2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Gözün aydın canım. Insan önce kötüyü yaşayıp sonra iyi olunca bir başka olur herhalde. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin İnşallah.
Benimde bu gün çatlatma iğnesinden sonra 8.günüm. Ama hiç bir belirti yok. Olmadı galba yine...

aysecim hem kendini,hem bebegini,hemde bizi uzmustum ama degdi canim..))
ailecek gozunuz aydin inanki cok sevindim,bizler icinde umut oluyorsunuz canim..kendine dikkat et,ve gelismelerden haberdan et

Maybe nerelerde kızlar kaç gündür göremedim burda..

Ayşeyıldız tebrik ederim arkadaşım boşuna telaş yaptın hayırlı uğurlu olsun bebişinn

kızlar yaaa bugün transferimin 7 günü niye böyleyim hiç ne ağrı var ne belirti normal zamandaki gibiyim off ço cnm sıkkın niye böyleyim yaaa tutmadı dimi kızlar offffffff aceba idrardan test yapsam çıkarmı kızlar nolur bişe diyin yapıyıııımçok kafam karışıııık

Bir belirti arama canim sadece kendini uzersin. Bende de bir belirti olmamisti. Sadece goguslerim cok sis ve hassasti oda kullandigimiz ilaclardan galiba. Cok sukur pozitifi gordum belirtisiz. Sende arama canim agir is yapma gununu bekle. Darisi sizlerin basina insallahh

cnm çok sağol içimi rahatlattın biraz sennde tüp bebekti dimi kacncı gün yaptın tahlilinı aceba ben idrar testi yapsam çıkarmı cnm bide senn embriyoların 1 kalitemiydi benm 2 kalite ve 9 hücreli rahim kalınlığı 9 mm sence nasıl off ben bunları çok kafaya takıyorum cnm bana biraz bahsedermisin transferden sonra neler yaptığını nolur kusura bakma çoooooook heyecanlıyım böyle pozitifi bulmuş insanlarla konusmak beni dahada rahatlatıyor allh inş kucağına sağ salim almatı nasip etsin hayırlı uğurlu olsun cnm allahım şu anda ezan okunuyor bizede tattır yarabbim anne olmaı amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

benim de belirti olmadı hatta negatif çıkanlrda belirit vardı bunda hiç olmadı kesin tutmadı dedimmm ama çok şükür bakk..
ben idrarda 10. gün hafif silik çizgi gördüm gittikçe netleştiii

tiny senn sat ın kaç doğum mayısa mı denk geliyosun??

wintersun ayy rahatladm biraz cnm ya çook sağolun aceba bende yapsam yarın idrar testi çıkarmı dersin ne yapıyım

ya benimde çatlatma iğnesinden sonra sekizinci günüm ama hiç bir belirti yok. Bende olmadı diye düsünüyorum. Allahım burdaki tüm arkadaşlarımın ve benim sonucumu pozitif yap İnşallah

ya benimde çatlatma iğnesinden sonra sekizinci günüm ama hiç bir belirti yok. Bende olmadı diye düsünüyorum. Allahım burdaki tüm arkadaşlarımın ve benim sonucumu pozitif yap İnşallah

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin cnm inşşşşş

Ya bence belirti falan beklemeyin. Normal gebelikte de belirtiler adet tarihi geçtikten sonra başlıyormuş genelde. Bende de hiç bir belirti falan yoktu. Hatta adet ağrısı falan gibi bir şey bile olmadı. Sadece göğüslerimde dolgunluk ve hafif sızı vardı. Oda kullanılan ilaçlardan oluyormuş zaten. Buna rağmen bende kanda pozitifi gördüm. Kısmetse Perşembe keseyi görmeye gideceğim. Şu ana kadar da hala göğüslerimdeki hassaslık dışında bir berlirti falan yok. Bu yüzden bence belirti falan hiç düşünmeyin ve erken test yapıp kendinizi iyice strese sokmayın. Allah hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

İnşallah canım. Mevlam hepimizin yüzünü bu ay güldürür inşallah. Kışı kocaman karınlarla geçiririz

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...tedavi süreciniz hayırlı olsun...

MAYBEcim nerlerdesin?tedavin nasıl gidiyor?ayrıntıları bekliyorum merakla...sana mesaj attığım günün ertesi adet oldum şükür...baya sıkıntılı geçti...2 tane ağrı kesici aldım bana mısın demedi ne zaman içimden böle et parçası gibi bişey çıktı rahatladım...heralde tutunamayan embriyomuzdu...

daisycim naber tatlım...amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun...sen bi süre ara vermiştin sanırım dimi?kısmetse ne zaman başlıcaksın?

internette sorun vardı canım giremedim işte girdim ara sıra ama yazamaya vaktim olmadı takipdeyim her dayim :) burdan kopmam mümkün değil...sizlerle konuştukca birbirimize destek oldukça insan daha rahatlıyor..

kopma zaten sakın...insan burdan destek alıyor çok ii oluyor...
sen ne aşamadasın?ben 2. denemeyi yapıcam doktorum hastalığın bitince ara demişti.bakalım bitince arıcam hemen...

kızlar 12. gün negatifi gördükten sonra ne zaman adet olunur simsiyah akıntım var progestan mı yoksa adet mi oluyorum lütfen acil yardııım hasta olmak istiyoruuum

ben ilk denememde kimyasal gebelik yaşadım.progestanı bıraktıktan 1 sonra adet oldum...

kızlar değerim çok güzel yükseldi bugün çok şükür velet bizi şimdiden bi elinde oynatıyo ki sormayın bi var bi yokkk

perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801

ii demi

çok şükürrrrr süperrr...hadi gözün aydın olsun wintersun darısı başımıza inşallah...

çok şükürrr hayırlı uğurlu olsun...darısı başımıza inşallahhh....

şöyle bi bakıyorum daa.. ne kadar yıpranmışız bu tedavi süreçlerinde diil mii... nasıl kan vercemde bekliycem aynı sonucu görürsem nolcak.... olumlu olur mu ki v.s v.s bi sürü düşünce... kendimi 35-40 yaşında hissediyorummmm.....( aman yanlış anlaşılmasın daha küçük olmama rahmen demek istedim :)

valla çok haklısın canım. birde bunları 35 yaşından sonra yaşayınca sanki hiç zamanın kalmamış gibi hissediyorsun.

valla çok haklısın canım. birde bunları 35 yaşından sonra yaşayınca sanki hiç zamanın kalmamış gibi hissediyorsun.

doğrudur cnm... temmuzdaydı ilk denemem ve kimyasal gebelik oldu... ben erteliycektim ama dr ısrar etti... bide transfer zor geçince acaba bu yüzden mi diorum bukadar stresli sıkıntılı olmam.. eğer 3.ye denersem ( iki donmuşum daha var) yani5-6 ay ara vermeyi düşünüyorum..

canım transferi cok zor olan sendin, hatırlıyorum. Ama acaba neden öyle olduki? benim negatif sonuclanan tüp bebek denememde transfer işlemi sanki jinokolojik muane gibi olmustu. cok bir sey anlamamıstım

eger bir süre ara vermeyi düsünüyorsan bir süre kendine ve eşine kürleri uygulayabilirsin. Böylece bekleme sürecinde vucudunuzda kuvetlenmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…