2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

amin cnm inşallah bütün isteyenlere nasip olur annelik.allah hepimizn yardımcısı olsun.

slm kizlarrrr
gecmiisis okudumm.isimlerini unuttum bazi arkadaslar cok sükürr pozitif görmüss.

INSALLAH saglikla, hayirlsiyla kucaklarina almak nasip olur bebekleriniii

negatif gören arkadaslar da banada tez zamanda pozitih görnek nasip olurr INSALLAHHH hayirlisiylaa

hamile kalmak cok özel olmaliii heraldee.

slm kızlar merhaba?
haziran temmuz topiği hepsi burdaymış maşallah.
kızlar bende burdaki tanımayan arkadaşlara kendimi hatırlatayım benim 2 başarısız tüp bebek denemem oldu bu ayda adetim 55 günde oldu ve az sürdü şimdi ekim ayı adetimle 3. denememe başlıcam inşallah.26 yaşındayım sorunumuz sebepsiz inf. bursa acıbadem hastanesi doç dr şahin zeteroğlunda tedavi görüyorum .
allah hepimizin yardımcısı olsun .benide listeye eklerseniz sevinirim

saol minecan aminnnnnn....sen neler yapıyorsun beklemedesin sanırım bi dahaki deneme kaç ay sonra yapıyorlar orda???[/QUOTE]

canim belki hatirlarmazsin ben agustosta negatifi gormustum,ozamandan bu zaman normal deniyorum bakalim kismet
bi baslamak istiyorum bi bekleyim diyorum bilemiyorum
eger baslarsam ekim basi gibi dondurulmuslarla baslamak istiyorum
ama esim sicak bakmiyor,benimde onunla ugrasmaya gucum yok artik
ozel sorunlardan dolayi nebiliyim karmasigim anlayacagin

hollandada hemen baslayabiliyorsun,adamlar biseyi kontrol ettigi yok ki,ben burda ogrendim 2 ay beklemenin iyi oldugunu
neyse kismet

hos geldin ece

hadi insallahh bu sefer tutarr sende diger arkadaslar gibi hamileyim yazarsin canimm
ALLAH seninde yardimcin olsun canimm olmadimi bazen sebebi oluyor.bazende sebepsizz.
bizim de cok sorunumuz yok ama yinede olmuyorrr.

slm ece22 hayirli olsun tedavin simdiden.
egerki bende baslarsam ekim 3 gibi insllah dondurulmuslarla
beraber gun sayariz artik.))))

slm hoşgeldin ece...hayırlı uğurlu olsun tedavin...bende bursadayım bursa art osman hocaya gidiyorum ilk deneme başarısız oldu malesef...bende ikinciyi denicem...

ilk 2 denemende mi acıbademde oldu??kaç embriyo transfer edildi?

listeye bakan arkadaşımız transfer oldu.pcden uzak durmaya çalışıyor o yüzden listeye o geldiği zaman senide ekler ece...

saol minecan aminnnnnn....sen neler yapıyorsun beklemedesin sanırım bi dahaki deneme kaç ay sonra yapıyorlar orda???

canim belki hatirlarmazsin ben agustosta negatifi gormustum,ozamandan bu zaman normal deniyorum bakalim kismet
bi baslamak istiyorum bi bekleyim diyorum bilemiyorum
eger baslarsam ekim basi gibi dondurulmuslarla baslamak istiyorum
ama esim sicak bakmiyor,benimde onunla ugrasmaya gucum yok artik
ozel sorunlardan dolayi nebiliyim karmasigim anlayacagin

hollandada hemen baslayabiliyorsun,adamlar biseyi kontrol ettigi yok ki,ben burda ogrendim 2 ay beklemenin iyi oldugunu
neyse kismet[/QUOTE]

biliyorum canım hatırlıyorum ilk doğal yolla olmuş bi evladın var 2. si tüp bebekle olan bi evladın daha var...allah bağışlasın onları...yauww bu yurtdışıda ne menen bişiy...bizde yurtdışı daha iidir fikri oluşmuşya ne bilim böle anlatınca tuhaf geliyor...,

allah yardımcınız olsun...türkiye ye gelip deneyin fırsatınız varsa...

Günaydın arkadaşlar,

ben bişey sormak istiyorum. biliyorsunuz ağustosta transferim oldu üzerine adet oldum, şimdi 2. adetim ama bugün tam 10 gün oldu devam ediyor. normalde 3 gün sürer 3. gün de çok az gelir ama bu sefer hiç azalmadı kanama. ped yetiştiremiyorum. dün hastaneye telefon açtım ilaçlardan dolayı uzun sürebiliyormuş ama giderek azalması gerekirmiş. gel muayene edelim dediler ama iş yoğunluğundan gidemiyorum. bu gün de aynı olursa yarın gitmeyi düşünüyorum. böyle bişey yaşayan var mı?

gunaydin canim
bende agustosta tup bebek tedavisi oldum ve negatifi gormustum,bendede aynisi olmustu,hatta burayada yazmistim
asiri kanamam var diye.
ben 2 defa acile gidecek derece agri (nerdeyse dogum sancisina yakindi),ve asiri kanama olmustu,senin dedigin gibi ped yetistiremiyordum.
doktorun tahimini transferden sonraki kullandigimiz prog.fitilden olabiliyormus yan etki olarak.( bu embriyo tutmayanlar icin tabiki )
galiba 9 gun falan surdu sonra kesildi yavas yavas.
vaginadan kan alip inceleyeceklerdi ama gerizekalilar kaybetmisler aldiklari kani,ve bana tedaviye basladigimda kan almislardi o iyiymis ve 2 hafta icinde bisey degismez kanda sorun yok deyip konuyu kapattilar.

insallah sendede bisey yoktur canim,benimde tahminim kullandigimiz hormonlardan olabilir,her bunyeye farkli gelebilir.

cevabın için teşekkür ederim canım içim biraz rahatladı. bu kadar uzun sürünce daral geldi. hiç pedle bu kadar haşır neşir olmamıştım bütünleştik resmen. dediğin gibi muhtemelen ilaçlardan. iş yoğunluğunu atabilirsem yine de giderim. ama inşallah gerek kalmaz yarına kadar biter.

bu sabah kontrole gittim
iğnelerim bugün 4.günüydü sadece 3 yumurta gelişmiş çok az değill mi??
yeni ilave iğne verdi günde 2 kez farklı iğne kullanacağım.
moralim çok bozuk(
haftaya salı çarşamba günü yumurtalar toplanacakmış o zamana kadar artar mı acaba????

sakın moralini bozma canım. tek yumurtayla yola çıkıp hamile kalan var. yanlış bilmiyorsam zamanla artıyor zaten. en gelişmişlerini kalitelilerini seçiyorlar. sayısına takılma. benim onun üstündeydi ama sadece 2 embriyo oluştu, gebelik olmadı ama beraber girdiğim bayandan tek yumurta aldılar, gebeliği gerçekleşmiş. 3 yumurta da bir çok insana göre iyi bence. sen bunlarla kafanı yorma dikkat et kendine. bu yumurtalar inşallah bebek olarak geri dönecekler.

inşallahh
çok moralim bozuldu başıma ağrılar girdi
umarım herşey iyi olacak
teşekkürler

hos geldin ece

hadi insallahh bu sefer tutarr sende diger arkadaslar gibi hamileyim yazarsin canimm
ALLAH seninde yardimcin olsun canimm olmadimi bazen sebebi oluyor.bazende sebepsizz.
bizim de cok sorunumuz yok ama yinede olmuyorrr.

amin cnm inşallah.allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

slm ece22 hayirli olsun tedavin simdiden.
egerki bende baslarsam ekim 3 gibi insllah dondurulmuslarla
beraber gun sayariz artik.))))

sagol cnm.bu defa nedense artık 3. deneme dondurulmuşumda yok ilaç kullan kntrole git gel upo transfer o kadar zor geliyorki.gerçi başlayıncada heyecanda başlıyor ben 12 stresinden mahvoluyorum acaba ne olcak çok yoruyor beni allah hepimize kolaylık versin cnm benim.

canım güzel düşün 1 tane olsun senin olsun hep moralini yüksek tut güzel şeyler düşün benim olacak de süreklii inan yeter.....sağlıkla güzel haberler alırsın inşallah isteyen herkes için hep dua ediyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…