2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

çok üzüldüm canım. inşallah bir dahaki sefere olur. çok geçmiş olsun. bir kaç denemeden sonra 2 tane transferi bende duymuştum. Allah yardımcın olsun canım. Allah hepimize o duyguyu nasip etsin inşallah.

inş canım yarın güzel haberini alırız.ben çok stresli bir insanım şimdiden heceyan korku stres hepsi var bakalım beni nasıl bir süreç bekliyo merakla bekliyorum bugün ilk iğnemi klınıkte yaptırdım c.teside usg var hepimiz hakkınında hayırlısı olsun inş.

inş canım yarın güzel haberini alırız.ben çok stresli bir insanım şimdiden heceyan korku stres hepsi var bakalım beni nasıl bir süreç bekliyo merakla bekliyorum bugün ilk iğnemi klınıkte yaptırdım c.teside usg var hepimiz hakkınında hayırlısı olsun inş.

Slm kızlar, bugün doktorum e2 değerime baktırmamı istemişti. Transferin 5.günündeyim. Niçin istemiş olabilir fikri olan var mı? Aradım ulaşamadım kendisine. Yarın öğrenirim neden istediğini ama bugün bilmemek endişelendirdi beni, çünkü değer yüksek , 1085 çıktı.:26:

caziicim cnm çok üzüldüm cnm ama yıpratma kendini olurmu bak allaha şükür 1 tane evladın var allah onu sana bagışlasın inşallah 2-3 evladınada tez zamanda kavuşursun.cnm bir çok merkez 1. denemede 1 2.denemede 2 embriyo transferi yapıyor.3.denemede zaten yasal olarak 2 tane transfer hakkın oluyor.allah hakkımızda hayırlı olanını versin hayırlı evlatlar nasip etsin cnm

Bence yarını bekleme ulaşmaya çalış belki bir önemi vardır bilmiyorum tabi neden istedi ama ona ulaşamıyosan merkezden birilerine ulaş hemşirelere falan ilgilensinler belki bir önemi vardır bişiler yapman gerekebilir belki çok iyi bişidir demi??? ben olsam mutlaka birilerine ulaşırdım hem tüp bebek te doktoruna istediğin an ulaşabilmelisin mesela ben dün aradım ameliyattaydı akşam saat 8 gibi kendisi beni aradı sonuçta para ödüyoruz ve tedavi görüyoruz...hemde kafandaki soru işaretlerinden kurtul bizede haber ver :)))

keşke şurada hamiş mişim oh beee diyebilsem..

teyzoşları merak ediyordur diye yazayım dedim..
beta hcg değeri...
12. 179
14.135
16.100
18.172 idi

ve bugun 20.gün...

tekrar tahlil yaptırdım..

20.gün değerim.......189,30 i...............yükselmiş..ama 2 katı değil..

şimdi ne olacak ?

eğer 300 lü değeri cuma günü bulamazsak eğer.. iğne olacağım ve kanamam sağlanack...

bakalım.. dualarınızıa bizi katın.

dua..dua ..dua.. ve sabır

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun canım dualarım seninle....allah bebeğini sana bağaşlasın.... ben yarın öğrenicem çok stresliyim gerginim artık hakkımızda hayırlısı bir an önce yarın olsun öğreneyim bitsin gitsin ...sadece yarın herkes telefon açacak negatif demek ölüm geliyor bana......

Slm kızlar.bende ekşm sonu kasım başı tekrar (3.) bir denemeyi düşünüyorum.sizleri burdan takip ettiğim kadarıyla topiğniz maşaallah pozitifler çoğunluk.inşaalah darı sı burda ki diğer boynu büküklere :):93: Merak ettim sizleri il vede hangi merkez.ben araştırmadayım henüz karar veremedimda ankaradayım bu arada.allah hepimize bol şans versin bu zor süreçte.yardımcımız olsun.

ahh ahh bu nasıl bir çelişkidir değil mi!!!...hem acı çek ah de hem sevin oh de...rabbim bunların mukafatını verecek wintersun inşallahh...

üzüldüğün hamilelik belirtisi canım...niye üzülüyorsun keyfini çıkarmaya bak...inşallah pozitifi görücen bu belirtilerle...ama allah göstermesin negatifi gördüğün zaman üzülürsün şimdi rahat olmaya çalış çok zor biliyorum...ama bebiş annesine tutunduysa üzme onu annesiiii...

yorma kendini zaten sinirlenme öğrencilerinede sakın boşverrrr...merak ettim bende seni kaç gündür maybecim ii olmana sevindim...telefonuda pek yakınında tutma diyecem ama her tarafta çekim alanı vardır zaten...((...sen genede çok cep telefonuyla konuşma kendinden uzak tut...inşallahh pozitifi görücen maybecim ben senden çokk ümitliyim...

vallahi salı gidemedim eşimin işleri çok yoğun cumaya randevu aldık bakalım başlıcaz mı beklicez mi bilmiyorum...???bide bu yumişlerim 2 tane onlarda sağlıkla çözülecek mi endişeliyim...offf offfffffff yaneee....

merhaba arkadaşlar bende ilk iğnelerime yarın başlıyorum

oo hadi hayırlı uğurlu olsun...

Günaydın herkese. Günler sonra nihayet yüzüm gülmeye başladı. Normal hayata dönüyorum.

ii olmana çok sevindim daisycim...öpüyorum seniii...

cazicim allah sabır versin canım...yavruna sıkı sıkı sarıl rabbim sağlık sıhhat verdikten sonra olucak inşallah....

hiçbir fikrim yok...?????????

baharef allah sabır versin,yar ve yardımcın olsun....

Allah sabır versin canım hayırlısı böyleymiş Allah evladına uzun ömürler versin inşallah birdahaki sefere canım...

dualarımız seninle canım,inşallah cuma gününe yükselir bebişin seninle ve bizimle kalır Allah bebişini sana bağışlasın..

bu transferden sonra e2 ye bakılıyor ya seninde bakılmış, benim ilk tedavimde bakılmamıştı ama geçen hastaneye gittiğimde transferi olan arkadaşları hep e2 için çağırmışlardı benimde ilgimi çekti. yanlış hatırlamıyorsam ovitrelle diye bi iğne var tutunmayı kolaylaştırıyormuş galiba, işte o iğneyide e2 nin sonucuna göre veriyolarmış. hastaneden bilgi alınca yazarsan sevinirim hem senin durumunu merak ediyorum hemde bu günlerde en çok merak ettğim konulardan biriside bu e2.

benimde cumartesi inşallah yumurtalarım toplanacak.yarın çatlatma ignesi vurulacak.muayenede dr endemetriyum 3 çizgi diyor bu ii bişeymi ?bilgisi olan varmı.

geçmiş olsun neyse yinede bir tesellin var.benimde ramazanda 3.tedavim negatifle sonuçlandı banada iki negatif olduğu için 3.tedavide 2 embriyo konuldu(zatende 2 embriyo oluşmuştu).allah hepimizin yardımcısı olsun cnm.
slm hoşgeldin aramıza bende boynu büküklerdenim maalesef.bende ankaradanım son tedavimi gürgan klinikte gördüm.zor bi karar merkez seçimi içine yatan bir yer olması önemli.hayırlı tedaviler olsun.
benimde cumartesi inşallah yumurtalarım toplanacak.yarın çatlatma ignesi vurulacak.muayenede dr endemetriyum 3 çizgi diyor bu ii bişeymi ?bilgisi olan varmı.

inşallah kaliteli yumurtaların olur.sorduğun soru hakkında bi bilgim yok cnm.bu arada rumuzun nutella sende benim gibi bir nutella canavarımısınçok severim yaaaa

çok üzüldüm senin adınada,ama ne güzelki bir evladın varmış....

ben tüp bebk yaptığımızı herkesten sakladım..
aşılamada herkese söylüyordum..
negatif olunca bide millete anlatınca kat kat artıyordu o yüzden herkesten sakladım..

ama sakın stress yapma bebeğin şua seninleyse bile stresssten tutunman için gerekli hormonları salgılıyamıya bilirsin..

teveküll et..

sen gerekeni yaptın.. ruhu ve canı veren allah alaha sığın canım.

amin.. cümlemizin rabbim layık görüp lutuf buyursun bizlere..

baharef allah sabır versin,yar ve yardımcın olsun....

amin..

bu da benim sınavım..
rabbımdan gelene amenna

rabbim rahman ve rahimdir. lütüf buyur inşallah.. allah benide bbeğimide sağlığımızla birbirimize layık görüp sağlıklı kılsın huzurumuzla..

aslında
hepimize bize daha çok sabır lazım bebekte olunca eşlerimizinde aslında bebek olduğunu düşünürsek daha çok sabırr hemde.. :))

dualarımız seninle canım,inşallah cuma gününe yükselir bebişin seninle ve bizimle kalır Allah bebişini sana bağışlasın..

amin..
allah evlat diye açılan ellerimizi..kucaklarımızı bebişlerimizle doldursun..

vardır bir sebebi benim ve senin bilemediğimiz.. allah bize temiz sağlıklı evlatlar nasip etsin.. ve yavrunuda sana bağışlasın..

çok üzüldüm canım. inşallah bir dahaki sefere olur. çok geçmiş olsun. bir kaç denemeden sonra 2 tane transferi bende duymuştum. Allah yardımcın olsun canım. Allah hepimize o duyguyu nasip etsin inşallah.

her şer de vardır bir hayır tabiki... ne yalan söliyim ben bu sefer çok üzülmedim.. kısmet nasip değilmiş... dualarım hep sizilerle inanıyorum birgün rabbim nasip edecektir... rabbim sabır ve güç kuvvet versin...

cnm inş. hayırsızsa bile rabbim hayra çevirir ve yüzünü güldürür.. böle beklmeek çok kötü.. ama hep hayırlısı için dua et olur mu.. sağlık sorunu olacaksa çekecekse eğer baştan yanına alması daha iyi olmaz mı.. hakkında hayırlısı olsun...

Allah sabır versin canım hayırlısı böyleymiş Allah evladına uzun ömürler versin inşallah birdahaki sefere canım...

saol cnm .... inş. hayırlı zamanda....

çok üzüldüm senin adınada,ama ne güzelki bir evladın varmış....

kısmet olmadı cnm..ben onun için binlerce şükür ediyorum zaten.. seninde mi negatifti.. nasip kısmet diyelim.. pes etmek yok.. bulana kadar devam...

hbyron,hilka ve diğer arkadaşlarım.. dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.. tüm bu arayış içinde olanlar dualarımda.... inş. bekleyenlerden de hayırlı hbrlr alırız bol bebekli bi yıl olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…