2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

maybe hoşgeldin nasılsın iyimisin nasıl dinlenebildinmi neler yapıyorsun öpüyorum allah inşallah o müjdeli haberi almana yardımcı olur

sağol hilkacım demek kişiden kişiye değişiyor. benim 5 gün erken oldu üstelik.

eşim diyarbakırlı evet..
eşime bende anlam veremiyorum .. allah onuda öyle yaratmış..

önemli olan spermi alıp karnıma bbeği koymaktı ahahaha :))) öküz öldü ortaklık bozuldu hesabı hahahaha :)))

değil tabi..de işin espirisi...

allah analı babalı büyüteceğimiz sağlıklı evlatlar nasip etsin..

ilk evlendiğimizde kayınvalidem bana bebekliğimi sormuştu nasıl uslumuydun anne sözü dinlermiymişsin diye bende tuhaf olmuştum..
sormuştum niye sordun diye..

bana eşimin bebekliğini anlatmıştı ve bana inşallah sana çeker anne sözü dinleyen olur hep böle dua et evladım bana çeksin allahım de demişti hahaha:)))

düşün kaynanam bile çözememiş..

herşey bir tarafa...

eğer benim bebek son dak. golü gibi tutunursa varya rabbimin mucizesi olur..

bakalım çarş. tahlilim ne olacak...

Son düzenleme:
güzel anne adaylarımızdan maybecim gelmiş...
nasıl gidiyor maybecim iyisin hoşsun inşşallahhhh...maşallahhh...
canım benim iyiyim şükürler olsun. Çalışıyorum, hiç ağrım sızım yok. Çalışıyorum ama yorucu değil işim. Bol bol oturuyorum öğrt odasında. Dersim olunca sınıfa geçip sınıfta oturuom. Öğrencilere masadan kısaca anlatıp görev veriom.Hiç beğenmediğim bir öğretmenlik stili ama mecbur kaldım.
Hatta sık sık cepten bağlanıp topiğimizi okuyorum, ama arkadaşlar görmesin die yazı yazamıom. Cepten yazmak biraz uzun ve zor oluo da.

Transferden sonra (cumartesi) ve pazar günü iice dinlendim. Baktım beni tedirgin eden bişe yok. Çalışayım dedim. Fakat ilk günden beri rahim içinde ve kasıklarda ufak sancılar hissediorum, hafiften adetim gelecekmiş gbi oluo, özellikle ayaktayken ve ya yürürken. ha bide yumurtlama iğnelerinden beri göğüs uçlarımda sızı var (sanıyorum hormon iğnelerinin etkisinden) Ama inan hiç bişeye yormuorum, bir kaç gün sonra adet olacakmışım , transfer olmamışım gibiym. nötrm. Okulda bazen transfer olduğumu unutup, hızlı yürüdüğümü farkediorum, sonra vitesi 1 e alıorum, ağıır ağırr yürüom sadece. Evde de ööle ufak tefek işleri yapıom mutfakta eşime yardım ediom. O yemek yapıo ben oturduğum yerden soğan sarmısak domates soyuyorum

maybee hangi ilaçları verdi doktorun canım?

Canım OPU dan sonra 4 gün enfeksiyona karşı TETRA die bi antibiyotik kullandım. Yine de OPUdan sonra Crinone JEL başladım. Folik Plus zaten kullanıodum ona devam. Bir de bebek asprini verdiler , nie bilmiorum?

canım beni negatif diye yukarıdaki gibi düzeltirmisin...

iyi dileklerin için teşekkürler..

kimyasal gebelik çünkü benim.. adet olmaayı bekleyeceğim..

baharcıım düzeltemem canım en azından bir bebişin hala seninle, durumunu hep POZİTİF olarak güncellerim inş.

canım 5 in üzeri pozitif değil mi, bence böyle erken karar verme, inş kuşun yuvasındadır

transferin hayirli ugurlu olsun canim
insallah positifi gorursun

teşekkür ederim mineciim, inş hepimiz görelim şu çift çizgileri...

aa süper caanım, demek kist aspirasyonu sorunu hemen gidermiş, hadi bir an evvel tedavin başlasın, hayırlısı olsun tatlım...

bi dahaki sefer karşılaşacağımızı umut ediorum.

slm kızlar.... ben bu sabah yine idrar tsti yaptım 3 tane üçündede siliklik bile yok... birazdan kan vermeye gidicem... hakkımızda hayırlısı.. ama hiç ümidim yok...

cazicim inş güzel sonuçlarla dönceksin canım gönlünü ferah tut. Zor oluo biliorum , insan umuttan cok umutsuzluğa kapılıo, elde değil.

canım dualarımız seninle , hayatta herşey bir mucize ile oluşuo ama senin yaşadığın çifte kavrulmuş bir mucize olacak sanırım

canım transferin hayırlı olsun inşallah bebişin sana tutunur bırakmaz. kendini fazla yorma dinlen iyice duaların seninle

çok sağol kıvılcımcıım, nasılsın , neler yapıosun? kendimi yormadan günlük hayatıma devam ediorum canım, inş hayırlısı olsun.

mesajımı güncellemek istedim ilaç ihtiyacım hala devam ediyor arkadaşlar belki olur ya birilerinin elinde kalır tekrar diye hatırlatmak istedim ...

keşke bende de olsaydı canıımm, ben puregon kullanmıştım, elimde var 1 kutuya yakın, açılmış. işine yaramaz heralde. Bir de orgalutran var 1 doz. inş bulmuşsundur .Rabbim yardımcın olsun.

topiğimize hoşgeldin canım, seni ve ece22 yi, en kısa zamanda listemize eklerim inş. Tedavin hayırlı olsun. Ben de senin belirtilerden yaşıorum ama benim henüz 4. günüm.

canım merhaba benimde 12 yumurta toplandı 7 tane birinci kalite 8 hücreli embriyo gelişti 2 transfer ve 5 dondurma var sonuçta. 3. gün transfer yapıldı şu an beklemedeyim haftaya salı test yapacağım. sana doktorun 5. gün e2 testi yaptırıp takviye iğne yaptırdı mı?

merhaba sorunun nedir bilmiyorum ama benim rezerv azlığı ve yumurtalık tembelliği olmasından dolayı ilk günlerde e2 değerlerim de düşüktü ve senin gibi 3-4 yumurta gördüm son ana kadar. sonrasında çatlatma iğnesi yapıldı ve yumurta toplandı 12 yumurta çıktı ve hepsinin durumu iyiydi. moralini hiç bozma :)))

cnm bende su an transfer olmuş ve bekleyen biriyim. bahsettiğin ilaçların toplam ücreti ne kadar? bana yazar mısın? eğer elimde o kadar varsa inan hemen sana havale yapabilirim. bence parasızlık yüzünden kimse çocuksuz kalmayı hak etmiyor ve bu belki son şansın o yüzden lütfen çekinmeden bana söyle. (Çok üzgünüm henüz özel mesaj yazamıyormuşum bence tam bir saçmalık ama )sevgiler...

mesajımı güncellemek istedim ilaç ihtiyacım hala devam ediyor arkadaşlar belki olur ya birilerinin elinde kalır tekrar diye hatırlatmak istedim ...

Son düzenleme:
cnm bende su an transfer olmuş ve bekleyen biriyim. bahsettiğin ilaçların toplam ücreti ne kadar? bana yazar mısın? eğer elimde o kadar varsa inan hemen sana havale yapabilirim. bence parasızlık yüzünden kimse çocuksuz kalmayı hak etmiyor ve bu belki son şansın o yüzden lütfen çekinmeden bana söyle. sevgiler...

cnm bende su an transfer olmuş ve bekleyen biriyim. bahsettiğin ilaçların toplam ücreti ne kadar? bana yazar mısın? eğer elimde o kadar varsa inan hemen sana havale yapabilirim. bence parasızlık yüzünden kimse çocuksuz kalmayı hak etmiyor ve bu belki son şansın o yüzden lütfen çekinmeden bana söyle. sevgiler...

merhabalar.benimde yumurta rezervimde azalma vardı fsh yükseti prolaktinm yüksekti bu ay tüp bebek denedik ama malesef geçen hft olumsuz sonuç aldık:)

benimde prolaktinim yüksek ilaç almıyomusun....hayırlısı değilmiş demek kısmet inşallah bi dahakine bebeğin senin olur.

kullanıyorum canım 2 senedir parlodel alıyorum ama tüp bebek tedavisinde doktor bıraktırdı 1 hft snr ölçtüğünde 75 falan çıktı tekrar ddevam ettim ilaca
inşallah hepimizn bebişi olur hayırlısıyla

Topiğimize hoşgeldin canım, transferin hayırlı olsun. Ben de cumartesi transfer oldum, birlikte gün sayıyoruz. Senin test tarihin ne zaman?

aminnn...kısmetten öteye gidilmez zaten...yarın doktor randevum var bakalım 2. deneme ne zaman olacak bilmiyorum yarın belli olacak...

Hbyciim, tedavin başlıo desene, inş kist falan yoksa hemen başlayabilirsin değil mi?

Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Dilersen bilgilerini (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: BHCG tarihi: ) paylaş ta listemize ekleyip, birlikte takip edelim sürecini...

Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Ekledim listemize

Baharcım, çok harika bir dua. Amiiinnnnn inşallah.

inşallah tutar canım
amin canım, hepimizin inş. Senin hikayen nedir. Topiğimize hoşgeldin

hoşbulduk canım,sağol canım seninde transferin hayırlı olsun.benim test tarihim 4 ekim senin ne zaman?

benim 7 ekim canım. 2.gün transferi. sayıyorum da doktor 13.gün test yaptırmamı istemiş. Oysa ki herkese 12.gün diolar. Ama genelde herkes te 3. gün transferi oluo. Ondan 1 gün fark edio heralde.:44:

maybebaby senin test tarihin ne zaman diye sordum ama görmedin galiba birde hiç ağrın falan oluyormu benim ilk gün aşırı derecede bel ağrım olmuştu kasık ağrım hafifti bugünde çok sık kasıklarımda batma oluyor.

Biraz ayakta kalsam hemen bel ve kasık ağrısı oluo canım.

merhabalar.benimde yumurta rezervimde azalma vardı fsh yükseti prolaktinm yüksekti bu ay tüp bebek denedik ama malesef geçen hft olumsuz sonuç aldık:)

çok geçmiş olsun canım, bir daha denersiniz dimi? hastaneyi değiştirebilirsiniz bu sefer? belki farklı bir yöntem uygularlar ve inş seni bebeğine kavuşturur canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…