kader arkadaşlarım merhaba yarın saat 8 Allahın izniyle kan vercem hiç bişeyim yok sadece başım ağrıyor ALLHIM yardımcımız olur inşallh
kader arkadaşlarım merhaba yarın saat 8 Allahın izniyle kan vercem hiç bişeyim yok sadece başım ağrıyor ALLHIM yardımcımız olur inşallh
Gunaydinnn fistiklarr
Dun gece bir ruya gordum ve cok etkilendim ruyamin bir tarafi resmen kabustu bir tarafi ise süperdi.Hemen anlatayim ruyamda idrar testi aliyorum ve yapiyorum ve aninda ikinci cizgi cikiyor o kadar seviniyorumki neyse nasil oldugunu bilemiyorum ama hemen bebegin cinsiyetinide ögreniyorum bir kizim oluyormus.Esime haber vermek istiyorum birde ne goreyim esim baska bir kadinla beni aldatiyo hatta kadinin evine yerlesiyo nasil uzuluyorum bagiriyorum agliyorum cocugumu sana göstermem o cocuk benim vermem onu sana diye kabus kismi buydu isteNeyse sabah kalktim ve hemen dr.a gittim daha fazla dayanamiyorum cunku idrar testi yaptiracagima kan testi yaptirayim dedim ve kan verdim.Cok heyecanliyim ya nasil gecer zaman bilmiyorum.Ya onlar aricak ya saat bes gibi aramazlarsa ben gidicem.Bugun transfer gununu saymazsam 9.unum sayarsam 10. gunum kande cikar ins.
ben 1 kutu puregon 600ü 320 ye aldım canım raporsuz hemde çok pahalı geldi bana 600 lira???
kızlar ya canım çok sıkıldı bugün doktora gittim 134 çıkmıştı değerim 2 gün sonra başka hastane de 138 çıktı sabah 9:30 da vermiştim kanımı. tüp bebek doktorumu aradım aynı yerdemi yaptırdınız dedi hayır dedik 2 gün sonra aynı yerde yaptırın dedi
biz dayanamadık saat 3te kan verdik ilk yaptırdığımız yerde 183 çıktı ii gitmiyoruz anlayacağınız çok kötüyümmmm
Günaydın arkadaşlar.
Dün kendime kafa izni verdim ve işe gelmedim. Çatlatma iğnemizin saati dün sabah 6 da doluyordu. Bizde eşimle bunu değerlendirdik. Akşamda dr gittik ve kontrol etti ''evet yumurta zamanında çatlamış'' dedi. Şimdi normal adet tarihime kadar ( 25 Eylülle kadar ) bekliyeceğim. Adet olursam herşey sil baştan. Rabbim yüzüme gülerde olmazsam kan testi yaptıracagım.
Allahım benim ve burdaki tüm arkadaşlarımın bu ay yüzünü güldür, dualarımızı kabul et. Hepimize katından hayırlı, sağlıklı evlat nasip et.
Gunaydinnn fistiklarr
Dun gece bir ruya gordum ve cok etkilendim ruyamin bir tarafi resmen kabustu bir tarafi ise süperdi.Hemen anlatayim ruyamda idrar testi aliyorum ve yapiyorum ve aninda ikinci cizgi cikiyor o kadar seviniyorumki neyse nasil oldugunu bilemiyorum ama hemen bebegin cinsiyetinide ögreniyorum bir kizim oluyormus.Esime haber vermek istiyorum birde ne goreyim esim baska bir kadinla beni aldatiyo hatta kadinin evine yerlesiyo nasil uzuluyorum bagiriyorum agliyorum cocugumu sana göstermem o cocuk benim vermem onu sana diye kabus kismi buydu isteNeyse sabah kalktim ve hemen dr.a gittim daha fazla dayanamiyorum cunku idrar testi yaptiracagima kan testi yaptirayim dedim ve kan verdim.Cok heyecanliyim ya nasil gecer zaman bilmiyorum.Ya onlar aricak ya saat bes gibi aramazlarsa ben gidicem.Bugun transfer gununu saymazsam 9.unum sayarsam 10. gunum kande cikar ins.
arkadaşlar benm şu an transferiminüçüncü günü ve moralim inanilmaz bozuk bileniniz varsa aydınlatabilirmi benm yumurta kalitem G2 9H yni ikinci kalite ve 9 hücreliymiş bu şekilde hamile kalan arkadaşlarımız varmu acaba şimdi emrıyolg aradı geriye kalan 3 tane yumurta dondurulmak için iii değilmiş iyice kötü oldum ne yapıcm bilmiyorum sizlern nasıldı yumurta kalitesi kaç hücreliydi allah yardımcmız olsun inş cvp verirseniz çok sevinirimm
arkadaşlar benm şu an transferiminüçüncü günü ve moralim inanilmaz bozuk bileniniz varsa aydınlatabilirmi benm yumurta kalitem G2 9H yni ikinci kalite ve 9 hücreliymiş bu şekilde hamile kalan arkadaşlarımız varmu acaba şimdi emrıyolg aradı geriye kalan 3 tane yumurta dondurulmak için iii değilmiş iyice kötü oldum ne yapıcm bilmiyorum sizlern nasıldı yumurta kalitesi kaç hücreliydi allah yardımcmız olsun inş cvp verirseniz çok sevinirimm
ınsallah ruyanın ıyı kısmı cıkar :) kotu kısmıda sıtrestendır ınsallah pozıtıf sonuc gorursun
şu anda forumda olan herks ne yapıyor ne düşünüyor onu yazarmısınız hem muhabbet etmiş oluruz tbi vaktiniz varsa hemde ne aşamada ne yapıyoruz yeniden öğrenmiş oluruz olurmu???
moralını bozma ben de aynı senın gıbıyım.pazar transferım oldu benım de 2.kalıte 2 bebegım olustu ıkısınıde koydular bende cok uzuldum fakat sonra dusununce kafama dank ettı allahım ol derse olur moral yuksek tut canım ayrıca 2 kalıte embrıyolar anne rahmınde daha ıyı gelısıp olumlu sonuc verıyormus allah yardımcımız olsun
selam dün doktorumla görüştüm. 10 gün sonra yine kontrolüm var. bir iki ufak kist varmış. onlar geçerse bu ayın sonuna dondurulmuşlarımın transferini yapacak. çok umutlanmıyorum ama en azından 3 aylık bekleme süresinin 1 ayı böyle geçecek. hiç ilaç kullanmayacakmışım.
cnm hayırlı olsun sennde cnm evet morakim çok bozuldu ama elden bişee gelmiyor rabbim ol dicek olucak.inş dediğin gibi olur pozitif sonuçlarını bekliyorum sen nerde yaptırdınn
Canım rabbim yüzünü güldürür inş. Güzel haberlerini duymak çok istiyoruz. Canım sonucun da hemen yarın mı çıkacak, cumartesi mi? Listemizde 17 eylül cumartesi olarak gözüküo da?
beylıkduzu medıcanada yaptırdık 1 haftam kaldı sonuca ben merak edıyorum ama heyecanlı degılım allahımın ıznıyle bu sefer olacak oyle hıssedıyorum annem ruyasınıda gormus hayırlısıyla ınsallah :)ben transferden berı hıc bır sey yapmıyorum annem bana bakıyor dınlenmedeyım sanada tavsıye ederım ınsaallah beraber ıyı sonuclarımızıda burdan paylasırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?