2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar bugün girdim açılmadı topik anlamadım...???maybecime mesaj attım oda saolsun paylaşmış...:)))

yani benim için büyük gün yarın bakalım çok merak ediyorum...ara ara gene adet ağrılarım oluyor...((

canım benim hayırlı olsun inşallah bu ilk denemen ve son denemen olurda bebeşinize kavuşursunuz...valla benim değişikti maybe uzun protokol uygulanmıştı...daha öncesinde benim hormon tahlillerim vardı gerek dörmedi.ilk lucrinle başladım ve çatlatma iğnesini yaptığım güne kadar devam ettim.adetin 4.günü alttan muayene edip yumurtalarımın ölçülerini aldı.ve hiç tets yapmadılar.direk verdi ilaçı 5 gün kullandım tekrar gittim tekrar baktı ölçülerine ilaç dozunu değiştirmedi bi 5 gün daha devam ettim...arada gene kontrol gittim alttan bakıldı....hormon ilaçlarının 10. yada 11 günüydü galba e2 ye bakıldı o akşam aradım hocayı çatlatma iğnesini yapabilirsin dedi.bu arada ilacım menopur 4 flakon+2 su tek seferlik ölçüsüydü.

hiçbir fikrim yokk ayşecim...ben transferin 6. günü proluton diye bir iğne vurulmuştum sadece tek seferlik...

ya güzelim kilo filan gelir gider yanlız sigara sadece bi gelir bi daha gitmez...içmeyin şu illeti yaa üzüldüğün şey kilo olsunyani asıl üzülmen gereken ben niye sigara içiyorum...

evet yenıyım.yarın ılk defa doktora gıtcem cok heyecanlıyım.3 yıllık evlıyım.sımdıye kadar korundum ama artık bebek ıstıyorum.bu arada 25 yasındayım

hoşgeldin aramıza...hayırlı olsun tedaviye başladıysanız...

hayırlı uğurlu olsun...rabbim yüzünüzü güldürsün...
not:yukarıda birnura yazdıklarım senin içinde geçerli nesirmak...

hiçbir fikrim yok...korkma hayatım yaa fazla hormondan benimde çok olmuştu...

aminn...hoşgeldin burdan devam et pınar paylaşımlarına biz burda hem ağustos hem eylül hem ekim ....hayırlı olsun tedaviniz....

çokkkk şükürrr....hayırlı uğurlu olsun...allah kucağınızada almayı nasip etsin...
aminnnnn...neden ikiye katlayıp gitmiyor mu zaten????

allah sabır versin canım...daha ilk denemen değil mi?niye bu kadar umutsuzluğa kapılıyorsun.????

Kızlar ,Allahım sizleride hamiş yapsın inşallah canım..Göbişlerinize kelebekler konsun .

ayyyyyyyyyyyyyyy inşallahhhhhhhhhhhh aminnn bende yarın öğrenicemmm....

iii bişeymiş yani hiçbir fikrim yok canım ya bizden böle şeyler istemediler...neler neler öğrenicem daha hayret bişiy yani bu işin sonunda hepimize sağlık bakanlığından sertifika vermeleri lazımmm...

benim de negatifff maleseff

kizlar bende 1 yil önce biir topige sürekli yaziyordum.
sonra kk girmedim.ama bir aliskanligimiz vardi arkadaslarla .yeni gelen arkadaslar muhakkak hos geldin derdik.
muhakkak halini hatirii sorardik. biraz alindim dogrusu

dur bi umutlu bismilllah bi fırsat ver diimiii....
hoşgeldinnn aramıza uzaklardan...allah sabır versin sonucun içinde üzüldüm...biz burda aile gibi olduk her gelen arkadaşımızada kapımız sonuna kadar açık...bundan sonra sende bizim tüp kardeşimizsin...

kendini toplamana çok sevindim mcloud...hakkınızda hayırlısı canım rabbim tez vakitte yüzünüzü güldürsün...

ahh canım benim saol hemen haber vericem inşallah güzel bi haber veririmde hepbirlikte halay çekeriz......yukarda yazdım ama yine yazayım benim ilk iğnem lucrin le başladım hormon iğnem menopur 4 flakon+2su tek seferde 600 lüktü toplamda galiba...11 gün kullandım lucrinede devam ettim..seninki farklı bi süreç olucak sanırım kısa dimii???

üzülme canım yaa...yükselmiş hamilesin herkeze göre değişir sanırım...üzme göbüşündeki kelebeğide...

Son düzenleme:
muhteşem yüzyıl başladııı...arada sapıtıyorlar ama genede bakiimmm sülümanım napıyor...

herkezi öpüyorumm...yarın eve gelir gelmez öğlenden sonra tabi haber vericem kızlarrr...

iyi geceler kizlarrr...Nasilsiniz baklaim??Ben bugun sabah bir ciktim evden 1 saat olmadi daha eve gireli gezdimde gezdim vallaGunum yaklastikca heyecan artiyor aklimdan bir suru cinlik geciyor bir diyorum gideyim baska bir dr.a gideyim kan vereyim, bir vazgeciyorum bir diyorum test alayim yapayim seytan pek bir ugrasiyo su ara benimle.Bugunde esim demezmi ben yarin test alicam yarin yapalim ben dayanamiyorum diye ama ben bakmicakmisim o bakacakmis sadeceTabi bende hayir olmaz sonra cikmazsa uzuluruz falan dedim ona ama bir bilse aslinda benim neler dusundugumu

ohh valla kiskandim biz burda calislaim..)))
sen kahvaltiyaz git bakalim :84::84:

canim valla bende surda ikinci haftam oluyo evdeyim sonuc belli olana kadar calismicam.Isim cok agir riskli yani su anda calismak benim icin o yuzden calismiyorum bende.Sende ins.en yakin zamanda hamis olrsunda evde kalirsin boolll bol kahvalatilara gidersin

Canim bozma hemen moralini daha belli degil hicbirsey.Ins. yarin guzel haberler alriz senden..

ayse ,bence evde test yapma.kan testi yaparsan daha dogru sonuc veriyorr.
yinede sen bilirsinn
hakkindan hayirlisi olur insallah canimm

Haklisin yapmasam daha iyi olur ins.dayanabilirim.Acaba kan testinde ne zaman cikar yani onu yaptirsam cikarmiki? 7 eylulde olmustu tarnsferim??

Son düzenleme:
Günaydınlarr kader arkadaşlarım, tüp kardeşlerimm

Hby ciim , güzel anne adayıımm, nasılsın canım, iisin inş? Heyecandan kalbinin ne kadar hızlı ve sesli attığını duyar gibiyim. Allah hastaneden, bulutlar üzerinde ,uçarak eve dönmenizi ve bize hemen güzel haberi vermeni nasip etsin canım benim. Allah a emanet olun.

(bu arada dün senin mesajı paylaştıktan sonra nete giremedim vaktim olmadı, hemen dışarı çıkmak zorunda kaldım, şimdi de okula gidiyorum, öğlen gelince yazılanlara cevap vericem. )

Görüşürüüüss

Günaydın arkadaşlar.
Dün kendime kafa izni verdim ve işe gelmedim. Çatlatma iğnemizin saati dün sabah 6 da doluyordu. Bizde eşimle bunu değerlendirdik. Akşamda dr gittik ve kontrol etti ''evet yumurta zamanında çatlamış'' dedi. Şimdi normal adet tarihime kadar ( 25 Eylülle kadar ) bekliyeceğim. Adet olursam herşey sil baştan. Rabbim yüzüme gülerde olmazsam kan testi yaptıracagım.

Allahım benim ve burdaki tüm arkadaşlarımın bu ay yüzünü güldür, dualarımızı kabul et. Hepimize katından hayırlı, sağlıklı evlat nasip et.

Gunaydinnn fistiklarr

Dun gece bir ruya gordum ve cok etkilendim ruyamin bir tarafi resmen kabustu bir tarafi ise süperdi.Hemen anlatayim ruyamda idrar testi aliyorum ve yapiyorum ve aninda ikinci cizgi cikiyor o kadar seviniyorumki neyse nasil oldugunu bilemiyorum ama hemen bebegin cinsiyetinide ögreniyorum bir kizim oluyormus.Esime haber vermek istiyorum birde ne goreyim esim baska bir kadinla beni aldatiyo hatta kadinin evine yerlesiyo nasil uzuluyorum bagiriyorum agliyorum cocugumu sana göstermem o cocuk benim vermem onu sana diye kabus kismi buydu isteNeyse sabah kalktim ve hemen dr.a gittim daha fazla dayanamiyorum cunku idrar testi yaptiracagima kan testi yaptirayim dedim ve kan verdim.Cok heyecanliyim ya nasil gecer zaman bilmiyorum.Ya onlar aricak ya saat bes gibi aramazlarsa ben gidicem.Bugun transfer gununu saymazsam 9.unum sayarsam 10. gunum kande cikar ins.

Kafamızda hep bu konu oldugu için rüyamızda bile bununla uğraşıyoruz. Allah hayırlara vesile etsin İnşallah. Iyiler çıksın, sağlıklı bir kızın olsun:)
Test sonucunu hemen bildir canım

Hadi HBYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY gel artık

Kafamızda hep bu konu oldugu için rüyamızda bile bununla uğraşıyoruz. Allah hayırlara vesile etsin İnşallah. Iyiler çıksın, sağlıklı bir kızın olsun:)
Test sonucunu hemen bildir canım

Evet canim ya aynen öyle insan ne yaparsa yapsin kafasindan cikmiyo maalesef.Tabiki bildiririm canim ins.pozitif olurAma aslinda ben basindan beri söyluyorum hicbirsey hissetmiyorum yani olmamis gibi geliyo hicbir belirtide yok ustelik su anda hic bir farklilik hissetmiyorum hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…