ahhhhh ahhhhh yaş 35 yolun yarısı cnm yaaaaa.ben evlendiğimde çocuğum olsa şimdi 13 14 yaşında olurdu.ne yapalım kısmetde yokmuş.
ececim hoşgeldin demek daha başlayamadın cnm inşallah bu sefer güzel olur herşey.tedavin hayırlı olsun.
cnm insan hissettiği yaştadırr dimi
cnm benim normal oldu adetim tıpkı eskisi gibi hatta dünde tedaviden sonraki 2.ci adetimi gördüm sadece biraz ağrılı kanamamda bir artış filan olmadı.benide merkezden aradılar bugün bi sıkıntınız varmı diye hemşire ara kanamalarınız da olabilir dedi.allaha şükür sadece 3 gün gecikmeli geldi.geçmiş olsun.
evet diğer arkadaşların dediği gibi sayıya fazla takılma önemli olan kalitesi benimde 12 toplanmıştı 5 tanesi boş çıktı sonuçta 2 tane döllendi hem daha iğne de olacakmışsın belkide sayı artar inşallah kaliteli yumurtaların oluşur allah yardımcın olsun.
inşallah bebişin sana sürpriz yapar annesi mucize allahtan cnm.valla şair gibisin haa ne güzel şeyler yazıyorsun sen öyle.bizde heyecanla bekliyoruz haberlerini.
yeni bir umut daha yeşerdi ha canımmm benimmm çok sevindim senn bebişlerin hepsi tutunup sırayla bıraktılar bi tanesi devam ediyo heralde ne dersinn???
ben aslen antalyalıyım orda bi arkadaşım anlattı 3. tüp bebekte bi aile pozitifi görüyo maddi durumları da ii. kalp atışını duymadan gidip odasını filan herşeyini alıyolar sıra kalp atışını duymaya geliyo tık yook doktor kürtaj diyo manavgata evlerine gidiyolar sabah tekrar başka doktora gidiyolar yine ses yok ertesi güne randevu veriyolar o çatal koltuğa filan yatıyo kadın herşey hazır doktor bi daha bakalım diyor ve pıtpıtlarrrr
inanılması güç bir mucize aslındaaa çok etkilenmiştim duyduğumdaaaa ..daha öncede paylaşmıştımm
Hayat Bu; Zaman Gelir Bir Anda Son Olur Hayat Bu; Son Dediğin An Yeniden Can Bulur.
canım kanamam durdu yani zaten bi kere oldu sonra Allah'a şükür bi daha gelmediii
senn kirpiklerde karışıktı bak hamiş olduunu biliodum ben ama eşine bi anlam veremedimmmm
bi de canım eşin diyarbakırlı mı???
canım benim iyiyim şükürler olsun. Çalışıyorum, hiç ağrım sızım yok. Çalışıyorum ama yorucu değil işim. Bol bol oturuyorum öğrt odasında. Dersim olunca sınıfa geçip sınıfta oturuom. Öğrencilere masadan kısaca anlatıp görev veriom.Hiç beğenmediğim bir öğretmenlik stili ama mecbur kaldım.güzel anne adaylarımızdan maybecim gelmiş...
nasıl gidiyor maybecim iyisin hoşsun inşşallahhhh...maşallahhh...
maybee hangi ilaçları verdi doktorun canım?
canım beni negatif diye yukarıdaki gibi düzeltirmisin...
iyi dileklerin için teşekkürler..
kimyasal gebelik çünkü benim.. adet olmaayı bekleyeceğim..
bugün testimi yaptırdım ve moralim çok bozuldu,değerim negatif değil ama pozitifte değil,9.16 çıktı,heralde tutunamamış bebişim,ben tüm ilaçlarımı bırakmak istedim ama doktorum 2 gün daha devam et dedi,benim durumumda böyle işte...
transferin hayirli ugurlu olsun canim
insallah positifi gorursun
cnm en sonunda bugün düşmüş e2 im ve yarın sabah yeni ilaçlarıma başlıyorum. bi aksilik olmazsada en geç ekim 15 gibi transferim olacakmış.
elvan ismini çok seviyorum kızım olursa ismi hazır yani. bana her yazdığınızda elvan ismini okumak hoşuma gidiyo kızımın ismi olacak diye ama yinede sen bilirsin hiç fark etmez
slm kızlar.... ben bu sabah yine idrar tsti yaptım 3 tane üçündede siliklik bile yok... birazdan kan vermeye gidicem... hakkımızda hayırlısı.. ama hiç ümidim yok...
canım dualarımız seninle , hayatta herşey bir mucize ile oluşuo ama senin yaşadığın çifte kavrulmuş bir mucize olacak sanırımbiliyorsunuz ki...
ben p.tesi tekrar tahlil yapacaktım..
üşenmedim kalktım başka jinekoloğa gittim ...
durumumu anlattım..
12. gün 179
14.gün 135
16 gün 100
durumum nedir diye sordum... kimyasal gebelik hadi bidaha beta hcg verelim dedik
ve
ultrasonla baktık..
içim de dış gebelik yok.. kist yok..
içimde yoğunluk var.. kanaman şidetli olacak dedi ve ağrılı olacak dedi..
ben zaten cuma günü 100 çıkınca tüm tüm hormon ilaçlarımı ve fitili bırakmıştım..
sadece kan sulandırma ilaçlarım ve b vitaminim..devamdı..
ve bugunn dün verdiğim tahlil sonucum çıktı ve çok şaşırdık..
18.gün değerim...179 oldu..
hem gittiğim jinekolog hemde kendi doktorum şoooooooook oldular..
şimdi bekliyoruz çarşamaba tahlil vereceğim....
takipli bir gebelik eğer yükselirse haftaya p.tesi kese göreceğiz..
eğer düşerse ilaçla sonlandırma yapılacak
canım transferin hayırlı olsun inşallah bebişin sana tutunur bırakmaz. kendini fazla yorma dinlen iyice duaların seninle
mesajımı güncellemek istedim ilaç ihtiyacım hala devam ediyor arkadaşlar belki olur ya birilerinin elinde kalır tekrar diye hatırlatmak istedim ...
kızlar çok heycanlıyım anlatmıştım ya daha önce ilk 3 gün ağrım oldu bidaha olmadı ara ara çok hafifti sadece 5 gün bacaklarda gece uyurken kasılmalar başladı bugün rahimde kasılmalar oluyor bıçak gibi giriyo sancı ama saniyelik perşembe test günüm sizce neden oluyor pozitif olanlar bu tip kasılmaları yaşadımı çok heycanlıyım güzel şeyler duymaya ihityacım var özellikle rahimdeki kasılma beni çok üzüyor moralim bozuluyor.
merhaba arkadaşlar bugün itibari ile transferim gerçekleşti. cuma günü 31 tane yumurtam toplandı 27 tanesi olgunlaşmıştı.20 tanesi döllendi bugün de 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi... artık beklemedeyim. benim gibi olan varmı aranızda 8 hücreli 1 kalite transfer edilip başarılı olan bide başarı oranı sizce nedir.hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.....
bu sabah kontrole gittim
iğnelerim bugün 4.günüydü sadece 3 yumurta gelişmiş çok az değill mi??
yeni ilave iğne verdi günde 2 kez farklı iğne kullanacağım.
moralim çok bozuk(
haftaya salı çarşamba günü yumurtalar toplanacakmış o zamana kadar artar mı acaba????
mesajımı güncellemek istedim ilaç ihtiyacım hala devam ediyor arkadaşlar belki olur ya birilerinin elinde kalır tekrar diye hatırlatmak istedim ...
merhabalar.benimde yumurta rezervimde azalma vardı fsh yükseti prolaktinm yüksekti bu ay tüp bebek denedik ama malesef geçen hft olumsuz sonuç aldık:)
kızlar mrb benide aranıza alırsanız sevinirim benim 3. tüp bebek denemem ilk 2 si malesef negatif iki denemeyi smyrnada yaptırmıştım ilkinde 3.gün embriyosu transfer edildi 5 tane dondurulmuştu 2.side dondurulmuşlarla denedik sözde 5. gün oldu orası biraz karışık..son 3. denememi yani bunuda kent hastanesinde yaptırdım gayet memnunum 30 yumurtam toplandı 25 tanesi işlem gördü 20 si döllendi 3. güne 11 tanesi geldi blastosiste 3 tanesi geldi 2 tanesi iyiydi cumartesi günü transferim oldu bugün 2. günüm yani kısacası böyle bebişi tutanlar hayırlı olsun isteyenlerinde inşallah en kısa zamanda olur....
aminnn...kısmetten öteye gidilmez zaten...yarın doktor randevum var bakalım 2. deneme ne zaman olacak bilmiyorum yarın belli olacak...
Topiğimize hoşgeldin canım, transferin hayırlı olsun. Ben de cumartesi transfer oldum, birlikte gün sayıyoruz. Senin test tarihin ne zaman?
Hbyciim, tedavin başlıo desene, inş kist falan yoksa hemen başlayabilirsin değil mi?
Topiğimize hoşgeldin canım, transferin hayırlı olsun. Ben de cumartesi transfer oldum, birlikte gün sayıyoruz. Senin test tarihin ne zaman?
hoşbulduk canım,sağol canım seninde transferin hayırlı olsun.benim test tarihim 4 ekim senin ne zaman?
merhaba arkadaşlar bugün itibari ile transferim gerçekleşti. cuma günü 31 tane yumurtam toplandı 27 tanesi olgunlaşmıştı.20 tanesi döllendi bugün de 1 tane 8 hücreli 1.kalite embriyo transfer edildi... artık beklemedeyim. benim gibi olan varmı aranızda 8 hücreli 1 kalite transfer edilip başarılı olan bide başarı oranı sizce nedir.hepinize cok teşekkür ederim arkadaşlar.....
Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Ekledim listemizeslm kızlar merhaba?
haziran temmuz topiği hepsi burdaymış maşallah.
kızlar bende burdaki tanımayan arkadaşlara kendimi hatırlatayım benim 2 başarısız tüp bebek denemem oldu bu ayda adetim 55 günde oldu ve az sürdü şimdi ekim ayı adetimle 3. denememe başlıcam inşallah.26 yaşındayım sorunumuz sebepsiz inf. bursa acıbadem hastanesi doç dr şahin zeteroğlunda tedavi görüyorum .
allah hepimizin yardımcısı olsun .benide listeye eklerseniz sevinirim
Baharcım, çok harika bir dua. Amiiinnnnn inşallah.burdaki herkese ve tüm tüp bebek merkezlerinde evlat için bekleyenlere dua ediyorum ..
umarım hepimiz 2012 yılında haziran ayında rabbimin bebeğimizin rızkını yolladığı göğüslerimizden gelen sütle bebeğimizi emziriyor oluruz..
amin canım, hepimizin inş. Senin hikayen nedir. Topiğimize hoşgeldininşallah tutar canım
hoşbulduk canım,sağol canım seninde transferin hayırlı olsun.benim test tarihim 4 ekim senin ne zaman?
maybebaby senin test tarihin ne zaman diye sordum ama görmedin galiba birde hiç ağrın falan oluyormu benim ilk gün aşırı derecede bel ağrım olmuştu kasık ağrım hafifti bugünde çok sık kasıklarımda batma oluyor.
merhabalar.benimde yumurta rezervimde azalma vardı fsh yükseti prolaktinm yüksekti bu ay tüp bebek denedik ama malesef geçen hft olumsuz sonuç aldık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?