selam kislar.....
yok cnm ilaç filan kullanmadım tüp bebek için gün sayıyordum stresten mi acabaidrarda belli olmaz...kanda baktır mutlaka belki hamişsindir...yada stresten olabilir..kullandığın ilaçlar var mı?
valla kirildim darildim gucendim sogudum bu topiktennnn....
bende 1 aydir girmiyorum....
yok cnm ilaç filan kullanmadım tüp bebek için gün sayıyordum stresten mi acaba
:26:
napsam gitsem mi doktora yrnda olmazsa ilaçlarım herseyim hazır bekliyordumm puff bu ayda mı kaldı yani
bende bigün lekelenme arkasından hemen regl gelirdi karnım ağrırdı ne ağrı oldu ne bişi
doğal yoldan olması imkansız hem kistim var hem tüplerim yapısık
oof bilemedim ki sizde böle bişi olmus muydu
imkansız die bişey yoktur canım...allah bilir...sen genede bi kana baktır ama ondan önce doktorunla telefonda konuş sor mutlaka...burdan ne desek boş...
stresten herşey olur özellikle adet çok etkilenir kimisinde ama bi ihtimal daha var idrara güvenme kanda bak için rahat olsun...
tsk ederim cnm evet stres kaynaklıdır
yrn en iyisi doktoru arayıp sormak saolasın allahım hepimizin yüzünü güldürsün ins
vallahi bende bi tuhaf oldum,ölee baktım uzun uzun.....yani o kadar büyük olabilirmiydi bilmiyorum ki!sorucam doktora ilk gittiğimde...doktorum adetin bitince ara beni dedi süreci konuşalım...hiçbir fikrim yok 2. deneme dondurulmuşlarla nasıl olucak ne zaman olucak merak içindeyim...
neyse gelelim sana canımcım ee demek geldi çatlatma iğnesi zamanın ayy hadi hayırlısı çok heyecanlıııı...ne kadar yumoşun var demediler mi maybecim?ben her gittiğimde hatta ilk alttan muayenede bütün yumoşları saymıştı hocam...her baktığındada boyutlarını ölçerdi hepsiinin ayrı ayrı...o yüzden sağda ve solda ne kadar olduğunu biliyordum...
bu arada yusufyusuf halin gayet normal...
çatlatma iğnemi kendim yapmıştım seninki farklı heralde benim iğnenin adı ovitrelle 1.5 tane göbekten vurmuştum...hatta ilk vurduğum yer morarmıştı anında ve hala o morluk tamamen geçmedi...
perşembe mübarek gün inşallah hayırlısı ile çok güzel geçer dualarım seninle maybecim merakla takipteyim sürecini...
takipteyim merak etme
kayınvalidemler hala bizde(1 ay oldu, Allahım sabır ver) o yüzden ben kaçıyorum b.sayara oturunca bozuluyor.
kalbim hep burda çok öpüyorum.
kızlar Allaha emanet olun. inşallah hepimizin tombiş tombiş bebişleri olur.
ben bu ay tüp bebek tedavisine baslıcaktım tam gününde lekelenmem oldu ve 3 gün sadece kahverengi bikaç damla leke geldi şimdi (bugün 3. günü )
anlamadım hastalandım bitti mi neye göre gidcem doktoraaa anlamadımm
buarada acaba diyip idrar testi yaptım negatif napmam gerek
valla kirildim darildim gucendim sogudum bu topiktennnn....
bende 1 aydir girmiyorum....
maybeeeeeeeecimmm vurdurdun mu canım hadi hayırlı uğurlu olsun...nurtopu gibi yumoşların olsun...
İnş en kısa zamanda başlar tedavin canım, birlikte takip ederiz birbirimizi
Benim yumoşları sordum doktor muayene ederken ve ölçerken, kaç tane die, yumurtalar alındıktan sonra net sayıyı söyleriz dedi, ama yeterince var gayet ii dedi. Umarım gerçekten de iidir.Çünkü yumoşların hızlı gelişmiş olması beni endişelendirdi. 150 dozla 7 gün yerine 100 dozla 10-12 günde olgunlaşmalarının daha verimli olabileceğini sanıyorum. Hani yemeği yüksek ateştense , kısık ateşte ağır ağır pişirip daha lezzetli olmasını sağlamak gibi... Tabi bu benim öölesine bi hüsn-ü kuruntum. Belki de nema problema yani
Ovitrelle'yi alternatif olarak verdiler , öncelikle Pregnyl5000 al ve kalçadan vurdur, dediler. Pregnyl bulamazsan ovitrelle yi koldan aşı gibi yaptır dediler. Ben de Pregnyl yaptırdım bakalım, hayırlısı.
Evet Perşembe mübarek gün , yanıma Yasin kitabımı aliim barii
Canım sende peygamber sabrı mı var, benim kayınvalidemler 10 gün kaldılar, 7. gün de başladım zorlanmaya. Onlar da hissetiler herhalde ki; 9. gün biz yarın gidelim dediler ve gittler, şükürler olsun. Allah'ım seni de kurtarsın,çok zor
Sen de Allah a emanet ol canım, öpüyorum.
7-8 ay önce bana da aynısı olmuştu. Rahim filmi çekilmek için beklerken. Ben adet olarak düşünmedim ve aramadım doktoru. Sonra taa 1,5 ay soora geldi. Doktora dedim geçen ay lekelenme oldu adet olmadım dedim. Onu da adet sayıyoruz o zaman arayabilirdin dedi. Yani diyeceğim o ki, sakın erteleme, ara hemen doktorunu.
Canım sıkıntını anlıyorum, ama tedavin sonuçlanana kadar bi sorunun yoktu topiğimizle, tedavi sonucunda sen beni listeden silin falan yazmışsın ama ben kimseyi silmek istemiyorum, hiç birşey için son değil, bu hayatta var oldukça , umut ta hep var olacak. Bu yüzden listemizdeki hiç kimseyi silmek istemem, bu beni çok üzer.Belki bundan sonraki denemende listemize POZİTİF yazıcaz, ve sen de başkalarına umut olacaksın. Rabbim inş hepimizi bir gün gönlümüzden geçenle mükafatlandıracak.
Farkında olmadan sürç-ü klavyeyaptıysak ta , afedersin canım, öpüldün
Amin canuuummm, vurdurdum ama çookkk yaktıııı oooffff
kissslar selam verdim ama lamicanizzz jgaliba .......
Selam kıslar, ben yarın sabah 11:00'de , ege ünv. e yatış yapıcam, tüm gün ordayım, müsaitseniz beklerim.
Gelecek olursanız, buraya yazın, saat kaçta, nerde olacağınızı. Ben cepten sürekli takip edicem topiğimizi
neden hayırdır????erkenden mi yatırıyorlar?aa anlamadım merak ettim şimdi...ama nedenn????
ben olsam gelirdimmmm....
Canım ne güzel olurdu, keşke gelebilseydin. 1 gün önceden yatırıolar, bir dizi prosedür işte. Kan tahlili, muayene, ağrı kesici, lavman, tüm bunlar toplasan , 2-3 saatlik iş ama bir gün önceden kontrol altına alıolar işte, napalım gidip boş boş bir gün geçrices orda mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?