amin cnm inşallah.allah isteyen herkese tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
sagol cnm.bu defa nedense artık 3. deneme dondurulmuşumda yok ilaç kullan kntrole git gel upo transfer o kadar zor geliyorki.gerçi başlayıncada heyecanda başlıyor ben 12 stresinden mahvoluyorum acaba ne olcak çok yoruyor beni allah hepimize kolaylık versin cnm benim.
slm hoşgeldin ece...hayırlı uğurlu olsun tedavin...bende bursadayım bursa art osman hocaya gidiyorum ilk deneme başarısız oldu malesef...bende ikinciyi denicem...
ilk 2 denemende mi acıbademde oldu??kaç embriyo transfer edildi?
listeye bakan arkadaşımız transfer oldu.pcden uzak durmaya çalışıyor o yüzden listeye o geldiği zaman senide ekler ece...
hoşbulduk cnm.ilk adetimle başlıcam inşallah tedavime 22 ekim e kadar adet olurum herhalde.
osman develioğlu ve şahin zeteroğlu arasında kalmıştım bende osman beyde çok iyimiş.ama osman bey biraz soguk çok konuşmuyo filan demişlerdi birde jinekologum şahin beyi önerdi .acıbadem teknolojinin en iyisini kullanıyor embriyologu filan da çok ii 2 negatifide acıbademde aldım ben ama drumdanda hastanedende çok memnun kaldım.cnm bende rahim kalınlıgı filan var basit endometrium hiperplazi histereskopi filanda oldum ben ilk denemede 1 tane 2. kalite 2. denemede 1 tane 1. kalite 1 tanede 2. kalite transferi yapıldı.şimdi yasal hakkım 2 zaten 3. deneme 2 olcak inşallah bu defa tutar bebegim.allah cümlemize hayırlı evlatlar versin .
cnm benimde aynısı başıma geldi senin gibi bende çok korkmuştum
ilk denememde 4 tane gözüktü ultrasnda 6 tane çıktı kaliteleri düşüktü 2. kaliteydi ama öncesinde dogum kntrol hapı kullandırılmıştı bana baskı yapmış ondan az çıktı.,
2. denemem göz yaşıyla başladı hep sorunlar çıktı
300 ünite gonalf 75 ünite merional kullnıldı sonradan citrotit ogalutran tam 9 kutu gonal f kullandım sadece her gittiğimde ultrosonda 3 yumurta 1 kist gözüktü.
yumurta rezervin az dendi.yumurta toplama günü daha ameliyathanede gözümü açar açmaz hemşireye kaç yumurta çıktı dedim.sadece ii geçti dedi.
sonra beni odaya aldılar öyle bir agrım vardıki anlatamam ama 3 yumurtaya bu kadar agrı olmaz diyecekler aman ne canı tatlıymış diyecekler şimdi diye bir süre agrı kesici iğne bile istettiremedim.neyse en sonunda dayanamadım tabi vurdular agrı kesiciyi.sonra hastaneden çıkarken hemşirelerin odasına gittim ne çıkmış konuşup çıkıcam kaç yumurta toplandı dedim 11 dediler gözlerim fakl taşı gibi açıldı valla.yok eşime karıştı herhalde filan dedim hatta beni başka hastayla karıştırdılar dedim ertesi ğün aradılar 9 tanesi olgun yumurtaymış.nasıl oldu bende hala anlamış değilim.herhalde çatlama iğnesi vurulduktan upoya kadar geçen sürede arkadan gelenler oluyor ve büyüyor.8 tane 1 kalitem çıktı.ama gerçi olmadı yine sayıya takılma kaliteli olsun 1tane olsun sımsıkı tutunsun.30 tane oluyor boş çıkıyor kalitesiz çıkıyor.saglıklı olun tek olsun yeter.üzme sakın kendini.sayıyada takılma olurmu?
çok teşekkür ederim canım biraz rahatladım
canım güzel düşün 1 tane olsun senin olsun hep moralini yüksek tut güzel şeyler düşün benim olacak de süreklii inan yeter.....sağlıkla güzel haberler alırsın inşallah isteyen herkes için hep dua ediyorum ....
biliyorsunuz ki...
ben p.tesi tekrar tahlil yapacaktım..
üşenmedim kalktım başka jinekoloğa gittim ...
durumumu anlattım..
12. gün 179
14.gün 135
16 gün 100
durumum nedir diye sordum... kimyasal gebelik hadi bidaha beta hcg verelim dedik
ve
ultrasonla baktık..
içim de dış gebelik yok.. kist yok..
içimde yoğunluk var.. kanaman şidetli olacak dedi ve ağrılı olacak dedi..
ben zaten cuma günü 100 çıkınca tüm tüm hormon ilaçlarımı ve fitili bırakmıştım..
sadece kan sulandırma ilaçlarım ve b vitaminim..devamdı..
ve bugunn dün verdiğim tahlil sonucum çıktı ve çok şaşırdık..
18.gün değerim...179 oldu..
hem gittiğim jinekolog hemde kendi doktorum şoooooooook oldular..
şimdi bekliyoruz çarşamaba tahlil vereceğim....
takipli bir gebelik eğer yükselirse haftaya p.tesi kese göreceğiz..
eğer düşerse ilaçla sonlandırma yapılacak
TÜM YARATIKLARINA CANI VEREN...
YERİ GÖĞÜ YARATAN HER ALLAH DEDİĞİMDE BANA KOŞAN YÜCE RABBİM..
TÜM HASTALARA ŞİFA VER..
EVLAT DİYE SANA AÇILAN HER ELLİN KUCAĞINI EVLATLA DOLDUR..
HEVESLERİMİZİ KURSAĞIMIZDA BIRAKMA ..
ÜZÜNTÜLERİMİZİ SEVİNCE ÇEVİR..
VE EVLADIMI BANA BAĞIŞLA TÜM HERŞEYE İNAT TUTUNSUN ANNESİNE ..
SEN KARANLIK GECEDE KARA TAŞIN ÜSTÜNDEKİ KARINCAYI GÖREN DUYAN İMDADINA YETİŞENSİN..
BEBEĞİM VE BEN SANA SIĞINDIK..
MÜCADELE EDİYORUZ
HAYATA TUTUNMAK İÇİN
VE SANA TEVEKKÜL EDİYORUZ..
SENDE OL DE..
HERŞEY
OL DERSEN OLUR..
NURUNU,ŞEFFATİNİ YOLLA VE BEBEĞİM BANA TUTUNSUN..
BİZİ KORU
BİRBİRİMİZE SEVGİ VE SAĞLIKLA BAĞLA..
VE PEYGAMBER EFENDİM S.AV EFENDİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZİ BİRBİRİMİZE SAĞLIKLA KAVUŞTUR..
HASBİNALLAHU,LAİLAHE İLLAHU ALEYKİ TEVEKKELTU HÜVVEL RABBUL ARŞİL AZİM...
slm kızlar.... ben bu sabah yine idrar tsti yaptım 3 tane üçündede siliklik bile yok... birazdan kan vermeye gidicem... hakkımızda hayırlısı.. ama hiç ümidim yok...
ne güzel yazmışsın amin inşallah bebeğin sendedir sana sımsıkı tutunmuştur ki bence öle inanıyorum....inşallah benimkide bana tutunmuştur bugün 11.günüm korkudan ölücem stres beni mahvetti
biliyorsunuz ki...
durumumu anlattım..
12. gün 179
14.gün 135
16 gün 100
durumum nedir diye sordum... kimyasal gebelik hadi bidaha beta hcg verelim dedik
ve
ultrasonla baktık..
ben zaten cuma günü 100 çıkınca tüm tüm hormon ilaçlarımı ve fitili bırakmıştım..
TÜM HASTALARA ŞİFA VER..
SEN KARANLIK GECEDE KARA TAŞIN ÜSTÜNDEKİ KARINCAYI GÖREN DUYAN İMDADINA YETİŞENSİN..
MÜCADELE EDİYORUZ
HAYATA TUTUNMAK İÇİN
SENDE OL DE..
HERŞEY
OL DERSEN OLUR..
BİZİ KORU
VE PEYGAMBER EFENDİM S.AV EFENDİMİZİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BİZİ BİRBİRİMİZE SAĞLIKLA KAVUŞTUR..
slm kızlar.... ben bu sabah yine idrar tsti yaptım 3 tane üçündede siliklik bile yok... birazdan kan vermeye gidicem... hakkımızda hayırlısı.. ama hiç ümidim yok...
kaçtane yaptığın önemli değil kaç mu olduğu önemli 20mu oluncaçıkmıyor..
aklında bulunsun diğer arkadaşlarında aklında bulunsun
100mu luk ve üstü olanları alın...
üstünde yazar..
100 mu da 9.gün yaptığınızda 2 çizgi silk çıkıyor.. ama 5 dak. bekleyince değil 20.dak sonra
canim bu bahsettigin hamilelik testimi anlamadimda? kutudami yaziyor ?
Günaydın arkadaşlar,
ben bişey sormak istiyorum. biliyorsunuz ağustosta transferim oldu üzerine adet oldum, şimdi 2. adetim ama bugün tam 10 gün oldu devam ediyor. normalde 3 gün sürer 3. gün de çok az gelir ama bu sefer hiç azalmadı kanama. ped yetiştiremiyorum. dün hastaneye telefon açtım ilaçlardan dolayı uzun sürebiliyormuş ama giderek azalması gerekirmiş. gel muayene edelim dediler ama iş yoğunluğundan gidemiyorum. bu gün de aynı olursa yarın gitmeyi düşünüyorum. böyle bişey yaşayan var mı?
bu sabah kontrole gittim
iğnelerim bugün 4.günüydü sadece 3 yumurta gelişmiş çok az değill mi??
yeni ilave iğne verdi günde 2 kez farklı iğne kullanacağım.
moralim çok bozuk(
haftaya salı çarşamba günü yumurtalar toplanacakmış o zamana kadar artar mı acaba????
hoşbulduk cnm.ilk adetimle başlıcam inşallah tedavime 22 ekim e kadar adet olurum herhalde.
osman develioğlu ve şahin zeteroğlu arasında kalmıştım bende osman beyde çok iyimiş.ama osman bey biraz soguk çok konuşmuyo filan demişlerdi birde jinekologum şahin beyi önerdi .acıbadem teknolojinin en iyisini kullanıyor embriyologu filan da çok ii 2 negatifide acıbademde aldım ben ama drumdanda hastanedende çok memnun kaldım.cnm bende rahim kalınlıgı filan var basit endometrium hiperplazi histereskopi filanda oldum ben ilk denemede 1 tane 2. kalite 2. denemede 1 tane 1. kalite 1 tanede 2. kalite transferi yapıldı.şimdi yasal hakkım 2 zaten 3. deneme 2 olcak inşallah bu defa tutar bebegim.allah cümlemize hayırlı evlatlar versin.
biliyorsunuz ki...
durumumu anlattım..
12. gün 179
14.gün 135
16 gün 100
ve
ultrasonla baktık..
TÜM HASTALARA ŞİFA VER..
MÜCADELE EDİYORUZ
HAYATA TUTUNMAK İÇİN
SENDE OL DE..
HERŞEY
OL DERSEN OLUR..
BİZİ KORU
evet gebelik idrar testi.. kutuda yazıyor ecz. da bilir.
bazılarının b.hcg oranı 20 lik 2 aylık gebelik olunca anca çıkıyor..
bazıları 100 lük 4 haftalık olunca yada kana geçtiği anada silkte olsa çıkıyor..
ama düz zamine koy bir 10-15 dak bekle çıkar gebeysen.
2sininde fiyatı 4 yada 3 tl ama hcg oranı çokk önemli..
100luk diyince şu bilinen (pre... ) marka pahalı olanı çıkarırtıp veriyor o değil..
aminnnnnnnn....rabbim yavrunuzu size bağışlasın baharef...inşallah güzel sonuçlanır...
sana birden fazla embriyo transfer edildi değil mi?belki biri gitti biri inşallah annesiyle kalmıştır...sonuçlarda bu yüzden oynamıştır.
bu ilaçlar yapıyor sanırım daisycim geçmiş olur inşallah...ama genede bir fırsat bulup git doktora...bende çok sancılı ve 3 gün yoğun oldu hatta içimden parça çıktı o çıkana kadar öldüm bittim ondan sonra az az kan gelmeye devam etti.tam kesildi derken bugün 10.günüm dün biraz kan gelmiş gene,bugün doktora gidicem diye sormadımda ama eşimin işi çıktı gidemiyoruz cumaya gidicez...
aminnnnnnnn....rabbim yavrunuzu size bağışlasın baharef...inşallah güzel sonuçlanır...
sana birden fazla embriyo transfer edildi değil mi?belki biri gitti biri inşallah annesiyle kalmıştır...sonuçlarda bu yüzden oynamıştır.
ahhhhh ahhhhh yaş 35 yolun yarısı cnm yaaaaa.ben evlendiğimde çocuğum olsa şimdi 13 14 yaşında olurdu.ne yapalım kısmetde yokmuş.ahhhhhhhhhhh hilka. bende 36 aysindayimmzaman öyle cabuk geciyor ki. evlendigim zaman hamile kalsaydim simdiye 5 yasinda cocugum vardii
ececim hoşgeldin demek daha başlayamadın cnm inşallah bu sefer güzel olur herşey.tedavin hayırlı olsun.slm kızlar merhaba?
haziran temmuz topiği hepsi burdaymış maşallah.
kızlar bende burdaki tanımayan arkadaşlara kendimi hatırlatayım benim 2 başarısız tüp bebek denemem oldu bu ayda adetim 55 günde oldu ve az sürdü şimdi ekim ayı adetimle 3. denememe başlıcam inşallah.26 yaşındayım sorunumuz sebepsiz inf. bursa acıbadem hastanesi doç dr şahin zeteroğlunda tedavi görüyorum .
allah hepimizin yardımcısı olsun .benide listeye eklerseniz sevinirim
bende 76 liyim ..))) niye hatirlatiyorsunuzki yasimizi alla alla:90:
cnm benim normal oldu adetim tıpkı eskisi gibi hatta dünde tedaviden sonraki 2.ci adetimi gördüm sadece biraz ağrılı kanamamda bir artış filan olmadı.benide merkezden aradılar bugün bi sıkıntınız varmı diye hemşire ara kanamalarınız da olabilir dedi.allaha şükür sadece 3 gün gecikmeli geldi.geçmiş olsun.Günaydın arkadaşlar,
ben bişey sormak istiyorum. biliyorsunuz ağustosta transferim oldu üzerine adet oldum, şimdi 2. adetim ama bugün tam 10 gün oldu devam ediyor. normalde 3 gün sürer 3. gün de çok az gelir ama bu sefer hiç azalmadı kanama. ped yetiştiremiyorum. dün hastaneye telefon açtım ilaçlardan dolayı uzun sürebiliyormuş ama giderek azalması gerekirmiş. gel muayene edelim dediler ama iş yoğunluğundan gidemiyorum. bu gün de aynı olursa yarın gitmeyi düşünüyorum. böyle bişey yaşayan var mı?
evet diğer arkadaşların dediği gibi sayıya fazla takılma önemli olan kalitesi benimde 12 toplanmıştı 5 tanesi boş çıktı sonuçta 2 tane döllendi hem daha iğne de olacakmışsın belkide sayı artar inşallah kaliteli yumurtaların oluşur allah yardımcın olsun.bu sabah kontrole gittim
iğnelerim bugün 4.günüydü sadece 3 yumurta gelişmiş çok az değill mi??
yeni ilave iğne verdi günde 2 kez farklı iğne kullanacağım.
moralim çok bozuk(
haftaya salı çarşamba günü yumurtalar toplanacakmış o zamana kadar artar mı acaba????
biliyorsunuz ki...
durumumu anlattım..
12. gün 179
14.gün 135
16 gün 100
ve
ultrasonla baktık..
TÜM HASTALARA ŞİFA VER..
MÜCADELE EDİYORUZ
HAYATA TUTUNMAK İÇİN
SENDE OL DE..
HERŞEY
OL DERSEN OLUR..
BİZİ KORU
merhaba transfer olan arkadaşlarımın inşallah bekledikleri sonuç pozitif olurda allah onlara nur topu gibi evlat evlatlarnasip eder. tedavisi devam edenlere de allah inşallah yüzlerine güler tedavilerinin sonucunu mutlu bir şekilde alırlar. Değerleri pozitif çıkanlar inşallah bebekleri annelerine tutunur ve hiç bırakmazlar sağ salim sıhatle sağlıkla doğmayı nasip eder herkesin allah yardımcısı olsun.
umudunuzu asla kaybetmeyin en umjutsuz olduğunuz an allah yardım edecektir. umut her zaman vardırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?