JAKOBİ
E2 gayet güzel merak etme..
benim en son tam 9000 leri geçmişti ve ohss olmuştum yemek yemek nerde su bile içemiyodum ve tabiki transfer iptall.. 25 yumurta toplanmış..
seninki çok normalen fazla 1500- 2000 de toplarlar senin
jakobi ;tatlım bu değerin kaç olması gerektiğini bende bilmiyorum seninle aynı başladım benimde dün 730 du dr sordum çok iyi değil çok kötüde değil dedi bende sizleri duyunca benimki çok mu düşük acaba diye endişeleniyorum dün doktorda bklerken bi bayanla konuştum aynı yerde aynı gün başlamışız tedaviye onunda 4124 civarıydı allah hayırlısını versin bugün tekrar kan verdim ve follikül takibi yapacak tekrar soracağım inşallah tatmin edici bir cvap alırsam sizede yazarım.
tuberkulen canım tavsiyelerin için teşekkür ederim aslında haklısın allah hayırlısını versin ben ilk seni okumuştum buradan 24 tane yumurta aldılar demiştin ondansonra bende 4 tane oluşunca üzülmüştüm ama herşeyde bi hayır vardır ben elimden geleni yapayımda gerisi allahın takdiri diyorum. İznide evet transfer sonrasına ekleyeceğim inşallah senin kadar ağrılı olmam o kadar etkilenmişim ki gece rüyamdan sıçrayarak uyandım transfer yapılmışda düşürmüşüm gibi iş yerinde kendimi işe vermeye çalışıyorum yani düşünmüyomuşum gibi geliyorda aslında bilinç altıma baya işlemiş takdir allahın sizlere teşekkür ederim ayrıca seninde güzel haberlerini bekliyorum tahlil sonuçların nasıl ne zaman netleşecek güzel haberler verirsin inşallah görüşmek üzere
Kızlar merhaba şimdi dr dan geldim çarşamba günü tüp bebek merkezine gönderiyorlar yarın son iğnem toplayacaklar mı dedim bişey demedi orada baksınlar bide onlar karar versin benim için yeterli düzeye ulaşmış dedi
21 tane yumurtam vardı başlangıçta şimdi 4 tanesi büyümüş bu iyimi kızlar yani 4 tanesi döllenebilecekmi acaba bilmiyomki yani tansfer için 4 yumurta iyimi düşünceleriniz nedir ben bilmiyorumki kesin bişeyde demiyo sadece benim için yerteli onlarda baksın diyo ben giderken hazırlıklımı gideyim 15-20 dk. uyutuyolarmış yanıma bişey almaya gerek var mı sizce? transferden sonra 4 gün gibi iş yerindeki arkadaşım izne çıkıyo 3 kişilik odada tek kalıyorum onların işide bana kalacak ne yapayım ben rapormu alsam öğle bizaman geldiki kızlar annem ameliyat oluyo iş yerinde i ben kalıyorum transfer yeni yapılmış olacak. düşündükçe geriliyorum şu süreci bi atlatabilirsem inşallah dualarınızı esirgemeyin kızlar allah hepimize yardım etsin işlerimizi kolaylaştırsın inşallah. fikirlerinizi yazın lütfen
JAKOBİ
E2 gayet güzel merak etme..
benim en son tam 9000 leri geçmişti ve ohss olmuştum yemek yemek nerde su bile içemiyodum ve tabiki transfer iptall.. 25 yumurta toplanmış..
seninki çok normalen fazla 1500- 2000 de toplarlar senin
kızlar temmuz başından beri biri yakın akrabam üçüde en samimi arkadaşlarım olmak üzere tam 4 tanıdığım doğum yaptı hepsininde bebişleri o kadar tatlıki o kadar masumki onlara bakarken kendimden geçiyorum, tabi eve gelincede göz yaşlarına boğulup saatlerce ağlıyorum. onları çok şanslı kendimide bir zavallı olarak görüyorum. benimde bebişim artık biran önce gelsin istiyorum başkalarınınkinin değil de kendi meleğimin misss kokusunu içime çekmek istiyorum...
mrb arkadaslar ben de gecen yaz olumsuz bır tup bebek deneyeımımnde sonra bu ay dondurulmuslarla yola devam edenlerdenım...adetın 21 gunu lucrın le baslayıp sonra estrofem coraspın ve folbıol le devam edyrz..dun adetın 9.gunu kalınlık 9,5 olculdu. kızlar haftaya sanırım adetın 16.gunu fılan tarnsferım olcaka allahın ıznıyle.... transferden sonra ne ler yabyrsnz bu donemde benım yapmam yada yapmamam yada yemem gereken seyler var mı?genetık kaynaklı bız dekı sorun ..ınsaalh bu kez tutunur da gelısır bebıslerım..rabbım sızlerın de emegını bosa cıkarmasın kucaklarınız dolu dolu gelın ınsalah
tuba idrar tesit yapsan evde yok mu? mutlaka çıkar silikte olsa..slm canım benim ilk denemem bugün transfer sonrası 11.günümdeym.transfer sonrası ben 5 gün yattım dinlendim sonra işime normal yaşantıma geri döndüm ekstra bişay yapmadım iyimi kötümü yaptım bende bilemiyorum pek düşünmemeye çalıştım.
dondurulmuşla yola devam etmek sanırım daha kolay olur senin için hatta belkide tutma şansın daha yüksek.inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin Allah yardımcın olsun diyorum
transfer sırasında zorlanıyorum demişin ya kendini sakın sıkma rahat bırak iyi şeyler düşün
bebişlerinin seninle olduğunu düşün.inşallah herşey yolunda gider
hbyiron bu yasa yeni çıkmadıki uzun zamandır vardı 1-2 yıldır böyle..kızlar herkeze merhabalar...
aklıma takılıyor sürekli.yeni yasa çıkmış 1. ve 2. yüklemede bir transfer olbiliyormuş.3.de
2 tane embriyo transfer oluyormuş.
35 yaşından sonrada 2 tane transfer yapılabiliyormuş.
niye buna da karışırlar anlamış değilim ki?
daha fazla bilgisi olan var mı?sizin kaç tane oluyor?bu yasada bi açık yokmu ki iki tane transfer yapsak
ayduman paylaşımın için çok saol...okuyunca içim umutla doldu.
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah...ne güzellllllllll.....
Merhaba arkadaşlar.Günlerdir tüp bebek ile ilgili forumları okuyorum bari ben de yazayım paylaşayım olur ya belki benim durumumda olan arkadaşlardan olumlu haberler alır rahatlarım dedim.Çok çeşitli sebeplerden ama en çok da bu yaşıma kadar kocama rastlamamış olmaktan ötürü hiç evlenmeyi düşünmemiştim.Çocuk konusu ise aklımın ucuna bile gelmezdi.2010 yılının haziranında büyük bir aşkla evlendim.Sanki kurgulanmış gibi aynı hızla da çocuk sahibi olmak istedim.Evliliğimizin altıncı ayında baktıkki çocuk mocuk olmuyor doğru doktora.Bütün testleri hatta hcg filmini de çektirdim.2 ay üstüste menogon iğnelerle yumurta takibi yaptırıp 3.ay yeniden aynı tedaviyle aşılama yaptırdım.Her seferinde doktorum yeterli sayıda yumurtaların oluştuğunu söyledi.Ama sonuç negatif.43 yaşımda olmama ragmen hormon değerlerim hep çok normal hatta fsh 6 civarlarındaydı ama doktorlar bu değerleri çok önemsemiyorlar çünkü yumurtalık rezervlerinde azalma ve yumurtalarda yaşlanmadan bahsediyorlar..Doktor geç kalmadan tüp bebek önerdi.Bu arada sigarayı bırakamadım hala da içiyorum.Geçen ay yani temmuzun 12 sinde adet oldum ve 3.gün iğnelere başladık.kısa protokol menogon gonal f ve cetrodite ile tedavisürdü ve 2 yumurta oluştu.16.gün yumurtalarımı amerikan hastanesinde topladılar.birisi boş çıktı diğeri ise ne yazık ki döllennemedi.O gün bu gündür kendime gelemedim.Sanırım hormon ilaçları psikolojimi bozdu.Hiç aklımdan çıkaramıyorum.Beni en çok korkutan yaşım.Yılardır bana herkes yaşını hiç göstermiyorsun derlerdi de çok sevinirdim.Çünkü gerçekten en fazla 30 yaşımda gösteriyorum.Kilom da çok iyi ama bir işe yaramıyor işte.Şimdi dinleniyorum.Dün adet oldum.yarın gidip yeniden hormonlarıma baktırıcam bu ay böyle geçecek.Bayramda tatile gidip hemen döner dönmez adetimin başlamasıyla 2.tüp bebek serüvenine başlıycam.Biliyor musunuz beni en çok üzen döllenme olmayıp transferin yapılamaması oldu.Kendimi çok yetersiz hissettim.Umarım bu sefer aynı şeyler olmaz.Arsütü,bal polen tarçın karışımı içiyorum.Ara ara da soğan kaynatıp içmeye çalışıyorum.Sigarayı bırakmak ah mümkün olsa...Ben herkese bol şans diliyorum .Allah yardımcımız olsun sevgiler...
HBYİRON
ohss yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu yumurtalıkların aşırı büyümesi .. vücudun ve özellikle karnın su topluyor genelde pcoslularda olur ve fazla yumurta oluşanlarda..
ben hafif atlattım sayılır .. karnım 5 aylık gibi şişmişti.. daha yeni yeni toparladım :94:
kızlar temmuz başından beri biri yakın akrabam üçüde en samimi arkadaşlarım olmak üzere tam 4 tanıdığım doğum yaptı hepsininde bebişleri o kadar tatlıki o kadar masumki onlara bakarken kendimden geçiyorum, tabi eve gelincede göz yaşlarına boğulup saatlerce ağlıyorum. onları çok şanslı kendimide bir zavallı olarak görüyorum. benimde bebişim artık biran önce gelsin istiyorum başkalarınınkinin değil de kendi meleğimin misss kokusunu içime çekmek istiyorum...
hbyiron bu yasa yeni çıkmadıki uzun zamandır vardı 1-2 yıldır böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?