2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

selam fatma...nerlerdesin ne zamandır yoksun???nasılsın?[/QUOTE]

valla kirildim darildim gucendim sogudum bu topiktennnn....
bende 1 aydir girmiyorum....

idrarda belli olmaz...kanda baktır mutlaka belki hamişsindir...yada stresten olabilir..kullandığın ilaçlar var mı?
yok cnm ilaç filan kullanmadım tüp bebek için gün sayıyordum stresten mi acaba
:26:

napsam gitsem mi doktora yrnda olmazsa ilaçlarım herseyim hazır bekliyordumm puff bu ayda mı kaldı yani
bende bigün lekelenme arkasından hemen regl gelirdi karnım ağrırdı ne ağrı oldu ne bişi
doğal yoldan olması imkansız hem kistim var hem tüplerim yapısık
oof bilemedim ki sizde böle bişi olmus muydu

imkansız die bişey yoktur canım...allah bilir...sen genede bi kana baktır ama ondan önce doktorunla telefonda konuş sor mutlaka...burdan ne desek boş...

stresten herşey olur özellikle adet çok etkilenir kimisinde ama bi ihtimal daha var idrara güvenme kanda bak için rahat olsun...

maybeeeeeeeecimmm vurdurdun mu canım hadi hayırlı uğurlu olsun...nurtopu gibi yumoşların olsun...

tsk ederim cnm evet stres kaynaklıdır
yrn en iyisi doktoru arayıp sormak saolasın allahım hepimizin yüzünü güldürsün ins

saboli senin donmuş bebe sürecin nasıl gidiyor...ne zaman transfer olucak?adetinin kaçıncı gününe denk gelicek?çok merak ediyorum...:44:

yaa adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor göğüslerim ağrıyor,böyle hissedipte sonradan hamile olan varmı çok üzülüyorummmm((((

İnş en kısa zamanda başlar tedavin canım, birlikte takip ederiz birbirimizi

Benim yumoşları sordum doktor muayene ederken ve ölçerken, kaç tane die, yumurtalar alındıktan sonra net sayıyı söyleriz dedi, ama yeterince var gayet ii dedi. Umarım gerçekten de iidir.Çünkü yumoşların hızlı gelişmiş olması beni endişelendirdi. 150 dozla 7 gün yerine 100 dozla 10-12 günde olgunlaşmalarının daha verimli olabileceğini sanıyorum. Hani yemeği yüksek ateştense , kısık ateşte ağır ağır pişirip daha lezzetli olmasını sağlamak gibi... Tabi bu benim öölesine bi hüsn-ü kuruntum. Belki de nema problema yani

Ovitrelle'yi alternatif olarak verdiler , öncelikle Pregnyl5000 al ve kalçadan vurdur, dediler. Pregnyl bulamazsan ovitrelle yi koldan aşı gibi yaptır dediler. Ben de Pregnyl yaptırdım bakalım, hayırlısı.

Evet Perşembe mübarek gün , yanıma Yasin kitabımı aliim barii

Canım sende peygamber sabrı mı var, benim kayınvalidemler 10 gün kaldılar, 7. gün de başladım zorlanmaya. Onlar da hissetiler herhalde ki; 9. gün biz yarın gidelim dediler ve gittler, şükürler olsun. Allah'ım seni de kurtarsın,çok zor

Sen de Allah a emanet ol canım, öpüyorum.

7-8 ay önce bana da aynısı olmuştu. Rahim filmi çekilmek için beklerken. Ben adet olarak düşünmedim ve aramadım doktoru. Sonra taa 1,5 ay soora geldi. Doktora dedim geçen ay lekelenme oldu adet olmadım dedim. Onu da adet sayıyoruz o zaman arayabilirdin dedi. Yani diyeceğim o ki, sakın erteleme, ara hemen doktorunu.

valla kirildim darildim gucendim sogudum bu topiktennnn....
bende 1 aydir girmiyorum....

Canım sıkıntını anlıyorum, ama tedavin sonuçlanana kadar bi sorunun yoktu topiğimizle, tedavi sonucunda sen beni listeden silin falan yazmışsın ama ben kimseyi silmek istemiyorum, hiç birşey için son değil, bu hayatta var oldukça , umut ta hep var olacak. Bu yüzden listemizdeki hiç kimseyi silmek istemem, bu beni çok üzer.Belki bundan sonraki denemende listemize POZİTİF yazıcaz, ve sen de başkalarına umut olacaksın. Rabbim inş hepimizi bir gün gönlümüzden geçenle mükafatlandıracak.

Farkında olmadan sürç-ü klavye yaptıysak ta , afedersin canım, öpüldün

maybeeeeeeeecimmm vurdurdun mu canım hadi hayırlı uğurlu olsun...nurtopu gibi yumoşların olsun...

Amin canuuummm, vurdurdum ama çookkk yaktıııı oooffff

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

11 Eylül Pazar : Ciroz POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif

12 Eylül Pazartesi : Wintersun POZİTİF

13 Eylül Salı : baharb : negatif

15 Eylül Perşembe : Hbyiron : negatif

17 Eylül Cumartesi: Sehak :negatif

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis POZİTİF

19 Eylül Pazartesi: Kontess2000 KAYIPP ARANIYORR

20 Eylül Salı: AyşeYıldız POZİTİF

23 Eylül Cuma : Nesirmak GÜN SAYIYORUZ

23 Eylül Cuma : hacermeral GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

kızlarrr ne güzel kalabalık topikimiz bugünn

pretty benim de ara ara adet sancısı gibi oldu hatta ööle bile değil bıçak sapladılar sanki adım atarken zorlanıyodum 2-3 adım sonra geçiyodu

canım çatlat çatlat yumoşları umarım hayırlı bi transferin olur dua ediyoruz tabii ki

fatmaözkan küsmeeee kırılma bizeeeeeeee.....

Arkadaşlar, lütfen listemizdeki herkes, kendi bilgilerini inceleyip, hatalı eksik bilgileri olup olmadağını tespit edip, buraya yazabilir mi? Güncell Listemizi güncelliim, de adına layık bir liste olsun :)

Son düzenleme:
Selam kıslar, ben yarın sabah 11:00'de , ege ünv. e yatış yapıcam, tüm gün ordayım, müsaitseniz beklerim.
Gelecek olursanız, buraya yazın, saat kaçta, nerde olacağınızı. Ben cepten sürekli takip edicem topiğimizi

yarasınnn yaksınn iyidirr......yumoşların şerefineee....

senin yumiler ilaca ii cevap vermiş demekki tatlım öle düşünme...bak ben 11 gün vuruldum hormon iğnesinide ne oldu 12 adetten 8 tanesi boş çıktı... alakası yok sen gönlünü ferah tut...

kissslar selam verdim ama lamicanizzz jgaliba .......

aldık yaaa sen cevap yazmadın ya huuu....???

neden hayırdır????erkenden mi yatırıyorlar?aa anlamadım merak ettim şimdi...ama nedenn????

ben olsam gelirdimmmm....

neden hayırdır????erkenden mi yatırıyorlar?aa anlamadım merak ettim şimdi...ama nedenn????

ben olsam gelirdimmmm....

Canım ne güzel olurdu, keşke gelebilseydin. 1 gün önceden yatırıolar, bir dizi prosedür işte. Kan tahlili, muayene, ağrı kesici, lavman , tüm bunlar toplasan , 2-3 saatlik iş ama bir gün önceden kontrol altına alıolar işte, napalım gidip boş boş bir gün geçrices orda mecbur.

Bu arada anestezi konusunda sorun yok, isteyene yapıolar, ben ilk iğnelere başladıımda özellikle belirttim anestezi istediimi, bugün de OPU yu ona göre planladılar.

Son düzenleme:

ayy çok güzel olurdu yaa...lavman??...ne diyorsun?
evet tıp fakültesi böle oluyor...
saat kaçta vuruldun iğneyi perşembe kaçta opun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…