2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar değerim çok güzel yükseldi bugün çok şükür velet bizi şimdiden bi elinde oynatıyo ki sormayın bi var bi yokkk

perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801

ii demi

arkadaşım bu ilacın ismini öğrensen bizede söylesen bizlerde bi araştırırız.arkadaşına soarabilirmisin ilacın adını?????????3:

kızlar değerim çok güzel yükseldi bugün çok şükür velet bizi şimdiden bi elinde oynatıyo ki sormayın bi var bi yokkk

perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801

ii demi

harika canım, güzn aydın. İnşallah sağlıkla kucağına al. Haftanın ilk güzel haberi sensin herhalde. İnşallah devamı gelir

perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801

ii demi

oooooooooooooooooooo hadi iyisin valla sizin velet size sürpriz yapmış şakacı şirin hadi gözünaydın

perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801

ii demi

çookk sevindim wintersun zaten seninle ilgili olarak içim ferahtı ama 801 çıkması çok güzellll ..... bende bu gün kan tahlili yaptırdım
ctesi 208
ptesi 480 olmuş 2 hafta sonra doktor randevum var...biraz geç değilmi??

ay cnm sennde hayırlı olsun inş senn benden önce belli olacak hadi bakalım inş hemen hbr ver merakta bırakma evet embriyo kalitesine çok takılıyo kafam senn ilk denemenmi cnm nerde yaptırıyosn bide senn kaç hücreliydi ya ama bende hiçbir belirti yok ama ya ne baş dönmesi ne bulantı sadece karnım şiş ve ara ara ağrı giriyo kasıklarıma sence neden bide bu gece adet olmuşum gibi inanlmaz karnım ağırdı yaaa cuma tahlil sonucunu hemen alıcan dimi gelir gelmez mutlaka yaz neolur valla çok merk ederm seniiii inş pozitif olcak senn benm içime öyle doğdu birden dr un bişe dedimi yüzde kaç dedi ay ben çok soru sordum kusura bakma

perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801

ii demi

bak ne guzel yukselmıs bos yere o kadar uzuldun canını sıktın ınsallah daha da guzel sekılde sıkıntısız devam eder

cnm boşver akışına bırak kafayı yicez biz böle giderse...

hiç bir farkı yok ben hiç taze taze almadım bebişimi.. ilkide donmuştu.. ohss olunca ertelemiştik.. şimdide donmuş bebe .... bnm merkez 3lü 3lü donduruyo çözüldüğünde içlerinden en kalitelisi hangisiyse onu transfer ediyolar..

hay allah ya bende bunları danışmak için girdim buraya yine tam soracaktım ben ilkinde böle olmamıştım... çok ağrım var..

cnm o bnm.... hiç ağrım olmadığı halde kimyasal gebelik oldu ilk denemem.. ama şimdi göğüslerime dokunamıyorum... aşadan zonk zonk zonkluyo... batmalar oluyo kist ağrıları gibi bıçak gibi.... midemde bulanıyo... ben dr arıycam birazdan çünkü ilaçların fazla geldiğini düşünüyorum.. günde 4 tane estrofem 2 crinone jel geçen bant falan kullanmıştım... bakalım... sanırm aynı gidiyoruz seninle 28 sonuç günü..

perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801

ii demi

ya nasıl sevindim şuan anlatamam.. biliyodummm çünkü
hiç düşük bi sayı değildi ama bişi diemiyordum.. allah devamını getrsn inş...

harika canım, güzn aydın. İnşallah sağlıkla kucağına al. Haftanın ilk güzel haberi sensin herhalde. İnşallah devamı gelir

oooooooooooooooooooo hadi iyisin valla sizin velet size sürpriz yapmış şakacı şirin hadi gözünaydın

bak ne guzel yukselmıs bos yere o kadar uzuldun canını sıktın ınsallah daha da guzel sekılde sıkıntısız devam eder

ayyyyy sağolun kızlar yaaa sormayın bizimki baya şakacı olacak galibaaaaa

şekercim benim ilk tahlilim 12 eylüldü 23 eylülde kese için çağırdı benim gibi sürekli kan yaptırmayın keyfinize bakınnnn

canım bu benım 2. denemem 3.gun transferı oldu benım kı beylıkduzu medıcanada yaptırdım ben kendınde belırtı arama o kısıden kısıye degısıyo benım ılk denememdede su an yasadıgım seylerı yasamıstım o tutundu ama devam edemedı kımyasal gebelık oldu bundada olumlu dusundum hep ınsallah senınde pozıtıf olur allahım ısteyen herkeze nasıp etsın yokluguyla kımseyı sınav etmesın

anladm cnm amiiiin inş

cazii sağol canım nasıl stres kalktı mı biraz??

yok bebem yaa tabi biraz daha iyiyim ama yinede tuhafım yaşamadığım şeyler yaşıyorum kesin stresten midem bulanıyo.. mideyide bozduk.... sızlamalar zonklamalar olmasa daha iyi olcak... bunada şükür napalım..

kimyasal gebelik yaşayan arkadaşlar ilki kimyasal olunca 2.de tutma şansı daha yüksek diolar böle bi ihtimal olabilir mi sizce?

perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801

ii demi

ayy ne guzel bi haber canim ya,allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin
vallaha cekecegin var gibi bu yaramazdanepeyde bi korkuttu annesini

Canim cevabin icin tesk.ederim
bi gelseydi transfer gunum,gunler gecmiyor daha bide bunun 12 gunu var offf offff offfff
benim 2 tane embriyo vardi,onun ikisinide ayni andami cozuyorlar yoksa teker tekermi?
kusura bakma cok heyecanliyim onun icin sorup duruyorum:18::18:

ne kusuru cnm... aşk olsun yardımcı olabiliyorsam seni rahatlatabiliyorsam ne ala... bnmkiler 3lü ydü üçü bir tüpteydi hepsini çözüyo çünkü hani gelişimi duran olursa dieymiş öle demişti dr.. daha transfer olmadın mı?

VİNTERSUN hayırlı uğurlu olsn cnm transferden sonra neler yaptın anlatırmısın biraz
transferden sonra 2 gün hemen hemen hep yattım ve bir ananas yredim yarım yarım sonra hareketlere devam ettim hatta 4. gün d.bakıra uçtum çok ta korktummm ilk defa bu kadar kötü bi uçuş yaşadımmm elimdeki kitabı okuyamayacak kadar sallandıkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…