kullanıyorum canım 2 senedir parlodel alıyorum ama tüp bebek tedavisinde doktor bıraktırdı 1 hft snr ölçtüğünde 75 falan çıktı tekrar ddevam ettim ilaca
inşallah hepimizn bebişi olur hayırlısıyla
merhaba arkadaşlar bende ilk iğnelerime yarın başlıyorum
ooo parlodelmiii o bende inanılmazz yan etki yapmıştı dostinex kullanıyorum ben şimdi benim değerleri 90 dı biliyomusun tedaviden önce 55 ti tekrar ilaca başladım hayırlısı olsun ve dostinexi hiç bırakmadan devam ediyosun ben halen içiyorum bence bi konuş doktorunla parlodeli bıraktırmasının nedeni çok yan etkisi olan bir ilaç olduğu için olabilir bu proklaktin değerinin düşük olması gerek biliyosun yumurtlamamıza engel oluyor çünkü...geçmiiş olsun tekrar
dün kontrolümde doktor prolaktin hormonumun 35 e çıktığını dostinex kullanmam gerektiğini söyledi
ilacı aldım okudum ki ilaç bitiminden 1 ay sonra hamile kalınmalı diyor ne yapacağımı şaşırdım
tüp bebek tedavisinde dostinex kullanan oldumu hamileliğe engel bir ilaç mı acaba iyice kafam karıştı
devam edeyim mi bilemedim?????*
kullanıyorum canım 2 senedir parlodel alıyorum ama tüp bebek tedavisinde doktor bıraktırdı 1 hft snr ölçtüğünde 75 falan çıktı tekrar ddevam ettim ilaca
inşallah hepimizn bebişi olur hayırlısıyla
bişey sorucam arkadaşlkar ganol f kaç gün gidiyor bir kutusu tabi dozajıda önemli ama
bişey sorucam arkadaşlkar ganol f kaç gün gidiyor bir kutusu tabi dozajıda önemli ama
off offf yarın büyük gün çok heycanlıyım acaba ne oldu demin doktorumla konuştum hiçç ümidim yok dedim nedennnn dediii??? bilememmm dedim hayır hayır güzel haber alıcaz gör dedi bana adet kanaman geldimi dedi yoo dedim ama ne bileyim içim bi garip ....2 gün 6 hücreli 2 tane 1.kalite embriyo şansım ne olurki acaba pof of düşün düşün kafayı yeme noktasına geldim sanırım :)) gerçi belirtiler hamile olanlarla aynı ama genede allahın işine karışılmaz ayrıca psikolojikte olabilir...hayırlısıı
tabiki dozuna bağlı ben 225 kullandım dozunu 1500 ünite aldım toplamda 1050+450 olarak zaten içinde doz fazlası oluyor elimde 225+150 kaldı yani 5 eylülde iğneye başlamıştım 14 eylülde yumurtalarım toplandı 16.dada transferim oldu
bende adetin ikinci günü başlıcam normalde 2 ekim oluyor ama sanırım bugün regl olucam öle hissediyorum ama 2 ekime göre doktorum 14 falan opu olur dedi 17 sinde biter dedi sen 9 gün kullanmışssın ben sanırım 14 15 gün kullanıcam yani iki kutumu kullancam yani ücretini hesaplamaya çalışıyorumda o bkımdan
Cazi güzel haberlerini bekliyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?