saol cnm ama malesefki size güzel haberler veremiycem... sonuc negatif.... 2. deneme ve negatif... şimdi uzun bi ara düşünüyorum.. ve bu işi sorgulamayı düşünüyorum.. okadar ağrılı sancılı bi transferden sonra tutması beklenmez.. bi kaç tanıdığıma akupunktur gibi sakinleştirici bişiler yapmışlar.. çünkü rahim kasıldığında bebeği atmak için uğraşıyormuş... hoş herşey bahane.. rabbim istesin yeterki... bide bi kaç denemeden sora 2 tane transfer ediliebiliyomuymuş bilen var mı... çok şükür bi çocuğum var.. binlerce şükür o duyguyu biliyorum.. allahım herkese 1 kere dahi olsa nasip eder inş. ama bu yolda 2. yada 3. için mücadele edenler de varsa bnm gibi verilen bunca emeği çekilen bunca çileyi rabbim görsün ve acısın halimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere...
hayırlı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur güzel sonuçlar alırsın sakın stres yapma ben kendimi öldürdüm stresten yarın test günüm mesela bugün dokunsan ağlıcak kıvamdayım herşeyin hayırlısı....
hayırlı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur güzel sonuçlar alırsın sakın stres yapma ben kendimi öldürdüm stresten yarın test günüm mesela bugün dokunsan ağlıcak kıvamdayım herşeyin hayırlısı....
saol cnm ama malesefki size güzel haberler veremiycem... sonuc negatif.... 2. deneme ve negatif... şimdi uzun bi ara düşünüyorum.. ve bu işi sorgulamayı düşünüyorum.. okadar ağrılı sancılı bi transferden sonra tutması beklenmez.. bi kaç tanıdığıma akupunktur gibi sakinleştirici bişiler yapmışlar.. çünkü rahim kasıldığında bebeği atmak için uğraşıyormuş... hoş herşey bahane.. rabbim istesin yeterki... bide bi kaç denemeden sora 2 tane transfer ediliebiliyomuymuş bilen var mı... çok şükür bi çocuğum var.. binlerce şükür o duyguyu biliyorum.. allahım herkese 1 kere dahi olsa nasip eder inş. ama bu yolda 2. yada 3. için mücadele edenler de varsa bnm gibi verilen bunca emeği çekilen bunca çileyi rabbim görsün ve acısın halimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere...
Slm kızlar, bugün doktorum e2 değerime baktırmamı istemişti. Transferin 5.günündeyim. Niçin istemiş olabilir fikri olan var mı? Aradım ulaşamadım kendisine. Yarın öğrenirim neden istediğini ama bugün bilmemek endişelendirdi beni, çünkü değer yüksek , 1085 çıktı.:26:
keşke şurada hamiş mişim oh beee diyebilsem..
teyzoşları merak ediyordur diye yazayım dedim..
beta hcg değeri...
12. 179
14.135
16.100
18.172 idi
ve bugun 20.gün...
tekrar tahlil yaptırdım..
20.gün değerim.......189,30 i...............yükselmiş..ama 2 katı değil..
şimdi ne olacak ?
eğer 300 lü değeri cuma günü bulamazsak eğer.. iğne olacağım ve kanamam sağlanack...
bakalım.. dualarınızıa bizi katın.
dua..dua ..dua.. ve sabır
inşallah canım yhaaa ne biliyim önceden mide kramplarım vardı doktoruma söledim ohh ohhh çok iii demişti hamişliğin ii gittiğine işaretmiş bende rahatlamıştım 2 gündür yoktu kanamada olunca üstüne iii tırstım walla
gece mideme kramp girdi bi yandan acıdan ahhhhh diyorum bi yandan sevinip ohhhhh diyorummm:):):):)
kızlar çok heycanlıyım anlatmıştım ya daha önce ilk 3 gün ağrım oldu bidaha olmadı ara ara çok hafifti sadece 5 gün bacaklarda gece uyurken kasılmalar başladı bugün rahimde kasılmalar oluyor bıçak gibi giriyo sancı ama saniyelik perşembe test günüm sizce neden oluyor pozitif olanlar bu tip kasılmaları yaşadımı çok heycanlıyım güzel şeyler duymaya ihityacım var özellikle rahimdeki kasılma beni çok üzüyor moralim bozuluyor.
canım benim iyiyim şükürler olsun. Çalışıyorum, hiç ağrım sızım yok. Çalışıyorum ama yorucu değil işim. Bol bol oturuyorum öğrt odasında. Dersim olunca sınıfa geçip sınıfta oturuom. Öğrencilere masadan kısaca anlatıp görev veriom.Hiç beğenmediğim bir öğretmenlik stili ama mecbur kaldım.
Hatta sık sık cepten bağlanıp topiğimizi okuyorum, ama arkadaşlar görmesin die yazı yazamıom. Cepten yazmak biraz uzun ve zor oluo da.
Transferden sonra (cumartesi) ve pazar günü iice dinlendim. Baktım beni tedirgin eden bişe yok. Çalışayım dedim. Fakat ilk günden beri rahim içinde ve kasıklarda ufak sancılar hissediorum, hafiften adetim gelecekmiş gbi oluo, özellikle ayaktayken ve ya yürürken. ha bide yumurtlama iğnelerinden beri göğüs uçlarımda sızı var (sanıyorum hormon iğnelerinin etkisinden) Ama inan hiç bişeye yormuorum, bir kaç gün sonra adet olacakmışım , transfer olmamışım gibiym. nötrm. Okulda bazen transfer olduğumu unutup, hızlı yürüdüğümü farkediorum, sonra vitesi 1 e alıorum, ağıır ağırr yürüom sadece. Evde de ööle ufak tefek işleri yapıom mutfakta eşime yardım ediom. O yemek yapıo ben oturduğum yerden soğan sarmısak domates soyuyorum
Canım OPU dan sonra 4 gün enfeksiyona karşı TETRA die bi antibiyotik kullandım. Yine de OPUdan sonra Crinone JEL başladım. Folik Plus zaten kullanıodum ona devam. Bir de bebek asprini verdiler , nie bilmiorum?
Hbyciim, tedavin başlıo desene, inş kist falan yoksa hemen başlayabilirsin değil mi?
merhaba arkadaşlar bende ilk iğnelerime yarın başlıyorum
Günaydın herkese. Günler sonra nihayet yüzüm gülmeye başladı. Normal hayata dönüyorum.
Slm kızlar, bugün doktorum e2 değerime baktırmamı istemişti. Transferin 5.günündeyim. Niçin istemiş olabilir fikri olan var mı? Aradım ulaşamadım kendisine. Yarın öğrenirim neden istediğini ama bugün bilmemek endişelendirdi beni, çünkü değer yüksek , 1085 çıktı.:26:
beta hcg değeri...
12. 179
14.135
16.100
18.172 idi
ve bugun 20.gün...
şimdi ne olacak ?
eğer 300 lü değeri cuma günü bulamazsak eğer.. iğne olacağım ve kanamam sağlanack...
beta hcg değeri...
12. 179
14.135
16.100
18.172 idi
ve bugun 20.gün...
şimdi ne olacak ?
geçmiş olsun neyse yinede bir tesellin var.benimde ramazanda 3.tedavim negatifle sonuçlandı banada iki negatif olduğu için 3.tedavide 2 embriyo konuldu(zatende 2 embriyo oluşmuştu).allah hepimizin yardımcısı olsun cnm.saol cnm ama malesefki size güzel haberler veremiycem... sonuc negatif.... 2. deneme ve negatif... şimdi uzun bi ara düşünüyorum.. ve bu işi sorgulamayı düşünüyorum.. okadar ağrılı sancılı bi transferden sonra tutması beklenmez.. bi kaç tanıdığıma akupunktur gibi sakinleştirici bişiler yapmışlar.. çünkü rahim kasıldığında bebeği atmak için uğraşıyormuş... hoş herşey bahane.. rabbim istesin yeterki... bide bi kaç denemeden sora 2 tane transfer ediliebiliyomuymuş bilen var mı... çok şükür bi çocuğum var.. binlerce şükür o duyguyu biliyorum.. allahım herkese 1 kere dahi olsa nasip eder inş. ama bu yolda 2. yada 3. için mücadele edenler de varsa bnm gibi verilen bunca emeği çekilen bunca çileyi rabbim görsün ve acısın halimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere...
slm hoşgeldin aramıza bende boynu büküklerdenim maalesef.bende ankaradanım son tedavimi gürgan klinikte gördüm.zor bi karar merkez seçimi içine yatan bir yer olması önemli.hayırlı tedaviler olsun.Slm kızlar.bende ekşm sonu kasım başı tekrar (3.) bir denemeyi düşünüyorum.sizleri burdan takip ettiğim kadarıyla topiğniz maşaallah pozitifler çoğunluk.inşaalah darı sı burda ki diğer boynu büküklere :):93: Merak ettim sizleri il vede hangi merkez.ben araştırmadayım henüz karar veremedimda ankaradayım bu arada.allah hepimize bol şans versin bu zor süreçte.yardımcımız olsun.
benimde cumartesi inşallah yumurtalarım toplanacak.yarın çatlatma ignesi vurulacak.muayenede dr endemetriyum 3 çizgi diyor bu ii bişeymi ?bilgisi olan varmı.
allah yardımcın olsun canım dualarım seninle....allah bebeğini sana bağaşlasın.... ben yarın öğrenicem çok stresliyim gerginim artık hakkımızda hayırlısı bir an önce yarın olsun öğreneyim bitsin gitsin ...sadece yarın herkes telefon açacak negatif demek ölüm geliyor bana......
Slm kızlar.bende ekşm sonu kasım başı tekrar (3.) bir denemeyi düşünüyorum.sizleri burdan takip ettiğim kadarıyla topiğniz maşaallah pozitifler çoğunluk.inşaalah darı sı burda ki diğer boynu büküklere :):93: Merak ettim sizleri il vede hangi merkez.ben araştırmadayım henüz karar veremedimda ankaradayım bu arada.allah hepimize bol şans versin bu zor süreçte.yardımcımız olsun.
baharef allah sabır versin,yar ve yardımcın olsun....
dualarımız seninle canım,inşallah cuma gününe yükselir bebişin seninle ve bizimle kalır Allah bebişini sana bağışlasın..
çok üzüldüm canım. inşallah bir dahaki sefere olur. çok geçmiş olsun. bir kaç denemeden sonra 2 tane transferi bende duymuştum. Allah yardımcın olsun canım. Allah hepimize o duyguyu nasip etsin inşallah.
caziicim cnm çok üzüldüm cnm ama yıpratma kendini olurmu bak allaha şükür 1 tane evladın var allah onu sana bagışlasın inşallah 2-3 evladınada tez zamanda kavuşursun.cnm bir çok merkez 1. denemede 1 2.denemede 2 embriyo transferi yapıyor.3.denemede zaten yasal olarak 2 tane transfer hakkın oluyor.allah hakkımızda hayırlı olanını versin hayırlı evlatlar nasip etsin cnm
beta hcg değeri...
12. 179
14.135
16.100
18.172 idi
ve bugun 20.gün...
şimdi ne olacak ?
Allah sabır versin canım hayırlısı böyleymiş Allah evladına uzun ömürler versin inşallah birdahaki sefere canım...
çok üzüldüm senin adınada,ama ne güzelki bir evladın varmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?