2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ay hadi inş kızlar benm yerime araştırımısınız ne demek yani pozitifmi annem kızıyo pc başında durma artık dio ben gene uğrucam sizin yanınıza inş beklediğimiz sonuçtuuuuuuuuuuuuuuuuur başına böyle bişe gelen arkadaşlarda yazabilirmi lütfennn

Allahım ne olur senin ve benim ve hepimizin yüzünü güldür. Hevesimizi kursağımızda bırakma.

çok kötüyüm ...

neden dedim doktora sende pıhtılaşma sorunu var bebeğin beslenmesi durmuş dedi.. ağrıma gitti ben bebeğime iyi bakamamısım

ben ona 1 ay bile düzgün annelik yapamadım demek ondan terk ediyor beni..

gitme kal diyorum gitme

ne olur anneni terk etme o kötü bir anne değil diyorum ama

demek karnımda beslemeyi başaramadım.. beni cezalandırdı yavrum kötü bir anneyim oda bırakacak tabi beni... (

canım öyle deme bak hemen bozma moralini benim ilk gün 134 2 gün sonra 138 çıktı bizde ikiz die düşünüyoduk birden elimizde hiçbişey kalmadı dedik ama büyük ihtimalle bi bebiş bıraktı bizi diğeri devam ediyor şimdi 2ye katlamaya başladı dış gebelik diodu doktorum şimdi ii gittiğini söledi daha keseyi görmedik ama o da cuma günü olacak

sen en iisi 2 gün sonra verecek olduğun kan sonucuna bak herşey o zman belli olur sıkma canınııııı.

canım..

gebelik belirtilerim vardı az az hissediyordum..

kirpik dahil ..

hepsi dün gece kayıp oldu.. bitti göğüsüm içindeki şişlik bile azalmaya başladı..

yükseleceğini sanmıyorum besleyememişim onu ben trombofil yani pıhtılaşma sorunundan dolayı kan dolaşımı olmamış ve besleyememişim

hep benim suçum

onu besleyemedim öldü..

cuma gunu gidip sıfırı göreceğim..

eşimede olmadı nasıl diyecem ? o kendi üstüne alınacak yine küsecek herşeyle çünkü onun spermlerini testisten ameliaytla almışlardı..

neyse bitti.. hevesim bitti..

badem şekerim beni terk etti..

allah sizinkileri size bağışlasın..

canım benim 9. günden itibaren hep silik çıktı umarım hamişsindirrrrrr

galba benimde degerim çok düşük. muhtemel adetime 5-6 gün var ve kan testi 6.13 çıktı. acaba yeterince yükselirmi? aranızda benim gibi olan varmı arkadaşlar??

canım doktorun kan pıhtılaşması üzerine test yapmamış mıydı??
o kadar emin olma seni bıraktığına geri dön oku ben de aynı senn gibi herkese kötü gidiyo kötü gidiyo dedim ama şu son 2 tahlildir herşey yoluna girdi umarımda bööle devam eder

sen ne zman kan tahlili vereceksin??

bak gördünmü boşboşuna moralini bozdun. çok sevindim Allah tamamına erdirsin.

Harika bir haber bu,bu sefer sağsalim kucağına alacaksın Ayşecim,tebrik ediyorum seni ve eşini,herşey gönlünüzce olsun,dikkat et kendine çok olur mu???

bosyere canını sıktın bak sıkmana deymedı ne guzel allahım ınsallah tamanına erdırır kucagına almayı nasıp eder

canım aklımdaydın sürekli seni takit ediyodum sonucuna çok sevindim boş boşuna moralini bozdun hayırlı olsun canım ALLAH eline almayı nasip etsin inş darısı bizlerin başına :)

canımmmm bende senn haberini bekliyodum bu kadar erken yaramazlık yapıp kendini üzdün biraz ama bak sonuçta muradına erdin umarım herşey güzel bi şekilde devam eder ve de bebişni kucağına alırsın

aysecim hem kendini,hem bebegini,hemde bizi uzmustum ama degdi canim..))
ailecek gozunuz aydin inanki cok sevindim,bizler icinde umut oluyorsunuz canim..kendine dikkat et,ve gelismelerden haberdan et

Ayşeyıldız tebrik ederim gözünüz aydın hayırlısıyla allah eline almayı nasip etsin

Maybe nerelerde kızlar kaç gündür göremedim burda..

Ayşeyıldız tebrik ederim arkadaşım boşuna telaş yaptın hayırlı uğurlu olsun bebişinn

Allah hepinizden razi olsun.Sabirsizligim yuzunden maalesef cok erken umudumu yitirdim kendi kendimi cok uzdum.Allahima sukurler olsun ve su an inanin inanamiyorum hayal gibi geliyor bana Allah herkese nasip etsin ins.Hepinizi öpüyorum buaralar pek giremiyorum evde degilim cunku esimin dayisi vefat etti ve ben esimin teyzesinde kaliyorum cocuklarin yaninda o yuzden bugun firsatini buldum ve hemen yazmak istedim..

yapmıştı tahlil iğnede verdi.. kullandım iğnelerimi hep..kullanıyorumda..

cuma tekrar vereceğim..

allahım bebeğimi.. badem şekerimi bana bağışla yalvarım ne olur..

Son düzenleme:
bir hekimin sitesinde asagıdaki tabloyu buldum. gün hesabı yumurtlamadan sonra gecen süre olarak bakılıyor. benim çatlatma iğnem 12. eylülde yapıldı ve 36 saat sonra 14 Eylül de çatlama olmuş olmalı. yani bu gün ona göre 7. gün. Ve benim değerim 6.13. kafayı yigicem.

Yumurtlamadan sonra geçen süre (gün) En düşük En yüksek Ortalama
12 17 119 48
13 17 147 59
14 33 223 95
15 17 429 132
16 70 758 292
17 111 514 303
18 135 1690 522
19 324 4310 1061
20 185 3279 1287
21 506 4660 2034
22 540 10.000 2637

yapmıştı tahlil iğnede verdi.. kullandım iğnelerimi hep..kullanıyorumda..

cuma tekrar vereceğim..

allahım bebeğimi.. badem şekerimi bana bağışla yalvarım ne olur..

cumaya kadar kendini çok üzme ve asla ümidini kaybetme ben kendimi çok yıprattımmmm eşin açısından da bak onun spermleri işe yaradı tutttu hep kendinde sorun buluyodu yaaaa rahatlasın biraz hamiş olduğunu ve sıkıntı olduğunu bilsin ki sana destek çıksınnn

hastanedeydim canim, burada kalmama gerek yokmus, tahlil,anestezi islemlerini halledip eve dondum canim...

söyledim.. ağladı benle telefonda..

sen kötü bir anne değilsin dedi bana..
ağlama dedi bana ...

adamın kolu kanadı kırıldı sanki yıkıldı neyapacağını bilemedi..

vs vs..

ama bu benim iyiybir anne olmadığımı değiştirmez.

Son düzenleme:
hastanedeydim canim, burada kalmama gerek yokmus, tahlil,anestezi islemlerini halledip eve dondum canim...

canım kayıp aranıyor yazdığın

kaçağım ben

19 eylulde tahlilim vardı kimyasal yaz istersen..

acı bir şekilde öğrendim yazdım zaten 432 de galiba ama görmemiş olabilirsin

Son düzenleme:

canımmm..
kontess ben..

hayırlı olsun..

allah kucağına almanıda nasip etsin..

benim p.tesi 179 du
doktor ok dedi ben ısrar ettim yaptırayım diye

bugun yaptırdım 135 e düşmüş..

öyle işte..

offf saçmalamışsın arkadaşım.ilk 3 ay bebeğin gelişimine müdahele edemezsin.3 ay sonra plasenta devralır ozaman yediğin içtiğin etkiler bebeği.bu formda olduğuna göre tüp bebekti canım.ama burada suç sana kan sulandırıcı vermeyen doktorundaa anladın mı.bak ben 32 haftalık oğlumu kaybettim kucağıma almaya gün sayarken.kalbi durdu herşey normalken ama ben kendimi suçlamadım.ben onu herşeyden çok istedim ve onun için herşeyi yaptım.ama rabbim verdi rabbim aldı.inşallah bir daha nasip ederde kucağıma alırım die dua ediyorum hep.böyle olacağına baştan olmasaydı dedim ama nafile yaşayacakmışım.boşyere üzüyorsun kendini.silkelen kendine gel ve tekrar tedavi için toparla kendini

oo ne saçma bir sözdür yaaa olur mu ööle şey o zman ben berbat bir anneyim tam beş kere bebişleri besleyemedimmm
kızlar en önemlisi eşlerimiz onlar sağlıklı olduktan sonra(sperm açısından demiyorum) yanımızda olduktan sonra bizi kimse deviremezzz senn acını iiyice hissetsin ki bi daha denemek istediğinde itirsaz etmesin

benim pazartesi 134 çıktı ikiz diye düşündük çarşamba 138 çıktı benim tahminime göre 1 tanesi gidince 70e filan düştü sonra tekrar 138 e çıktı belki aynı şeyi sende yaşıyotrsundur

180 di biri gitti 90 kaldı o da şimdi yükselmeye başlamıştır geri KAN GÜNÜNÜ BEKLEEEE......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…