2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

en güzelini yapmışsın normal yaşatına dönmen düşünmemen çok daha iyi yoksa zaman geçmiyo günlerce yataktan çıkmayan arkadaşlarım oldu ama sonuç negatif olucak oldumu bunlara bakmıyo açıkcası az kalmış sakın test falan yapma kan testini bekle ben yaptım çıkmadı çok üzüldüm ama sonra kan testinde çıktı yanlış olabilio umarım bebeğin sıkı sıkı annesine tutunmuştur..

ben geldimmmm....

ben de yaşadım onu cnm... bende hafif atlattım ama çok berbattı toplama oldu eve geldim hiç bişiyim yok gezmelere gittim bomba gibiyim.. ama ertesi günü kafamı kaldıramadım akşama kadar yattım wc zor gittim.. fenalaştım... sora sora toparlandım3-4 günü... kan sulandırıcı iğneler oldum karnımdan haplar içtim ki kan pıhtı atıyomuş beyin damarları falan tıkanıyomuş allah korusun bisürü şey...

TRANSFER ANINDA cok zorlanıyorum kızlar sızınkı kolay mı oluyr?

bende demiyim ark.ları ürkütmiyim dedim ama bnmde çok zor oldu.. hatta dr erteliycem son kez deniyorum dedi.... içimde bişilerin olduğunu battığını hissettim.. belim kasıklarım ağrımaya başladı.... neyse ki son denemede oldu.. nedeni belli değil... endometriosizden dolayı oluşan yapışıklıklardan olabilir dendi bakalım.... bu sefer transfer öncesi edenem yapıcaz nedenini araştırıcaz...

adetin 9.günü ve 9.5 mm bence çokk iyi kalınlık bence 16sını beklemezler 2-3 gün içinde olur transferin canım.. hayırlısı olsun..
ben bu olaya yeni başladığım için yeni farkına vardım...ve çok kızdım...kime ne ya...zaten bi dünya zahmet çekiyorsun.iki üç tane olsa nolur...
tamamen katılıyorummmmm

benim 7. günüm ortalama 15 yumurta elde edebiliriz dedi kemal bey bugün ama E2 le ilgili bişi söylenmedi ne anlama geliyor arkadaşlar? kandamı belli oluyor? merak ettim şimdi :)

benim 7. günüm ortalama 15 yumurta elde edebiliriz dedi kemal bey bugün ama E2 le ilgili bişi söylenmedi ne anlama geliyor arkadaşlar? kandamı belli oluyor? merak ettim şimdi :)
E2 estradiol kanda bakılıyor canım ve toplamaya karar veriliyor

elvancım okurken çok duygulandım gözlerim doldu hemen bu duyguyu çok yakından tanıyorum bende ama inancını
yitirme yüce Allah bizede birgün nasip edecek inşallah bizde tadacaz o duyguları inanıyorum ben

inşallah cnm benim inşallah. hatta bize ilk müjdeli hbri sen verirsin inşallah. yarınmıydı test günün müjdeli haberin için bizi çok bekletme olurmu...

jklm cnm maşallah kalınlık şimdiden çok iyi bence, birçok arkadaşın 8mm de transferi oluyor. umarım herşey yolunda gider bende bu ay adetin 21. günü başlıcam inş.

tedavin hayırlı olsun canım. umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz... pozitif sonuçlarla döneriz inşallah...

TRANSFER ANINDA cok zorlanıyorum kızlar sızınkı kolay mı oluyr?

transfer zormu oluyor jklm benim ilk olcak hiç bilmiyorum kolay oldugunu söylediler ama sen böyle söyleyince :97::97::97:))) transfer oldunmu bilmiyorum
ama inşallah bu sefer zorlanmazsın canım... herkezin sorunsuz tedavi geçirmesi ve olumlu sonuçlar alması dileği ile...

maybebaby
ben başlayım istersen:)
evlilik süresi: 4 yıl
infertilite sebebi: erkek
tedavi merkezi: çapa tıp
ilk deneme

bende ekleyeyim :)
HAFIYE
evlilik süresi: 6 yıl
infertilite sebebi: varikosel kaynaklı sperm sayımız düşük
tedavi merkezi: Umut tüp bebek
2.deneme
1.deneme:Tek embriyo transferi tutmadı

günaydın arkadaşlar,
dün muayeneye gittim benim yumurtalar büyümüş en büyüğü 21 dediler cuma günü toplayacaklar, p.tesi de transfer yapılacak. kalbim duracak gibi çok garip oldum, heyecan mı korku mu çözemedim sürekli ağlamak geliyor içimden. bi de toplama yapılacağı gün yanında bi bayan getirirsen iyi olur dediler çok ağladım burda kimsem yok çünkü... sadece eşimle gideceğim.

Tedavinin en zahmetli yanını cuma günü atlatmış olacaksın canım :))
Seni çok iyi anlıyorum heyecan , korku hepsini birarada yaşıyorsun inşş bebeğin sana geldiğinde bu tedavis sürecini tebessümle hatırlayacaksın .
Yanında eşinin olması yeterli başka kim sana o desteği verir ki :)) Bende hep eşimle gidiyorum üzülme lütfen

tupbabyy

yakaladım seni nasılsın*

Uyy canım iyiyim sen nasılsın var mı ufukta tedavi planı ?

Ben "tüp bebeğe ara verip,doğal yolla olsun diyenler:))))))" topiğindeyim hep sende gel.

Soway dondurulmuş bebişini denedi bugün 9. günü idrar testi yapacak :)) onu bekliyorum lütfen sende uğraa

teşekkür ederim canım, doğru söylüyorsun en büyük destek eşimizden, ama işte bi bayan gerekiyorsa diye düşündüm çok moralim bozuldu.

günaydın kızlar ben bugün sabah kan tahlili yaptırdım 12.günüm beta hcg 8,3 çıkmış bu negatif mi demek doktorumda burda değil soramadımda

günaydın kızlar ben bugün sabah kan tahlili yaptırdım 12.günüm beta hcg 8,3 çıkmış bu negatif mi demek doktorumda burda değil soramadımda

cnm bence iki gün sonra tekrar tahlil yaptır belki yeni tutunuyor olabilir. moralini bozma rabbim hayırlısını versin hakkında. doktorun nerde neden soramıyorsun ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…