2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kader arkadaşlarım merhaba yarın saat 8 Allahın izniyle kan vercem hiç bişeyim yok sadece başım ağrıyor ALLHIM yardımcımız olur inşallh

şu anda forumda olan herks ne yapıyor ne düşünüyor onu yazarmısınız hem muhabbet etmiş oluruz tbi vaktiniz varsa hemde ne aşamada ne yapıyoruz yeniden öğrenmiş oluruz
olurmu???

kader arkadaşlarım merhaba yarın saat 8 Allahın izniyle kan vercem hiç bişeyim yok sadece başım ağrıyor ALLHIM yardımcımız olur inşallh

arkadaşlar benm şu an transferiminüçüncü günü ve moralim inanilmaz bozuk bileniniz varsa aydınlatabilirmi benm yumurta kalitem G2 9H yni ikinci kalite ve 9 hücreliymiş bu şekilde hamile kalan arkadaşlarımız varmu acaba şimdi emrıyolg aradı geriye kalan 3 tane yumurta dondurulmak için iii değilmiş iyice kötü oldum ne yapıcm bilmiyorum sizlern nasıldı yumurta kalitesi kaç hücreliydi allah yardımcmız olsun inş cvp verirseniz çok sevinirimm

ınsallah ruyanın ıyı kısmı cıkar :) kotu kısmıda sıtrestendır ınsallah pozıtıf sonuc gorursun

ben 1 kutu puregon 600ü 320 ye aldım canım raporsuz hemde çok pahalı geldi bana 600 lira???

verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim canım, bir sonraki gidişimde eczacı hanıma bu farklılığın sebebini soracağım...

Canım benim, yavaş ta olsa ilerleme var, sakın üzülme, aynı değerde kalsa ya da bir iki değer ilerlese eksilse, o zaman sorun olabilirdi ama senin ilerlemen kötü sayılmaz canım. Bugün test yaptırdın mı? Umarım bu sefer , 183 , 2 ye katlamıştır da için rahat eder. Allah a emanet olun

Canım eşin transferini gerçekleştirdi yani, ne güzelll. O halde adet gününü BHCG tarihi olarak not alıyorum, ne dersin?

Canım öncelike rüyan hayırlara vesile olsun. Kan testin sonuçlanınca bildir, olurmu, heyecanlandırdın bizi kıs

Bugünkü Güzell Anne Adaylarımız

15 Eylül Perşembe : Hbyiron :Bugünnn :18:Heyecanla beklioosss

20 Eylül Salı: AyşeYıldız : Meraklı anne adayımız, dayanamayıp, bugün kan testi yaptırdı, sonucunu biz de heyecanla bekliyoruuuss

İkiniz de ALLAH a emanet olun. Dualarımız sizlerle...

hayırlı uğurlu olur inşallah ama bence kendimize olan şeyleri buradan sormak iii değil neden çünkü herkesin bünyesi farkklı sende olan yada hissettiğin bişeyi ben hissetmeyebilirim sana 9 hücreli koyamuşlar tutaar benim tutmaz aynı şartlarda aynı şeyler yapılmış olsa bile bunu bilemeyiz sende yada bende farklı tepkiler verir üzülme iii düşün iii olsun daha çok yeni 3 gün bunları düşünerek üzülme ne olur herkes farklı genetik yapıya sahiptir bunu unutma

canım benden 12 tane toplandı 3 tane 3 gün embriyosu konuldu geri kalanı dondurmadık dr herşeyin tazesi dedi benimde mantığıma yattı yani dondurulmayanları kafana takma bence

selam dün doktorumla görüştüm. 10 gün sonra yine kontrolüm var. bir iki ufak kist varmış. onlar geçerse bu ayın sonuna dondurulmuşlarımın transferini yapacak. çok umutlanmıyorum ama en azından 3 aylık bekleme süresinin 1 ayı böyle geçecek. hiç ilaç kullanmayacakmışım.

Son düzenleme:

moralını bozma ben de aynı senın gıbıyım.pazar transferım oldu benım de 2.kalıte 2 bebegım olustu ıkısınıde koydular bende cok uzuldum fakat sonra dusununce kafama dank ettı allahım ol derse olur moral yuksek tut canım ayrıca 2 kalıte embrıyolar anne rahmınde daha ıyı gelısıp olumlu sonuc verıyormus allah yardımcımız olsun

ınsallah ruyanın ıyı kısmı cıkar :) kotu kısmıda sıtrestendır ınsallah pozıtıf sonuc gorursun

Ins.canim ins..

Canım öncelike rüyan hayırlara vesile olsun. Kan testin sonuçlanınca bildir, olurmu, heyecanlandırdın bizi kıs

Aminn canim.Ins.oldugu gibi cikar ruyam

Bugünkü Güzell Anne Adaylarımız

15 Eylül Perşembe : Hbyiron :Bugünnn :18:Heyecanla beklioosss

20 Eylül Salı: AyşeYıldız : Meraklı anne adayımız, dayanamayıp, bugün kan testi yaptırdı, sonucunu biz de heyecanla bekliyoruuuss

Dayanamadim iste yaptirdim simdide kalbim duracak gibi kulagim telefonda ..

Canim ins.sende guzel bir sonuc alirsin.Hadi bakalim bugun ins.acilisi Hbyrion ve benimle yaparim ve yarin seninle devam ederiz

şu anda forumda olan herks ne yapıyor ne düşünüyor onu yazarmısınız hem muhabbet etmiş oluruz tbi vaktiniz varsa hemde ne aşamada ne yapıyoruz yeniden öğrenmiş oluruz olurmu???

Canim ben aclisi yapabilirim.Su an kalbim durdu duracak seklide inanilmaz bizla atiyor.Nasil merak ediyorum bilemezsiniz.Icimde hic birsey yok daha cok olmadigini dusunuyorum yani icimden oldusune dair hic bir sey gecmiyor.Yani olursa mucize olacak benim icin.Tabi ki Allah ne yazdiysa o olacak Allahim ins,yazmistir..

Son düzenleme:

Canım rabbim yüzünü güldürür inş. Güzel haberlerini duymak çok istiyoruz. Canım sonucun da hemen yarın mı çıkacak, cumartesi mi? Listemizde 17 eylül cumartesi olarak gözüküo da?

cnm hayırlı olsun sennde cnm evet morakim çok bozuldu ama elden bişee gelmiyor rabbim ol dicek olucak.inş dediğin gibi olur pozitif sonuçlarını bekliyorum sen nerde yaptırdınn

Canim ins.hersey normale doner ve en yakin zamanda tedavin hayirlisi ile baslar.Allah yardimcin olsun..

Canım eşin transferini gerçekleştirdi yani, ne güzelll. O halde adet gününü BHCG tarihi olarak not alıyorum, ne dersin?

evet eşim transferi gerçekleştiri.Ama çok sinir bozucu bir şer. Sabahın altısına saat kurupta uyanıp tam bir vazife gibi oluca insanın morali çok bozuluyor. Şu bebek davasına özel hayatımızın hiç tadı tuzu kalmadı. Hayırlısı ile sonuçlansada evliliklerimiz biraz canlansa artık.
Evet canım test tarihini 1 ekim olarak yazabilirsin.

cnm hayırlı olsun sennde cnm evet morakim çok bozuldu ama elden bişee gelmiyor rabbim ol dicek olucak.inş dediğin gibi olur pozitif sonuçlarını bekliyorum sen nerde yaptırdınn

beylıkduzu medıcanada yaptırdık 1 haftam kaldı sonuca ben merak edıyorum ama heyecanlı degılım allahımın ıznıyle bu sefer olacak oyle hıssedıyorum annem ruyasınıda gormus hayırlısıyla ınsallah :)ben transferden berı hıc bır sey yapmıyorum annem bana bakıyor dınlenmedeyım sanada tavsıye ederım ınsaallah beraber ıyı sonuclarımızıda burdan paylasırız

Canım rabbim yüzünü güldürür inş. Güzel haberlerini duymak çok istiyoruz. Canım sonucun da hemen yarın mı çıkacak, cumartesi mi? Listemizde 17 eylül cumartesi olarak gözüküo da?

evet cumartesi listede ama ben devlet hastanesine gitcem oda cumartesi tatil olur diye ben yarın gitcem zaten transferide sayarsak yarın 12 gün oluyor inşallah hemen çıkar

anladm cnm bende birşey yapmıyorm dinleniyorn bol bol inş ii habrleri paylaşırz beraber cnm allah yardımcmız olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…