Evet haklisin canim en iyi kalitede olanlari seciyolar transfer edilenlwrden sonra halen iyi kalitede wmbryo varsa yeniden donduruyorlar benim öyle yapilmistinerdesin tam olarak??? kızlar bakın benim gibi acemilik yapmayın doktor size tek koyucam desede istemiyorum o zman yapmayın die blöf yapın gizliden 2 tane koysunlar siz herkese 1 deriz diyin.... ısrarcı olun şansınızı arttırın
dondurulmuş embriyolar çözüldüğü zman hangisi daha kaliteli ise o seçilir diğeri çöpe gider malesef tekrar donma işlemi yapılmıyor...
evet canım baya hızlı gelişti herşey 7 gun ilaç kullandım toplandı ve buyuk gun yarına bakalım hayırlısı darışı başına korkulcak hiçmbişey yok da gunden gune ilaçlardan şiştiğimi hissediyorum sadece o kadar bide beni şu sigarayı hiç içmesem çok iyi olcak bakalım bugun içmedim daha içmemeyi düşünüyorum. merkezden memnunmuyum sayılır kötünün iyisi diyebilirim. doktorla birebir konuşamıyorum o kadar yoğun ki tek sorun bu onun dışında çalışanlar iyi doktorda iyi böyle
benim arkadaşım dilek 2005 yılında bütün parasılıklara rağmen tüp bebeğe karar verdiler bu arada 11 yıllık evliler aslında parası olmadığı için tamda o sıralarda doğum yapan bir kadının bebeğini alacaklardı dilek doğurmuş gibi hastanen onun asına ama dilek param olmasa bir kere şansımı denemek istiyorum dedi o zamanlar bizde ıspartada yaşıyorduk oda tabiki ve ordan burdan para buldular ankaraya anayolia tüp bebek merkezine geldiler tedaviye başladı iğnelerini kullanıdı her aşamasında yanındayım ağlıyoruz seviniyoruz sonra trnsfer günü geldi eşinde sperm yok tese yaptılar malesef hiiç bulamadılar ve kapattılar dediler ki sizin çocuğunuz olmaz oradan çıkarken şimdi tam hatırlamıyorum orada çalışan birimi öle bişeydi zift gibi bir ilaç adı vermiş 3 ay kullansın demiş belki faydası olur tabi çok ağlıyoruz ikimizde üzülüyoruz ama bu ilaçları kullanmaya başladı zift gibi her sabah akşam yedi eşi çok kötüymiş tadı ve bundan 6 ay sonra ağlayarak yanıma geldi hamileyim diye ben inanamadım oda inanmadı zaten hemen hastaneye gittik pozitif inanmadık özel hastaneye gittik pozitif inanmasık kendi doktoru vardı hakan bey kulakları çınlasın ona gittik bize dediki eşindenmi bu çocuk nasıl olur ama evet eşindedndi şimdi sanırım 5 yaşında ecrin var aynı babasının burnundan düşmüş allah herşeye kadir
allahım herşeyin zamanı var sen bilirsin sen herşeyin hayırlısını verirsin herşey senden yarabbim bizi de bu yolda çaresiz bırakma yani diyeceğim asla umutu kesmeyin
kızlar değerim çok güzel yükseldi bugün çok şükür velet bizi şimdiden bi elinde oynatıyo ki sormayın bi var bi yokkk
perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801
ii demi
Kizlar uzun zamandir giremedim.En son hatirlarsaniz 8. gunumda kan testi yaptirmistim ve sonuc 1,6 cikmistii.Eveeetttt yarin aslinda bizim test gunumuz ama ben yine dayanamadim ve ilk once kan testi yaptirdim kan testi sonucu gelene kadarda idrar testi yaptim ve sonuccc pozitifffffffff HAMILEYIMMM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRBugunku sonucumuzda 68,9 yarinda kendi dr.umuzza kan vericez bakalim...Allahim cok mutluyum inanamiyorum hala elim ayagim sanki tutmuyor hemen yazmak istedim size daha sonra uzun uzun anlatirim simdi fazla zamanim yok.Allah herkese nasip etsin ins.kizlar..
Selam kızlar,ben de 2 aşılama ,1 tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı,şimdi 2.tüp bebek yaptırıyorum.işler biraz karışık ve kandırıldık. size söylemek istediğim eğer Ankarada yaptıracaksınız lütfen ama lütfen sakın centrum tüp bebek,recai pabuccuya gitmeyin.inanılmaz şeyler yaşıyoruz.ve düşmanım bile bu acıları yaşamasın.inşallah isteyen herkese verir Allahım.
Maybe nerelerde kızlar kaç gündür göremedim burda..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...tedavi süreciniz hayırlı olsun...
MAYBEcim nerlerdesin?tedavin nasıl gidiyor?ayrıntıları bekliyorum merakla...sana mesaj attığım günün ertesi adet oldum şükür...baya sıkıntılı geçti...2 tane ağrı kesici aldım bana mısın demedi ne zaman içimden böle et parçası gibi bişey çıktı rahatladım...heralde tutunamayan embriyomuzdu...
kızlar bu iki tane koyma olayını yada embriyonun kalitesini nasıl olduğunu bize sadece söylüyorlar nerden bilicez ebnce o yapan kişinin yani doktorun vicdanı diyebilir bize işte bir tane oluştu bir tane koyucaz diye bilemeyiz ki belki iii yumurtalar var kalite iii ama kandırıyor olursa olur olmazssa bidaha gelir diye bunu kimse bilemez nasip diyorum ben buna ne embriyonun kalitesi ne bölünme sayısı nede kaç tane olduğunu bilmeyiz allahım sen iyilerini karşımıza çıkar yarabbim
kızlar ben yarın doktora gidicem uzun protokol da benimki yarın lucrine başlıcam ama alttan muayene edermi kan alıcaz dediler ilaç dozu için ama bilemedim ya ben o olaya sinir oluyorum o masaya yatasım gelmiyor çok utanıyorumsizce bakarmı hemen yazarmısınız bana
Off, içim sızladı okuyunca.Embrio olduğundan emin misin, gördün yani bebişini. İnş hemmen yeni tedavin sonuç verir canım, donmuş bebe koyacaklar değil mi? Bu sefer prosedür nasıl olacak canım, bahseder misin biras? Benim de çok hızlı gelişio sanki, sürekli ööööle ,boş boş ,beklemeye alıştıımızdan, bu hız başımı döndürdü diyebilirim. Hayırlara vesile olsun inş, ama bende ne heyecan var, ne bişe, küçük bir Yusufyusuf :18: ruh hali o kadar.
Birazdan çıkıp çatlatma iğnemi yaptırıcam, yarın hastaneye yatış, Perşembe sabahtan OPU, cumartesi nasipse TRANSFER. Bakalım bizi neler beklio
selam canımmmm
merak ediyorum sizleri arada geliyorum:)))) nasılsın canım? umarım biraz daha iyi hissediyorsundur...
canım benim allaha şükür rabbim veriyor sabrını ben iyiyim...şimdi 2. denemeyi yapıcaz bakalım önümüzdeki aya sarkar heralde adetimin 3. günü daha 4 gün sürer çünkü...
sen nasılsın napıyosun?sen ne zaman denicen?
bana 2-3 ay sonra demişlerdi de sanırım aralıkta denerim. hakkımızda hayılısı olsun canım. pes etmek yok sonuçta:))
hbyiron tatlım sen bursada hani merkezde yaptırmıştın?
aynen canım pes etmek yook...
sakın bizi bırakma zaten...
takipteyim merak etme
kayınvalidemler hala bizde(1 ay oldu, Allahım sabır ver) o yüzden ben kaçıyorum b.sayara oturunca bozuluyor.
kalbim hep burda çok öpüyorum.
kızlar Allaha emanet olun. inşallah hepimizin tombiş tombiş bebişleri olur.
anammmmmmm yapma yaaaaaa....peesss yaa tamam ama yeter artık misafirlikte bir yere kadar ala ala...:95::95::96::96çokmu uzakta oturuyorlar hani senede bir kere felan mı geliyorlar ki???allah sabır versin güzelim yaa...
yani bende kayınvaldemi çok severim sevmesine o ayrı bi konu ama evinde yatılı misafir kim olursa olsun bi zaman sonra eziyete dönüşüyor kesinlikle rahat rahat hareket edemezsin bi dünya şey yaa...
ben bu ay tüp bebek tedavisine baslıcaktım tam gününde lekelenmem oldu ve 3 gün sadece kahverengi bikaç damla leke geldi şimdi (bugün 3. günü )
anlamadım hastalandım bitti mi neye göre gidcem doktoraaa anlamadımm
buarada acaba diyip idrar testi yaptım negatif napmam gerek
selam kislar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?