kızlar koca bir negatifi aldım geldim belirti melirti hikaye bence kendinizde hiç bir şey aramayın aradıkça buluyor kendimizi inandırıyoruz sonrası daha büyük hayal kırıklığı...yapacak bişi yok kısmet değilmiş demekten başka....inşallah sonuç bekleyen herkese allahım hayırlı haberler nasip etsin bende bugün burdan size güzle şeyler yazmayı çok isterdim ama olmadı....neyse nekadar aram vermek gerek bilen varmı ben kasımda 3.denememi yapmayı düşünüyorumda isatnbula gelicem medical parkta latif bey varmış ona bilgisi olan varmı????
kızlar koca bir negatifi aldım geldim belirti melirti hikaye bence kendinizde hiç bir şey aramayın aradıkça buluyor kendimizi inandırıyoruz sonrası daha büyük hayal kırıklığı...yapacak bişi yok kısmet değilmiş demekten başka....inşallah sonuç bekleyen herkese allahım hayırlı haberler nasip etsin bende bugün burdan size güzle şeyler yazmayı çok isterdim ama olmadı....neyse nekadar aram vermek gerek bilen varmı ben kasımda 3.denememi yapmayı düşünüyorumda isatnbula gelicem medical parkta latif bey varmış ona bilgisi olan varmı????
ahh ahh bu nasıl bir çelişkidir değil mi!!!...hem acı çek ah de hem sevin oh de...rabbim bunların mukafatını verecek wintersun inşallahh...
üzüldüğün hamilelik belirtisi canım...niye üzülüyorsun keyfini çıkarmaya bak...inşallah pozitifi görücen bu belirtilerle...ama allah göstermesin negatifi gördüğün zaman üzülürsün şimdi rahat olmaya çalış çok zor biliyorum...ama bebiş annesine tutunduysa üzme onu annesiiii...
yorma kendini zaten sinirlenme öğrencilerinede sakın boşverrrr...merak ettim bende seni kaç gündür maybecim ii olmana sevindim...telefonuda pek yakınında tutma diyecem ama her tarafta çekim alanı vardır zaten...((...sen genede çok cep telefonuyla konuşma kendinden uzak tut...inşallahh pozitifi görücen maybecim ben senden çokk ümitliyim...
vallahi salı gidemedim eşimin işleri çok yoğun cumaya randevu aldık bakalım başlıcaz mı beklicez mi bilmiyorum...???bide bu yumişlerim 2 tane onlarda sağlıkla çözülecek mi endişeliyim...offf offfffffff yaneee....
oo hadi hayırlı uğurlu olsun...
ii olmana çok sevindim daisycim...öpüyorum seniii...
cazicim allah sabır versin canım...yavruna sıkı sıkı sarıl rabbim sağlık sıhhat verdikten sonra olucak inşallah....
hiçbir fikrim yok...?????????
baharef allah sabır versin,yar ve yardımcın olsun....
arkadaşlar günaydın
yumurta toplama işleminden sonra progesteron kullandınız mı?
iğne yada jel herkese veriyorlar mı?kullanmak gerekiyor mu??
CAZI insallah guzel haberlerle gelirsin canim,dualarimiz seninle
Herseyin hayirlisi canim,bi dahaki tedavin icin positif kalmaya devam
20.eylülde transfer yapıldı heyecanla pazar gününü bekliyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah herkes için çok dua ediyorum sizlerde eksik etmeyin dualarınızı
benden de 5.günde e2 testi istediler 28,97 çıktı. doktor destek iğnesi yaptırttı (pregnyl 5000) bende tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. maybenin yüksek çıktığı için üldüğünü gördüm bende düşük çıktığı ve doktor desteğe ihtiyaç duyduğu için üzülüyorum ancak hastanedeki hemşire bunun gebelikle ilgili olmadığını söyledi ne ile ilgisi var anlayamadım???
doktorum dış gebelikten şüphelenmeye başladı değerlerime bakarak..
yarın kan tahlili sonucum eğer 189 ikiye katlamazsa ayrıntılı usg çekilecek ve yeri tespit edilecek..
çok korkuyorum.
korkma kuzum korkmaaa bunu sölemek kolay değil bende yaşadım bu korkuyu ama erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu araştır bak farkedeceksin
ama bunlardan öte işalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yarın 350yi görürrüzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?