en gec 6.ya da 7. Gunde adetin baslar canim, simdiden hayirlisi olsun...
Selam kıslar, ben yarın sabah 11:00'de , ege ünv. e yatış yapıcam, tüm gün ordayım, müsaitseniz beklerim.
Gelecek olursanız, buraya yazın, saat kaçta, nerde olacağınızı. Ben cepten sürekli takip edicem topiğimizi
Tuanay meraba canım suskun olduğuma bakmayın her gün takip ediyorum ,merak ediyorum sizi.yarın inşallah ilk kontrolümüze gidicez .6 buçuk haftalık olduk kendi hesabıma göre.2 gündür mide bulantisi başladı.bende yok bulantı dıyordum ama arkadaslarım 6haftadan sonra baslar diyordu.hakikaten de öyle oldu.
Pozitif sonucu alınca da endişeler bitmiyor inşallah saglikla dünyaya gelsin ancak öyle rahatlayacağım heralde.
Sen nasılsın senin nasıl gidiyor?
kızlar ne olur bana acil yardım edin.
bu gun çatlatma iğnemden sonra 9. günüm. ve daha normal adetime 5-6 gün var. kan testi yaptırdım 6.13 cıktı.
nedir bu?
Transferin 9. günü mü cnm?
bu gun çatlatma iğnemden sonra 9. günüm. ve daha normal adetime 5-6 gün var. kan testi yaptırdım 6.13 cıktı.
nedir bu?
benim hemşirem 4-5 gün içinde olursun demişti.....arkadaşlar doğum kontrol hapım 16 eylülde bitti ne zaman adet olmam gerekiyor???
bugün 5.gün .ok ağrım var
adet olunca iynelere başlayacağım...
pretty takipçinimm :) aynı gün test günümüz inş. ikimizde müjdeli hbrler alıcaz.. 17 de transfer yapıldı.. düne kadar bnmde senin gibi ağrılarım vardı bugün olmadı çok şükür.. şimdi bende ağrım yok die üzülcem... boşver az kaldı şurda... olumlu yada olumsuz napalım...
QUOTE]
benim 16 sında transfer yapıldı 28 ine verildi,ama olurda adet görmezsem 26 sında yaptırabilirsin demişti benim doktorum,ama belki 28 ini beklerim,keşke ağrım olmasa hiçbir belirtim olmasada belirti arasam,ilk denememdede böyle ağrımıştı,kimyasal gebelik yaşadım inşallah yine aynısı olmaz....
nedir bu?
yani çatlatma iğnesini 12. gün vursalar 21. günün ve kan değerin 6.13,5 in üzerinde olduğunda hamilesin demişti benim doktorum,yani teknik olarak sende hamilesin:)))hayırlı olsun
yani çatlatma iğnesini 12. gün vursalar 21. günün ve kan değerin 6.13,5 in üzerinde olduğunda hamilesin demişti benim doktorum,yani teknik olarak sende hamilesin:)))hayırlı olsun
kızlar nolur bişe diyin şimdi idrardan test yaptım 2 çizgi silkte olsa çıktı ne demek beni hatırlamayanlar için söyliyim tüp bebekteyim 8 günüm c.tesi tahlil yapılacak dayanamadm ama yaptım kızlar böyle bişe başına gelen varmı hamilemiyim dersiniz şu anda bi teste bakıyorum bide yazıyorum:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
selam arkadaşlar..KONTESS ben
belirli nedenlerden dolyaı üyelik iptali gerçekleştirmek zorunda kalmıştım herneyse..
ayın 19 da tahlil verecek ve kayıp olarak aradığınız bebeklerinizin teyzoşu kayıp kişi..
ayın 19. da tahlil verdim değerim 179 çıktı öncesindede gebelik testleri pozitif çıkıyordu.. doktorum 9. günde idrarda çıkıp değerde yükseksek kesin ikiz dedi ümitlendim tüm arkadaşlarıma ikiz bebeğim olcak diyordum herkese. :)
ÇOKKK MUTLUYDUM... EŞİME SÖYLEMEDİM KALP ATIŞI GÜNÜ ONU GÖTÜRÜP, gel sana dünyanın en güzel sesini dinleticem sana diye götürüp
süpriz yapacaktım ama o anlıyordu galiba :))
İSİM BİLE VERMİŞTİM BADEM ŞEKERlerİm DİYE..
bu gun tahlil verdim 358 ve üstü olması gerekiyordu.. ne sevinçle gittim..
ama öğrendim ki.. 135 e düşmüş..
şimdi yalvarıyorum bebeğime düşme kal benle diye :) resmine bakıp ağlıyorum..
hani haftaya çarşamba keseni görücektim
hani babana dünyanın engüzel müziğinden güzel kalp sesini dinletecektik..
hani mis kokunla kucağıma gelecektin yavrum terk etme beni diyorum..
kimyasal gebelik galiba doktorum ilaçlarını kesme bazen tutuna bilir tekrar dedi...
cuma tekrar bak dedi ama kasıklarımda sancım çok adet olacağım galiba
yalvarırım dua edin bebeğim bana tutunsun
bebeğim kal annenle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?