2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm labarotuar ortamanda iyi gelişmeyen bir çok embriyo ana rahminde tam tersi daha iyi gelişip tutunabiliyo. bence bunlara fazla takılma. şu anda bebeğin sana tutunsunda bırak dondurulacak yumurtan kalmasın ne varki. bence şu anda sadece içindeki bebeğine konsantre ol ve güzel şeyler düşün.

Canim ins.hersey normale doner ve en yakin zamanda tedavin hayirlisi ile baslar.Allah yardimcin olsun..

sağol aycecim. o tedavi süreci ne kadar zor olsa da insan içinde inanılmaz bir heyecan büyütüyor. keşke sonucu da öyle olsaydı ama yapacak bişey yok. inşallah bi dahaki sefer pozitif i görürüm.

sonucumu aldım ama sevinemedim bile kızlar sanırım kimyasal gebelik olucak
beta hcg:10,16
doktorum değerin düşük olduğunu söledi gerçi o sölemeden ben anlamıştım...
iki gün sonra gene yapıcam ikiye katlanırsa ki hiç sanmıyorum...
yaa bu çok yorucu yani sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...

ALLAHTAN ümit kesilmez canimm. sakin ümidini kesme.bakarsinn yükselir.sende bebisne hayirlisiyla kavusursun canimm
beizim isimiz cok zor.hamile kalmak bir türlü,kalmasakta bin türlü sorun yasiyoruzz.

Üzülme arkadaşım, Allahtan hayırlısı

Hbyiron canım senin sonucunu çok merak ediyordum. sakın üzülme bekleyelim bakalım. hiç belli olmaz. inşallah sevindirici gelişmeler olur. dikkat et kendine.

ayyy beni güldürsün allah iyiligini versinn bu kadar ilgnc rüyai görmeyi nasilbecerdin canimm
ALLAH hayirli etsinn diyimm.tersi olucak oglun olucak. esinle cok mutlu olucaksinizz tabki önce saglikli olsunn
bende cokk ilginc rüyalar görmüstüm :76: bazen iyi bazenn tuhaffff

kıs ben kk dayım msn deyim de sen yoksun uzun zamandır..ee nasılsın cnm özlemişim valla bu arada defne de ortalarda yok hiç haber vermedi doğum yaptımı naptı nasıl kaç aylık oldu merak ediyorum da .......

aslinda hic iyi deglim canimm.ben bu günlerde hep kk da ve msn deyim suanda da acigim.evet defne dogum yapti zaten biliniyordu erkek oldu.
gecende yazmisti bana.biraz fazla agliyormusss

aslinda hic iyi deglim canimm.ben bu günlerde hep kk da ve msn deyim suanda da acigim.evet defne dogum yapti zaten biliniyordu erkek oldu.
gecende yazmisti bana.biraz fazla agliyormusss

hayırdır ne oldu cnm neden iyi değilsin ......bende kk dayım ama inan sürekli bakıyorum sana mesajlarına hiç görmedim..yaz demiştim ama bana hiç yazmadı defne hiçbişey bilmiyorum o yüzden malesef..

canim özelden msj aticam.ama 10 dakika dolmadan tekrar atamiyorumm.

canimmmm ben acigimm yiyenimle yazisiyordummm. hay ALLAHH niye isigini görmüyorummm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…