2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Amin wintersun ya bişey sorucam anansın ne gibi bir etkisi var merak ettim. Birde nerde yaptırmıştın ilk denemen miydi bunları daha önce sormuşlardır ama işte unuttum

anladim canim,benim daha transferim olmadi bile

ben ilk tup bebek transferim olmadan,dondurulmuslara gecmek zorunda kaldim o yuzden pek bilgim yok
peki 2 si cozuldu diyelim,ikiside saglikli ozaman ikisinimi koyuyorlaki,burda tek embriyo kanunu varda
cozuleni tekrar geri koyma gibi bi durum olurmu ki

Amin wintersun ya bişey sorucam anansın ne gibi bir etkisi var merak ettim. Birde nerde yaptırmıştın ilk denemen miydi bunları daha önce sormuşlardır ama işte unuttum

2olumsuz aşılama ve üzerine 4. tüp bebek canım bu ...
ananas kanı hafif sulandırarak bebişin rahme tutunmasını sağlıyor bu doktorum sölemedi ama önceki 2 doktorum da sölemişti

nerdesin tam olarak??? kızlar bakın benim gibi acemilik yapmayın doktor size tek koyucam desede istemiyorum o zman yapmayın die blöf yapın gizliden 2 tane koysunlar siz herkese 1 deriz diyin.... ısrarcı olun şansınızı arttırın

dondurulmuş embriyolar çözüldüğü zman hangisi daha kaliteli ise o seçilir diğeri çöpe gider malesef tekrar donma işlemi yapılmıyor...

cnm o bnm.... hiç ağrım olmadığı halde kimyasal gebelik oldu ilk denemem.. ama şimdi göğüslerime dokunamıyorum... aşadan zonk zonk zonkluyo... batmalar oluyo kist ağrıları gibi bıçak gibi.... midemde bulanıyo... ben dr arıycam birazdan çünkü ilaçların fazla geldiğini düşünüyorum.. günde 4 tane estrofem 2 crinone jel geçen bant falan kullanmıştım... bakalım... sanırm aynı gidiyoruz seninle 28 sonuç günü..

:[/QUOTE] ahh ahh kendimi dinlemekten moralimi bozmaya başladım,karnım ağrımaya başladı sanki

,ne bilim yaaa

ben ingilteredeyim canim,burdakilerin agzindan lafi kelpetenle alirsin,verirler eline kagidi oku diye hepsi bu
okadar saglik sigortasi oduyoruz,ama nerde ilgi alaka
turk doktorlarimiza can kurban ..))

insallah dedigin gibi bi israrci olayim,sanmiyorum ama yineden denemekte fayda var

inşallah canım cümlemiz alalım bebişleri kucaklarımıza

canim gözün aydin olsunnnALLAH tamamina erdirsin kucagina almakta nasip olur INSALLAHHH
hakketten bu afacanlar bizimle köse kapmaca oynuyorlar.bizi cok k yoruyorar cokk.

ben hep diyorumki benim bebk olduktan sonra.poposuna iki saplak aticam simdiye kadar nerdeydinnn diye
sizcede hakkli degilmiyimm

buralar da zaten her seyi sen diyorsun. yani kan testini bile ben istedim.kan degerim nasil kansizmiyim diye.
hic birseyle ilgilendikleri yokk.ama sen dersen ikisinide transfer edin itiraz ediceklerini sanmiyorumm.

ahh ahh kendimi dinlemekten moralimi bozmaya başladım,karnım ağrımaya başladı sanki

,ne bilim yaaa[/QUOTE]

moralini bozma. INSALLAH bir güzel hanerde senden alirizzz canimm
ilk günlerde oluyor bu tür agrilarr. icime doluyor sende hamile kalicaksin hayirlisiylaa

topik cok karabalik olunca herkese ayri ayri yazamiyorumm.
diger arkadaslar INSSALLAHHHH sizlerde gönlünuzce bir hayat gecirirsiniz INSALLAH.
mutlu huzurlu boolll boolll cocuklu bir hayattttt böyle peslerinden kosturursunuz afacanlarinn

Kizlar uzun zamandir giremedim.En son hatirlarsaniz 8. gunumda kan testi yaptirmistim ve sonuc 1,6 cikmistii.Eveeetttt yarin aslinda bizim test gunumuz ama ben yine dayanamadim ve ilk once kan testi yaptirdim kan testi sonucu gelene kadarda idrar testi yaptim ve sonuccc pozitifffffffff HAMILEYIMMM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Bugunku sonucumuzda 68,9 yarinda kendi dr.umuzza kan vericez bakalim...Allahim cok mutluyum inanamiyorum hala elim ayagim sanki tutmuyor hemen yazmak istedim size daha sonra uzun uzun anlatirim simdi fazla zamanim yok.Allah herkese nasip etsin ins.kizlar..

bak gördünmü boşboşuna moralini bozdun. çok sevindim Allah tamamına erdirsin.

Harika bir haber bu,bu sefer sağsalim kucağına alacaksın Ayşecim,tebrik ediyorum seni ve eşini,herşey gönlünüzce olsun,dikkat et kendine çok olur mu???

bosyere canını sıktın bak sıkmana deymedı ne guzel allahım ınsallah tamanına erdırır kucagına almayı nasıp eder

canım aklımdaydın sürekli seni takit ediyodum sonucuna çok sevindim boş boşuna moralini bozdun hayırlı olsun canım ALLAH eline almayı nasip etsin inş darısı bizlerin başına :)

Selam kızlar,ben de 2 aşılama ,1 tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı,şimdi 2.tüp bebek yaptırıyorum.işler biraz karışık ve kandırıldık. size söylemek istediğim eğer Ankarada yaptıracaksınız lütfen ama lütfen sakın centrum tüp bebek,recai pabuccuya gitmeyin.inanılmaz şeyler yaşıyoruz.ve düşmanım bile bu acıları yaşamasın.inşallah isteyen herkese verir Allahım.

canımmmm bende senn haberini bekliyodum bu kadar erken yaramazlık yapıp kendini üzdün biraz ama bak sonuçta muradına erdin umarım herşey güzel bi şekilde devam eder ve de bebişni kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…