canim benim ilk tup bebek tedavimde 28 tane yumurta toplanmisti
bunlardan 12 si dollenmisti
kala kala 3 tanesi kalmisti ve 1 tanesiyle hamile kalmistim
diger arkadaslariminda dedigi gibi sana lazim olan 1 tane canim
moralini bozma ki,yumurta toplama gunune kadar guzelce buyusunler yumoslarinstress yapmla please
slm dünde yaşmıştım ama görmedin galiba irenbede tedavi görüyorsun herhalde dr un ahmet zeki ışık mı???ben ahmet bey ankaradayken 2 kere kendisinde tedavi olmuştum bi duyduğumda adanadaydı şimdide izmir irenbede olduğunu duydum.
canım hayır ahmet zeki ışık değil görmedim mesajını kusura bakma...
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi bu ay tüp tedavisine başlamıştım devlet hastanesinde yapılıyordu tedavim hatta sizlere de yazmıştım bir kere... sizi üzmesin ama pazartesi günü benim yumurtalarım toplandı salı günü aradığımda sadece 1 yumurta çıktığını onunda bozuk olduğunu işlem yapılamayacağını söylediler bana çok üzüldüm .... fakat hemşireyle konuştuğumda şunu öğrendim benim bu tedavimde ilaç hakkım yanmış ama henüz uygulama yapılmadığı için uygulama hakkım hala varmış yani eğer ilaçlarını kendin alırsan raporununda süresi dolmadan tekrar tedaviye başlayabiliriz dediler ... ama işte işin kötü yanı bu ben o kdar ilacı reçete edilmeden alamayacağım bunun için çok üzgünüm zaten 5 yıldır ilk defa bu hakkı yakalayabildim devlet hastanesinde ... neyse çok uzatmadan konuya geleyim tedavinizden elinizde kalıpta eğer tekrar sizlere lazım olmayacaksa ilaçalrınızı bana bağışlayabilirmisiniz gerçekten ciddi anlamda ihtiyacım var arkadaşlar... ben bu tedavimde 4 kutu gonal f ve 7 flakon cetrodite kullanmıştım hemşire aynı ilaçları kullanabilirsin ama ek olarak uzun protokol olabilir lucrinde eklenebilir demişti... lucrini bir arkadaş vereceğini söyledi açılmış ama sana yeter dedi... 3 kutu cetrodite ide bir arkadaş yollayacak sanırım onları böylelikle tamamlayabilrim ama gonal f 1 tane bile bulamadım herkesin elinde olmuyor elinde olanlarda haklı olarak satmak istiyor çünki onlarda bu yollarda masraflar ettiler sıkıntılar çektiler ... ben yine sizleri baskı altında bırakmadan eğer tekrar ihtiyacınız kalmadıysa ve eğer satmayı değilde bağışlamayı düşünüyorsanız benim için inanın çok büyük br iyilik olur... tedavi olan herkes evlat isteyen herkes her zaman dualarımda zaten... allah hepinize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
mesajımı güncellemek istedim ilaç ihtiyacım hala devam ediyor arkadaşlar belki olur ya birilerinin elinde kalır tekrar diye hatırlatmak istedim ...
inşallah hepimize nasip eder arkadaşım.birnur sende ankaradansın değilmi?????
elimde ilacım olsaydı.. gönderirdim..
ve imkanım olsaydı allah şahidim olsun hepsini paket yapar yollardım sana..
allah yar ve yardımcın olsun..
yumurta rezervin kötü anladığım kadarıyla...
yumurta rezervini artırmak için..
inciri suda haşla ve suyuna 1 kaşık zeytin yağı katıp iç ..
yada kuru nohutu haşla ve iç.. bunlar artırır. (ilk 3 gün gaz yapar sonra geçer)
biliyorsunuz ki...
ben p.tesi tekrar tahlil yapacaktım..
üşenmedim kalktım başka jinekoloğa gittim ...
durumumu anlattım..
12. gün 179
14.gün 135
16 gün 100
durumum nedir diye sordum... kimyasal gebelik hadi bidaha beta hcg verelim dedik
ve
ultrasonla baktık..
içim de dış gebelik yok.. kist yok..
içimde yoğunluk var.. kanaman şidetli olacak dedi ve ağrılı olacak dedi..
ben zaten cuma günü 100 çıkınca tüm tüm hormon ilaçlarımı ve fitili bırakmıştım..
sadece kan sulandırma ilaçlarım ve b vitaminim..devamdı..
ve bugunn dün verdiğim tahlil sonucum çıktı ve çok şaşırdık..
18.gün değerim...179 oldu..
canım kanamam durdu yani zaten bi kere oldu sonra Allah'a şükür bi daha gelmediiiwintersun..
arkadaşım..
güzel gözlü kirpikçi arkadaşımmm hiç sesin çıkmıyor yoksun..
dün düşük ihtimalin vardı ya canım.. nasılsın bebeğin kalp atışlarını duydunuz mu bol bol dualar ettim sana..
izmir canım benim kasıktaki kasılmalrım hala devam ediyor bacakta yaşamadım az kalmış idrar testi yapmadın mı?? benim 9. gün silik çıkmıştı
ben sadece rahimde ve kasıkta olan acıları yaşadım ama kasılma gibi değildi sanki de çok keskin biri bıçağı saplayıp çıkarıyodu genelde yürürken oluyodu ve 2-3 adım sonra geçiyodu zaman ilerledikçe de midem de yanma ve kasılma başladı ama o öğrendikten sonra daha çok arttı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?