2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Arkadaşlar benimde 3.ağostosta transferim oldu. Cumartes günü test günün çok heyecanlıyım, korkuyorum, en ufak bi belirtide seviniyorum. Bu kadar karışık duyguyu bi arada yaşamak çok yoruyo insanı. Allah hepimizin kucağını doldursun. Biz bebeklerimizi çok istiyoruz inşallah onlarda bizi istiyordur.

Son düzenleme:
transferi olan arkadaşlar size tavsiye taze sıkılmış portakal suyu için ceviz yiyin biz genelde öyle yaptık bir etkisi olduğana inandık gerçi bu zamanda bulmak biraz zor ama birde sürekli yatmayın ağır kaldırmadan eğilmeden ev işlerinizi yapın yada işinize dönün 3 gün sonra bir bebek 2 gün içinde tutunurmuş diğer günler sadece dikkat..

jakobi desteğin için tekrar teş ederim doktorla konuşmadım tatildeymiş çekindim aramaya
kendim diyorum negatif diye.12.gün 8.3 olunca....

İlahi tubaerkan,bende doktorunla konuştun netleştirdin sandım,sen bir konuş olmazsa yarında tekrarla testi üzüleceksek o zaman üzülelim,sevineceğiz inşallah canım,yüreğini ferah tut.

İlahi tubaerkan,bende doktorunla konuştun netleştirdin sandım,sen bir konuş olmazsa yarında tekrarla testi üzüleceksek o zaman üzülelim,sevineceğiz inşallah canım,yüreğini ferah tut.

canım biraz konuştum dediğin gibi.oda ne var diyebilirz ne yok diyebiliriz cuma günü bakacaz dedi.
baklım görelim nolacak

Bende bol bol ananas, dut kurusu, kabak çekirdeği ve portakal suyu tükettim. Trasfer olduğu gün ve sonrasındaki 4 gün çok güzel dinlendim, sonrasında çalışmaya başladım. Allah hayırlı sonuçlar alıp, bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize.

selam kıslaaarrr,

bakıyorum kendini boş yere üzenler var

Tuba cıım lütfen kendini sıkma sadece dua et, dualara sarıl ki Allah OLLL desin dimi canım, sakın olumlu ya da olumsuz düşünme sadece dua et,

bak bu hafta tüm dualarımız sen ve Nushu için ...

Nushu cum hayırlı olsun transferin canım , müsbet sonuçlar alasın inşaallahhh... Verdiğin tavsiyede gerçekten çok haklısın canım, kesinlikle hiç bir şey için olmuyor diye yırtınmamak lazım, herşey olacağına varıyor bu hayatta... Mühim olan önce bizim psikolojimiz ve beden sağlığımız... çok evham eder de , başka rahatsızlıklara sebebiyet verirsek , bebeğimiz olsa bile ona nasıl iyi bakabiliriz ki?

Yani ,doğmamış bebişlermiz için ne yapıyoruuuuzzzz , assssllllaa STRES yapmıyoruz. Yapabilen yapsın diyorsunuzdur şimdi mutlaka, fakat şu an tüp bebeklermiz için çabalamak yerine , Afrika 'da bir deri bir kemikten oluşan bebeğimize bir yudum su bulmak için çabalıyor olabilirdik , bunu düşünün derim ...

Bu arada yarın tatil bitiyoooorrr evime dönüyorum , sohbetlerde buluşalım dostlarım, size soracaklarım var

Mesela 1 tanesini sorayım, herkes folik plus kullanıyor mu?Bana doktor demedi bile ama ben tedavi olumlu sonuçlanabilir die 1 aydır içiyorum, acaba tüp bebek tedavisinde önceden folik asit Kalsiyum ve D vitamnine başlamıyorlar mı?

Hadi öptm şekerlerrrr

maybecim teş ederim duaların için
folik asite kesinlikle hamilelik öncesi başlanmalı diye biliyorum ben.
bence sen mutlaka iç zararı olmaz nasılsa bebek için çok önemli biliyosun

Allah ın hikmeti hiç bilemiyoruzki kimisi yıllarca tedavi oluyo bebek yok bi bakmışın hamile kalmış. diyolarki moral çok önemli ama bakıyosun kimisi ailesinden bi yakını vefat etmişken yas halindeyken farkında olmadan hamile kalmış. bence yanlışlıkla hamile kalanları incelemek lazım bunlar ne yiyo ne içiyoda bu kadar doğurgan oluyorlar. çokmu rahatlar dertsiz tasasızlar çokmu sağlıklı besleniyorler???? işin içinden çıkılacak gibi değil. spiralle hamile kalnmı dersin, doğum kontrol hapına rağmen kalanmı dersin...

Arkadaşım ne güzel yazmışsın,ellerine sağlık.
Folik asit almakla çokda iyi yapıyorsun,kalsiyum için doktorunla konuş bir istersen,d vitamini bu mevsim için çok gerekli değil bence eğer herhangi bir eksiklik durumu sözkonusu değilse ama dediğim gibi doktoruna danış ikisi için gereksiz yere kullanmış olma.
Allah bu mübarek vakitlerin hürmetine,tanımadan birbirimize ettiğimiz duaların hürmetine sevindirsin hepimizi inşallah.
Tatilin son gününün tadını çıkar şekerim,bol bol motivasyon,huzur,rehavet depola:))

kızlar elınıze saglık valla guzelll ve renklı olmus ayrıca ben bu gun muayeneye gıttım doktora c.tesı basladım ılaclara ma fazla yumısım hyok maalesef ve ılaçlara hemen cevap vermıyo maalesef.......bıraz canı sıkıldı endometrıoıs var normal dedıler.......ılaçlara devam c.tesı kontrolm var yıne benım...

kızlar elınıze saglık valla guzelll ve renklı olmus ayrıca ben bu gun muayeneye gıttım doktora c.tesı basladım ılaclara ma fazla yumısım hyok maalesef ve ılaçlara hemen cevap vermıyo maalesef.......bıraz canı sıkıldı endometrıoıs var normal dedıler.......ılaçlara devam c.tesı kontrolm var yıne benım...ha bu arada atasehır memorıaldeyım eklersenız bu bılgıyıde sevınırım........

CANLARIM ELVANELVAN,SABOLI.KIVILCIM,TUBA ERKAN,allah razı olsun desteklerınız ıcın kızlar.....bılmıyrm rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın ınsaalh.canım soranlar olmus ben gecen yaz tup bebek yabtm degerım 88 dı ama sonrakı gunlerde 8 e dustu...olmadu kımyasal gebelık tı..sorun esımden kaynaklı azosperm genetık hastalık..yasım 32...dondurulmusum var gecen yazdan kalan 4 embrıyo..onlarla yola devam edyrm ınsaalh....genetık kaynaklı olunca dusuk rıskı tutunmama durumu var bundan dolayı korkuyrz....ınsaalh gerıdekıler saglıklıdır.pgd yabılcaktı dr muz az bulunca embrıyoları gerek gormedı 2 embrıyo transferı olcak hayırlısyla.......dularımızı eksık etmeyeyıl....kardeslerım

kızlar lıste ben de acılmıyr neden benı de ekleyın...yas 32 azosperm 47xxy genetık hastalık.mıkrotese ıle 6 sperm bulundu 1.tup deneme negatıf 2.tup bebek deneme dondurulmuslarla devam konya tup bebek merkezı

kızlar lıste ben de acılmıyr neden benı de ekleyın...yas 32 azosperm 47xxy genetık hastalık.mıkrotese ıle 6 sperm bulundu 1.tup deneme negatıf 2.tup bebek deneme dondurulmuslarla devam konya tup bebek merkezı
Liste bendede açılmıyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…