üzülme bence 9 hücreli az değil yani benim görümceme de 4 tane konuldu br tanesi 12 hücreli idi diğeri 9 ve 8 nasıl olacaı hiç belli olmaz sizde sorun kimde eşinde mi yani benim görümcemde pco var onun bile ikiz oldu şimdi 1 yaşındalar üzülme kafana takma hem herkesde belli olacak diye bişey yokki görümcem hiçbişey hissetmedi ama oldu herşey allahtan alnımıza yazılmışssa olacak bir günmutlaka olacak
hayırlısı sanırım sen yurt dışındasın burada öledir bence neden dondurulmuş varken bütün hepsini neden yaıyasın ki ilacabaşlarsın ve dondurulmuşu direkt koyarlar tam bilemiyorum ama tedavin hayırlısı ile sonuçlansıninşallah allah gönlüne gör versin hadi bakalım ne zaman koyacaklar dondurulmuşlarını
cnm sağol rahatlattın beni biraz bizdee hiç sorun yok açıklanamayan infertilite inş dediğin gibi olur dr mda dedi 9 hücreli ii takma kafana die ama ne biliyim çok meraktayım şu c.tesi bi gelseee
saol canim guzel dileklerin icin.
vallaha burda doktorlarin agzindan laf almak insani bitiriyor,bi tedaviye basliyacagim zamani bile kac haftadir bekliyorum yani..
dondurulmuslarin tedavi surecini bile bilmiyorumki,telefonda sadece 1.adet gununde arayacaksin dediler.1.adet gunumde 2 veya 3 gibi olur
benim tahminim 16 veya 17 ekim gibi transfer olur diye dusunuyorum..
dondurulmuslarla sanki fazla sans yok gibi geliyor tabi bu benim sahsi dusuncem,olacaksa her sartta olurda
insan kafasinda bi suru soru olunca boyle oluyor iste.
neyse yapacak birsey yok,sakin olup tedavi surecini rahat atlatmaktan baska kendime yapabilcegim iyilik yok.
insallah dondurulmuslarim saglikli bi sekilde cozulurde beraber gun sayariz
evet düşünme cumaartesiye az kaldı biraz başka şeylerle uğraş mesela ben ne zaman sıkılsam yani çok düşünsem bebğim için bir günlük başladım tedavinin yani ilk doktora gittiğim günden beri ona yazıyorum ona herşeyi aşamaları ama aklına gelecek endişe mutluluk çok iyi geliyor tavsiye ederim snada ii gelecektir hem mutlu oluyorsun hemde çok takılmıyorsun hayırlısı inşallah herşey allahtan
kızlar bugün transferimin 6 günü bende hiç ama hiç ümit yok ne belirti var ne olucak hissi niye böyleyim bilmiyorum galiba kafama şu takıldı benm embriyolarım g2 miş yani ikinci kalite 9 hücreliymiş nolur bu konu hakkında biraz aydınlatırmısınz beni bana 2 tane transfer yapıldı artık beklemekten meraktan kafayı yicem ya ne zor işler bunlar rabbim sen isteyen herkese nasip et kimseleri evlat hasretiyle sınamaa amiiiiiinnn
evet canım baya hızlı gelişti herşey 7 gun ilaç kullandım toplandı ve buyuk gun yarına bakalım hayırlısı darışı başına korkulcak hiçmbişey yok da gunden gune ilaçlardan şiştiğimi hissediyorum sadece o kadar bide beni şu sigarayı hiç içmesem çok iyi olcak bakalım bugun içmedim daha içmemeyi düşünüyorum. merkezden memnunmuyum sayılır kötünün iyisi diyebilirim. doktorla birebir konuşamıyorum o kadar yoğun ki tek sorun bu onun dışında çalışanlar iyi doktorda iyi böyle
kızlar 12. gün negatifi gördükten sonra ne zaman adet olunur simsiyah akıntım var progestan mı yoksa adet mi oluyorum lütfen acil yardııım hasta olmak istiyoruuum
peki 12. gün 0,292 çıkan bi değerin 14. gün yuksek çıkma ihtimali bence hiiiiç yok sizce var mı?doktorum yaptır mutlaka dedi ben yaptırmıyorum.mantıklısı adeti beklemek bence artık
evet canım baya hızlı gelişti herşey 7 gun ilaç kullandım toplandı ve buyuk gun yarına bakalım hayırlısı darışı başına korkulcak hiçmbişey yok da gunden gune ilaçlardan şiştiğimi hissediyorum sadece o kadar bide beni şu sigarayı hiç içmesem çok iyi olcak bakalım bugun içmedim daha içmemeyi düşünüyorum. merkezden memnunmuyum sayılır kötünün iyisi diyebilirim. doktorla birebir konuşamıyorum o kadar yoğun ki tek sorun bu onun dışında çalışanlar iyi doktorda iyi böyle
valla canım benimki de iğneye devam et demişti 1 tane iğnem vardı ama onu da yaptırmadım,kan testi de yaptırmadım.bugun bi idrar yaparım varsa çıkar zaten.yoksa da kan yaptırmama ve vücuduma 1 morluk daha eklememe hiç gerek yok :)) ben çok çabuk atlattım bu travmayı.ilsik gün 5 dakika ağladım ve sonra hayatıma bakmaya karar verdim.kaldiki çook umutlu ve pozitiftim.zamanı gelmeyince olmuyor demekki.şimdi bikaç ay oluruna bırakıcaz ve ben incir kürü uygulamayı düşünüyorum.bu aylarda doğal gebelik de olabiliyor diye duymustum ilaçlardan dolayı.allah hayırlısını versin hakkımızda.hayırlısıysa olsun demiştim demekki değilmiş ki olmadı :)) darısı diğer maçlara canlarım
peki 12. gün 0,292 çıkan bi değerin 14. gün yuksek çıkma ihtimali bence hiiiiç yok sizce var mı?doktorum yaptır mutlaka dedi ben yaptırmıyorum.mantıklısı adeti beklemek bence artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?