2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

.............................
Kısa tedavi adetin 2 . veya 3. günü başlıyor.Uzun tedavi adetin 21. günü başlıyor cnm
tupbaby nerelerdesin senn?? hep dondurulmuş tedavi diye hatırlıyorum seni ve hep gir istiyorum:)) ama bu kez taze transfer senin hayırlısı olsun hastane devlet hastanesi olduğu için ilgi az tabiki ama hemşirelerle arkadaş olursan çok iyi .. isminle hitap ediyolar bikaçgün sonra.. zaten dru bitek muaynede görüyosun benim için embriyolog ve labratuvar önemliydi irenbedeki drum methetmişti orayı; dediği gibide oldu embriyolar daha kaliteli gelişti burda.. inşallah aynı şekilde devam eder..
bende 19unda başlıycam ama henüz neyle başlıycamı ve tedavimin ne kadar süreceğini hiç bilmiyorum. birbirimizi süre içerisinde bilgilendirirsek sevinirim.
elvan için rahat olsun bizimki farklı bir protokol ben geçen ay estrofemle başladım herşey yolundaydı ama LH hormonum yüksek çıkınca tedaviyi iptall ettik çünkü yumurtlama olmuş farklı bi protokol izlicez dedi drum ve doğum kontrol hapıyla başladık 18 ağustosta kontrolum var lucrinle devam edicez lucrin yumurtaları baskılamak için.. için rahat olsun druna güven

Son düzenleme:
MAYBEBABY;
ben listeyi yardım amaçlı hazırlamıştım daha önceden hazırlamış olduğunu bilmiyodum.. can sıkıntısı diyelim .. excelde daha güzel olmuş tabii.. eline sağlık
benim hastanem ege ünv. değil ege doğum evi evlilik yılı 5 yıl bayramdan sonra donmuş bebe transferi olucak nasip olursa..
buarada senden sonra çok kişi eklemiştim bi bak istersen

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam bilen varsa cevap verirse sevinirim transferden sonra tutunması için bant veriliyo ya o bantı sadece dondurulmuş embriyosuna mı veriliyor benim ilk tedaviden hiç yumurta kalmamıştı şimdi sıfırdan başlıyoruz tedaviye ben de kullanamazmıyım ki

castamo ben hiçbir transferimde bant kullanmadım hep kalçadan iğne ve jel kullandım
drun uygun görürse kullanırsın tabiki..

tatlım tekrar tşk yardımın için, senin listenden çok yardım aldım , bilgilerini paylaşan herkesi ekledim zaten listeye....
ilk liste 2 parça halinde yüklendi sen sadece ilk 15 kişiyi görebiliosundur ondan eksik sanmışsındır, ilk listemin üst kısmından tıklarsan 1. bölümü alt kısmından tıklarsan 2. bölümü açabilirsin canım . ama son yüklediklerim tek parça. umarım açıklayabilmişimdir

ayrıca ege ünv de tedavi gördün mü hiç? görmediysen ege doğum evini tercih sebebin nedir? ege ünv tüp bebek merkezi sence ii bi seçim mi? endişeliyim ben de biraz, acaba vakit kaybı mı ,özelde mi başlasaydık die!

Eki Görüntüle 237387

canım ben gonal f ve menopur ve cetrot... kullanıyorum

arkadaşlar abimin eşi 3.tüp bebek denemesinin sonucunu bugün aldık sonuç POZİTİF çok mutluyuz kent hastanesi ısraıl beye gidiyorlar allah hepimize versin inşallah ben smyrnayı seçtim

çok sevindim darısı başımıza

Saboli cnm ben "tüp bebeğe ara verip,doğal yolla olsun diyenler:))))))" topiğinde takılıyorum :)) biz eskidik o topikte eski arkadaşlarım var :)) Hayatımda ilk defa dondurulmuş tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben onun için yeri bende ayrıdır donmuş bebişlerin =))
Dün hastalandım 21 gün sayıcam ve Lucrin iğneelere başlayacağım bu 3. denemem ama ilk deneememden daha fazla heyecanlıyım negatif sonuçlar insanın ışığınııı hiiç söndürmüyor :)) Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar

Castamo cnm bantlar sadece dondurulmuşta verildi bana

1 ağustosta iğnelere başlamıştım bugün 8. günüm yumurtalar yavaş büyüyor. bugün E2 hormonuma baktılar 1046 çıkmış çok yüksek geldi bana daha önce tüp bebek yaptıran arkadaşlar E2 tedavi sürecinden dolayımı yükselmiştir? varmı bilen yarın dr u arayıp sorucam ama şimdide çok merak ediyorum

canım önemli olan yumurtaların fazla olması değil az yumurta da olsa döllenip kalitesinin iyi olması.hatta bence az yumurta oluşan kişilerin yumurtaları
daha kaliteli oluyo.bende 24 tane yumurta oluştu ancak 3 tane döllenebildi oda 2.kaliteydi 3.gün transfer olmak zorunda kaldım.inşallah hayırlısı olur
senin için.bence işyerinden iznini transferden sonrana sakla hayatım tabi iş durumunu bilmiyorum ama ben toplama old.gün çok iyidim hiçbişey
olmamış gibydim sonraki 3gün karnım şişti biraz ağrım oldu ama işime gittim.ama transferden sonra kesinlikle işe gidemezdim çok hastalandım çünkü.
kalbini ferah tut yumurta toplama ya da transfere de umutla gir.Allah yardımcın olsun.

canım benim de 8.gün değerim 1498 di doktorum çok iyi demişti. ama değerin kaç olması gerektiği hakkında bi fikrim yok.inşallah herşey yolundadır

ege ünv. bana çok uzakk orayı hiç düşünmedim
ege doğumu bana irenbedeki drum tavsiye etmişti ayrıca irenbedeki embriyoloğumda ege doğum evinin labratuvar şartlarının çok iyi olduunu emine hanımın dalında çok iyi olduğunu söylemişti bide hastane yer olarakta çok yakın bana o yönden şanslıyım yürüyerek bile gidebiliyorum diyebilirim..
..

anladım canım.. arada buralarada uğra ama emi donmuş bebişlerim güç alıyor senden :81:

yaaaa kızlar size birşey söyliycem amaa nasıl desem bilmemki......... ben en iyisi olduğu gibi yazıyım siz yabancı değilsiniz nasılsa. yaa şimdi benim tam şeyimin(vjnmın) üstünde beze şeklinde birşey oluştu bir haftadır dikkatimi çekiyo çok korkuyorum kötü birşey olurmu diye tamda tedaviye başlıyacakken nerden çıktı şimdi bu. siz hiç karşılaştınızmı böyle birşeyle.

Elvan mutlaka doktoruna göstermelisin bence..

Son düzenleme:

canım acıyomu inşallah sivilce yağ bezesi falandır ama hemen doktora göster mutlaka kötü bişey değildir umarım

merhaba kızlar baslıgı gorunce dayanamadım sıze ıkı satır yazmak ıstedım....
adım ozlem 33 yasındayım tam 5 yıl melegımı kucagıma almak ıcın savas verdım...bu arada tam 3 yavrumu erken dogumla kaybettım...ama hıc umudumu kaybetmedım ısyan etmedım cektıklerımın mutlaka bır mukafatının oldugunu dusundum hep rabbıme en acı cektıgım gunlerde bıle sukrettım...
ve gecen agustos tekrar cıktım yola....10 agustos ramazanın ılk gunu basladım tedavıye tup bebekle hamıle kaldım..cooooook sıkıntılı bır hamılelık surecı gecırdım...hep yattım hatta gebelıgımın 21 haftasının hastanede yatarak yatakdan hıc kalmayarak gecırdım...kendı dr dahıl hıcbır doktor umutla yatırmamıslardı benı yıne 23. 24. haftalarda kaybeder dıye dusunmuslar ama rabbım o kadar buyuk kı benım mucızem tam 38. haftaya gırdım gun yanı 2 mayıs 2011 de dunyaya geldı...
sımdı hersey bır baska guzel bır baska anlamlı...onu gorunce kollarıma alınca ınanın cektıgım o kotu zor gunlerı unuttum unutturdu...
mutlu bır anne olarak bu mubarek ramazan gunu dılıyorum kı rabbım hepınızın gonlunun muradının nasıp etsın mutluylukla saglıkla hayırla kuzularınızı kollarınıza alın...
dualarım hep sızınle sakın yılmayın bu bır sınav ve guzel allahım hepımızın yardımcısı olsun ıns....

jakobi ;tatlım bu değerin kaç olması gerektiğini bende bilmiyorum seninle aynı başladım benimde dün 730 du dr sordum çok iyi değil çok kötüde değil dedi bende sizleri duyunca benimki çok mu düşük acaba diye endişeleniyorum dün doktorda bklerken bi bayanla konuştum aynı yerde aynı gün başlamışız tedaviye onunda 4124 civarıydı allah hayırlısını versin bugün tekrar kan verdim ve follikül takibi yapacak tekrar soracağım inşallah tatmin edici bir cvap alırsam sizede yazarım.

tuberkulen canım tavsiyelerin için teşekkür ederim aslında haklısın allah hayırlısını versin ben ilk seni okumuştum buradan 24 tane yumurta aldılar demiştin ondansonra bende 4 tane oluşunca üzülmüştüm ama herşeyde bi hayır vardır ben elimden geleni yapayımda gerisi allahın takdiri diyorum. İznide evet transfer sonrasına ekleyeceğim inşallah senin kadar ağrılı olmam o kadar etkilenmişim ki gece rüyamdan sıçrayarak uyandım transfer yapılmışda düşürmüşüm gibi iş yerinde kendimi işe vermeye çalışıyorum yani düşünmüyomuşum gibi geliyorda aslında bilinç altıma baya işlemiş takdir allahın sizlere teşekkür ederim ayrıca seninde güzel haberlerini bekliyorum tahlil sonuçların nasıl ne zaman netleşecek güzel haberler verirsin inşallah görüşmek üzere

acıyomu.acıyosa benimde çıkmıştı bartolin kistiymiş. dr a söyledim önemsiz geçer demişti adet olmamla birlikte geçmişti. geçmiş olsun.

yumurta başına 200 olması gerekiyomuş sanırım. yarın kontrole gidicem bugün oruç tutmuyorum. bol sıvı alıp taze incir yemeyi planlıyorum. çekirdeklerini çıtır çıtır çiğnemek lazımmış. içinde potasyum ve çinko varmış. pozitif olmalıyız. şimdi bile günler geçmiyor. pfff

JAKOBİ
E2 gayet güzel merak etme..
benim en son tam 9000 leri geçmişti ve ohss olmuştum yemek yemek nerde su bile içemiyodum ve tabiki transfer iptall.. 25 yumurta toplanmış..
seninki çok normalen fazla 1500- 2000 de toplarlar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…