amin hilkacım inşallahhh....bakalım dediğim gibi donmuşlar yaşayacak mı bilmiyorum endişeliyim bu yüzden...
bir kere yaşında hiç birşey yok ümitsizliğe kapılma lütfen...benden 2 yaş büyüksün o kadar yaşıt sayılırız daha genciz bi kerem....kolay bi yolda değiliz dediğin gibi negatifleri yaşayınca moralman yıkılmışsınızdır...ama bunun sonunda inşallah rabbim mis kokulu evlatlar nasip eder sana ve eşine çektiklerinizi unutursunuz...yılmak yok hilkacım yılmak pes etmek yok...bi arkadaş burda yazmıştı doktoru demiş belki okumuşsundur bu yolda uğraşan herkez bi gün mutlaka çocuk sahibi olur diye...
bak wintersun var 4. denemede pozitifi gördü...
rabbim bizi çok seviyor heralde sabrımızı deniyor diye düşünüyorum...
slm kızlar merhaba?
haziran temmuz topiği hepsi burdaymış maşallah.
kızlar bende burdaki tanımayan arkadaşlara kendimi hatırlatayım benim 2 başarısız tüp bebek denemem oldu bu ayda adetim 55 günde oldu ve az sürdü şimdi ekim ayı adetimle 3. denememe başlıcam inşallah.26 yaşındayım sorunumuz sebepsiz inf. bursa acıbadem hastanesi doç dr şahin zeteroğlunda tedavi görüyorum .
allah hepimizin yardımcısı olsun .benide listeye eklerseniz sevinirim
ahhhhhhhhhhh hilka. bende 36 aysindayimmzaman öyle cabuk geciyor ki. evlendigim zaman hamile kalsaydim simdiye 5 yasinda cocugum vardii
slm kızlar merhaba?
kızlar bende burdaki tanımayan arkadaşlara kendimi hatırlatayım benim 2 başarısız tüp bebek denemem oldu bu ayda adetim 55 günde oldu ve az sürdü şimdi ekim ayı adetimle 3. denememe başlıcam inşallah.26 yaşındayım sorunumuz sebepsiz inf. bursa acıbadem hastanesi doç dr şahin zeteroğlunda tedavi görüyorum .
bende 76 liyim ..))) niye hatirlatiyorsunuzki yasimizi alla alla:90:
bende 76 liyim ..))) niye hatirlatiyorsunuzki yasimizi alla alla:90:
slm kızlar merhaba?
saol minecan aminnnnnn....sen neler yapıyorsun beklemedesin sanırım bi dahaki deneme kaç ay sonra yapıyorlar orda???
Günaydın arkadaşlar,
ben bişey sormak istiyorum. biliyorsunuz ağustosta transferim oldu üzerine adet oldum, şimdi 2. adetim ama bugün tam 10 gün oldu devam ediyor. normalde 3 gün sürer 3. gün de çok az gelir ama bu sefer hiç azalmadı kanama. ped yetiştiremiyorum. dün hastaneye telefon açtım ilaçlardan dolayı uzun sürebiliyormuş ama giderek azalması gerekirmiş. gel muayene edelim dediler ama iş yoğunluğundan gidemiyorum. bu gün de aynı olursa yarın gitmeyi düşünüyorum. böyle bişey yaşayan var mı?
gunaydin canim
bende agustosta tup bebek tedavisi oldum ve negatifi gormustum,bendede aynisi olmustu,hatta burayada yazmistim
asiri kanamam var diye.
ben 2 defa acile gidecek derece agri (nerdeyse dogum sancisina yakindi),ve asiri kanama olmustu,senin dedigin gibi ped yetistiremiyordum.
doktorun tahimini transferden sonraki kullandigimiz prog.fitilden olabiliyormus yan etki olarak.( bu embriyo tutmayanlar icin tabiki )
galiba 9 gun falan surdu sonra kesildi yavas yavas.
vaginadan kan alip inceleyeceklerdi ama gerizekalilar kaybetmisler aldiklari kani,ve bana tedaviye basladigimda kan almislardi o iyiymis ve 2 hafta icinde bisey degismez kanda sorun yok deyip konuyu kapattilar.
insallah sendede bisey yoktur canim,benimde tahminim kullandigimiz hormonlardan olabilir,her bunyeye farkli gelebilir.
bu sabah kontrole gittim
iğnelerim bugün 4.günüydü sadece 3 yumurta gelişmiş çok az değill mi??
yeni ilave iğne verdi günde 2 kez farklı iğne kullanacağım.
moralim çok bozuk(
haftaya salı çarşamba günü yumurtalar toplanacakmış o zamana kadar artar mı acaba????
sakın moralini bozma canım. tek yumurtayla yola çıkıp hamile kalan var. yanlış bilmiyorsam zamanla artıyor zaten. en gelişmişlerini kalitelilerini seçiyorlar. sayısına takılma. benim onun üstündeydi ama sadece 2 embriyo oluştu, gebelik olmadı ama beraber girdiğim bayandan tek yumurta aldılar, gebeliği gerçekleşmiş. 3 yumurta da bir çok insana göre iyi bence. sen bunlarla kafanı yorma dikkat et kendine. bu yumurtalar inşallah bebek olarak geri dönecekler.
hos geldin ece
hadi insallahh bu sefer tutarr sende diger arkadaslar gibi hamileyim yazarsin canimm
ALLAH seninde yardimcin olsun canimmolmadimi bazen sebebi oluyor.bazende sebepsizz.
bizim de cok sorunumuz yok ama yinede olmuyorrr.
slm ece22 hayirli olsun tedavin simdiden.
egerki bende baslarsam ekim 3 gibi insllah dondurulmuslarla
beraber gun sayariz artik.))))
slm hoşgeldin ece...hayırlı uğurlu olsun tedavin...bende bursadayım bursa art osman hocaya gidiyorum ilk deneme başarısız oldu malesef...bende ikinciyi denicem...
ilk 2 denemende mi acıbademde oldu??kaç embriyo transfer edildi?
listeye bakan arkadaşımız transfer oldu.pcden uzak durmaya çalışıyor o yüzden listeye o geldiği zaman senide ekler ece...
hoşbulduk cnm.ilk adetimle başlıcam inşallah tedavime 22 ekim e kadar adet olurum herhalde.
osman develioğlu ve şahin zeteroğlu arasında kalmıştım bende osman beyde çok iyimiş.ama osman bey biraz soguk çok konuşmuyo filan demişlerdi birde jinekologum şahin beyi önerdi .acıbadem teknolojinin en iyisini kullanıyor embriyologu filan da çok ii 2 negatifide acıbademde aldım ben ama drumdanda hastanedende çok memnun kaldım.cnm bende rahim kalınlıgı filan var basit endometrium hiperplazi histereskopi filanda oldum ben ilk denemede 1 tane 2. kalite 2. denemede 1 tane 1. kalite 1 tanede 2. kalite transferi yapıldı.şimdi yasal hakkım 2 zaten 3. deneme 2 olcak inşallah bu defa tutar bebegim.allah cümlemize hayırlı evlatlar versin .
bu sabah kontrole gittim
moralim çok bozuk(
haftaya salı çarşamba günü yumurtalar toplanacakmış o zamana kadar artar mı acaba????
cnm benimde aynısı başıma geldi senin gibi bende çok korkmuştum
ilk denememde 4 tane gözüktü ultrasnda 6 tane çıktı kaliteleri düşüktü 2. kaliteydi ama öncesinde dogum kntrol hapı kullandırılmıştı bana baskı yapmış ondan az çıktı.,
2. denemem göz yaşıyla başladı hep sorunlar çıktı
300 ünite gonalf 75 ünite merional kullnıldı sonradan citrotit ogalutran tam 9 kutu gonal f kullandım sadece her gittiğimde ultrosonda 3 yumurta 1 kist gözüktü.
yumurta rezervin az dendi.yumurta toplama günü daha ameliyathanede gözümü açar açmaz hemşireye kaç yumurta çıktı dedim.sadece ii geçti dedi.
sonra beni odaya aldılar öyle bir agrım vardıki anlatamam ama 3 yumurtaya bu kadar agrı olmaz diyecekler aman ne canı tatlıymış diyecekler şimdi diye bir süre agrı kesici iğne bile istettiremedim.neyse en sonunda dayanamadım tabi vurdular agrı kesiciyi.sonra hastaneden çıkarken hemşirelerin odasına gittim ne çıkmış konuşup çıkıcam kaç yumurta toplandı dedim 11 dediler gözlerim fakl taşı gibi açıldı valla.yok eşime karıştı herhalde filan dedim hatta beni başka hastayla karıştırdılar dedim ertesi ğün aradılar 9 tanesi olgun yumurtaymış.nasıl oldu bende hala anlamış değilim.herhalde çatlama iğnesi vurulduktan upoya kadar geçen sürede arkadan gelenler oluyor ve büyüyor.8 tane 1 kalitem çıktı.ama gerçi olmadı yine sayıya takılma kaliteli olsun 1tane olsun sımsıkı tutunsun.30 tane oluyor boş çıkıyor kalitesiz çıkıyor.saglıklı olun tek olsun yeter.üzme sakın kendini.sayıyada takılma olurmu?
bu sabah kontrole gittim
moralim çok bozuk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?