arkadaşlar benm şu an transferiminüçüncü günü ve moralim inanilmaz bozuk bileniniz varsa aydınlatabilirmi benm yumurta kalitem G2 9H yni ikinci kalite ve 9 hücreliymiş bu şekilde hamile kalan arkadaşlarımız varmu acaba şimdi emrıyolg aradı geriye kalan 3 tane yumurta dondurulmak için iii değilmiş iyice kötü oldum ne yapıcm bilmiyorum sizlern nasıldı yumurta kalitesi kaç hücreliydi allah yardımcmız olsun inş cvp verirseniz çok sevinirimm
Canim ins.hersey normale doner ve en yakin zamanda tedavin hayirlisi ile baslar.Allah yardimcin olsun..
kızlar ayrıca bugun benım dogum gunummmm
iyiki doğdun arkadaşım. umarım yeni yaşın sana nur topu gibi sağlıklı sıhhatli hayırlı birr evlatt getiriirr
Canım dogum günün lutlu olsun. Allah sana hayırlı, sağlıklıi huzurlu, evlatlı uzun uzun ömürler versin İnşallah
sonucumu aldım ama sevinemedim bile kızlar sanırım kimyasal gebelik olucak
beta hcg:10,16
doktorum değerin düşük olduğunu söledi gerçi o sölemeden ben anlamıştım...
iki gün sonra gene yapıcam ikiye katlanırsa ki hiç sanmıyorum...
yaa bu çok yorucu yani sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim...
Gunaydinnn fistiklarr
Dun gece bir ruya gordum ve cok etkilendim ruyamin bir tarafi resmen kabustu bir tarafi ise süperdi.Hemen anlatayim ruyamda idrar testi aliyorum ve yapiyorum ve aninda ikinci cizgi cikiyor o kadar seviniyorumki neyse nasil oldugunu bilemiyorum ama hemen bebegin cinsiyetinide ögreniyorum bir kizim oluyormus.Esime haber vermek istiyorum birde ne goreyim esim baska bir kadinla beni aldatiyo hatta kadinin evine yerlesiyo nasil uzuluyorum bagiriyorum agliyorum cocugumu sana göstermem o cocuk benim vermem onu sana diye kabus kismi buydu isteNeyse sabah kalktim ve hemen dr.a gittim daha fazla dayanamiyorum cunku idrar testi yaptiracagima kan testi yaptirayim dedim ve kan verdim.Cok heyecanliyim ya nasil gecer zaman bilmiyorum.Ya onlar aricak ya saat bes gibi aramazlarsa ben gidicem.Bugun transfer gununu saymazsam 9.unum sayarsam 10. gunum kande cikar ins.
slm kıslar kıs umutlubirben nasılsın kuzum .........uzun zaman oldu denk gelmiyeli.........
ayyyyy tatlimmm kisssss nerelerdesinnnnnnnnhos geldin canimmm
kıs ben kk dayım msn deyim de sen yoksun uzun zamandır..ee nasılsın cnm özlemişim valla bu arada defne de ortalarda yok hiç haber vermedi doğum yaptımı naptı nasıl kaç aylık oldu merak ediyorum da .......
aslinda hic iyi deglim canimm.ben bu günlerde hep kk da ve msn deyim suanda da acigim.evet defne dogum yapti zaten biliniyordu erkek oldu.
gecende yazmisti bana.biraz fazla agliyormusss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?