Allahım ne olur senin ve benim ve hepimizin yüzünü güldür. Hevesimizi kursağımızda bırakma.
Allahım ne olur senin ve benim ve hepimizin yüzünü güldür. Hevesimizi kursağımızda bırakma.
canım öyle deme bak hemen bozma moralini benim ilk gün 134 2 gün sonra 138 çıktı bizde ikiz die düşünüyoduk birden elimizde hiçbişey kalmadı dedik ama büyük ihtimalle bi bebiş bıraktı bizi diğeri devam ediyor şimdi 2ye katlamaya başladı dış gebelik diodu doktorum şimdi ii gittiğini söledi daha keseyi görmedik ama o da cuma günü olacak
sen en iisi 2 gün sonra verecek olduğun kan sonucuna bak herşey o zman belli olur sıkma canınııııı.
kızlar nolur bişe diyin şimdi idrardan test yaptım 2 çizgi silkte olsa çıktı ne demek beni hatırlamayanlar için söyliyim tüp bebekteyim 8 günüm c.tesi tahlil yapılacak dayanamadm ama yaptım kızlar böyle bişe başına gelen varmı hamilemiyim dersiniz şu anda bi teste bakıyorum bide yazıyorum:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
canım doktorun kan pıhtılaşması üzerine test yapmamış mıydı??canım..
gebelik belirtilerim vardı az az hissediyordum..
kirpik dahil ..
hepsi dün gece kayıp oldu.. bitti göğüsüm içindeki şişlik bile azalmaya başladı..
yükseleceğini sanmıyorum besleyememişim onu ben trombofil yani pıhtılaşma sorunundan dolayı kan dolaşımı olmamış ve besleyememişim
hep benim suçum
onu besleyemedim öldü..
cuma gunu gidip sıfırı göreceğim..
eşimede olmadı nasıl diyecem ? o kendi üstüne alınacak yine küsecek herşeyle çünkü onun spermlerini testisten ameliaytla almışlardı..
neyse bitti.. hevesim bitti..
badem şekerim beni terk etti..
allah sizinkileri size bağışlasın..
bak gördünmü boşboşuna moralini bozdun. çok sevindim Allah tamamına erdirsin.
Harika bir haber bu,bu sefer sağsalim kucağına alacaksın Ayşecim,tebrik ediyorum seni ve eşini,herşey gönlünüzce olsun,dikkat et kendine çok olur mu???
bosyere canını sıktın bak sıkmana deymedı ne guzel allahım ınsallah tamanına erdırır kucagına almayı nasıp eder
canım aklımdaydın sürekli seni takit ediyodum sonucuna çok sevindim boş boşuna moralini bozdun hayırlı olsun canım ALLAH eline almayı nasip etsin inş darısı bizlerin başına :)
canımmmm bende senn haberini bekliyodum bu kadar erken yaramazlık yapıp kendini üzdün biraz ama bak sonuçta muradına erdin umarım herşey güzel bi şekilde devam eder ve de bebişni kucağına alırsın
Gözün aydın canım. Insan önce kötüyü yaşayıp sonra iyi olunca bir başka olur herhalde. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin İnşallah.
Benimde bu gün çatlatma iğnesinden sonra 8.günüm. Ama hiç bir belirti yok. Olmadı galba yine...
aysecim hem kendini,hem bebegini,hemde bizi uzmustum ama degdi canim..))
ailecek gozunuz aydin inanki cok sevindim,bizler icinde umut oluyorsunuz canim..kendine dikkat et,ve gelismelerden haberdan et
Ayşeyıldız tebrik ederim gözünüz aydın hayırlısıyla allah eline almayı nasip etsin
Maybe nerelerde kızlar kaç gündür göremedim burda..
Ayşeyıldız tebrik ederim arkadaşım boşuna telaş yaptın hayırlı uğurlu olsun bebişinn
canım çok sevindim allah tamamamına erdirsin inşallah
yanlış hatırlamıyorsam daha önce bebeğini kaybetmiştin bir yazını okumuştum hıçkıra hıçkıra çok üzülmüştüm
inşallah şimdi sağlıklı bebeşini alırsın kucağına
canım doktorun kan pıhtılaşması üzerine test yapmamış mıydı??
o kadar emin olma seni bıraktığına geri dön oku ben de aynı senn gibi herkese kötü gidiyo kötü gidiyo dedim ama şu son 2 tahlildir herşey yoluna girdi umarımda bööle devam eder
sen ne zman kan tahlili vereceksin??
yapmıştı tahlil iğnede verdi.. kullandım iğnelerimi hep..kullanıyorumda..
cuma tekrar vereceğim..
allahım bebeğimi.. badem şekerimi bana bağışla yalvarım ne olur..
hastanedeydim canim, burada kalmama gerek yokmus, tahlil,anestezi islemlerini halledip eve dondum canim...off kızlar sormayın ya(( daha net 15 gün burdalar. gitmekten bahsetmiyorlar... evleri 2 saat uzaklıkta. bu tarafta resmi bi işlemleri var onu bekliyorlar gidip gelmeye yol parası vermemek için bizde kalıyorlar, pintilik insanı ne hale sokuyor görün işten gidiyorum yorgun, akşam 11- 12 civarı uykum geliyor kadın kıkır kıkır gülüyor bu saatte uyuyabiliyormusun diye. sabah 7 de kalkıyorum ben diyorum ama hergün aynı muhabbet. herşeye karışıyor. sinir sistemim harap oldu. eşyaların yeri değişiyor araki bişeyi bulasın. en önemlisi kocamla sohbet edecek ortamı bulamıyorum.
neyse konuşacak çok şey varda başınızı ağrıtmayım. maybecim bugün hastanedesin galiba.
çok öpüyorum sizleri
cumaya kadar kendini çok üzme ve asla ümidini kaybetme ben kendimi çok yıprattımmmm eşin açısından da bak onun spermleri işe yaradı tutttu hep kendinde sorun buluyodu yaaaa rahatlasın biraz hamiş olduğunu ve sıkıntı olduğunu bilsin ki sana destek çıksınnn
hastanedeydim canim, burada kalmama gerek yokmus, tahlil,anestezi islemlerini halledip eve dondum canim...
Allah hepinizden razi olsun.Sabirsizligim yuzunden maalesef cok erken umudumu yitirdim kendi kendimi cok uzdum.Allahima sukurler olsun ve su an inanin inanamiyorum hayal gibi geliyor bana Allah herkese nasip etsin ins.Hepinizi öpüyorum buaralar pek giremiyorum evde degilim cunku esimin dayisi vefat etti ve ben esimin teyzesinde kaliyorum cocuklarin yaninda o yuzden bugun firsatini buldum ve hemen yazmak istedim..
çok kötüyüm ...
neden dedim doktora sende pıhtılaşma sorunu var bebeğin beslenmesi durmuş dedi.. ağrıma gitti ben bebeğime iyi bakamamısım
ben ona 1 ay bile düzgün annelik yapamadım demek ondan terk ediyor beni..
gitme kal diyorum gitme
ne olur anneni terk etme o kötü bir anne değil diyorum ama
demek karnımda beslemeyi başaramadım.. beni cezalandırdı yavrum kötü bir anneyim oda bırakacak tabi beni...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?