slm canım benim ilk denemem bugün transfer sonrası 11.günümdeym.transfer sonrası ben 5 gün yattım dinlendim sonra işime normal yaşantıma geri döndüm ekstra bişay yapmadım iyimi kötümü yaptım bende bilemiyorum pek düşünmemeye çalıştım.
dondurulmuşla yola devam etmek sanırım daha kolay olur senin için hatta belkide tutma şansın daha yüksek.inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin Allah yardımcın olsun diyorum
transfer sırasında zorlanıyorum demişin ya kendini sakın sıkma rahat bırak iyi şeyler düşün
bebişlerinin seninle olduğunu düşün.inşallah herşey yolunda gider
ben de yaşadım onu cnm... bende hafif atlattım ama çok berbattı toplama oldu eve geldim hiç bişiyim yok gezmelere gittim bomba gibiyim.. ama ertesi günü kafamı kaldıramadım akşama kadar yattım wc zor gittim.. fenalaştım... sora sora toparlandım3-4 günü... kan sulandırıcı iğneler oldum karnımdan haplar içtim ki kan pıhtı atıyomuş beyin damarları falan tıkanıyomuş allah korusun bisürü şey...HBYİRON
ohss yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu yumurtalıkların aşırı büyümesi .. vücudun ve özellikle karnın su topluyor genelde pcoslularda olur ve fazla yumurta oluşanlarda..
ben hafif atlattım sayılır .. karnım 5 aylık gibi şişmişti.. daha yeni yeni toparladım :94:
TRANSFER ANINDA cok zorlanıyorum kızlar sızınkı kolay mı oluyr?
mrb arkadaslar ben de gecen yaz olumsuz bır tup bebek deneyeımımnde sonra bu ay dondurulmuslarla yola devam edenlerdenım...adetın 21 gunu lucrın le baslayıp sonra estrofem coraspın ve folbıol le devam edyrz..dun adetın 9.gunu kalınlık 9,5 olculdu. kızlar haftaya sanırım adetın 16.gunu fılan tarnsferım olcaka allahın ıznıyle.... transferden sonra ne ler yabyrsnz bu donemde benım yapmam yada yapmamam yada yemem gereken seyler var mı?genetık kaynaklı bız dekı sorun ..ınsaalh bu kez tutunur da gelısır bebıslerım..rabbım sızlerın de emegını bosa cıkarmasın kucaklarınız dolu dolu gelın ınsalah
tamamen katılıyorummmmmben bu olaya yeni başladığım için yeni farkına vardım...ve çok kızdım...kime ne ya...zaten bi dünya zahmet çekiyorsun.iki üç tane olsa nolur...
JAKOBİ
E2 gayet güzel merak etme..
benim en son tam 9000 leri geçmişti ve ohss olmuştum yemek yemek nerde su bile içemiyodum ve tabiki transfer iptall.. 25 yumurta toplanmış..
seninki çok normalen fazla 1500- 2000 de toplarlar senin
E2 estradiol kanda bakılıyor canım ve toplamaya karar veriliyorbenim 7. günüm ortalama 15 yumurta elde edebiliriz dedi kemal bey bugün ama E2 le ilgili bişi söylenmedi ne anlama geliyor arkadaşlar? kandamı belli oluyor? merak ettim şimdi :)
E2 estradiol kanda bakılıyor canım ve toplamaya karar veriliyor
elvancım okurken çok duygulandım gözlerim doldu hemen bu duyguyu çok yakından tanıyorum bende ama inancını
yitirme yüce Allah bizede birgün nasip edecek inşallah bizde tadacaz o duyguları inanıyorum ben
mrb arkadaslar ben de gecen yaz olumsuz bır tup bebek deneyeımımnde sonra bu ay dondurulmuslarla yola devam edenlerdenım...adetın 21 gunu lucrın le baslayıp sonra estrofem coraspın ve folbıol le devam edyrz..dun adetın 9.gunu kalınlık 9,5 olculdu. kızlar haftaya sanırım adetın 16.gunu fılan tarnsferım olcaka allahın ıznıyle.... transferden sonra ne ler yabyrsnz bu donemde benım yapmam yada yapmamam yada yemem gereken seyler var mı?genetık kaynaklı bız dekı sorun ..ınsaalh bu kez tutunur da gelısır bebıslerım..rabbım sızlerın de emegını bosa cıkarmasın kucaklarınız dolu dolu gelın ınsalah
TRANSFER ANINDA cok zorlanıyorum kızlar sızınkı kolay mı oluyr?
maybebaby
ben başlayım istersen:)
evlilik süresi: 4 yıl
infertilite sebebi: erkek
tedavi merkezi: çapa tıp
ilk deneme
günaydın arkadaşlar,
dün muayeneye gittim benim yumurtalar büyümüş en büyüğü 21 dediler cuma günü toplayacaklar, p.tesi de transfer yapılacak. kalbim duracak gibi çok garip oldum, heyecan mı korku mu çözemedim sürekli ağlamak geliyor içimden. bi de toplama yapılacağı gün yanında bi bayan getirirsen iyi olur dediler çok ağladım burda kimsem yok çünkü... sadece eşimle gideceğim.
tupbabyy
yakaladım seni nasılsın*
Tedavinin en zahmetli yanını cuma günü atlatmış olacaksın canım :))
Seni çok iyi anlıyorum heyecan , korku hepsini birarada yaşıyorsun inşş bebeğin sana geldiğinde bu tedavis sürecini tebessümle hatırlayacaksın .
Yanında eşinin olması yeterli başka kim sana o desteği verir ki :)) Bende hep eşimle gidiyorum üzülme lütfen
teşekkür ederim canım, doğru söylüyorsun en büyük destek eşimizden, ama işte bi bayan gerekiyorsa diye düşündüm çok moralim bozuldu.
Yok yok gerekmiyor merak etme sen cnm
günaydın kızlar ben bugün sabah kan tahlili yaptırdım 12.günüm beta hcg 8,3 çıkmış bu negatif mi demek doktorumda burda değil soramadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?