2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

maybecim yaz hadi bişiyler saçlarım boyalı yıkama vaktim geldiiiii senin için girdim merak içindeyimmmmmmmmm......

kızlar ben şimdi gene test yaptım gene 2 ci çizgi silik çıktı 2 gündür böyle şimdi gidip kan vericem ama ümitleniyorum idrarda çıktığı için çooooook heycanlıyım allah bu uğurda emek verenlerin emeklerini boşa çıkartmasın inşşş amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

aminnnnnnnnnn..

hadi güzel haberlerini bekliyorummmmmmm

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah hamilesidirdir
allah hepimizin gönlündeki versin inşallahhh

aminnnnn....sabırsız anne adayı hadi git bakalım baktır güzel haberlerini bekliyoruz...

kizlaarr mesajlariniz icin cook tsk.ben su an hastanedeyim,OPUm 09:00da bitti,hicbise hissetmedm,zaten anesteziliydi.Ayildigimda esime yumurta sayisi demeye calismisim, dilim tam donmuomus,esim "yumurta sarisi mii, ne dio bu yha " falan olmus, sonradan jeton dusmus, doktora sormus 12tane toplanmis.kalite durumlarini su an bilmios,yarin arayip bilgi alcas,simdi cikis islemlerini yapip eve donces, yazarim evden. opuldunus

gözünaydın canım....hadi inşallah kalitelidirler ve hemen döllenirler...

hadi bakalım anne adayı hayırlı uğurlu olsun inş allh emeklerini boşa çıkartmasın inş yarın belli olur embriyo kaliteleri ma çokk ii 12 tane yumurta hakkında hayırlısı olsn cnmm

ayyy çok seendim iki gün aynı çıkmasına asıl kan testi tarihin ne zmandı???

hadi gözün aydın canımmmm hayırlı olsunnnn

herkese mutlu günler müjdeli haberler almanız dileğiyle....

maybe hadi hayırlı uğurlu olsun sevindim opu nun rahat geçmesine 12 yumurtada süper bir sayı inşallah bebişler çok olur hayırlısı allah gönlüne göre versin...

senn inşallah pozitiftir allah gönlüne göre versin inşallah umutların sabrının sonucunu allah verir.....

bende bugün lucrine başladımmmmmmmmmmmmmm
sabah 07:30 vuruyorum 2 ekime kadar 20 cc vurucam hayırlısı bakalım

hayırlı olsun.. hamilesin canımmm

ben 9. günümde yapmıştım silk çıkmıştı
10. günde azcık daha koyu sonra
11.günde daha koyuydu 12. test verdim 179 çıktı
14.günde 135 düştü
16.günü bekliyoruz ..insalah iyi haberler alırım ama..
bende pıhtılaşma sorunu var iğnede kullanıyorum ama neyse bakalım ne olacak...

12 yumoşunu sevsinler hepsi 1 kalite kalırlar inş.
inşallah hepsi bebek olurda kucağını doldurur.. (12 çoçuk birden )

inş hamilesindir, güzel haberi bekliyoruz canım.

bende 3 yıllık evliyim bebegim olmadı.tedaviye pazartesi başladık.igne yapıyorum kendime.bu forumu çok takip ettim ve sonunda üye olmaya karar verdim:) Allahım hakkımızda hayırlısını versin.

çok sevindim canım inş. transferinde çok güzel geçer, sana tutunur.

Hayırlı olsun canım ya. İnşallah sonu bebişli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…