2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm sağol rahatlattın beni biraz bizdee hiç sorun yok açıklanamayan infertilite inş dediğin gibi olur dr mda dedi 9 hücreli ii takma kafana die ama ne biliyim çok meraktayım şu c.tesi bi gelseee

saol canim guzel dileklerin icin.
vallaha burda doktorlarin agzindan laf almak insani bitiriyor,bi tedaviye basliyacagim zamani bile kac haftadir bekliyorum yani..
dondurulmuslarin tedavi surecini bile bilmiyorumki,telefonda sadece 1.adet gununde arayacaksin dediler.1.adet gunumde 2 veya 3 gibi olur
benim tahminim 16 veya 17 ekim gibi transfer olur diye dusunuyorum..

dondurulmuslarla sanki fazla sans yok gibi geliyor tabi bu benim sahsi dusuncem,olacaksa her sartta olurda
insan kafasinda bi suru soru olunca boyle oluyor iste.
neyse yapacak birsey yok,sakin olup tedavi surecini rahat atlatmaktan baska kendime yapabilcegim iyilik yok.

insallah dondurulmuslarim saglikli bi sekilde cozulurde beraber gun sayariz

cnm sağol rahatlattın beni biraz bizdee hiç sorun yok açıklanamayan infertilite inş dediğin gibi olur dr mda dedi 9 hücreli ii takma kafana die ama ne biliyim çok meraktayım şu c.tesi bi gelseee

evet düşünme cumaartesiye az kaldı biraz başka şeylerle uğraş mesela ben ne zaman sıkılsam yani çok düşünsem bebğim için bir günlük başladım tedavinin yani ilk doktora gittiğim günden beri ona yazıyorum ona herşeyi aşamaları ama aklına gelecek endişe mutluluk çok iyi geliyor tavsiye ederim snada ii gelecektir hem mutlu oluyorsun hemde çok takılmıyorsun hayırlısı inşallah herşey allahtan

Kizlar allah nasip ederse ekimin ilk haftasi dondurulmus tedavime basliyacagim,
henuz doktorum tarafindan bilgilendirilmedim ,beni nasil bi tedavi sureci bekliyor bilemiyorum
dondurulmusla transfer olan arkadaslar nasil bi surec anlatirmisiniz?

mesela embriyonun cozulunce saglam kalma sansi ne kadardir? :18:

öle düşünme herşey allahtan eminimki bu sefer olacak sen hep pozitif ol ki buda donmuş bebişine yansısın dimi ama şekerim üzülme hayırlısı ise olacak bunu unutma işallah allah hepimii,zin yardımcısı olsun aynı anlarda olacak ikimizin de hayırlısı bakalım

evet canım baya hızlı gelişti herşey 7 gun ilaç kullandım toplandı ve buyuk gun yarına bakalım hayırlısı darışı başına korkulcak hiçmbişey yok da gunden gune ilaçlardan şiştiğimi hissediyorum sadece o kadar bide beni şu sigarayı hiç içmesem çok iyi olcak bakalım bugun içmedim daha içmemeyi düşünüyorum. merkezden memnunmuyum sayılır kötünün iyisi diyebilirim. doktorla birebir konuşamıyorum o kadar yoğun ki tek sorun bu onun dışında çalışanlar iyi doktorda iyi böyle

sağol cnm evet benmde var günlüğüm yazıyorm allh yardımcımz olsun inş

embrıyolarının kalıtesıne takılma bence bosa uzulursun burda neler okuyoruz 1.kalıte transferı olupta tutmayan cok kısı var benım de 2 kalıte 2 tane transfer edıldı cuma gunu ogrencez ınsallah ben de dun cok rahatsızlandım serom falan taktılar bas donmesı ve kusma sıkayetım vardı doktorum belırtı olabılır dedı cok ama cok merak edıyorum az kaldı cumaya

hadi hayırlısı ama sigarayı bırak bence bende içerdim allahın yardımıyla orucun ilk günü bırakıcam deicm ve bıraktım
alışıyor insan eminim bebeğin içinde sende bırakacaksın bol şansssssss

kızlar 12. gün negatifi gördükten sonra ne zaman adet olunur simsiyah akıntım var progestan mı yoksa adet mi oluyorum lütfen acil yardııım hasta olmak istiyoruuum

kızlar 12. gün negatifi gördükten sonra ne zaman adet olunur simsiyah akıntım var progestan mı yoksa adet mi oluyorum lütfen acil yardııım hasta olmak istiyoruuum

tatlım negatıfse eger ılaclarını kesıyolar sonra adet oluyosun keske gormeseydın ama dırencını kırma tabıkı uzuluyosun cok zor ınsaalah bu son negatıfın olur

arkadaşlar şimdi ben 1 eylülde hasta oldum 21 eylülde lucrin başlıcam 2 ekimdede ilca devam dedi 14 toplama 17 18 gibi transfer dedi ama benim 1 eylül adetim 1 hafta önce gelmişti. yani 1 ekimde hasta olucam ya yine 1 hafta ön e gelirse tedavi yarıda kalmış olmuyor dimi aman haaaaa bunun içinde bişey yapılacaktır dimi 1 hafta önce gelirse yine devam edilir dimi
lütfen cevap yazınnnnnnn

peki 12. gün 0,292 çıkan bi değerin 14. gün yuksek çıkma ihtimali bence hiiiiç yok sizce var mı?doktorum yaptır mutlaka dedi ben yaptırmıyorum.mantıklısı adeti beklemek bence artık

peki 12. gün 0,292 çıkan bi değerin 14. gün yuksek çıkma ihtimali bence hiiiiç yok sizce var mı?doktorum yaptır mutlaka dedi ben yaptırmıyorum.mantıklısı adeti beklemek bence artık

allahtan umut kesolmez tabıkı mevlam nasıp ederse olur neden olmasın benım 12. gun degerım 68 dı 14. gun degerın 47 ye dustu doktor ılaclar falan kestı 16. gun degerım 20 cıvarıydı ertesı gun kanamam basladı sen ıcını rahatlatmak ıcın ıstersen bı daha yaptır

çok sevindim canım inşallah yarın hayırlısı ile tutunur bebeğin
kaç emriyo konulacak?
sigara yı tedavi başlamadan bırakmalıydın sakın içme ben 3 ay önce bıraktım çok zararı var
doktor bu normal gebelik değil sigara içenin yanında bile durmayın diyor
dikkat et kendine bol bol dinlen rahat ol inşallah herşey güzel olacak...

valla canım benimki de iğneye devam et demişti 1 tane iğnem vardı ama onu da yaptırmadım,kan testi de yaptırmadım.bugun bi idrar yaparım varsa çıkar zaten.yoksa da kan yaptırmama ve vücuduma 1 morluk daha eklememe hiç gerek yok :)) ben çok çabuk atlattım bu travmayı.ilk gün 5 dakika ağladım ve sonra hayatıma bakmaya karar verdim.kaldiki çook umutlu ve pozitiftim.zamanı gelmeyince olmuyor demekki.şimdi bikaç ay oluruna bırakıcaz ve ben incir kürü uygulamayı düşünüyorum.bu aylarda doğal gebelik de olabiliyor diye duymustum ilaçlardan dolayı.allah hayırlısını versin hakkımızda.hayırlısıysa olsun demiştim demekki değilmiş ki olmadı :)) darısı diğer maçlara canlarım

benim arkadaşım dilek 2005 yılında bütün parasılıklara rağmen tüp bebeğe karar verdiler bu arada 11 yıllık evliler aslında parası olmadığı için tamda o sıralarda doğum yapan bir kadının bebeğini alacaklardı dilek doğurmuş gibi hastanen onun asına ama dilek param olmasa bir kere şansımı denemek istiyorum dedi o zamanlar bizde ıspartada yaşıyorduk oda tabiki ve ordan burdan para buldular ankaraya anayolia tüp bebek merkezine geldiler tedaviye başladı iğnelerini kullanıdı her aşamasında yanındayım ağlıyoruz seviniyoruz sonra trnsfer günü geldi eşinde sperm yok tese yaptılar malesef hiiç bulamadılar ve kapattılar dediler ki sizin çocuğunuz olmaz oradan çıkarken şimdi tam hatırlamıyorum orada çalışan birimi öle bişeydi zift gibi bir ilaç adı vermiş 3 ay kullansın demiş belki faydası olur tabi çok ağlıyoruz ikimizde üzülüyoruz ama bu ilaçları kullanmaya başladı zift gibi her sabah akşam yedi eşi çok kötüymiş tadı ve bundan 6 ay sonra ağlayarak yanıma geldi hamileyim diye ben inanamadım oda inanmadı zaten hemen hastaneye gittik pozitif inanmadık özel hastaneye gittik pozitif inanmasık kendi doktoru vardı hakan bey kulakları çınlasın ona gittik bize dediki eşindenmi bu çocuk nasıl olur ama evet eşindedndi şimdi sanırım 5 yaşında ecrin var aynı babasının burnundan düşmüş allah herşeye kadir

allahım herşeyin zamanı var sen bilirsin sen herşeyin hayırlısını verirsin herşey senden yarabbim bizi de bu yolda çaresiz bırakma yani diyeceğim asla umutu kesmeyin

önceki denemelerinize herhangi bir ağrısı olupta hamile kalanlar varmı aranızda??merak ediyorum,mesela benim ilk denememde adet olcakmışım gibi çok ağrım oldu,testim pozitif çıktı ama kimyasal gebelik olduğunu öğrendik,acaba ağrı demek vücudun tutunamamış bebeği atmaya çalışmasımı demek???deneyimi olan varmı veya bu tezimi çürütecek arkadaşlar???

cnm benimde senin gibi çıkmıştı sonuç 0.298 di galiba 5 in altında oldumu hiç gerek yok dediler teste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…