jakobi desteğin için tekrar teş ederim doktorla konuşmadım tatildeymiş çekindim aramaya
kendim diyorum negatif diye.12.gün 8.3 olunca....
İlahi tubaerkan,bende doktorunla konuştun netleştirdin sandım,sen bir konuş olmazsa yarında tekrarla testi üzüleceksek o zaman üzülelim,sevineceğiz inşallah canım,yüreğini ferah tut.
yani bak ne güzel moral yüksek tut üzme bebeğini o senin olucakk..
transferi olan arkadaşlar size tavsiye taze sıkılmış portakal suyu için ceviz yiyin biz genelde öyle yaptık bir etkisi olduğana inandık gerçi bu zamanda bulmak biraz zor ama birde sürekli yatmayın ağır kaldırmadan eğilmeden ev işlerinizi yapın yada işinize dönün 3 gün sonra bir bebek 2 gün içinde tutunurmuş diğer günler sadece dikkat..
Hayırlı haberler alacağız inşallah yüreğini ferah tut,dua ediyoruz bak hep birliktecanım biraz konuştum dediğin gibi.oda ne var diyebilirz ne yok diyebiliriz cuma günü bakacaz dedi.
baklım görelim nolacak
jakobi, açılan başlıklarda yazılan yorumları okuduğumda birşey dikkatimi çekti, tüp bebek denemelerinden sonra normal yollarla hamile kalanların sayısı az değil, acaba tüp bebek tedavilerinin yumurta ve spermi ve kadın vücudunu uyardığı için doğal yolla oluşmasına da olumlu bir etkisi var mı,yani tüp bebek oluşmasa bile kadın vücunu o ilaçlar tetikliyomu
selam kıslaaarrr,
bakıyorum kendini boş yere üzenler var
Tuba cıım lütfen kendini sıkma sadece dua et, dualara sarıl ki Allah OLLL desin dimi canım, sakın olumlu ya da olumsuz düşünme sadece dua et,
bak bu hafta tüm dualarımız sen ve Nushu için ...
Nushu cum hayırlı olsun transferin canım , müsbet sonuçlar alasın inşaallahhh... Verdiğin tavsiyede gerçekten çok haklısın canım, kesinlikle hiç bir şey için olmuyor diye yırtınmamak lazım, herşey olacağına varıyor bu hayatta... Mühim olan önce bizim psikolojimiz ve beden sağlığımız... çok evham eder de , başka rahatsızlıklara sebebiyet verirsek , bebeğimiz olsa bile ona nasıl iyi bakabiliriz ki?
Yani ,doğmamış bebişlermiz için ne yapıyoruuuuzzzz , assssllllaa STRES yapmıyoruz. Yapabilen yapsın diyorsunuzdur şimdi mutlaka, fakat şu an tüp bebeklermiz için çabalamak yerine , Afrika 'da bir deri bir kemikten oluşan bebeğimize bir yudum su bulmak için çabalıyor olabilirdik , bunu düşünün derim ...
Bu arada yarın tatil bitiyoooorrr evime dönüyorum , sohbetlerde buluşalım dostlarım, size soracaklarım var
Mesela 1 tanesini sorayım, herkes folik plus kullanıyor mu?Bana doktor demedi bile ama ben tedavi olumlu sonuçlanabilir die 1 aydır içiyorum, acaba tüp bebek tedavisinde önceden folik asit Kalsiyum ve D vitamnine başlamıyorlar mı?
Hadi öptm şekerlerrrr
Selam Kıslaaaarrrr, hayırlı bir haftaya başlayalım hep birlikte inş...
Sabolicim , listeye yardımın için teşekkürler... Ancak benim bilgilerim listende yanlış, herhalde başkasıyla karıştı. Ben de geçen gün hazırlamıştım excelde, yeni yazacak arkadaşlar için de bir kaç gün bekliyordum , ayrıca tatildeyim nadiren girebiliyorum nete. 2 gün sonra ewimdeyim nasipse, sürekli online olur, listeyi güncellerim Allah 'ın izniyle. Liste işini birlikte yapalım diyeceğim ama ben excelde hazırlamıştım , nasıl olur bilemiyorum fikrin varsa sööle olur mu?
Eki Görüntüle 236922
Eki Görüntüle 236923
Selam Kıslaaaarrrr, hayırlı bir haftaya başlayalım hep birlikte inş...
Sabolicim , listeye yardımın için teşekkürler... Ancak benim bilgilerim listende yanlış, herhalde başkasıyla karıştı. Ben de geçen gün hazırlamıştım excelde, yeni yazacak arkadaşlar için de bir kaç gün bekliyordum , ayrıca tatildeyim nadiren girebiliyorum nete. 2 gün sonra ewimdeyim nasipse, sürekli online olur, listeyi güncellerim Allah 'ın izniyle. Liste işini birlikte yapalım diyeceğim ama ben excelde hazırlamıştım , nasıl olur bilemiyorum fikrin varsa sööle olur mu?
Eki Görüntüle 236922
Eki Görüntüle 236923
Liste bendede açılmıyor :26:kızlar lıste ben de acılmıyr neden benı de ekleyın...yas 32 azosperm 47xxy genetık hastalık.mıkrotese ıle 6 sperm bulundu 1.tup deneme negatıf 2.tup bebek deneme dondurulmuslarla devam konya tup bebek merkezı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?