2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

dualarım seninle.. d.bakırda jinekolog doktor tanıdığım samimi olduklarım var. yapabileceğim bişey varmı..?

allaha emanet ol bebeğinle..

ayetel kürsü okuyacam sana..

ama lütfen sakin ol.. elini bebeğine götür.. konuş onunla.. ama sakin ol lütfen

merhaba arkadaşlar bugün itibari ile transferim gerçekleşti. cuma günü 31 tane yumurtam toplandı 27 tanesi olgunlaşmıştı.20 tanesi döllendi bugün de 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi... artık beklemedeyim. benim gibi olan varmı aranızda 8 hücreli 1 kalite transfer edilip başarılı olan bide başarı oranı sizce nedir.hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.....

cnm ne desem bilemedim.. acaba yine kimyasal mı yoksa yeni yeni yükselecek mi... öfffff....

saol cnm... bilemiyorum bakalım nolcak.. tabi senin deneyimin daha kötüymüş... sende dikkat et yat bol bol ayakların yüksekte tutup... allahım sana bağışlasın inş. hayırlısıyla kucağına alacağın günleride göstersin.... rabbim hepimiz için hayırlısını versin.. herşerde de vardır bi hayır...

preety canım senin tahlil gününe daha iki günmü var çünkü yanlış hatırlamıyorsam daha çnce başka bir yerde okumuştum iki günde 9 dan bilmem kaça çıkmıştı inşallah seninde öyledir

merhaba canim
bilmem icini rahatlabilirmiyim ama,ben 1.tup bebek tedavimde, transferim oldu hemen ayaga kalkip eve geldim, anliyacagin canim transfer sirasinda ne yattiysam hepsi o kadar.
ve tuttu
suan oglusum 16 aylik.)
rabbim verdimi oylede boylede veriyor
yeterki pozitif ol

slmlar
sizleri sessiz takip ediyorum,pozitif olan arkadaslarla sevindim,negatif alan arkadaslarla uzuldum,transferi olan arkadaslarlada heyecan yasayip gun saydim..

yazmasamda sizleri takip ettim, dualarim sizlerle
insallah kucaginiz bebeklerle dolar

hayirli olsun insallah posizitifi gorursun

canım beni negatif diye yukarıdaki gibi düzeltirmisin...

iyi dileklerin için teşekkürler..

kimyasal gebelik çünkü benim.. adet olmaayı bekleyeceğim..

herseyde bi hayir vardir demekten baska elimizden bisey gelmiyor,
seni takip ediyordum ve cok sevinmistim hamile olmana ama herseyde bi hayir vardir

uzuldum,ama pes etmek yok dimi

tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hahh soyle bagir ya neguzel..)))))) cok sevindim senin adina

masallah masallah cnim

canım beni negatif diye yukarıdaki gibi düzeltirmisin...

iyi dileklerin için teşekkürler..

kimyasal gebelik çünkü benim.. adet olmaayı bekleyeceğim..

prettyy ve baharef pes etmek yok kızlar bu sefer olmadıysa bi dahakine inşallah...allah sabır versin sizlerede...bende kimyasal gebelik yaşadım çok zor ama yapacak bişey yok ne yazık ki...

allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın canım...ama moralini yüksek tut olur mu moral önemli...

hayırlı uğurlu olsun transferin...başarı oranı diye bişey yok bana göre allah bilir emel biz elimizden geleni yapıyoruz...rabbim ol dedi mi olucak kısmetse...

saol minecan aminnnnnn....sen neler yapıyorsun beklemedesin sanırım bi dahaki deneme kaç ay sonra yapıyorlar orda???

sağol canım çok iyi moral oluyor bana bunlar Allah oğlunu sana bağışlasın ömrü uzun olsun öpüyorum onu

cnm en sonunda bugün düşmüş e2 im ve yarın sabah yeni ilaçlarıma başlıyorum. bi aksilik olmazsada en geç ekim 15 gibi transferim olacakmış.

elvan ismini çok seviyorum kızım olursa ismi hazır yani. bana her yazdığınızda elvan ismini okumak hoşuma gidiyo kızımın ismi olacak diye ama yinede sen bilirsin hiç fark etmez

hadi gözün aydın elvanın annesi çok sevindim hayırlısı ile inşallahh...
donmuşlarla bu kadar uzun mu oluyor yauww...regl biteli kaç gün oldu?hangi ilaçları kullanmaya başladın canım?

kaçmış olabilir hilka görmedim canım...bende ne yalan sölim yarı yarıya ne ümitli ne ümitsizdim...kanamam gelmeyince biraz oldu gibi düşünsemde kimyasal oldu...ne oldu ne olmadı yani...:97:

dondurulmuşlar var 2 tane blast bakalım çözülünce canlı kalıcaklar mı şimdi onu düşünüyorum kara kara...opu işlemi çok yıpratıcı ve ben çok zahmet çektim...zaten boş yumurtalarımda çoğunlukta çıkmıştı......inşallah gerek kalmazda bu sefer tutar...

vardır herşeyde bir hayır rabbim verecek hilkacım verecekte ne zaman bilmiyoruz...inşallah en kısa zamanda olurda bebişlerimize kavuşuruz...

her zaman beklerim çokta memnun olurum...nerden nereye burda buluştuk baksana dünya ilginç tesadüflerle dolu ben bursada ,izmirde,istanbulda,yurtdışında,antalyada sen ankarada....

sen şimdi beklemedesin değil mi?ne kadar bekleme süreniz?[/QUOTE]
dondurulmuşların olmasına sevindin cnm ne güzel .inşallah bu sefer herşey yolunda gider.biz tekrar tedavi istesek bile eşim tese olduğu için 6 ay beklememiz gerekiyor altı ay sonra bile tekrar deneyebilirmiyim bilmiyorum cnm 3 kere negatif olunca eşimde bende bayağı yıprandık artık o gücü bulamıyorum kendimde . günler ne getirir bilmiyorum bakalım artık yaşda 35 oldu ne olacak bilmiyorum.

amin hilkacım inşallahhh....bakalım dediğim gibi donmuşlar yaşayacak mı bilmiyorum endişeliyim bu yüzden...

bir kere yaşında hiç birşey yok ümitsizliğe kapılma lütfen...benden 2 yaş büyüksün o kadar yaşıt sayılırız daha genciz bi kerem....kolay bi yolda değiliz dediğin gibi negatifleri yaşayınca moralman yıkılmışsınızdır...ama bunun sonunda inşallah rabbim mis kokulu evlatlar nasip eder sana ve eşine çektiklerinizi unutursunuz...yılmak yok hilkacım yılmak pes etmek yok...bi arkadaş burda yazmıştı doktoru demiş belki okumuşsundur bu yolda uğraşan herkez bi gün mutlaka çocuk sahibi olur diye...

bak wintersun var 4. denemede pozitifi gördü...

rabbim bizi çok seviyor heralde sabrımızı deniyor diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…