benim arkadaşım dilek 2005 yılında bütün parasılıklara rağmen tüp bebeğe karar verdiler bu arada 11 yıllık evliler aslında parası olmadığı için tamda o sıralarda doğum yapan bir kadının bebeğini alacaklardı dilek doğurmuş gibi hastanen onun asına ama dilek param olmasa bir kere şansımı denemek istiyorum dedi o zamanlar bizde ıspartada yaşıyorduk oda tabiki ve ordan burdan para buldular ankaraya anayolia tüp bebek merkezine geldiler tedaviye başladı iğnelerini kullanıdı her aşamasında yanındayım ağlıyoruz seviniyoruz sonra trnsfer günü geldi eşinde sperm yok tese yaptılar malesef hiiç bulamadılar ve kapattılar dediler ki sizin çocuğunuz olmaz oradan çıkarken şimdi tam hatırlamıyorum orada çalışan birimi öle bişeydi zift gibi bir ilaç adı vermiş 3 ay kullansın demiş belki faydası olur tabi çok ağlıyoruz ikimizde üzülüyoruz ama bu ilaçları kullanmaya başladı zift gibi her sabah akşam yedi eşi çok kötüymiş tadı ve bundan 6 ay sonra ağlayarak yanıma geldi hamileyim diye ben inanamadım oda inanmadı zaten hemen hastaneye gittik pozitif inanmadık özel hastaneye gittik pozitif inanmasık kendi doktoru vardı hakan bey kulakları çınlasın ona gittik bize dediki eşindenmi bu çocuk nasıl olur ama evet eşindedndi şimdi sanırım 5 yaşında ecrin var aynı babasının burnundan düşmüş allah herşeye kadir
allahım herşeyin zamanı var sen bilirsin sen herşeyin hayırlısını verirsin herşey senden yarabbim bizi de bu yolda çaresiz bırakma yani diyeceğim asla umutu kesmeyin
kızlar değerim çok güzel yükseldi bugün çok şükür velet bizi şimdiden bi elinde oynatıyo ki sormayın bi var bi yokkk
perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801
ii demi
kızlar değerim çok güzel yükseldi bugün çok şükür velet bizi şimdiden bi elinde oynatıyo ki sormayın bi var bi yokkk
perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801
ii demi
perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801
ii demi
çookk sevindim wintersun zaten seninle ilgili olarak içim ferahtı ama 801 çıkması çok güzellll ..... bende bu gün kan tahlili yaptırdım
ctesi 208
ptesi 480 olmuş 2 hafta sonra doktor randevum var...biraz geç değilmi??
embrıyolarının kalıtesıne takılma bence bosa uzulursun burda neler okuyoruz 1.kalıte transferı olupta tutmayan cok kısı var benım de 2 kalıte 2 tane transfer edıldı cuma gunu ogrencez ınsallah ben de dun cok rahatsızlandım serom falan taktılar bas donmesı ve kusma sıkayetım vardı doktorum belırtı olabılır dedı cok ama cok merak edıyorum az kaldı cumaya
perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801
ii demi
kızlar bugün transferimin 6 günü bende hiç ama hiç ümit yok ne belirti var ne olucak hissi niye böyleyim bilmiyorum galiba kafama şu takıldı benm embriyolarım g2 miş yani ikinci kalite 9 hücreliymiş nolur bu konu hakkında biraz aydınlatırmısınz beni bana 2 tane transfer yapıldı artık beklemekten meraktan kafayı yicem ya ne zor işler bunlar rabbim sen isteyen herkese nasip et kimseleri evlat hasretiyle sınamaa amiiiiiinnn
hiç bir farkı yok ben hiç taze taze almadım bebişimi.. ilkide donmuştu.. ohss olunca ertelemiştik.. şimdide donmuş bebe .... bnm merkez 3lü 3lü donduruyo çözüldüğünde içlerinden en kalitelisi hangisiyse onu transfer ediyolar..Kizlar allah nasip ederse ekimin ilk haftasi dondurulmus tedavime basliyacagim,
henuz doktorum tarafindan bilgilendirilmedim,beni nasil bi tedavi sureci bekliyor bilemiyorum
dondurulmusla transfer olan arkadaslar nasil bi surec anlatirmisiniz?
mesela embriyonun cozulunce saglam kalma sansi ne kadardir? :18:
embrıyolarının kalıtesıne takılma bence bosa uzulursun burda neler okuyoruz 1.kalıte transferı olupta tutmayan cok kısı var benım de 2 kalıte 2 tane transfer edıldı cuma gunu ogrencez ınsallah ben de dun cok rahatsızlandım serom falan taktılar bas donmesı ve kusma sıkayetım vardı doktorum belırtı olabılır dedı cok ama cok merak edıyorum az kaldı cumaya
önceki denemelerinize herhangi bir ağrısı olupta hamile kalanlar varmı aranızda??merak ediyorum,mesela benim ilk denememde adet olcakmışım gibi çok ağrım oldu,testim pozitif çıktı ama kimyasal gebelik olduğunu öğrendik,acaba ağrı demek vücudun tutunamamış bebeği atmaya çalışmasımı demek???deneyimi olan varmı veya bu tezimi çürütecek arkadaşlar???
perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801
ii demi
harika canım, güzn aydın. İnşallah sağlıkla kucağına al. Haftanın ilk güzel haberi sensin herhalde. İnşallah devamı gelir
oooooooooooooooooooo hadi iyisin valla sizin velet size sürpriz yapmış şakacı şirin hadi gözünaydın
çookk sevindim wintersun zaten seninle ilgili olarak içim ferahtı ama 801 çıkması çok güzellll ..... bende bu gün kan tahlili yaptırdım
ctesi 208
ptesi 480 olmuş 2 hafta sonra doktor randevum var...biraz geç değilmi??
bak ne guzel yukselmıs bos yere o kadar uzuldun canını sıktın ınsallah daha da guzel sekılde sıkıntısız devam eder
ay cnm sennde hayırlı olsun inş senn benden önce belli olacak hadi bakalım inş hemen hbr ver merakta bırakma evet embriyo kalitesine çok takılıyo kafam senn ilk denemenmi cnm nerde yaptırıyosn bide senn kaç hücreliydi ya ama bende hiçbir belirti yok ama ya ne baş dönmesi ne bulantı sadece karnım şiş ve ara ara ağrı giriyo kasıklarıma sence neden bide bu gece adet olmuşum gibi inanlmaz karnım ağırdı yaaa cuma tahlil sonucunu hemen alıcan dimi gelir gelmez mutlaka yaz neolur valla çok merk ederm seniiii inş pozitif olcak senn benm içime öyle doğdu birden dr un bişe dedimi yüzde kaç dedi ay ben çok soru sordum kusura bakma
canım bu benım 2. denemem 3.gun transferı oldu benım kı beylıkduzu medıcanada yaptırdım ben kendınde belırtı arama o kısıden kısıye degısıyo benım ılk denememdede su an yasadıgım seylerı yasamıstım o tutundu ama devam edemedı kımyasal gebelık oldu bundada olumlu dusundum hep ınsallah senınde pozıtıf olur allahım ısteyen herkeze nasıp etsın yokluguyla kımseyı sınav etmesın
cazii sağol canım nasıl stres kalktı mı biraz??
perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801
ii demi
Canim cevabin icin tesk.ederim
bi gelseydi transfer gunum,gunler gecmiyor daha bide bunun 12 gunu var offf offff offfff
benim 2 tane embriyo vardi,onun ikisinide ayni andami cozuyorlar yoksa teker tekermi?
kusura bakma cok heyecanliyim onun icin sorup duruyorum:18::18:
transferden sonra 2 gün hemen hemen hep yattım ve bir ananas yredim yarım yarım sonra hareketlere devam ettim hatta 4. gün d.bakıra uçtum çok ta korktummm ilk defa bu kadar kötü bi uçuş yaşadımmm elimdeki kitabı okuyamayacak kadar sallandıkkkVİNTERSUN hayırlı uğurlu olsn cnm transferden sonra neler yaptın anlatırmısın biraz
yok bebem yaa tabi biraz daha iyiyim ama yinede tuhafım yaşamadığım şeyler yaşıyorum kesin stresten midem bulanıyo.. mideyide bozduk.... sızlamalar zonklamalar olmasa daha iyi olcak... bunada şükür napalım..
QUOTE]
sızlamalar ii canım bebek yerleşmek için yer açarmış kendineeee
ayyne guzel bi haber canim ya,allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin
vallaha cekecegin var gibi bu yaramazdanepeyde bi korkuttu annesini
walla gelsin hem nasıl korkuuttuuuu hepinize ısırmak serbest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?