2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

slm dünde yaşmıştım ama görmedin galiba irenbede tedavi görüyorsun herhalde dr un ahmet zeki ışık mı???ben ahmet bey ankaradayken 2 kere kendisinde tedavi olmuştum bi duyduğumda adanadaydı şimdide izmir irenbede olduğunu duydum.

wintersun..

arkadaşım..

güzel gözlü kirpikçi arkadaşımmm hiç sesin çıkmıyor yoksun..

dün düşük ihtimalin vardı ya canım.. nasılsın bebeğin kalp atışlarını duydunuz mu bol bol dualar ettim sana..

çok teşekkür ederim
allah kader defterimize ne yazıysa onu yaşayacağız
herşeyin hayırlısı inşallah

hbyiron cnm hepimiz için drlarda vesile işte olunca oluyor şahin bey de ii başarı oranı yüksek bir çok arkadaşımın ilk denemede oldu benim 3. deneme olcak birazda kısmet işi işte.cnm ilk deneme 3950+ilçalardı 2.deneme 3200+ ilaçlar 3. denemede 2950+ ilaçalar ilaçlarda 1000 ile 1300 civarı değişiyo .4 deneme bedava inşallah gerek kalmaz tabi.

hilkacım sağol cnm hoşbulduk.evet cnm kısmetse bu ay başlıcam bende geçmişi çok okuyamadım sen nasılsın? neler yaptın?

canım hayır ahmet zeki ışık değil görmedim mesajını kusura bakma...

mesajımı güncellemek istedim ilaç ihtiyacım hala devam ediyor arkadaşlar belki olur ya birilerinin elinde kalır tekrar diye hatırlatmak istedim ...

mesajımı güncellemek istedim ilaç ihtiyacım hala devam ediyor arkadaşlar belki olur ya birilerinin elinde kalır tekrar diye hatırlatmak istedim ...

elimde ilacım olsaydı.. gönderirdim..

ve imkanım olsaydı allah şahidim olsun hepsini paket yapar yollardım sana..

allah yar ve yardımcın olsun..

yumurta rezervin kötü anladığım kadarıyla...

yumurta rezervini artırmak için..
inciri suda haşla ve suyuna 1 kaşık zeytin yağı katıp iç ..
yada kuru nohutu haşla ve iç.. bunlar artırır. (ilk 3 gün gaz yapar sonra geçer)

arkadaşım teşekkürler inan ki bana özelden maddi anlamda bile yardımcı olmak isteyen oldu ama kabul etmedim ben zaten elinde ilaç kalanlardan artık ihtiyacı kalmadıysa istiyorum ilaç... onun dışında başka bir şey zaten kabul etmem düşünenlerden allah razı olsun tabi... ben pko hastasıyım usg de çok yumurta görünüyordu ama boş çıktı işte ... ben zaten tekrar tedaviye başlarsam eğer yapıcam bişiler bal tarçın çöekotu karışımı filan yapıcam inşallah

yeni bir umut daha yeşerdi ha canımmm benimmm çok sevindim senn bebişlerin hepsi tutunup sırayla bıraktılar bi tanesi devam ediyo heralde ne dersinn???

ben aslen antalyalıyım orda bi arkadaşım anlattı 3. tüp bebekte bi aile pozitifi görüyo maddi durumları da ii. kalp atışını duymadan gidip odasını filan herşeyini alıyolar sıra kalp atışını duymaya geliyo tık yook doktor kürtaj diyo manavgata evlerine gidiyolar sabah tekrar başka doktora gidiyolar yine ses yok ertesi güne randevu veriyolar o çatal koltuğa filan yatıyo kadın herşey hazır doktor bi daha bakalım diyor ve pıtpıtlarrrr
inanılması güç bir mucize aslındaaa çok etkilenmiştim duyduğumdaaaa ..daha öncede paylaşmıştımm
Hayat Bu; Zaman Gelir Bir Anda Son Olur… Hayat Bu; Son Dediğin An Yeniden Can Bulur.
canım kanamam durdu yani zaten bi kere oldu sonra Allah'a şükür bi daha gelmediii
senn kirpiklerde karışıktı bak hamiş olduunu biliodum ben ama eşine bi anlam veremedimmmm

bi de canım eşin diyarbakırlı mı???

canım wintersun nasılsın yazılardan okurken gördüm düşük ihtimali diye yok dimi öle bişey iyisiniz ikinizde dimi öle olduunu söle allah yardımcınız olsun

kalp atışı için cuma çağırdı doktorum ama cuma çok yoğunum heralde perşembe öğleden sonra gidicem hamişlerin olduğu yere baktım sanki erken gibi ama bakalımmmm

inşallah canım yhaaa ne biliyim önceden mide kramplarım vardı doktoruma söledim ohh ohhh çok iii demişti hamişliğin ii gittiğine işaretmiş bende rahatlamıştım 2 gündür yoktu kanamada olunca üstüne iii tırstım walla
gece mideme kramp girdi bi yandan acıdan ahhhhh diyorum bi yandan sevinip ohhhhh diyorummm:):):):)

kızlar çok heycanlıyım anlatmıştım ya daha önce ilk 3 gün ağrım oldu bidaha olmadı ara ara çok hafifti sadece 5 gün bacaklarda gece uyurken kasılmalar başladı bugün rahimde kasılmalar oluyor bıçak gibi giriyo sancı ama saniyelik perşembe test günüm sizce neden oluyor pozitif olanlar bu tip kasılmaları yaşadımı çok heycanlıyım güzel şeyler duymaya ihityacım var özellikle rahimdeki kasılma beni çok üzüyor moralim bozuluyor.

izmir canım benim kasıktaki kasılmalrım hala devam ediyor bacakta yaşamadım az kalmış idrar testi yapmadın mı?? benim 9. gün silik çıkmıştı

izmir canım benim kasıktaki kasılmalrım hala devam ediyor bacakta yaşamadım az kalmış idrar testi yapmadın mı?? benim 9. gün silik çıkmıştı

:))) yok korkudan yapamıyorum yıkılmak istemiyorum 2 gün 2gündür dik durayım kasıklarımda değilki kasılma rahimin içinde oluyor kasıklarımdaki ara ara ve çook hafif oluyor cevabın için teşekkürler ne kadar zor şeyler yaşıyoruz allah yüzümüzü güldürsün inşallah en ufak bir güzel söz bir umut bile yüzümüzü güldürüyor hele bide bebekler kucağa gelse oohh değmeyin keyfimize:) sen ne gibi belirtiler yaşadın yazarmısın

ben sadece rahimde ve kasıkta olan acıları yaşadım ama kasılma gibi değildi sanki de çok keskin biri bıçağı saplayıp çıkarıyodu genelde yürürken oluyodu ve 2-3 adım sonra geçiyodu zaman ilerledikçe de midem de yanma ve kasılma başladı ama o öğrendikten sonra daha çok arttı:))

evet benimde öle yürürken ayaktayken oluyor dinlenikken hiç bir sorun yok ... bacak kasılmalarım için doktorumla görüştüm hamileliklerde magnezyum eksikliğinden olurmuş kız kardeşimdede olmuştu magnorm 365 kullanıyorum şimdi ama geçmedi :)) inşallah gerçekten tutunmuştur bebişlerim ....kız kardeşiminde ikizzz annemler kafayı yerler bendede ikiz gelirse babam şehri terk ederim diyor :)))) ikizler 2 yaşını doldurdu en canavar zamanlarıda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…