2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

en gec 6.ya da 7. Gunde adetin baslar canim, simdiden hayirlisi olsun...

sağol canım heyecan başladı şimdiden
inan gelip tanışmayı çok isterdim çok iyi olurdu yaşadıklarını paylaşırdık ben daha yeniyim
inşallah yumurtaların kaliteli olur hiç sorunsuz bir operasyon geçirirsin
şimdiden geçmiş olsun...

Slm kızlar,nasılsınız???Lareine seni görüyorum aşağıda,nasılsın canım,keseyi gördünüz mü???

Tuanay meraba canım suskun olduğuma bakmayın her gün takip ediyorum ,merak ediyorum sizi.yarın inşallah ilk kontrolümüze gidicez .6 buçuk haftalık olduk kendi hesabıma göre.2 gündür mide bulantisi başladı.bende yok bulantı dıyordum ama arkadaslarım 6haftadan sonra baslar diyordu.hakikaten de öyle oldu.
Pozitif sonucu alınca da endişeler bitmiyor inşallah saglikla dünyaya gelsin ancak öyle rahatlayacağım heralde.
Sen nasılsın senin nasıl gidiyor?

cnm yaaa sen dün hastanedemiydin? inanmıyorum sana bende hastanedeydim. birbirimizi gördük ve tanışamadık
ben cumartesiden beri doğru dürüst giremedim topiğe doğal olarakta hbrleşemedik.

bugün yatış yaptıktan sonra kalıcakmısın hastanede yoksa eve gidip sabah erken gerimi geliceksin.

ayyyy ne güzel yaaaa çok az kalmış bebeğine kavuşmana. allah yar ve yardımcın olsun inşallah.

kızlar ne olur bana acil yardım edin.
bu gun çatlatma iğnemden sonra 9. günüm. ve daha normal adetime 5-6 gün var. kan testi yaptırdım 6.13 cıktı.
nedir bu?

Allahın izniyle biz de yarın ilk kontrolümüze gideceğiz canım.Benimde 2 gündür bulantım başladı.Ama çok fazla değilRabbim hayırlısıyla kesemizi görmeyi nasip etsin,en kısa zamanda da bütün buradaki arkadaşlarıma...

bu gun çatlatma iğnemden sonra 9. günüm. ve daha normal adetime 5-6 gün var. kan testi yaptırdım 6.13 cıktı.
nedir bu?

cnm ben anlamadım yani tarnsferinin 9. günümü oluyor. sonuca göre kanında hcg hormonu salgılanmaya başlamış ama daha çok yeni olsagerek. normalde değer 5in üzerinde ise gebelik var sayılıyor.

arkadaşlar doğum kontrol hapım 16 eylülde bitti ne zaman adet olmam gerekiyor???
bugün 5.gün .ok ağrım var
adet olunca iynelere başlayacağım...
benim hemşirem 4-5 gün içinde olursun demişti.....

nedir bu?

yani çatlatma iğnesini 12. gün vursalar 21. günün ve kan değerin 6.13,5 in üzerinde olduğunda hamilesin demişti benim doktorum,yani teknik olarak sende hamilesin:)))hayırlı olsun

kızlar nolur bişe diyin şimdi idrardan test yaptım 2 çizgi silkte olsa çıktı ne demek beni hatırlamayanlar için söyliyim tüp bebekteyim 8 günüm c.tesi tahlil yapılacak dayanamadm ama yaptım kızlar böyle bişe başına gelen varmı hamilemiyim dersiniz şu anda bi teste bakıyorum bide yazıyorum:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

yani çatlatma iğnesini 12. gün vursalar 21. günün ve kan değerin 6.13,5 in üzerinde olduğunda hamilesin demişti benim doktorum,yani teknik olarak sende hamilesin:)))hayırlı olsun

İnşallah canım, Rabbim burda hepimizi bu müjde ile tanıştırsın inşallah. Ama önemli olan 2 gün sonra değerimin artması.

İnşallah canım, Rabbim burda hepimizi bu müjde ile tanıştırsın inşallah. Ama önemli olan 2 gün sonra değerimin artması.

selam arkadaşlar..KONTESS ben

belirli nedenlerden dolyaı üyelik iptali gerçekleştirmek zorunda kalmıştım herneyse..

ayın 19 da tahlil verecek ve kayıp olarak aradığınız bebeklerinizin teyzoşu kayıp kişi..

ayın 19. da tahlil verdim değerim 179 çıktı öncesindede gebelik testleri pozitif çıkıyordu.. doktorum 9. günde idrarda çıkıp değerde yükseksek kesin ikiz dedi ümitlendim tüm arkadaşlarıma ikiz bebeğim olcak diyordum herkese. :)

ÇOKKK MUTLUYDUM... EŞİME SÖYLEMEDİM KALP ATIŞI GÜNÜ ONU GÖTÜRÜP, gel sana dünyanın en güzel sesini dinleticem sana diye götürüp

süpriz yapacaktım ama o anlıyordu galiba :))

İSİM BİLE VERMİŞTİM BADEM ŞEKERlerİm DİYE..

bu gun tahlil verdim 358 ve üstü olması gerekiyordu.. ne sevinçle gittim..

ama öğrendim ki.. 135 e düşmüş..

şimdi yalvarıyorum bebeğime düşme kal benle diye :) resmine bakıp ağlıyorum..

hani haftaya çarşamba keseni görücektim

hani babana dünyanın engüzel müziğinden güzel kalp sesini dinletecektik..

hani mis kokunla kucağıma gelecektin yavrum terk etme beni diyorum..

kimyasal gebelik galiba doktorum ilaçlarını kesme bazen tutuna bilir tekrar dedi...

cuma tekrar bak dedi ama kasıklarımda sancım çok adet olacağım galiba

yalvarırım dua edin bebeğim bana tutunsun

bebeğim kal annenle..

bende bu gün aynı şeyi yaşadım. idrar testinde 2. çizgi ççookkk silik çıktı. kan testinde 6.13 çıktı. idrarda silikte olsa bir şey varsa bu iyiye işaret

Allahım ne olur senin ve benim ve hepimizin yüzünü güldür. Hevesimizi kursağımızda bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…