kızlar bugün koyu kahve kanamam oldu jele devam ediyorum ödüm patladı daha kalbinin pıtpıtlarını da duymadık doktorlarımı aradım düşük önleyici iğne yaptırdılar yatış ta ve beklemedeyimmm dua edin nolurrrr:18::18::18::18::18::18::18:
19 Eylül Pazartesi: baharef79NEGATİF
bugün testimi yaptırdım ve moralim çok bozuldu,değerim negatif değil ama pozitifte değil,9.16 çıktı,heralde tutunamamış bebişim,ben tüm ilaçlarımı bırakmak istedim ama doktorum 2 gün daha devam et dedi,benim durumumda böyle işte...
kız caziii erken pes etmek yok ööle bende bi idrar tahliline kanarak 2.tüp denememde hamileyim diye gittim koca bi negatif karşıladı ööle olsa daha mı iii ben yıkılmıştım yarın pozitifi alırsın inşalllah
merhaba canimkızlar ya size birşey sorucam ya transferden sonra ne kadar yattınız ben ilk smyna da yaptırdığımda masadan direk sedyeye aldılar ve yatakta hiç hareket ettirmeden 3 saat yatırdılar biz ogün hastanede kaldık ertesi gün birbuçuk saatlik yolculukla eve geldik ama bu kez transfer masasından beni direk lavaboya götürdüler daha sonra yarım saat yatırdılar biz ordan çıktık eşimle yemeğe gittik sonra arabayla birbuçuk saatte eve geldik biraz uyuduk sonra anneme emeğe gittik yani tam anlamıyla sürekli yatmadım kendimi suçlu hissediyorum sizce bunlar tutmasını engellermi yardım edin lütfen eşimin başıın etne yiyorum birşey olurmu diye
merhaba arkadaşlar bugün itibari ile transferim gerçekleşti. cuma günü 31 tane yumurtam toplandı 27 tanesi olgunlaşmıştı.20 tanesi döllendi bugün de 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi... artık beklemedeyim. benim gibi olan varmı aranızda 8 hücreli 1 kalite transfer edilip başarılı olan bide başarı oranı sizce nedir.hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.....
canım beni negatif diye yukarıdaki gibi düzeltirmisin...
iyi dileklerin için teşekkürler..
kimyasal gebelik çünkü benim.. adet olmaayı bekleyeceğim..
kızlar tahlil sonucumu aldım hamileyim çok mutluyum allahım olmayan herkese de nasip et çok güzel bi duygu kızlar bugün transferin 11 ci günü değerim 154 çıktı sizce nasıl anlayan varmı acaba çok merak ediyorummmmmmmmm
ben bugün keseyi gördüm kızlar üstümdedi yükün çoğu kalktı sayılır eşimide içeri çağırdı dişllere bak diyo doktorum sırtına vurdu pat pat babaya bakın babaya dedi çok mutlu oldumm
bu doktorum tüp doktorum değil yalnız 2008 den beri bana 2 aşılama 2 tüp yapan doktorum onun elinden olmadı ama o doğurtacak işalllahhh zaten çok babacan kızım çocuklarım diye hitap edip bizimle gülen bi doktor çok mutlu oldum sağolsun
bugün testimi yaptırdım ve moralim çok bozuldu,değerim negatif değil ama pozitifte değil,9.16 çıktı,heralde tutunamamış bebişim,ben tüm ilaçlarımı bırakmak istedim ama doktorum 2 gün daha devam et dedi,benim durumumda böyle işte...
canım beni negatif diye yukarıdaki gibi düzeltirmisin...
iyi dileklerin için teşekkürler..
kimyasal gebelik çünkü benim.. adet olmaayı bekleyeceğim..
kızlar bugün koyu kahve kanamam oldu jele devam ediyorum ödüm patladı daha kalbinin pıtpıtlarını da duymadık doktorlarımı aradım düşük önleyici iğne yaptırdılar yatış ta ve beklemedeyimmm dua edin nolurrrr:18::18::18::18::18::18::18:
merhaba arkadaşlar bugün itibari ile transferim gerçekleşti. cuma günü 31 tane yumurtam toplandı 27 tanesi olgunlaşmıştı.20 tanesi döllendi bugün de 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi... artık beklemedeyim. benim gibi olan varmı aranızda 8 hücreli 1 kalite transfer edilip başarılı olan bide başarı oranı sizce nedir.hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.....
slmlar
sizleri sessiz takip ediyorum,pozitif olan arkadaslarla sevindim,negatif alan arkadaslarla uzuldum,transferi olan arkadaslarlada heyecan yasayip gun saydim..
yazmasamda sizleri takip ettim, dualarim sizlerle
insallah kucaginiz bebeklerle dolar
merhaba canim
bilmem icini rahatlabilirmiyim ama,ben 1.tup bebek tedavimde, transferim oldu hemen ayaga kalkip eve geldim, anliyacagin canim transfer sirasinda ne yattiysam hepsi o kadar.
ve tuttu
suan oglusum 16 aylik.)
rabbim verdimi oylede boylede veriyor
yeterki pozitif ol
cnm en sonunda bugün düşmüş e2 im ve yarın sabah yeni ilaçlarıma başlıyorum. bi aksilik olmazsada en geç ekim 15 gibi transferim olacakmış.
elvan ismini çok seviyorum kızım olursa ismi hazır yani. bana her yazdığınızda elvan ismini okumak hoşuma gidiyo kızımın ismi olacak diye ama yinede sen bilirsin hiç fark etmez
dondurulmuşların olmasına sevindin cnm ne güzel .inşallah bu sefer herşey yolunda gider.biz tekrar tedavi istesek bile eşim tese olduğu için 6 ay beklememiz gerekiyor altı ay sonra bile tekrar deneyebilirmiyim bilmiyorum cnm 3 kere negatif olunca eşimde bende bayağı yıprandık artık o gücü bulamıyorum kendimde . günler ne getirir bilmiyorum bakalım artık yaşda 35 oldu ne olacak bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?