2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın kızlar ben bugün sabah kan tahlili yaptırdım 12.günüm beta hcg 8,3 çıkmış bu negatif mi demek doktorumda burda değil soramadımda
tuba 5 in üstü hamilelik diye biliyorum ama 12.gün içinde 8.3 düşük bi değer inşallah geç tutunma olmuştur ve kat kat katlar değerin canım

cnm bence iki gün sonra tekrar tahlil yaptır belki yeni tutunuyor olabilir. moralini bozma rabbim hayırlısını versin hakkında. doktorun nerde neden soramıyorsun ki.

canım inşallah öyledir yarın tekrar yaptırmak isityorum.doktorum zaten şehir dışında
olacağını cuma günü gelmemi söylemişti ama ben dayanamadım 12.gün çıkıyor diye yaptırdım bugün.

Kızlar nasılsınız?Ben bir kaç gündür giremedim ne güzel ilerlemiş,hareketlenmiş topik.
Pazartesi hastaneden embriyolog arayarak bir tanesinin daha kaliteli olduğunu,pgt işlemi için birden fazla embriyo olmasını tercih ettiklerini bu sebeple Semra Hanım'la görüşmeden pgt işlemi yapılmayacağını bana haber vereceklerini söyledi.Saat 14.30 da arayarak pgt işlemi yapılmayacak,bu gün transferiniz olacak bekliyoruz sizi dedi.İstanbul'a nasıl gittim bir ben biliyorum.
Mozaik turnerlıyım ben %5,oran çok düşük olduğu için,sağlıklı embriyo şansım yüksek olduğu için pgt yapmamışlar çünkü zaten bu işlemi yapabilecekleri bir tane embriyo var.Diğeri çok kaliteli görünmüyor ama ne olacağı belli olmaz,ziyan olmasın biz ikisinide transfer etmeye karar verdik dediler.
Dün gece döndüm evime o yüzden yeni girebildim daha internete.
Kızlar size bir abla nasihati,kendinizi yiyip bitirmeyin,evlat sahibi olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz,şu aşamada daha fazla yapılabilecek birşey yok zaten,yüreğinizi ferah tutun,Rabbim öyle güzel ayarlayıp kararlıyor ki sonradan farkediyorsunuz.Yıllarca doğal yollarla hamile kalmamaya çalıştım,pgt yaptıracağım diye göbeğim çatladıda ne oldu.Paşa paşa pgt yapılmamış iki embriyo transferi yaptırdım işte.
Allah tez vakitte güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin hepimize,muradımıza kavuşalım,müjdeler verelim buradan inşallah.
Hepinizi öpüyorum şekerler:))

TRANSFER ANINDA cok zorlanıyorum kızlar sızınkı kolay mı oluyr?
aşılama ile kıyaslarsan aşılamaya benziyormu transfer ne bakımdan zor acep?

benim 7. günüm ortalama 15 yumurta elde edebiliriz dedi kemal bey bugün ama E2 le ilgili bişi söylenmedi ne anlama geliyor arkadaşlar? kandamı belli oluyor? merak ettim şimdi :)
E2 kandan bakıyorlar seninkinede bakarlar heralde canım senin takiibini kemal beymi yapıyor benimkini hasan bey yapıyordu bugün izinliymiş murat bey bakıcak bugün

seni çok iyi anlıyorum sanırım bende aynı sen gibi hissederim. bende eşimle gidicem. benimde yakınım yok eşin destek olur zaten canım,

günaydın kızlar ben bugün sabah kan tahlili yaptırdım 12.günüm beta hcg 8,3 çıkmış bu negatif mi demek doktorumda burda değil soramadımda

canım inşallah iyi haberler alırız. tutunur bebeğin inşallah. kaçıncı gün test yapman gerekiyodu erkenmi yaptırdın.

nushu transferin hayırlı olur inşallah. kısmetimizde ne varsa ne yazıldıysa ondan öteye gidemiyoruz. Allah hayırlı yazı yazsın inşallah. canım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

jakobi hayatım 12.günümdü bugün.negatif işte

tuba dr la konuştunmu ? dr mu dedi negatif diye belki yükselecektir canım. Allah isteseydi hiiiç uğraştırmadan bebeğimizi kucağımıza verirdi Allah daha büyük dertler vermesin hayrada şerrede şükür. onunda saati zamanı bellidir. hepimiz uğraşıyoruz olsun diye inşallah olur canım bugün olmazsa sonra olur belki kendiliğinden olur tedaviye gerek bile kalmaz neler duyuyoruz Allah mucizesini bize gösterir inşallah canım. üzme sakın kendini biz burdayız yanındayız. bizde senin gibiyiz. yalnız değilsin canım

nushu elvan teş ederim yarın tekrar yaptırıyım diyorum.
jakobi canım benim teş edrim okurken gözlerim doldu fazla üzülmedim ama dokunsalar ağlayacak gibiyim bide
işyerindeyim nasıl akşam olcak bugün bilmiyorum.dediğin gibi her işte bir hayır var napalım
elimizden bişey gelmiyo sabretmek lazım sabırla umutla beklmek lazım.hepimiz için istiyorum inşallah
birgün bizim içinde o mucize gerçekleşir.

jakobi desteğin için tekrar teş ederim doktorla konuşmadım tatildeymiş çekindim aramaya
kendim diyorum negatif diye.12.gün 8.3 olunca....

kendini işine ver yarınki test sonucunu bekle daha bilemeyiz belki yükselecektir.

arkadaşlar merhaba
ben aranıza bugun yeni katıldım bitün formları okudum allah hepimizin yarımcı olsun işallah.. bende 20 gün önce tüp bebek yaptırdımm bugün tekrar doktora gidicez işallah hayırlısı..

Son düzenleme:

hoşgeldin yeldanilaysu. olumlu sonuç alırsın inşallah. bizlerde çoğumuz daha yeni başladık sayılır.

doktorla konuştum çokta kötü değil dedi ben 12.gün daha düşük değeri de gördüm şimdide çok iyi gidiyo dedi.cuma günü tekrar bakalım dedi.
ama ben yarın tekrar test yaptırıcam.Allahım inşallah hepimizin yüzünü güldürür.:93:

Son düzenleme:
jakobi, açılan başlıklarda yazılan yorumları okuduğumda birşey dikkatimi çekti, tüp bebek denemelerinden sonra normal yollarla hamile kalanların sayısı az değil, acaba tüp bebek tedavilerinin yumurta ve spermi ve kadın vücudunu uyardığı için doğal yolla oluşmasına da olumlu bir etkisi var mı,yani tüp bebek oluşmasa bile kadın vücunu o ilaçlar tetikliyomu

jakobi desteğin için tekrar teş ederim doktorla konuşmadım tatildeymiş çekindim aramaya
kendim diyorum negatif diye.12.gün 8.3 olunca....

üzülme sakın çünkü daha negtif değil sonuç yarın yeniden yaptır umarım yükselir değerin başka topicte arkadaşlar vardı onların yükselmişti moralini yüksek tut çok ümitlenmede olmassade yeniden denersin allah sağlık versin bebeğin gelir sana buna inan senin duygularını şuanda çok iyi anlıyorum beklemek en zor kısmı sadece sabırlı ol..artı doktorunda çekinme ara hemen söyle belki başka birşey söyler..

yani bak ne güzel moral yüksek tut üzme bebeğini o senin olucakk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…