2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm bnm fiziki yapımdan ve hastalığımdan kaynaklanıyormuş... rahim yapısı dikmiş... ve endometriosizden dolayı yapışıklıklar rahimin yapısını bozuyormuş.. buda biraz uğraştırıyo.. en zoru idrara normalden fazla sıkışmak düşünsene tutmak zaten ağrı yapıo bide işlem amnnn.. bi gebe kalsam ne kist kalcak ne bişi dio dr ama işki gebe kalmakta... ve ikinci olcak olursa ilk çocuğumda anlamadım bile nasıl hamile kaldığımı normal oldu... erken evlenmenin faydası işte :):):)

Son düzenleme:
Evet haklisin canim en iyi kalitede olanlari seciyolar transfer edilenlwrden sonra halen iyi kalitede wmbryo varsa yeniden donduruyorlar benim öyle yapilmisti

kızlar bu iki tane koyma olayını yada embriyonun kalitesini nasıl olduğunu bize sadece söylüyorlar nerden bilicez ebnce o yapan kişinin yani doktorun vicdanı diyebilir bize işte bir tane oluştu bir tane koyucaz diye bilemeyiz ki belki iii yumurtalar var kalite iii ama kandırıyor olursa olur olmazssa bidaha gelir diye bunu kimse bilemez nasip diyorum ben buna ne embriyonun kalitesi ne bölünme sayısı nede kaç tane olduğunu bilmeyiz allahım sen iyilerini karşımıza çıkar yarabbim

kızlar ben yarın doktora gidicem uzun protokol da benimki yarın lucrine başlıcam ama alttan muayene edermi kan alıcaz dediler ilaç dozu için ama bilemedim ya ben o olaya sinir oluyorum o masaya yatasım gelmiyor çok utanıyorum sizce bakarmı hemen yazarmısınız bana

Selaaammmmm, kader arkadaşlarııımm,nasılsınız görüşmeyeli? Ben bir kaç gün yazamadım topiğimize , PCnin bataryasında sorun varmış açılımıodu. 2-3 gün yeni bataryanın gelmesini bekledik kargodan. Okuldan da pek giremedim nete, fırsat bulamadım çoğu zaman, fırsat olan zamanlarda da sadece topiğimizi okuyabildim, çünkü ortalık çok kalabalıktı, arkadaşlar tüp tedavisi olduumu bilmiolar da, bu yüzden sadece okumakla yetindim...

Bu arada bugün için kontrole çağırmışlardı, gittim, yumoşların durumu çok iyiymiş,ilk 3 gün 175 doz Puregon , sonraki 4 gün 150 doz puregon kullandım. Ve bugün yumoşların çatlamaya hazır olduğunu söylediler. kaç yumoş olduğu OPU dan sonra belli olurmuş, yani 7 günde yumoşlar oluştu ama bu benim kafamı karıştırdı. Hızlı büyüyen yumoşlarda kalitesiz çıkma ihtimali daha fazla olabilir mi? Neyse , bu akşam 9'da, yani bir saat soora Pregnyl 5000 iki toz+iki su şeklinde kalçadan çatlatma iğnesini olacağım. Yarın hastaneye yatış yapılacak. Perşembe sabah erkenden yumoşlar toplanıp, Allah'ın izniyle Cumartesi transfer olacakmışşş. Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, Rabbim yeni sorunlarla karşılaştırmasın inş...

Canım tedavin hayırlı olsun, senin de yumoşlar hızlı gelişmiş, ben de 7 gün kullandım iğneleri 8. gün-yani bugün- çatlatma iğnemi oluorum.Sence yumoşların hızlı gelişmesinin kaliteyi olumsuz etkilemesi söz konusu olabilir mi?

Çok ibretlik bir olay , canım paylaşımın için teşekkürler. Allah'tan assslllaa ümit kesilmezzz

kızlar değerim çok güzel yükseldi bugün çok şükür velet bizi şimdiden bi elinde oynatıyo ki sormayın bi var bi yokkk

perş 213
cumartesi 296
pazartesi 801

ii demi

Harika canım, tekrar tebrikleeerrr

Süpper habeerrrr, zaten ben de 8. gün verdiğin sonucun kesinliğine inanmadıımdan , listeye negatif yazmamışş , yeni - ve zamanında- yapacağın testini beklemiştim. Canım çok üzdün kendini boşuna ama sonuç harika, unutmuşsundur bile çektiğin sıkıntıları çoktaaannn . Seni ve eşini çoook tebrik ediyorum, Rabbim sağ salim doğumlarını görmek de nasip etsin inş.

Canım çok üzüldüm kandırılmanıza, ve de çok şaşırdım. Özel değilse biraz paylaşırmısın, ne gibi sorunlar yaşadın?:26:

Maybe nerelerde kızlar kaç gündür göremedim burda..

Burdayım tatlıımm, sen nerelerdesin, ne yapıosun?

Off, içim sızladı okuyunca. Embrio olduğundan emin misin, gördün yani bebişini. İnş hemmen yeni tedavin sonuç verir canım, donmuş bebe koyacaklar değil mi? Bu sefer prosedür nasıl olacak canım, bahseder misin biras? Benim de çok hızlı gelişio sanki, sürekli ööööle ,boş boş ,beklemeye alıştıımızdan, bu hız başımı döndürdü diyebilirim. Hayırlara vesile olsun inş, ama bende ne heyecan var, ne bişe, küçük bir Yusufyusuf :18: ruh hali o kadar.

Birazdan çıkıp çatlatma iğnemi yaptırıcam, yarın hastaneye yatış, Perşembe sabahtan OPU, cumartesi nasipse TRANSFER. Bakalım bizi neler beklio

Bu arada ,çatlatma iğnesini yaptırıp gelelim, listemizi hemmen güncelliim , hepinisi öptüüümmm

NOT:KONTESS2000 KAYIP ARANIYOR

Kızlar Kontese noldu dersiniz? Ne güzel yazıodu, bir anda kayboldu:26:, endişeleniorum doğrusu

Son düzenleme:
Kızlar ben cirinone innohep ve esterofem kullanıyorum.fakat SGK ayda 1 kere karşılıyor hep parayla alıyorum.bu ilaçlara rapor çıkıyormuş?

hemen cevap vereyim güzelim...:)))

ben ne zaman gittiysem hep alttan muayene oldum...bende hiç sevmiyorum ama napalım bebişlerimize kavuşmak için katlanıyoruz...hiç alışamadım hiiççç....

vallahi bende bi tuhaf oldum,ölee baktım uzun uzun.....yani o kadar büyük olabilirmiydi bilmiyorum ki!sorucam doktora ilk gittiğimde...doktorum adetin bitince ara beni dedi süreci konuşalım...hiçbir fikrim yok 2. deneme dondurulmuşlarla nasıl olucak ne zaman olucak merak içindeyim...

neyse gelelim sana canımcım ee demek geldi çatlatma iğnesi zamanın ayy hadi hayırlısı çok heyecanlıııı...ne kadar yumoşun var demediler mi maybecim?ben her gittiğimde hatta ilk alttan muayenede bütün yumoşları saymıştı hocam...her baktığındada boyutlarını ölçerdi hepsiinin ayrı ayrı...o yüzden sağda ve solda ne kadar olduğunu biliyordum...

bu arada yusufyusuf halin gayet normal...

çatlatma iğnemi kendim yapmıştım seninki farklı heralde benim iğnenin adı ovitrelle 1.5 tane göbekten vurmuştum...hatta ilk vurduğum yer morarmıştı anında ve hala o morluk tamamen geçmedi...

perşembe mübarek gün inşallah hayırlısı ile çok güzel geçer dualarım seninle maybecim merakla takipteyim sürecini...

Kızlar ben cirinone innohep ve esterofem kullanıyorum.fakat SGK ayda 1 kere karşılıyor hep parayla alıyorum.bu ilaçlara rapor çıkıyormuş?

benim hiç bilgim yok şeker...ama mutlaka rapor çıkıyordur nihayetinde mecburen doktor verdiği için kullanıyorsun...

selam canımmmm
merak ediyorum sizleri arada geliyorum:)))) nasılsın canım? umarım biraz daha iyi hissediyorsundur...

canım benim allaha şükür rabbim veriyor sabrını ben iyiyim...şimdi 2. denemeyi yapıcaz bakalım önümüzdeki aya sarkar heralde adetimin 3. günü daha 4 gün sürer çünkü...

sen nasılsın napıyosun?sen ne zaman denicen?

bana 2-3 ay sonra demişlerdi de sanırım aralıkta denerim. hakkımızda hayılısı olsun canım. pes etmek yok sonuçta:))

aynen canım pes etmek yook...
sakın bizi bırakma zaten...

takipteyim merak etme
kayınvalidemler hala bizde(1 ay oldu, Allahım sabır ver) o yüzden ben kaçıyorum b.sayara oturunca bozuluyor.
kalbim hep burda çok öpüyorum.
kızlar Allaha emanet olun. inşallah hepimizin tombiş tombiş bebişleri olur.

ben bu ay tüp bebek tedavisine baslıcaktım tam gününde lekelenmem oldu ve 3 gün sadece kahverengi bikaç damla leke geldi şimdi (bugün 3. günü )
anlamadım hastalandım bitti mi neye göre gidcem doktoraaa anlamadımm
buarada acaba diyip idrar testi yaptım negatif napmam gerek

anammmmmmm yapma yaaaaaa....peesss yaa tamam ama yeter artık misafirlikte bir yere kadar ala ala...:95::95::96::96çokmu uzakta oturuyorlar hani senede bir kere felan mı geliyorlar ki???allah sabır versin güzelim yaa...

yani bende kayınvaldemi çok severim sevmesine o ayrı bi konu ama evinde yatılı misafir kim olursa olsun bi zaman sonra eziyete dönüşüyor kesinlikle rahat rahat hareket edemezsin bi dünya şey yaa...

kissslar selam verdim ama lamicanizzz jgaliba .......

idrarda belli olmaz...kanda baktır mutlaka belki hamişsindir...yada stresten olabilir..kullandığın ilaçlar var mı?

selam kislar.....

selam fatma...nerlerdesin ne zamandır yoksun???nasılsın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…