Iyi geceler arkadaslar.Benden baska kimsey yokNeyse ben yazayim siz sabah okursunuz.Bugunde evde degildim gelir gelmez hemen bilgisayarin basina gectim.Evde cok fazla durmak istemiyorum su test tarihine kadar evde olunca surekli onu dusunuyorum, surekli kafamda kuruyorum birseyler o yuzden disari cikmak ve kafayi dagitmak en iyisi yani bana cok iyi geldi.Bugun sabah dr.a gidip kan verdik kan sonucuna gore bizi arayip catlatma ignesini vurulup vurulmayacagimizi bildireceklerdi ama aramadilar gerek gorulmedi sanirim.Ama ben buna sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim o ayri Hakkimizda hayirlisi ins.Ins.benimle birlikte bekleyen butun arkadaslarimin sonuclari pozitiftir
günaydın arkadaşlar,
benim 3 tane dondurulmuş embriyom vardı. hemen önümüzdeki ay onların transferini istesek, tedavi süreci nasıl oluyor? kurban bayramına kadar işyerinde eğitim var, izin rapor almam mümkün değil ama hiç beklemek istemiyorum.
Amin canim insalllah.Birsey sorucam test günunü bekledigini yazmissin demekki transferin olmus ama catlatma ignesindende bahsetmissin onu anlsmadim Allaha emanet olun Rabbim bütun isteyenlerin kucagini doldursun insalllahhhhhh
Canim evet benim transferim 7 eylulde oldu 20 eylulde test tarihim beklemedeyim yani.catlatma ignesi transferden sonra da kullanilabiliyormus ben bazi hormonlari baskilamak icin sanirim.ama benim gerek kalmadi galiba aramadilar cunku.sen ne asamadasin canim tedaviye basladinmi?
gunaydinlarrr
Kizlarrr ben yine evden cikiyorum kahvaltiye gidiyorum teyzeme ins.geldigimde guzel guzel haberler alirim kendinize iyi bakin gorusmek uzere
Kızlar HBY ancak öğlenden sonra gelir bence..
belkide sonucu öğrenmiştir ve kutlama yemeğine çıkmıştır eşiyle..
Hayırlı sonuçlarla gelllllllllllllllllllllll HBYCİK:92:
Hosbulduk canimmminsallah iyi haberler aliriz hep bereberr
Yas 366 yildan fazladir evliyimm artik bir engel yok gibi.önceki sebep benim yumurtalarin ve tüplerimin üzerinde ince bir zar vardi.
esiminde spermlerinde birazcik kalitesizmis ama gebelige engel degilmis.
ben isvicrede yasiyorum. hem hastanelere hemde özel muayenehenye gittim.
6 yada 7 kere asilama oldumm.2 tüp bebek denemesii.hepsi malesef negatif.bir kere bie hamile kalamadimm yanii:2::2:
en büyük acim yanlizlik.
burdaki anneler bebk arabalariyla geziyorlar cok imreniyorum cokkkkcok aci cekiyorummm
Canım benim çok teşekkürler. Tedavin hayırlı olur inşallah dondurulmuşlarını inşallah bebişene kardeş olarak kullanırsın. Allah yardımcın olsun inşallah herşey yolunda gider dualarım seninle ve bu yolda mucadele eden herkesle çabalarımız sonuçsuz kalmaz inşallah.
maybe ben hiç zannetmiyorum cnm 2-3 saatte orda işinin biteceğini. pazartesi günü bende sadece e2 için gitmiştim ama saat 3tü hastaneden çıkarken.
sen cuma günü gider gitmez önce bilgi işleme gidersin orda sana verdikleri kan kağıdını işletip kanını verirsin. sonra yukarı çıkıp geldiğini söylersin onlarda sana kanını verdinmi diye sorar sende verdim dersin, onlar sana tamam otur bekle birazdan muayene olacaksın der muayeneden sonrada saat 1de gel hemşire hanım sana bilgi vericek derrrrr. çünki prosedür öyle yanii
ben hep 225 doz kullandım ama tabi herkesin rezervine göre değişir bu kimisine daha az kimisine daha fazla uygulanabiliyor. ohhhh ne güzel hemencikte yapabilmişşin iğneni ben ilk 2sinde eşime yaptırmıştım
Canım tedavin hayirli olsun.Umarim hersey yolunda gider..
günaydın arkadaşlar,
benim 3 tane dondurulmuş embriyom vardı. hemen önümüzdeki ay onların transferini istesek, tedavi süreci nasıl oluyor? kurban bayramına kadar işyerinde eğitim var, izin rapor almam mümkün değil ama hiç beklemek istemiyorum.
hby
noldu cnm neden çıktın. merak ediyorum ama ben seni.
hbyiron .!.:maybecim merhaba!
giremiyorum bizim topiğe nedense anlamadım...
sende de var mı böle bir sorun...??
sabah kan verdim...:))))sonuç yarın öğlenden sonra maalesef...((( bir gün daha beklicem... ((
haber vereyim dedim merak etmeyin....
sen naptın ben dünde giremedim....başladın mı ilaçlara canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?