2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

11 Eylül Pazar : Ciroz POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif

12 Eylül Pazartesi : Wintersun POZİTİF

13 Eylül Salı : baharb : negatif

15 Eylül Perşembe : Hbyiron : negatif

17 Eylül Cumartesi: Sehak :negatif

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis POZİTİF

19 Eylül Pazartesi: baharef79 ( kontess2000) POZİTİF

20 Eylül Salı: AyşeYıldız POZİTİF

23 Eylül Cuma : Nesirmak POZİTİF

23 Eylül Cuma : hacermeral :negatif

24 Eylül Cumartesi : Senn POZİTİF

28 Eylül Çarşamba : Cazii : HEYECANLA BEKLİORUUSS

29 Eylül Perşembe : Baho : HEYECANLA BEKLİORUUSS

29 Eylül Perşembe : 35İzmir : HEYECANLA BEKLİORUUSS

4 Ekim Salı : ekinbebek GÜN SAYIYORUZ

7 Ekim Cuma : MaybeBaby GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:

ooo parlodelmiii o bende inanılmazz yan etki yapmıştı dostinex kullanıyorum ben şimdi benim değerleri 90 dı biliyomusun tedaviden önce 55 ti tekrar ilaca başladım hayırlısı olsun ve dostinexi hiç bırakmadan devam ediyosun ben halen içiyorum bence bi konuş doktorunla parlodeli bıraktırmasının nedeni çok yan etkisi olan bir ilaç olduğu için olabilir bu proklaktin değerinin düşük olması gerek biliyosun yumurtlamamıza engel oluyor çünkü...geçmiiş olsun tekrar

merhaba arkadaşlar bende ilk iğnelerime yarın başlıyorum

hayırlı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur güzel sonuçlar alırsın sakın stres yapma ben kendimi öldürdüm stresten yarın test günüm mesela bugün dokunsan ağlıcak kıvamdayım herşeyin hayırlısı....

dün kontrolümde doktor prolaktin hormonumun 35 e çıktığını dostinex kullanmam gerektiğini söyledi
ilacı aldım okudum ki ilaç bitiminden 1 ay sonra hamile kalınmalı diyor ne yapacağımı şaşırdım
tüp bebek tedavisinde dostinex kullanan oldumu hamileliğe engel bir ilaç mı acaba iyice kafam karıştı
devam edeyim mi bilemedim?????*

ben tedavi boyunca kullandım canım haftada 1 tane yarım yarım pazartesi perşembe şeklinde doktorum hamile kalana kadar davm dedi istersen iyice bir araştır genede benim değerlerim çok yüksekti çünkü..ben halen devam ediyorum bırakamam en ufak bir streste tavan yapıyor benimki ne yazıkki

CAZI insallah guzel haberlerle gelirsin canim,dualarimiz seninle

galiba regl.olacagim karnim felaket agriyor,hic bu kadar regl.olacagima sevinmemistim..))))
allahim sen ne buyuksun,kimimiz 9 ay regl.olmayim diye dua eder,kimimiz regl.baslasada diye gozune bakar
sana sigindim allahim.

geçmiş olsun canım. parlodeli gögüs probleminden dolayı annem kullanmıştı bi ara ordan biliyorum. yan etkileri çok fena. 2 sene kullanmışsın Allah yardımcın olsun.

off offf yarın büyük gün çok heycanlıyım acaba ne oldu demin doktorumla konuştum hiçç ümidim yok dedim nedennnn dediii??? bilememmm dedim hayır hayır güzel haber alıcaz gör dedi bana adet kanaman geldimi dedi yoo dedim ama ne bileyim içim bi garip ....2 gün 6 hücreli 2 tane 1.kalite embriyo şansım ne olurki acaba pof of düşün düşün kafayı yeme noktasına geldim sanırım :)) gerçi belirtiler hamile olanlarla aynı ama genede allahın işine karışılmaz ayrıca psikolojikte olabilir...hayırlısıı

bişey sorucam arkadaşlkar ganol f kaç gün gidiyor bir kutusu tabi dozajıda önemli ama

tabiki dozuna bağlı ben 225 kullandım dozunu 1500 ünite aldım toplamda 1050+450 olarak zaten içinde doz fazlası oluyor elimde 225+150 kaldı yani 5 eylülde iğneye başlamıştım 14 eylülde yumurtalarım toplandı 16.dada transferim oldu

bişey sorucam arkadaşlkar ganol f kaç gün gidiyor bir kutusu tabi dozajıda önemli ama

tabiki dozuna bağlı ben 225 kullandım dozunu 1500 ünite aldım toplamda 1050+450 olarak zaten içinde doz fazlası oluyor elimde 225+150 kaldı yani 5 eylülde iğneye başlamıştım 14 eylülde yumurtalarım toplandı 16.dada transferim oldu

canım allah yardımcın olsun allah yüzünü güldürsün inşallah pozitifi görürsün canını sıkma başka şeylerle meşgul et kafanı dolaş dikkatini dağıt yoksa bu gün bitmez :) olumlu olucak allahın izniyle içini rahat tuttttt

bende adetin ikinci günü başlıcam normalde 2 ekim oluyor ama sanırım bugün regl olucam öle hissediyorum ama 2 ekime göre doktorum 14 falan opu olur dedi 17 sinde biter dedi sen 9 gün kullanmışssın ben sanırım 14 15 gün kullanıcam yani iki kutumu kullancam yani ücretini hesaplamaya çalışıyorumda o bkımdan

slm kizlar insallah iyisinizdirr

bugün sag yanim cok agiriyor heralde yumurtalarim patliyorr.

hakkmizdan hayirlisi atikk.tüp bebkten sonra kendiliginden bazen hamile kaliniyormus diyorlar :18:

canım zaten yumurta toplamadan önce bırakıcaksın 2 gün önce sanırım of unuttum :))) yok senin 14-15 gün olmaz adeti hissedersin ama olmazsın merak etme stres yapma hiç gelmez:))) 30.da olsan 2.de başlarsın adetin en yoğun olduğu gün başlıyosun zaten kontrole gidiceksin bakacak doktor değerlerini alacak tmm derse başlıcaksın hayırlısı olsun valla canım ilaçlar tabiki maliyetli benim doktorum bana rapor çıkarttı o yüzden çok rahattım bütün ilaçlarıma 500 verdim .... bide tanıdık eczane bulursan süper olur giriş fiyatından alırısn hani rapor hakkın yoksa mutlaka tanıdık eczane bulmaya çalış mesela cetrodite rapora girmiyo tekli fiyatı 68 tl ben 50 tl ye almıştım çok faydalı oluyor ondan tedavide ilaçlardan yana şanslıydım inşallah senin işinde rast gider...gonal-f raporsuz alırsan hani tandık eczanede bulursan 1050 lik 810 tl 450 lik 350 tl indiirmle hepsine bence 1000 tl falan verisin gibi geliyo...iyi şanslar

Cazi güzel haberlerini bekliyoruz canım.

saol cnm ama malesefki size güzel haberler veremiycem... sonuc negatif.... 2. deneme ve negatif... şimdi uzun bi ara düşünüyorum.. ve bu işi sorgulamayı düşünüyorum.. okadar ağrılı sancılı bi transferden sonra tutması beklenmez.. bi kaç tanıdığıma akupunktur gibi sakinleştirici bişiler yapmışlar.. çünkü rahim kasıldığında bebeği atmak için uğraşıyormuş... hoş herşey bahane.. rabbim istesin yeterki... bide bi kaç denemeden sora 2 tane transfer ediliebiliyomuymuş bilen var mı... çok şükür bi çocuğum var.. binlerce şükür o duyguyu biliyorum.. allahım herkese 1 kere dahi olsa nasip eder inş. ama bu yolda 2. yada 3. için mücadele edenler de varsa bnm gibi verilen bunca emeği çekilen bunca çileyi rabbim görsün ve acısın halimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…