2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

yaa adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor göğüslerim ağrıyor,böyle hissedipte sonradan hamile olan varmı çok üzülüyorummmm((((

prettyy canim hic uzulme bos yere.dune kadar bende senin gibiydim,1 haftadir karnim agrir hemda cok kotu adetim sanki heran gelecek gibi ve goguslerim de sisdi
ve sukurler olsun ki hamileyimmmmmmmm ve simdi bile ara sira adet sancisi gibi agrim oluyor.sakin uzulme bosuna bebisin sana da tutunuyor siki siki insallah ve bu agrilar onun agrisidir canim.ben inaniyorum bebisin sana siki siki tutundu seninlendir :)))

anestezisiz yapılıyor mu ki?sen özellikle belirttin...aa olmaz anestezisiz?ii yapmışsın?

var mı arkadaşlar opusu anestezisiz olan???

ayy çok güzel olurdu yaa...lavman??...ne diyorsun?
evet tıp fakültesi böle oluyor...
saat kaçta vuruldun iğneyi perşembe kaçta opun???

21:00'da vuruldum çatlatmayı, perşembe sabah 8-9 gibi OPU olacak, canım gelişmeleri bildiricem inş, cepten bağlanıcam sürekli.

anesteziyi belirtmezsen , anestezi kullanmak istemiolar, gerekli görmüolar kendilerince , çok bilmişler

sana da ii geceler canım, öptüümm

Tebrikler canım, Allah sağ salim doğum yapmanı da nasip etsin. Senin tüp bebek hikayen nedir? Hangi sebepten, ne kadar süredir olmuodu bebiş ve nerede tedavi gördün?

Tebrikler canım, Allah sağ salim doğum yapmanı da nasip etsin. Senin tüp bebek hikayen nedir? Hangi sebepten, ne kadar süredir olmuodu bebiş ve nerede tedavi gördün?

tesekur ederim canim ,amin insallahhhh

canim benim tup bebek hikayemi anlatayim sana kisaca.8 senelik evliyiz ve 7 seneden belli cocuk sahibi olmayi istiyorduk.bizim proplem azo sprim canim yani yok denilecek kadar az vardir esimde.bende allaha sukurler olsun ki bir proplem yoktur.biz daha once 2 tup bebek denemesi yaptik burda ingilterede ama malesef olmadi(
ve en sonunda turkiyeye gitmeye karar verdik ve uzunca bir sure burdan topikden arastirdim hangi merkez daha iyidir diye ve en sonunda memeorialde karar kirdik ve iyi ki da onu secmisiz cok dogru bir karar verdik cok memun kaldik merkezden,doktorlardan,hemsirelerden,tum calisanlardan.8 seneden sonra sukurler olsun allahim bize bu guzel duyguyu yasatdi ve hala daha sokteyim hamile olduguma inanamiyorum cok guzel bir duygudur.darisi tum arkadaslarimin basina insallah hepniz hamis olursunuzzzzzz aminnnnnnnn

simdilik aklimda olanlar bunlar canim baska sormak istedigin birsey varsa cekinme sor tamami canim

maybebaby canim bu arada da senin tedavin da hayirlisi olsun canim simdi gordum biraz okuyabildim tam hikayeni bilmiyorum ama insallah hersey gonluncen olusun canim.yarin yumoslarin toplaniyormus,bol saglikli yumoslar diliyorum sana canim hepsi da sana bebis olup geri gelsinler sim siki tutunsunlar annelerine bol sanslar canim

ne güzel bir duygu senin için,inşallah dediğin gibidir,ama karnım davul gibi şişince nasıl inecek diye düşünüyorum(inşallahtutunma belirtisidir,daha test için 6 günüm varrrr

ne güzel bir duygu senin için,inşallah dediğin gibidir,ama karnım davul gibi şişince nasıl inecek diye düşünüyorum(inşallahtutunma belirtisidir,daha test için 6 günüm varrrr

canim bosver birak sisin hic da kafaya takma ben da su anda 6 aylik hamile kadinlar gibi gezinip duruyorum ama hic de umurumda degil.
allah istersa canim bundan sonra nasil olsa bebislerimizi tasiyacagiz icimizde daha da sisecek gobisler

canim beklemek cok zor biliyorum ama inan bana o 6 gunda gelip gececek.benim test tarihim 15 eyluldu tamami ve ben 15 inde kanimi verdim ve sonucum teee dun aksam ustune.artik kafayi yemek uzereydim beklemekten

ama bak bekledigime degdi sukurler olsun allahima hamisimm

senin icin cok dua edecegim,hamislerin duasi kabul olunurmus..ben inaniyorum bebisin sana simsiki tutunacak insallah

pretty takipçinimm :) aynı gün test günümüz inş. ikimizde müjdeli hbrler alıcaz.. 17 de transfer yapıldı.. düne kadar bnmde senin gibi ağrılarım vardı bugün olmadı çok şükür.. şimdi bende ağrım yok die üzülcem... boşver az kaldı şurda... olumlu yada olumsuz napalım...

maybe ne diosun anestezisiz opu düşünemiyorum.. mümkün olsa transferide anestezili istiycem ama :):):):) versinler narkozu istediklerini yapsınlar.... :)

bnm transfer günüm 17 eylül 28 eylülde test günüm maybecim.... ben test anını hayal ettikçe midem bulanıo... kan vermek beklemek ve????? hayırlısı yaaa... bian motive oluyorum aman ya dünyanın sonu değil ya diorum kendime bi ansa bi bakıyorum farkında olmadan hayallerdeyim.... geçen gece bi uyandım eşim karnıma sarılmış uyuyo... fazla duygularını belli etmez.... çok duygulandım oan... hep kendimi düşünüyorum.. kimbilir o neler düşünüyo.. sonuçta hasta olanda bnm... tek bir laf duymadım ağzından olcak iyi gelecek bize dedi başka bişi demedi.... yine döktüm içimi....sevgili günlük gibi oldu bu yazı amannn idare edin işte :):):):):):)

Herkese günaydin arkadaslar sonucu negatif olan arkadaslarima insallah Rabbim en kisa zamanda pozitifi görmeyi sonucu pozitif olanlarinda bebislerini kucaklarina almayi nasip etsin aminnnnnnnn

günaydınlar herkese, bişeye dikkat çekmek istedim. hani tüp bebek için %60 larda başarı oranlarından bahsediliyor ya, bizim kamu araştırmamıza göre güncel başarı oranı %41,6 ara ara hep bu değerlendirmeyi yapıyorum. başarı %40 sınırında.

Günaydınnnnn
Bakıyorum bu topic akşamları cok hareketli oluyor. Ben akşamları pek girmediğim için kaçırıyorum tabii. Ama çok kıskandım.

Sonuç bekleyen arkadaşlara hayırlı haberler diliyorum. Negatif sonuç alanlara sabır, pozitif sonuç alanlarada göz aydınlığı.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İnşallah.

Maybeeee sanada Allah kolaylık versin. Unversite hastanesi olunca prosedur farklı oluyor demekki. Opu gibi basit bir olayda bile bir gün önceden gözlem altına alıyorlar. Belkide böylesi daha iyidir. Ama ben hiç biryerde anestesisiz duymadım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım.

Bu gün benimde çatlatma iğnesinden sonra 9. günüm. Ama vakit geçmiyor. Zaten hiç bir belirtide hissetmiyorum. Dün aksam sadece bir tabak sebze yemeği yedim ama sanki bir tepsi hamur işi yemişim gibi karnım, midem taş gibiydi. Hiç bir şey anlamadım. Onun dışında ne ağrı, ne sızı ne gögüslerde değişiklik hiç bir şey yok. Hayırlısı artık...

canım çok sevindim allah tamamamına erdirsin inşallah
yanlış hatırlamıyorsam daha önce bebeğini kaybetmiştin bir yazını okumuştum hıçkıra hıçkıra çok üzülmüştüm
inşallah şimdi sağlıklı bebeşini alırsın kucağına

arkadaşlar doğum kontrol hapım 16 eylülde bitti ne zaman adet olmam gerekiyor???
bugün 5.gün .ok ağrım var
adet olunca iynelere başlayacağım...

biliyorum çok kötü birşey ama bu gun çatlatma iğnesinden sonra 9.günüm. idrar testi yaptım. tabiki negatif. bie bile çook sinirlerim bozuldu. gittim kan testide yaptırdım. 1 saat sonra çıkıcak. oda negatif çıkacak biliyorum. artık dayanamıyorum. ve herşeyi bırakıcam. olmadımı olmuyor işte

bizim listemizin %sinden bahsediosun dimi? turkiye geneli basari orani %60tr. bu Bu bizim liste icin daha yuksek te olabilir ,dusuk te... Bu arada ben hastanede yim, yatis yaptim, anestezi doktoru ile saat 14:00 te gorusmem var
elvaaann saboliii baharkuuss hadi siz de gelin goruseliimm

canim,sabret bak ayse de erkenden baktirdi,negatifti.zamani gelince baktirdi, pozitifi gordu masallah. dogal yoldan denemistn hem ,olmayabilir ama tup bebek le olur Allahn izniyle...

off kızlar sormayın ya(( daha net 15 gün burdalar. gitmekten bahsetmiyorlar... evleri 2 saat uzaklıkta. bu tarafta resmi bi işlemleri var onu bekliyorlar gidip gelmeye yol parası vermemek için bizde kalıyorlar, pintilik insanı ne hale sokuyor görün işten gidiyorum yorgun, akşam 11- 12 civarı uykum geliyor kadın kıkır kıkır gülüyor bu saatte uyuyabiliyormusun diye. sabah 7 de kalkıyorum ben diyorum ama hergün aynı muhabbet. herşeye karışıyor. sinir sistemim harap oldu. eşyaların yeri değişiyor araki bişeyi bulasın. en önemlisi kocamla sohbet edecek ortamı bulamıyorum.
neyse konuşacak çok şey varda başınızı ağrıtmayım. maybecim bugün hastanedesin galiba.
çok öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…