir hoş etti, keşşke ööle bişe olsa.:97:

canım saat 11 gibi gitmeyi düşünüyorum, kan verince saat 1 e kadar çıkar zaten, 1den sonra da dozu belirlerler. Muayene yok bu sefer, sadece e2 bakılcakmış. Peki canım senin 225 dozla kaç yumoş oluştu , kaç yumoş alındı Opu da?
İğne olayı çok basitmiş gerçekten, hemşire uygulamalı göstermedi, sadece hızlıca özet geçti, bu da benim kafamı karıştırdı. Ben de eve gelince google a arattırdım puregon pen in web sitesini, orada videolu anlatım var, bi kere izledim , sonra kırk yıllık hemşire gibi cart diye batırdım iğneyii, acı dersen , acımadı kii acımadı kiii

Canım tedavin hayirli olsun.Umarim hersey yolunda gider..

Çoook teşekkür ederim ayşeciim, hepimiz için hayırlısı olsun inş.

Tam emin olmamakla beraber , dondurulmuş tedavisinde çok fazla merkeze gitmen gerekmio, en fazla 3 gidişte transferin gerçekleşir heralde. Bu gidişleri de haftasonuna denk getirirsen ( haftasonu da çalışıo olablirsin mesleğini bilmiyorum ama) , izin almana pek gerek kalmaz gibi gelio bana. Beklemek istemeyişini anlıyorum canım, bence izin meselesinin üstüne git, bir şekilde izin almaya çalış. İnş en kısa zamanda bebişlerine kavuşmanı dilerim.

emekli sandığı bu arada..öğretmenim yani...
arakadaşıma da hayırlı haberler diliyorum..

kızlar hby bana bu mesajı yollamış topiğe giremiomuş, küçük bi sorun var heralde, merak etmeyin kızlar , Hby ii

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

11 Eylül Pazar : Ciroz POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif

12 Eylül Pazartesi : Wintersun POZİTİF

13 Eylül Salı : baharb : negatif

15 Eylül Perşembe : Hbyiron : YARIN Heyecanla beklioosss

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis GÜN SAYIYORUZ

17 Eylül Cumartesi: Sehak GÜN SAYIYORUZ

19 Eylül Pazartesi: Kontess2000 GÜN SAYIYORUZ

20 Eylül Salı: AyşeYıldız GÜN SAYIYORUZ

23 Eylül Cuma : Nesirmak GÜN SAYIYORUZ

23 Eylül Cuma : hacermeral GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

maybaby

benim 7 yumurtam oluştu hepside toplandı. 5 i döllendi 4adet 1. kalite 8-10 hücreli embriyom oluştu.
peki sana açıkça dedilermi muayene yok diye. çünki banada 2 seferdir sadece e2ye bakılacak diyorlar ama muayenede ediyorlar. haa bu arada banada cuma gününe randevu vermişlerdi yine e2 ye bakılacak görüşürüz hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…