yok arkadaşım yasak değil. embriyoda, spermde, yumurtada duruma göre dondurulabiliyor.
Kızlar ilk sorularımı sorayım...
Şimdi yarın
1-alttan muayene yapıcaklar, sonra
2- kan alıcaklar , e2 fsh lh ... vs bakılacak... ve tahlil sonuçlarına göre,
3- iğne ilaç , doz ..vs ayarlanacak
değil mi? Extra bişe var mı bilmediğim? Bi de hemen isticekler mi tedavi ücretini?
Kizlar yarin bende dr.a gidip kan verecegim nedenini bilmiyorum yarin ögrenicez tel.de gidip kan vermemi söylediler o kadar.Yarin tarnsfer gunumude sayarsak 7.gunum oluyor saymazsak 6, gunum kanda belli olurmu bu kadar erken acaba merak ettim.Brde basina gelen varmi böyle 7. gunde falan gidip kan veren nedne olabilir acaba?Fikri yada bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirimm
ya bişey sorucam ben sigarayı 1 buçuk ay oldu bıakalı ve çok yemeye başladım 70 kilo idim imdi 72 olmuşum ne yapıcam ya çok üzülüyorum zaten çok kilo alıcam of baş edemiyorum ben gibi çok kilosu olan varmıııııııı??????????????????:84:
evet yenıyım.yarın ılk defa doktora gıtcem cok heyecanlıyım.3 yıllık evlıyım.sımdıye kadar korundum ama artık bebek ıstıyorum.bu arada 25 yasındayım
canım benimde dün transferim oldu ve ben dün hayatımda ilk defa sigarayı bıraktım 2 gün oldu.bende 70 kiloyum bakalım ben kaçlara çıkıcam.iştahım arttı zaten maşallahı vardı.yemeklerden sonra çok arıyorum kafamı başka şeylerle doldurmaya çalışıyorum inşallah temelli kurtulurum.bu istek ne kadar zaman sonra akıldan çıkıyo acaba?
Günaydın arkadaşlar. Dün akşam tekrar kontrolu gittim. Onikinci günde yumurtam 20mm olmuş. Akşam hemen çatlatma iğnemi oldum. 36 saat sonra yani çarşamba sabah saat 6 da kocamla randevumuz var. Yanlız dünden beri akıntım var. 36 saat dolmadan çatlayacak ve kaçıracagım diye ödüm kopuyor. Aşılama yaptıran arkadaşlar, çatlatma iğnesi olmadan kendiliğinden çatlayan oldumu hiç?
arkadaşlar herkeze merhabalar öncelikle tedavi olan arkadaşlarım dilerim sağlıkla alırsınız evlatlarınızı kucağınıza gün sayan arkadaşlarım en zor kısım ama gelecek gün güzel ise çekilecek acı kutsaldır dilerim hepiniz pozitifi görürsünüz bende eylül ekimde tedavi olacaklar başlığı altında bir başlık açtım bir liste yapacağım sizin listenizi görmüştüm çok güzel ve düzenli olmuş bende kendi topiğimizde bu tarz bir liste yapmak istiyorum sizin için sorun olmazsa özellikle listeyi hazırlayan arkadaş için umarım sorun olmaz hakkınızı helal edin hayırlısı ile sağlıkla inşallah hepimiz alalım evlatlarımızı kucağımıza sevgiler...
kızlar haıyrlısı ile sonucumu aldım pozitifff :))) 2. embriyo transfer edildi.
12.gün değerim 308
9.gün 38 çok yükselmiş değil mi tam sevinemiyorum ama korkuyorum dış gebelik olmasından. hayırlısı ile keseyi ve kalp atışını görsem
mevlam tüm isteyenlere tez zaman hayırlı evlatlar nasip etsin
çok üzgünüm arkadaşlar malesef negatif. nolur kendinizi yormayın bişeyler yazmak için. dostluğunuz, iyi niyetleriniz için çok teşekkür ederim. hepinizden allah razı olsun.allah size hayırlı pozitif sonuçlar göstersin. yarım saat oldu öğreneli. ne yapacam bilmiyorum. aileme nasıl söyleyecem. yarın sabah yataktan nasıl kalkacam hiçbir fikrim yok.
Kızlar ,Allahım sizleride hamiş yapsın inşallah canım..Göbişlerinize kelebekler konsun .
Evet canım, hatta bu sabah ve öğlen 2 ye kadar oradaydım. Dün adetim başladı. Bugün 2.gündü. Sabah USG ve Hormon testi yapıldı. Ve öğlen 4 gün boyunca vurulacağım ilk doz ( 175 ml.) belirlendi. Cuma günü e2 tekrar bakılıp, tekrar doz ayarlanacakmış. Bir de eşimden de semen analizi istediler, daha önce yaptırmıştık, o sayı-hareketlilik-morfoloji içinmiş. Bugünkünde mikrop olup olmadığına bakılacakmış. Bak bu süpriz oldu, bilmioduk. Peki mikrop çıkarsa sorun olurmu? Bu konuda fikri-deneyimi olanlar paylaşabilirler mi?
benim de negatifff maleseff
kizlar bende 1 yil önce biir topige sürekli yaziyordum.
sonra kk girmedim.ama bir aliskanligimiz vardi arkadaslarla .yeni gelen arkadaslar muhakkak hos geldin derdik.
muhakkak halini hatirii sorardik. biraz alindim dogrusu
İyi Akşamlar kızlar Nasılsınız umarım herkes iyidir. Uzun zamandır giremiyordum kötü günlerin ardından tekrar işe başladım biraz kafam dağıldı iyi oldu. Benim değerim az az hala yükseliyor. Bu hafta tekrar test yaptıracağım değer hala yükseliyorsa ilaçla düşük sağlanacak 2 ay sonrada tekrar dondurulmuşlarla devam edeceğiz bakalım. Kısmet artık.
Nerdesin Hbyciim, nasılsın bugün? Ben günü sorunsuz atlattım şükür iğnelere de başladım. Puregon 175 lik. Senin iğne neydi ve dozu kaçtı?
Şu an heyecan dorukta mııı? Yarın senin günün hadi iisin. Bu gece de duacınım canım. Allah a emanet ol. Yarın da geç kalma bize bildir hemen sonucunu,ok? Hadi çook öperimşekerimmm
kızlar ya canım çok sıkıldı bugün doktora gittim 134 çıkmıştı değerim 2 gün sonra başka hastane de 138 çıktı sabah 9:30 da vermiştim kanımı. tüp bebek doktorumu aradım aynı yerdemi yaptırdınız dedi hayır dedik 2 gün sonra aynı yerde yaptırın dedi
biz dayanamadık saat 3te kan verdik ilk yaptırdığımız yerde 183 çıktı ii gitmiyoruz anlayacağınız çok kötüyümmmm
gunaydin canim
bu tup bebek tedavisinde daha neler neler duyacagim ya
ilk defa duyuyorum transferden sonra catlatma ignesi kullanildigini,neyse gecte olsa ogreniyorum
Evet canim benimde ilk denememde böyle bir sey olmamisti bende o yuzden meraklandim endiselendim
sabirli bekleyisler canim
ohh valla kiskandim biz burda calislaim..)))
sen kahvaltiyaz git bakalim :84::84:
kızlar ya canım çok sıkıldı bugün doktora gittim 134 çıkmıştı değerim 2 gün sonra başka hastane de 138 çıktı sabah 9:30 da vermiştim kanımı. tüp bebek doktorumu aradım
aynı yerdemi yaptırdınız dedi hayır dedik 2 gün sonra aynı yerde yaptırın dedi
biz dayanamadık saat 3te kan verdik ilk yaptırdığımız yerde 183 çıktı ii gitmiyoruz anlayacağınız çok kötüyümmmm
ayse ,bence evde test yapma.kan testi yaparsan daha dogru sonuc veriyorr.
yinede sen bilirsinn
hakkindan hayirlisi olur insallah canimm
Gunaydinnn fistiklarr
Dun gece bir ruya gordum ve cok etkilendim ruyamin bir tarafi resmen kabustu bir tarafi ise süperdi.Hemen anlatayim ruyamda idrar testi aliyorum ve yapiyorum ve aninda ikinci cizgi cikiyor o kadar seviniyorumki neyse nasil oldugunu bilemiyorum ama hemen bebegin cinsiyetinide ögreniyorum bir kizim oluyormus.Esime haber vermek istiyorum birde ne goreyim esim baska bir kadinla beni aldatiyo hatta kadinin evine yerlesiyo nasil uzuluyorum bagiriyorum agliyorum cocugumu sana göstermem o cocuk benim vermem onu sana diye kabus kismi buydu isteNeyse sabah kalktim ve hemen dr.a gittim daha fazla dayanamiyorum cunku idrar testi yaptiracagima kan testi yaptirayim dedim ve kan verdim.Cok heyecanliyim ya nasil gecer zaman bilmiyorum.Ya onlar aricak ya saat bes gibi aramazlarsa ben gidicem.Bugun transfer gununu saymazsam 9.unum sayarsam 10. gunum kande cikar ins.
günaydın kızlar...
hadi bakalım inşallah bugün güzel haberler alırız
Kafamızda hep bu konu oldugu için rüyamızda bile bununla uğraşıyoruz. Allah hayırlara vesile etsin İnşallah. Iyiler çıksın, sağlıklı bir kızın olsun:)
Test sonucunu hemen bildir canım
Bu gün neden kimse yok burdaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?