tupbaby nerelerdesin senn?? hep dondurulmuş tedavi diye hatırlıyorum seni ve hep gir istiyorum:)) ama bu kez taze transfer senin hayırlısı olsunKısa tedavi adetin 2 . veya 3. günü başlıyor.Uzun tedavi adetin 21. günü başlıyor cnm
hastane devlet hastanesi olduğu için ilgi az tabiki ama hemşirelerle arkadaş olursan çok iyi .. isminle hitap ediyolar bikaçgün sonra.. zaten dru bitek muaynede görüyosun benim için embriyolog ve labratuvar önemliydi irenbedeki drum methetmişti orayı; dediği gibide oldu embriyolar daha kaliteli gelişti burda.. inşallah aynı şekilde devam eder..ben oraya da gittim ŞİVEKAR TINAR oranın müdürü opr.dr benim kızıma hamileyken doktorumuzdu fakat benim içime sinmedi orası çok ilgisiz ve alakasızlar kent hastanesi de para tuzagı ısraıl bey çok paracı bir doktor kent hastanesinin tüp bebek böl.kiralamış para basıyor dikketli kararlar veriniz araştırınız
elvan için rahat olsun bizimki farklı bir protokol ben geçen ay estrofemle başladım herşey yolundaydı ama LH hormonum yüksek çıkınca tedaviyi iptall ettik çünkü yumurtlama olmuş farklı bi protokol izlicez dedi drum ve doğum kontrol hapıyla başladık 18 ağustosta kontrolum var lucrinle devam edicez lucrin yumurtaları baskılamak için.. için rahat olsun druna güvenbende 19unda başlıycam ama henüz neyle başlıycamı ve tedavimin ne kadar süreceğini hiç bilmiyorum. birbirimizi süre içerisinde bilgilendirirsek sevinirim.
castamo ben hiçbir transferimde bant kullanmadım hep kalçadan iğne ve jel kullandımkızlar bişey sorcam bilen varsa cevap verirse sevinirim transferden sonra tutunması için bant veriliyo ya o bantı sadece dondurulmuş embriyosuna mı veriliyor benim ilk tedaviden hiç yumurta kalmamıştı şimdi sıfırdan başlıyoruz tedaviye ben de kullanamazmıyım ki
MAYBEBABY;
ben listeyi yardım amaçlı hazırlamıştım daha önceden hazırlamış olduğunu bilmiyodum.. can sıkıntısı diyelim .. excelde daha güzel olmuş tabii.. eline sağlık
benim hastanem ege ünv. değil ege doğum evi evlilik yılı 5 yıl bayramdan sonra donmuş bebe transferi olucak nasip olursa..
buarada senden sonra çok kişi eklemiştim bi bak istersen
kızlarrr iyi haftalar diliyorum herkeze....
hafta başı halayına varmısınız....????haydeee...
evet bu hafta:
nushu bugün transferin vardı arkadaşım hayırlısıyla inşallah...
jakobi 1 ağustosta sen hangi iğnelere başladın?
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz..
yapılan listede ii oldu arkadaşlar elinize sağlık...
arkadaşlar abimin eşi 3.tüp bebek denemesinin sonucunu bugün aldık sonuç POZİTİF çok mutluyuz kent hastanesi ısraıl beye gidiyorlar allah hepimize versin inşallah ben smyrnayı seçtim
Kızlar merhaba şimdi dr dan geldim çarşamba günü tüp bebek merkezine gönderiyorlar yarın son iğnem toplayacaklar mı dedim bişey demedi orada baksınlar bide onlar karar versin benim için yeterli düzeye ulaşmış dedi
21 tane yumurtam vardı başlangıçta şimdi 4 tanesi büyümüş bu iyimi kızlar yani 4 tanesi döllenebilecekmi acaba bilmiyomki yani tansfer için 4 yumurta iyimi düşünceleriniz nedir ben bilmiyorumki kesin bişeyde demiyo sadece benim için yerteli onlarda baksın diyo ben giderken hazırlıklımı gideyim 15-20 dk. uyutuyolarmış yanıma bişey almaya gerek var mı sizce? transferden sonra 4 gün gibi iş yerindeki arkadaşım izne çıkıyo 3 kişilik odada tek kalıyorum onların işide bana kalacak ne yapayım ben rapormu alsam öğle bizaman geldiki kızlar annem ameliyat oluyo iş yerinde i ben kalıyorum transfer yeni yapılmış olacak. düşündükçe geriliyorum şu süreci bi atlatabilirsem inşallah dualarınızı esirgemeyin kızlar allah hepimize yardım etsin işlerimizi kolaylaştırsın inşallah. fikirlerinizi yazın lütfen
1 ağustosta iğnelere başlamıştım bugün 8. günüm yumurtalar yavaş büyüyor. bugün E2 hormonuma baktılar 1046 çıkmış çok yüksek geldi bana daha önce tüp bebek yaptıran arkadaşlar E2 tedavi sürecinden dolayımı yükselmiştir? varmı bilen yarın dr u arayıp sorucam ama şimdide çok merak ediyorum
ege ünv. bana çok uzakk orayı hiç düşünmedimtatlım tekrar tşk yardımın için, senin listenden çok yardım aldım , bilgilerini paylaşan herkesi ekledim zaten listeye....
ilk liste 2 parça halinde yüklendi sen sadece ilk 15 kişiyi görebiliosundur ondan eksik sanmışsındır, ilk listemin üst kısmından tıklarsan 1. bölümü alt kısmından tıklarsan 2. bölümü açabilirsin canım . ama son yüklediklerim tek parça. umarım açıklayabilmişimdir
ayrıca ege ünv de tedavi gördün mü hiç? görmediysen ege doğum evini tercih sebebin nedir? ege ünv tüp bebek merkezi sence ii bi seçim mi? endişeliyim ben de biraz, acaba vakit kaybı mı ,özelde mi başlasaydık die!
Eki Görüntüle 237387
anladım canım.. arada buralarada uğra ama emi donmuş bebişlerim güç alıyor senden :81:Saboli cnm ben "tüp bebeğe ara verip,doğal yolla olsun diyenler:))))))" topiğinde takılıyorum :)) biz eskidik o topikte eski arkadaşlarım var :)) Hayatımda ilk defa dondurulmuş tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben onun için yeri bende ayrıdır donmuş bebişlerin =))
Dün hastalandım 21 gün sayıcam ve Lucrin iğneelere başlayacağım bu 3. denemem ama ilk deneememden daha fazla heyecanlıyım negatif sonuçlar insanın ışığınııı hiiç söndürmüyor :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar
Castamo cnm bantlar sadece dondurulmuşta verildi bana
Elvan mutlaka doktoruna göstermelisin bence..yaaaa kızlar size birşey söyliycem amaa nasıl desem bilmemki......... ben en iyisi olduğu gibi yazıyım siz yabancı değilsiniz nasılsa. yaa şimdi benim tam şeyimin(vjnmın) üstünde beze şeklinde birşey oluştu bir haftadır dikkatimi çekiyo çok korkuyorum kötü birşey olurmu diye tamda tedaviye başlıyacakken nerden çıktı şimdi bu. siz hiç karşılaştınızmı böyle birşeyle.
yaaaa kızlar size birşey söyliycem amaa nasıl desem bilmemki......... ben en iyisi olduğu gibi yazıyım siz yabancı değilsiniz nasılsa. yaa şimdi benim tam şeyimin(vjnmın) üstünde beze şeklinde birşey oluştu bir haftadır dikkatimi çekiyo çok korkuyorum kötü birşey olurmu diye tamda tedaviye başlıyacakken nerden çıktı şimdi bu. siz hiç karşılaştınızmı böyle birşeyle.
1 ağustosta iğnelere başlamıştım bugün 8. günüm yumurtalar yavaş büyüyor. bugün E2 hormonuma baktılar 1046 çıkmış çok yüksek geldi bana daha önce tüp bebek yaptıran arkadaşlar E2 tedavi sürecinden dolayımı yükselmiştir? varmı bilen yarın dr u arayıp sorucam ama şimdide çok merak ediyorum
acıyomu.acıyosa benimde çıkmıştı bartolin kistiymiş. dr a söyledim önemsiz geçer demişti adet olmamla birlikte geçmişti. geçmiş olsun.yaaaa kızlar size birşey söyliycem amaa nasıl desem bilmemki......... ben en iyisi olduğu gibi yazıyım siz yabancı değilsiniz nasılsa. yaa şimdi benim tam şeyimin(vjnmın) üstünde beze şeklinde birşey oluştu bir haftadır dikkatimi çekiyo çok korkuyorum kötü birşey olurmu diye tamda tedaviye başlıyacakken nerden çıktı şimdi bu. siz hiç karşılaştınızmı böyle birşeyle.
jakobi ;tatlım bu değerin kaç olması gerektiğini bende bilmiyorum seninle aynı başladım benimde dün 730 du dr sordum çok iyi değil çok kötüde değil dedi bende sizleri duyunca benimki çok mu düşük acaba diye endişeleniyorum dün doktorda bklerken bi bayanla konuştum aynı yerde aynı gün başlamışız tedaviye onunda 4124 civarıydı allah hayırlısını versin bugün tekrar kan verdim ve follikül takibi yapacak tekrar soracağım inşallah tatmin edici bir cvap alırsam sizede yazarım.
tuberkulen canım tavsiyelerin için teşekkür ederim aslında haklısın allah hayırlısını versin ben ilk seni okumuştum buradan 24 tane yumurta aldılar demiştin ondansonra bende 4 tane oluşunca üzülmüştüm ama herşeyde bi hayır vardır ben elimden geleni yapayımda gerisi allahın takdiri diyorum. İznide evet transfer sonrasına ekleyeceğim inşallah senin kadar ağrılı olmam o kadar etkilenmişim ki gece rüyamdan sıçrayarak uyandım transfer yapılmışda düşürmüşüm gibi iş yerinde kendimi işe vermeye çalışıyorum yani düşünmüyomuşum gibi geliyorda aslında bilinç altıma baya işlemiş takdir allahın sizlere teşekkür ederim ayrıca seninde güzel haberlerini bekliyorum tahlil sonuçların nasıl ne zaman netleşecek güzel haberler verirsin inşallah görüşmek üzere
Elvan mutlaka doktoruna göstermelisin bence..
canım acıyomu inşallah sivilce yağ bezesi falandır ama hemen doktora göster mutlaka kötü bişey değildir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?