2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm kızlar.... ben bu sabah yine idrar tsti yaptım 3 tane üçündede siliklik bile yok... birazdan kan vermeye gidicem... hakkımızda hayırlısı.. ama hiç ümidim yok...

sağol canım
inşallah herşey gönlümüzce olacak
teşekkür ederim

biliyorsunuz ki...

ben p.tesi tekrar tahlil yapacaktım..

üşenmedim kalktım başka jinekoloğa gittim ...

durumumu anlattım..

12. gün 179
14.gün 135
16 gün 100
durumum nedir diye sordum... kimyasal gebelik hadi bidaha beta hcg verelim dedik

ve

ultrasonla baktık..

içim de dış gebelik yok.. kist yok..
içimde yoğunluk var.. kanaman şidetli olacak dedi ve ağrılı olacak dedi..

ben zaten cuma günü 100 çıkınca tüm tüm hormon ilaçlarımı ve fitili bırakmıştım..

sadece kan sulandırma ilaçlarım ve b vitaminim..devamdı..

ve bugunn dün verdiğim tahlil sonucum çıktı ve çok şaşırdık..

18.gün değerim...179 oldu..

hem gittiğim jinekolog hemde kendi doktorum şoooooooook oldular..

şimdi bekliyoruz çarşamaba tahlil vereceğim....

takipli bir gebelik eğer yükselirse haftaya p.tesi kese göreceğiz..

eğer düşerse ilaçla sonlandırma yapılacak

TÜM YARATIKLARINA CANI VEREN...

YERİ GÖĞÜ YARATAN HER ALLAH DEDİĞİMDE BANA KOŞAN YÜCE RABBİM..

TÜM HASTALARA ŞİFA VER..

EVLAT DİYE SANA AÇILAN HER ELLİN KUCAĞINI EVLATLA DOLDUR..

HEVESLERİMİZİ KURSAĞIMIZDA BIRAKMA ..

ÜZÜNTÜLERİMİZİ SEVİNCE ÇEVİR..

VE EVLADIMI BANA BAĞIŞLA TÜM HERŞEYE İNAT TUTUNSUN ANNESİNE ..

SEN KARANLIK GECEDE KARA TAŞIN ÜSTÜNDEKİ KARINCAYI GÖREN DUYAN İMDADINA YETİŞENSİN..

BEBEĞİM VE BEN SANA SIĞINDIK..

MÜCADELE EDİYORUZ

HAYATA TUTUNMAK İÇİN

VE SANA TEVEKKÜL EDİYORUZ..

SENDE OL DE..

HERŞEY

OL DERSEN OLUR..

NURUNU,ŞEFFATİNİ YOLLA VE BEBEĞİM BANA TUTUNSUN..

BİZİ KORU

BİRBİRİMİZE SEVGİ VE SAĞLIKLA BAĞLA..

VE PEYGAMBER EFENDİM S.AV EFENDİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZİ BİRBİRİMİZE SAĞLIKLA KAVUŞTUR..

HASBİNALLAHU,LAİLAHE İLLAHU ALEYKİ TEVEKKELTU HÜVVEL RABBUL ARŞİL AZİM...

ne güzel yazmışsın amin inşallah bebeğin sendedir sana sımsıkı tutunmuştur ki bence öle inanıyorum....inşallah benimkide bana tutunmuştur bugün 11.günüm korkudan ölücem stres beni mahvetti

slm kızlar.... ben bu sabah yine idrar tsti yaptım 3 tane üçündede siliklik bile yok... birazdan kan vermeye gidicem... hakkımızda hayırlısı.. ama hiç ümidim yok...

kaçtane yaptığın önemli değil kaç mu olduğu önemli 20mu oluncaçıkmıyor..

aklında bulunsun diğer arkadaşlarında aklında bulunsun

100mu luk ve üstü olanları alın...

üstünde yazar..

100 mu da 9.gün yaptığınızda 2 çizgi silk çıkıyor.. ama 5 dak. bekleyince değil 20.dak sonra

Son düzenleme:
ne güzel yazmışsın amin inşallah bebeğin sendedir sana sımsıkı tutunmuştur ki bence öle inanıyorum....inşallah benimkide bana tutunmuştur bugün 11.günüm korkudan ölücem stres beni mahvetti

Rabbim yüzümüze baksın..

artık ona tevekülden başka şansımız yokki ..

ama ne şanslıyız ki şuan sadece sonsuz lutuf sahibi rabbime muhtacız..bize merhamet etsin..

tevekül edip ... dua etmekten başka şansımız yok yerler gökler dua üstüne kurulu..

burdaki herkese ve tüm tüp bebek merkezlerinde evlat için bekleyenlere dua ediyorum ..

umarım hepimiz 2012 yılında haziran ayında rabbimin bebeğimizin rızkını yolladığı göğüslerimizden gelen sütle bebeğimizi emziriyor oluruz..

AMINNNNNNN
INSALLAH ALLAHIN IZNIYLE BEBEGIN SANA SIMSIKI TUTUNACAK CANIM,
herseyin iyisini rabbim bilir.

canim benim ilk tup bebek tedavimde 28 tane yumurta toplanmisti
bunlardan 12 si dollenmisti
kala kala 3 tanesi kalmisti ve 1 tanesiyle hamile kalmistim
diger arkadaslariminda dedigi gibi sana lazim olan 1 tane canim
moralini bozma ki,yumurta toplama gunune kadar guzelce buyusunler yumoslarin stress yapmla please

canım transferin hayırlı olsun inşallah bebişin sana tutunur bırakmaz. kendini fazla yorma dinlen iyice duaların seninle

canim bu bahsettigin hamilelik testimi anlamadimda? kutudami yaziyor ?

canim bu bahsettigin hamilelik testimi anlamadimda? kutudami yaziyor ?

evet gebelik idrar testi.. kutuda yazıyor ecz. da bilir.

bazılarının b.hcg oranı 20 lik 2 aylık gebelik olunca anca çıkıyor..

bazıları 100 lük 4 haftalık olunca yada kana geçtiği anada silkte olsa çıkıyor..

ama düz zamine koy bir 10-15 dak bekle çıkar gebeysen.

2sininde fiyatı 4 yada 3 tl ama hcg oranı çokk önemli..

100luk diyince şu bilinen (pre... ) marka pahalı olanı çıkarırtıp veriyor o değil..

Son düzenleme:

bu ilaçlar yapıyor sanırım daisycim geçmiş olur inşallah...ama genede bir fırsat bulup git doktora...bende çok sancılı ve 3 gün yoğun oldu hatta içimden parça çıktı o çıkana kadar öldüm bittim ondan sonra az az kan gelmeye devam etti.tam kesildi derken bugün 10.günüm dün biraz kan gelmiş gene,bugün doktora gidicem diye sormadımda ama eşimin işi çıktı gidemiyoruz cumaya gidicez...

canını hiç sıkma moralini yüksek tut...3 tane olsa bile sağlıklı olsun o bile yeter canım...bak bende 12 tane vardıda ne oldu 8 tanesi boş çıktı 4 tane döllendi 3 tane kaldı.şimdi 2 tane var dondurulmuş...rabbim 1 taneden verecek inşallah sıkma canını....

aminnn ece rabbim hepimizin gönlüne göre versin...
sen doktorundan memnunsan önemli olan o zaten...ben osman hocayı çok sevdim hiçte soğuk biri değil inan.anlatıyor ayrıntılı olarak ilk muayenede 40 dk konuşmuşuz mesela.ne sorsamda gayet güzel cevaplıyor...

siz özel mi yaptırıyorsunuz yoksa raporlu mu?eğer özelse fiyat hakkında bilgi verir misin rica etsem?

aminnnnnnnn....rabbim yavrunuzu size bağışlasın baharef...inşallah güzel sonuçlanır...
sana birden fazla embriyo transfer edildi değil mi?belki biri gitti biri inşallah annesiyle kalmıştır...sonuçlarda bu yüzden oynamıştır.

bunu öğrendiğim ii oldu baharef saolasın...pre başlayan 25 tl almıştım 1 sene önceydi galba çok pahalı gelmişti bana...

evet 3 adet transfer edildi..

sadece lutfuna kurban yarattığına hayran olduğum rabbimin elindeyiz..bakalım..

şuan kuluna değil

rabbime muhatç olduğum içinde mutluyum..

o sonsuz merhamet sahibi ..
o bana şah damarımdan yakın..
o beni de karıncayıda yaratan..
o ol desin ölen beden mezardan kalkar..

tevekkül etme zamanı şimdi..

ol de yarab..öldükten sonra susuz,

yaşarkende; rızıksız sağlıksız umutsuz huzursuz,darda ve evlatsız bırakma beni..

ondan gelen herşeye amenna.. o koruyan ve esirgeyendir..

canım sende aynı durumdasın yani. benden hergün küçücük parçalar geldi ve hiç azalma olmadı. bakalım bugün de bekliyorum olmazsa yarın gidecem.

merhaba transfer olan arkadaşlarımın inşallah bekledikleri sonuç pozitif olurda allah onlara nur topu gibi evlat evlatlarnasip eder. tedavisi devam edenlere de allah inşallah yüzlerine güler tedavilerinin sonucunu mutlu bir şekilde alırlar. Değerleri pozitif çıkanlar inşallah bebekleri annelerine tutunur ve hiç bırakmazlar sağ salim sıhatle sağlıkla doğmayı nasip eder herkesin allah yardımcısı olsun.

umudunuzu asla kaybetmeyin en umjutsuz olduğunuz an allah yardım edecektir. umut her zaman vardırrr

ahhhhhhhhhhh hilka. bende 36 aysindayimm zaman öyle cabuk geciyor ki. evlendigim zaman hamile kalsaydim simdiye 5 yasinda cocugum vardii
ahhhhh ahhhhh yaş 35 yolun yarısı cnm yaaaaa.ben evlendiğimde çocuğum olsa şimdi 13 14 yaşında olurdu.ne yapalım kısmetde yokmuş.
ececim hoşgeldin demek daha başlayamadın cnm inşallah bu sefer güzel olur herşey.tedavin hayırlı olsun.
bende 76 liyim ..))) niye hatirlatiyorsunuzki yasimizi alla alla:90:
cnm insan hissettiği yaştadırr dimi
cnm benim normal oldu adetim tıpkı eskisi gibi hatta dünde tedaviden sonraki 2.ci adetimi gördüm sadece biraz ağrılı kanamamda bir artış filan olmadı.benide merkezden aradılar bugün bi sıkıntınız varmı diye hemşire ara kanamalarınız da olabilir dedi.allaha şükür sadece 3 gün gecikmeli geldi.geçmiş olsun.
evet diğer arkadaşların dediği gibi sayıya fazla takılma önemli olan kalitesi benimde 12 toplanmıştı 5 tanesi boş çıktı sonuçta 2 tane döllendi hem daha iğne de olacakmışsın belkide sayı artar inşallah kaliteli yumurtaların oluşur allah yardımcın olsun.

inşallah bebişin sana sürpriz yapar annesi mucize allahtan cnm.valla şair gibisin haa ne güzel şeyler yazıyorsun sen öyle.bizde heyecanla bekliyoruz haberlerini.

inşallah hepimize nasip eder arkadaşım.birnur sende ankaradansın değilmi?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…