oo ne saçma bir sözdür yaaa olur mu ööle şey o zman ben berbat bir anneyim tam beş kere bebişleri besleyemedimmm
kızlar en önemlisi eşlerimiz onlar sağlıklı olduktan sonra(sperm açısından demiyorum) yanımızda olduktan sonra bizi kimse deviremezzz senn acını iiyice hissetsin ki bi daha denemek istediğinde itirsaz etmesin
benim pazartesi 134 çıktı ikiz diye düşündük çarşamba 138 çıktı benim tahminime göre 1 tanesi gidince 70e filan düştü sonra tekrar 138 e çıktı belki aynı şeyi sende yaşıyotrsundur
180 di biri gitti 90 kaldı o da şimdi yükselmeye başlamıştır geri KAN GÜNÜNÜ BEKLEEEE......
canım benim 9. günden itibaren hep silik çıktı umarım hamişsindirrrrrr
selam arkadaşlar..KONTESS ben
belirli nedenlerden dolyaı üyelik iptali gerçekleştirmek zorunda kalmıştım herneyse..
ayın 19 da tahlil verecek ve kayıp olarak aradığınız bebeklerinizin teyzoşu kayıp kişi..
ayın 19. da tahlil verdim değerim 179 çıktı öncesindede gebelik testleri pozitif çıkıyordu.. doktorum 9. günde idrarda çıkıp değerde yükseksek kesin ikiz dedi ümitlendim tüm arkadaşlarıma ikiz bebeğim olcak diyordum herkese. :)
ÇOKKK MUTLUYDUM... EŞİME SÖYLEMEDİM KALP ATIŞI GÜNÜ ONU GÖTÜRÜP, gel sana dünyanın en güzel sesini dinleticem sana diye götürüp
süpriz yapacaktım ama o anlıyordu galiba :))
İSİM BİLE VERMİŞTİM BADEM ŞEKERlerİm DİYE..
bu gun tahlil verdim 358 ve üstü olması gerekiyordu.. ne sevinçle gittim..
ama öğrendim ki.. 135 e düşmüş..
şimdi yalvarıyorum bebeğime düşme kal benle diye :) resmine bakıp ağlıyorum..
hani haftaya çarşamba keseni görücektim
hani babana dünyanın engüzel müziğinden güzel kalp sesini dinletecektik..
hani mis kokunla kucağıma gelecektin yavrum terk etme beni diyorum..
kimyasal gebelik galiba doktorum ilaçlarını kesme bazen tutuna bilir tekrar dedi...
cuma tekrar bak dedi ama kasıklarımda sancım çok adet olacağım galiba
yalvarırım dua edin bebeğim bana tutunsun
bebeğim kal annenle..
belirli nedenlerden dolyaı üyelik iptali gerçekleştirmek zorunda kalmıştım herneyse..
ayın 19 da tahlil verecek ve kayıp olarak aradığınız bebeklerinizin teyzoşu kayıp kişi..
ayın 19. da tahlil verdim değerim 179 çıktı öncesindede gebelik testleri pozitif çıkıyordu.. doktorum 9. günde idrarda çıkıp değerde yükseksek kesin ikiz dedi ümitlendim tüm arkadaşlarıma ikiz bebeğim olcak diyordum herkese. :)
ÇOKKK MUTLUYDUM... EŞİME SÖYLEMEDİM KALP ATIŞI GÜNÜ ONU GÖTÜRÜP, gel sana dünyanın en güzel sesini dinleticem sana diye götürüp
kimyasal gebelik galiba doktorum ilaçlarını kesme bazen tutuna bilir tekrar dedi...
bebeğim kal annenle..
canımm;
sende aşılama yapmıştın ben gibi değil mi?
zaten doktor aşılamada tutmadı diyice gen tahlili istedi
doktor bana sen karnında besleyememişsin gelişmemiş diyince dizlerim çöktü yıkıldım..yere oturdum.. direkt böyle ben yapacağımı yaptım sen hasta isen bebeği öldürmüşsen ben neyapayım dercesine.........
eşim doktoru suçladı..kanser hastası olsaydın öleceksin defol mu diyecekti dedi ..
ama dediğin mantıklı geldi bana tatlım;
bana 3 embiryo verildi;
şimdi ptesi 179 çıkmıştı belkide birtanesi öldü, birtanesi tutmadı desek belkide oda tuttu yada iki tanesi bilemiyorum halen içerde,,,
şuan ki değerim 135
yani değer farkı 44
halen adettime dair lekelenme yok sadece çook üzüldüm ya kasığıma sancım çok oldu..
belkide birtanesi öldü, birtanesi tutmadı desek belkide oda tuttu yada iki tanesi bilemiyorum halen içerde,,,
allah bebişlerimizi bize bağışlasın
Dilerim bebeğin seninle kalır ve kendini dünyanın en mutlu annesi olarak hissedersin.Ama yok eğer bırakıp giderse de bu senin,eşinin suçu muçu değil canım.Offf ya,bu nasıl bir sınavdır ki insana kendini bu kadar değersiz hissttiriyor.Bebek doğurdun süperrrrrrrrrr,yok doğuramadın eksik gedik kadın.Öylemiyiz biz bir bak kendine ve çevrene.Bence bunlar çevremizin ve hormonlarımızın bize hissettirdikleri duygular.Kontes cim seni hiç tanımıyorum ama daha önceki yazdıklarını okumuştum kendinle barışık özgüveni yüksek genç pırıl pırıl bir kadınsın.Hayata umutla bak.Bebekli ya da bebeksiz hayat çoook güzel ve yaşamaya değer.Hiç bir şey birşeylerden ibaret değil.43 yaşımdayım yeni evlendim.Bekarlık sultanlıktır deyip hayatın anasını satıyordum.Bir anda deli gibi Aşık oldum.Sultanlığı elimin tersiyle itip sevgilime koştum.Şimdi de ona benziyecek bir bebeğin peşine düştüm.Ben elimden geleni yapıyorum .Yemin ederim 41 yaşıma kadar sadece 2 iğne olmuştum kalçamdan.Perperişan gripten yatardım ama iğne mi aslaaaaaa...Bu 1.5 yılda hiç olmadıysam 100 e yakın iğne oldum.Diycem o ki,biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış.Olursa olacak olmazsa hayat devam edecek.Dilerim senin yüzün güler bebişine kavuşursun yok tersi olursa mücadeleye devam...Umudunu yitirme, badem şekerin belkide içinde büyümekte,onu da üzme.Kendine iyi bak Sevgilerimle..
alkan sana tamamen katılıyorum canımmm
canım inşalalh toparlar, Allahtan ümit kesilmez, bak çok yakın bir zamanda arkadaşımın bhcg si 2 ye katlaması gerekirken düşmüştü ve değeri yüksekdi dr bu değerde kesenin görünmesi lazım demiştikanaamsıda vardı bhcg si de artmayıp düşüncedoktor hemen kürtaj dedi, arkadaşım ben birkaç gün daha bekleyim dedi kürtaj istemiyorum zaten kanama var düşerse kendiliğinden düşer dedi ve 4 gün sonra gittiğinde hem değeri artmıştı hemde keseyi gördü. ve şu an 11 haftalık inşallah seninde böyle olur.
kusura bakmada doktorun çok densiz konuşmuş, senin besleyip beslememenle ne alakası var. kendini onun için suçlama.
ay inş yarın sabah tekrar yapıcam idrardan sonrada kandan ama sonucunu cuma albilyomuşum aslında benm c.tesi günü test günüm ama dayanamam yarın yapıcm
Benim 6. Günden itibaren silik çıkmıştı sonra 9 .günde 244 cikti.bence hayırlı olsun diyelim.
tesekur ederim canim ,amin insallahhhh
canim benim tup bebek hikayemi anlatayim sana kisaca.8 senelik evliyiz ve 7 seneden belli cocuk sahibi olmayi istiyorduk.bizim proplem azo sprim canim yani yok denilecek kadar az vardir esimde.bende allaha sukurler olsun ki bir proplem yoktur.biz daha once 2 tup bebek denemesi yaptik burda ingilterede ama malesef olmadi(
ve en sonunda turkiyeye gitmeye karar verdik ve uzunca bir sure burdan topikden arastirdim hangi merkez daha iyidir diye ve en sonunda memeorialde karar kirdik ve iyi ki da onu secmisiz cok dogru bir karar verdik cok memun kaldik merkezden,doktorlardan,hemsirelerden,tum calisanlardan.8 seneden sonra sukurler olsun allahim bize bu guzel duyguyu yasatdi ve hala daha sokteyim hamile olduguma inanamiyorum cok guzel bir duygudur.darisi tum arkadaslarimin basina insallah hepniz hamis olursunuzzzzzz aminnnnnnnn
simdilik aklimda olanlar bunlar canim baska sormak istedigin birsey varsa cekinme sor tamami canim
biliyorum çok kötü birşey ama bu gun çatlatma iğnesinden sonra 9.günüm. idrar testi yaptım. tabiki negatif. bie bile çook sinirlerim bozuldu. gittim kan testide yaptırdım. 1 saat sonra çıkıcak. oda negatif çıkacak biliyorum. artık dayanamıyorum. ve herşeyi bırakıcam. olmadımı olmuyor işte
bizim listemizin %sinden bahsediosun dimi? turkiye geneli basari orani %60tr. bu Bu bizim liste icin daha yuksek te olabilir ,dusuk te... Bu arada ben hastanede yim, yatis yaptim, anestezi doktoru ile saat 14:00 te gorusmem var
elvaaann saboliii baharkuuss hadi siz de gelin goruseliimm
off kızlar sormayın ya(( daha net 15 gün burdalar. gitmekten bahsetmiyorlar... evleri 2 saat uzaklıkta. bu tarafta resmi bi işlemleri var onu bekliyorlar gidip gelmeye yol parası vermemek için bizde kalıyorlar, pintilik insanı ne hale sokuyor görün işten gidiyorum yorgun, akşam 11- 12 civarı uykum geliyor kadın kıkır kıkır gülüyor bu saatte uyuyabiliyormusun diye. sabah 7 de kalkıyorum ben diyorum ama hergün aynı muhabbet. herşeye karışıyor. sinir sistemim harap oldu. eşyaların yeri değişiyor araki bişeyi bulasın. en önemlisi kocamla sohbet edecek ortamı bulamıyorum.
neyse konuşacak çok şey varda başınızı ağrıtmayım. maybecim bugün hastanedesin galiba.
çok öpüyorum sizleri
cnm yaaa sen dün hastanedemiydin? inanmıyorum sana bende hastanedeydim. birbirimizi gördük ve tanışamadık
ben cumartesiden beri doğru dürüst giremedim topiğe doğal olarakta hbrleşemedik.
bugün yatış yaptıktan sonra kalıcakmısın hastanede yoksa eve gidip sabah erken gerimi geliceksin.
ayyyy ne güzel yaaaa çok az kalmış bebeğine kavuşmana. allah yar ve yardımcın olsun inşallah.
kızlar nolur bişe diyin şimdi idrardan test yaptım 2 çizgi silkte olsa çıktı ne demek beni hatırlamayanlar için söyliyim tüp bebekteyim 8 günüm c.tesi tahlil yapılacak dayanamadm ama yaptım kızlar böyle bişe başına gelen varmı hamilemiyim dersiniz şu anda bi teste bakıyorum bide yazıyorum:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
Allah hepinizden razi olsun.Sabirsizligim yuzunden maalesef cok erken umudumu yitirdim kendi kendimi cok uzdum.Allahima sukurler olsun ve su an inanin inanamiyorum hayal gibi geliyor bana Allah herkese nasip etsin ins.Hepinizi öpüyorum buaralar pek giremiyorum evde degilim cunku esimin dayisi vefat etti ve ben esimin teyzesinde kaliyorum cocuklarin yaninda o yuzden bugun firsatini buldum ve hemen yazmak istedim..
yapmıştı tahlil iğnede verdi.. kullandım iğnelerimi hep..kullanıyorumda..
cuma tekrar vereceğim..
allahım bebeğimi.. badem şekerimi bana bağışla yalvarım ne olur..
offf saçmalamışsın arkadaşım.ilk 3 ay bebeğin gelişimine müdahele edemezsin.3 ay sonra plasenta devralır ozaman yediğin içtiğin etkiler bebeği.bu formda olduğuna göre tüp bebekti canım.ama burada suç sana kan sulandırıcı vermeyen doktorundaa anladın mı.bak ben 32 haftalık oğlumu kaybettim kucağıma almaya gün sayarken.kalbi durdu herşey normalken ama ben kendimi suçlamadım.ben onu herşeyden çok istedim ve onun için herşeyi yaptım.ama rabbim verdi rabbim aldı.inşallah bir daha nasip ederde kucağıma alırım die dua ediyorum hep.böyle olacağına baştan olmasaydı dedim ama nafile yaşayacakmışım.boşyere üzüyorsun kendini.silkelen kendine gel ve tekrar tedavi için toparla kendini
Dilerim bebeğin seninle kalır ve kendini dünyanın en mutlu annesi olarak hissedersin.Ama yok eğer bırakıp giderse de bu senin,eşinin suçu muçu değil canım.Offf ya,bu nasıl bir sınavdır ki insana kendini bu kadar değersiz hissttiriyor.Bebek doğurdun süperrrrrrrrrr,yok doğuramadın eksik gedik kadın.Öylemiyiz biz bir bak kendine ve çevrene.Bence bunlar çevremizin ve hormonlarımızın bize hissettirdikleri duygular.Kontes cim seni hiç tanımıyorum ama daha önceki yazdıklarını okumuştum kendinle barışık özgüveni yüksek genç pırıl pırıl bir kadınsın.Hayata umutla bak.Bebekli ya da bebeksiz hayat çoook güzel ve yaşamaya değer.Hiç bir şey birşeylerden ibaret değil.43 yaşımdayım yeni evlendim.Bekarlık sultanlıktır deyip hayatın anasını satıyordum.Bir anda deli gibi Aşık oldum.Sultanlığı elimin tersiyle itip sevgilime koştum.Şimdi de ona benziyecek bir bebeğin peşine düştüm.Ben elimden geleni yapıyorum .Yemin ederim 41 yaşıma kadar sadece 2 iğne olmuştum kalçamdan.Perperişan gripten yatardım ama iğne mi aslaaaaaa...Bu 1.5 yılda hiç olmadıysam 100 e yakın iğne oldum.Diycem o ki,biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış.Olursa olacak olmazsa hayat devam edecek.Dilerim senin yüzün güler bebişine kavuşursun yok tersi olursa mücadeleye devam...Umudunu yitirme, badem şekerin belkide içinde büyümekte,onu da üzme.Kendine iyi bak Sevgilerimle..
canım yarın tekrar et bence testi ben bi kere gördüm kantahlilime bir gün vardı gittim kan verdim çıkmadı namussuz etstler bazen yanlış çıkabiliyo ben sırf emin olmak için inan kan testine kadar 9 etst yaptım oturduk başına evet ya çizgi var aslında yok gibi bu doğru mu acaba düşünüp bakıp durduk...ay gerçektenmi cnm ya çooook sevndm inş benmde pozitif olur ama pozitiftir hamileyimdir dimi cnm ya yoksa niye ikinci çizgi çıksınki silik çıktı ama çıktı sonuçta allahım nolur hayırlı sıhhatli evlatlar ver bizlere
dondurulmuş embriyoların transferi var canım gecen sene yapan arkadaşlarımız olmuştuteşekürederim arkadaşlarım... sizlerin olumlamaları sayesinde kendime geldim biraz..
eşimde bende çok rahatsız olduk tavırdan, dondurulmuş embiryolar başka bir hastaneye transfer ettirilip
tedaviye orda devam ediliyormu onu araştıracağız sizin bilginiz varmı?
bide eşu genetik tahlilini tekrar yaptıracağız. çünkü her gelen hastaya yaptırılıyor.
çünkü her gelen hasta ya aşılama olmuş yada 2.deneme diye yaptırılıyor ama belkide bu tahlil bilmiyorum amacım töhmet altında bırakmak değil kimseyi yanlış anlaşılmasın bu çok kötü bir doktor demek değil çare arıyoruz..
aslında çok şükür ki yapıldı .... yaptırılmasaydı belki haberimiz olmayacaktı..
o yüzden çareler alternetifler arıyoruz
canımmm..
kontess ben..
hayırlı olsun..
allah kucağına almanıda nasip etsin..
benim p.tesi 179 du
doktor ok dedi ben ısrar ettim yaptırayım diye
bugun yaptırdım 135 e düşmüş..
Canim benim cok tesekkur ederim.Bak bende cok buyuk bir korku yasadim 8. gunde kan testi yaptirdim sonuc 1,6 dunya basima yikildi sanki ve 3 gun sonra tekrarladigimda 68,9 cikti degerim.Sende benim gibi yapma bekle hemen kendini uzme.Ayrica senin dr.unu anlamadim ben ne bicim dr.o öyle.Sen kafani onun söylediklerine takma canim oldumu ??Benimde haftaya persembe randevum ultrasonda bakilacak bakalim ins. kalp atislarini duyariz
öyle işte..
ayşeyıldız merhaba 3 4 günlük sıkıntının üzerine bu haber ilaç gibi gelmiştir hayırlı uğurlu olsun gözün aydın olsun Allah kucagına almaya nasip etsin inşallah.......
ay inş yarın sabah tekrar yapıcam idrardan sonrada kandan ama sonucunu cuma albilyomuşum aslında benm c.tesi günü test günüm ama dayanamam yarın yapıcm
kopma zaten sakın...insan burdan destek alıyor çok ii oluyor...
sen ne aşamadasın?ben 2. denemeyi yapıcam doktorum hastalığın bitince ara demişti.bakalım bitince arıcam hemen...
Tesekkur ederim canim aynen öyle dedigin gibi oldu canim. o yuzden inanmakta zorlaniyorum hala.
canim benim iki hamileligimdede hep ikinci cizgi silik cikti ve pozitifti.Eger silik ciktiysa yuzde yuz hamilesin simdiden tebrik ederim..
bebeğim kal annenle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?