yaa adet olcakmışım gibi karnım ağrıyor göğüslerim ağrıyor,böyle hissedipte sonradan hamile olan varmı çok üzülüyorummmm((((
Canım ne güzel olurdu, keşke gelebilseydin. 1 gün önceden yatırıolar, bir dizi prosedür işte. Kan tahlili, muayene, ağrı kesici, lavman, tüm bunlar toplasan , 2-3 saatlik iş ama bir gün önceden kontrol altına alıolar işte, napalım gidip boş boş bir gün geçrices orda mecbur.
Bu arada anestezi konusunda sorun yok, isteyene yapıolar, ben ilk iğnelere başladıımda özellikle belirttim anestezi istediimi, bugün de OPU yu ona göre planladılar.
ayy çok güzel olurdu yaa...lavman??...ne diyorsun?
evet tıp fakültesi böle oluyor...
saat kaçta vuruldun iğneyi perşembe kaçta opun???
prettyy canim hic uzulme bos yere.dune kadar bende senin gibiydim,1 haftadir karnim agrir hemda cok kotu adetim sanki heran gelecek gibi ve goguslerim de sisdi
ve sukurler olsun ki hamileyimmmmmmmm ve simdi bile ara sira adet sancisi gibi agrim oluyor.sakin uzulme bosuna bebisin sana da tutunuyor siki siki insallah ve bu agrilar onun agrisidir canim.ben inaniyorum bebisin sana siki siki tutundu seninlendir :)))
Tebrikler canım, Allah sağ salim doğum yapmanı da nasip etsin. Senin tüp bebek hikayen nedir? Hangi sebepten, ne kadar süredir olmuodu bebiş ve nerede tedavi gördün?
prettyy canim hic uzulme bos yere.dune kadar bende senin gibiydim,1 haftadir karnim agrir hemda cok kotu adetim sanki heran gelecek gibi ve goguslerim de sisdi
ve sukurler olsun ki hamileyimmmmmmmm ve simdi bile ara sira adet sancisi gibi agrim oluyor.sakin uzulme bosuna bebisin sana da tutunuyor siki siki insallah ve bu agrilar onun agrisidir canim.ben inaniyorum bebisin sana siki siki tutundu seninlendir :)))
ne güzel bir duygu senin için,inşallah dediğin gibidir,ama karnım davul gibi şişince nasıl inecek diye düşünüyorum(inşallahtutunma belirtisidir,daha test için 6 günüm varrrr
ne güzel bir duygu senin için,inşallah dediğin gibidir,ama karnım davul gibi şişince nasıl inecek diye düşünüyorum(inşallahtutunma belirtisidir,daha test için 6 günüm varrrr
21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
23 Ağustos salı: kuden80POZİTİF
24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif
25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif
26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif(
26 Ağustos cuma: dorukontiPOZİTİF
27 Ağustos cumartesi:aşkböceğiPOZİTİF
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif
29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik
31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif
1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah
1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif
2 Eylül Cuma : LareinePOZİTİF
3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????
5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif
6 Eylül Salı : TuanayPOZİTİF
11 Eylül Pazar : CirozPOZİTİF
12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif
12 Eylül Pazartesi : WintersunPOZİTİF
13 Eylül Salı : baharb : negatif
15 Eylül Perşembe : Hbyiron : negatif
17 Eylül Cumartesi: Sehak :negatif
17 Eylül Cumartesi: ŞekerparemisPOZİTİF
19 Eylül Pazartesi: Kontess2000KAYIPP ARANIYORR
20 Eylül Salı: AyşeYıldızPOZİTİF
23 Eylül Cuma : NesirmakGÜN SAYIYORUZ
23 Eylül Cuma : hacermeralGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92:
Kizlar uzun zamandir giremedim.En son hatirlarsaniz 8. gunumda kan testi yaptirmistim ve sonuc 1,6 cikmistii.Eveeetttt yarin aslinda bizim test gunumuz ama ben yine dayanamadim ve ilk once kan testi yaptirdim kan testi sonucu gelene kadarda idrar testi yaptim ve sonuccc pozitifffffffff HAMILEYIMMM KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRBugunku sonucumuzda 68,9 yarinda kendi dr.umuzza kan vericez bakalim...Allahim cok mutluyum inanamiyorum hala elim ayagim sanki tutmuyor hemen yazmak istedim size daha sonra uzun uzun anlatirim simdi fazla zamanim yok.Allah herkese nasip etsin ins.kizlar..
bizim listemizin %sinden bahsediosun dimi? turkiye geneli basari orani %60tr. bu Bu bizim liste icin daha yuksek te olabilir ,dusuk te... Bu arada ben hastanede yim, yatis yaptim, anestezi doktoru ile saat 14:00 te gorusmem vargünaydınlar herkese, bişeye dikkat çekmek istedim. hani tüp bebek için %60 larda başarı oranlarından bahsediliyor ya, bizim kamu araştırmamıza göre güncel başarı oranı %41,6 ara ara hep bu değerlendirmeyi yapıyorum. başarı %40 sınırında.
canim,sabret bak ayse de erkenden baktirdi,negatifti.zamani gelince baktirdi, pozitifi gordu masallah. dogal yoldan denemistn hem ,olmayabilir ama tup bebek le olur Allahn izniyle...biliyorum çok kötü birşey ama bu gun çatlatma iğnesinden sonra 9.günüm. idrar testi yaptım. tabiki negatif. bie bile çook sinirlerim bozuldu. gittim kan testide yaptırdım. 1 saat sonra çıkıcak. oda negatif çıkacak biliyorum. artık dayanamıyorum. ve herşeyi bırakıcam. olmadımı olmuyor işte
en gec 6.ya da 7. Gunde adetin baslar canim, simdiden hayirlisi olsun...arkadaşlar doğum kontrol hapım 16 eylülde bitti ne zaman adet olmam gerekiyor???
bugün 5.gün .ok ağrım var
adet olunca iynelere başlayacağım...
anammmmmmm yapma yaaaaaa....peesss yaa tamam ama yeter artık misafirlikte bir yere kadar ala ala...:95::95::96::96çokmu uzakta oturuyorlar hani senede bir kere felan mı geliyorlar ki???allah sabır versin güzelim yaa...
yani bende kayınvaldemi çok severim sevmesine o ayrı bi konu ama evinde yatılı misafir kim olursa olsun bi zaman sonra eziyete dönüşüyor kesinlikle rahat rahat hareket edemezsin bi dünya şey yaa...
İnş en kısa zamanda başlar tedavin canım, birlikte takip ederiz birbirimizi
Benim yumoşları sordum doktor muayene ederken ve ölçerken, kaç tane die, yumurtalar alındıktan sonra net sayıyı söyleriz dedi, ama yeterince var gayet ii dedi. Umarım gerçekten de iidir.Çünkü yumoşların hızlı gelişmiş olması beni endişelendirdi. 150 dozla 7 gün yerine 100 dozla 10-12 günde olgunlaşmalarının daha verimli olabileceğini sanıyorum. Hani yemeği yüksek ateştense , kısık ateşte ağır ağır pişirip daha lezzetli olmasını sağlamak gibi... Tabi bu benim öölesine bi hüsn-ü kuruntum. Belki de nema problema yani
Ovitrelle'yi alternatif olarak verdiler , öncelikle Pregnyl5000 al ve kalçadan vurdur, dediler. Pregnyl bulamazsan ovitrelle yi koldan aşı gibi yaptır dediler. Ben de Pregnyl yaptırdım bakalım, hayırlısı.
Evet Perşembe mübarek gün , yanıma Yasin kitabımı aliim barii
Canım sende peygamber sabrı mı var, benim kayınvalidemler 10 gün kaldılar, 7. gün de başladım zorlanmaya. Onlar da hissetiler herhalde ki; 9. gün biz yarın gidelim dediler ve gittler, şükürler olsun. Allah'ım seni de kurtarsın,çok zor
Sen de Allah a emanet ol canım, öpüyorum.
7-8 ay önce bana da aynısı olmuştu. Rahim filmi çekilmek için beklerken. Ben adet olarak düşünmedim ve aramadım doktoru. Sonra taa 1,5 ay soora geldi. Doktora dedim geçen ay lekelenme oldu adet olmadım dedim. Onu da adet sayıyoruz o zaman arayabilirdin dedi. Yani diyeceğim o ki, sakın erteleme, ara hemen doktorunu.
Canım sıkıntını anlıyorum, ama tedavin sonuçlanana kadar bi sorunun yoktu topiğimizle, tedavi sonucunda sen beni listeden silin falan yazmışsın ama ben kimseyi silmek istemiyorum, hiç birşey için son değil, bu hayatta var oldukça , umut ta hep var olacak. Bu yüzden listemizdeki hiç kimseyi silmek istemem, bu beni çok üzer.Belki bundan sonraki denemende listemize POZİTİF yazıcaz, ve sen de başkalarına umut olacaksın. Rabbim inş hepimizi bir gün gönlümüzden geçenle mükafatlandıracak.
Farkında olmadan sürç-ü klavyeyaptıysak ta , afedersin canım, öpüldün
Amin canuuummm, vurdurdum ama çookkk yaktıııı oooffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?