2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar koca bir negatifi aldım geldim belirti melirti hikaye bence kendinizde hiç bir şey aramayın aradıkça buluyor kendimizi inandırıyoruz sonrası daha büyük hayal kırıklığı...yapacak bişi yok kısmet değilmiş demekten başka....inşallah sonuç bekleyen herkese allahım hayırlı haberler nasip etsin bende bugün burdan size güzle şeyler yazmayı çok isterdim ama olmadı....neyse nekadar aram vermek gerek bilen varmı ben kasımda 3.denememi yapmayı düşünüyorumda isatnbula gelicem medical parkta latif bey varmış ona bilgisi olan varmı????

arkadaşlar günaydın
yumurta toplama işleminden sonra progesteron kullandınız mı?
iğne yada jel herkese veriyorlar mı?kullanmak gerekiyor mu??

canım çok üzüldüm
hayırlısı böyleymiş kendini salıverme canım inşallah bir daha ki sefere olur.
2 denemeyi de aynı yerde mi yaptırdın?
en az 3 ay ara vermek gerekiyor.
inşallah 3.de güzel şeyler yazacksın merak etme

Hayırlısı olsun canım. çok üzüldüm. inşallah bir daha ki sefere güzel haber vereceksin. Bana 2-3 ay sonra tekrar deneyebilirsin demişlerdi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

sağol hbyiron cum. kaynana gidiyor bugün 1 aydan sonra evimin rahatına kavuşuyorum nihayet. bende seni öpüyorum.

arkadaşlar günaydın
yumurta toplama işleminden sonra progesteron kullandınız mı?
iğne yada jel herkese veriyorlar mı?kullanmak gerekiyor mu??

tabiki kullanman gerek o çok önemli bebeğin tutunmasındaki en önemli ilaç sakın ihmal etme ben hem iğne hem fitil kullanıyordum ama embriyolarım çok kaliteli değildi...

çok üzüldüm canım umarım bunlar son negatiflerimiz olur. en az 3 ay dinlenmen gerekli diye biliyorum

malesef sonucun negatifmis uzuldum canim
esin ve sen saglikli oldugunuz surece,eninde sonunda allahin izniyle anne olacaksin canim
gecmis olsun.

20.eylülde transfer yapıldı heyecanla pazar gününü bekliyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah herkes için çok dua ediyorum sizlerde eksik etmeyin dualarınızı

allah gönlüne göre versin ..

kapı kapı gezdirmeden bebeişlerimizi alsak kucağımıza bitse bu hasret.. :)

Kızlar hepinize desteğiniz için teşekkürler......inşallah sizlerden güzel haberler alırımda yüzüm güler takipteyim ona göre sıkı tutun çocukları :))))

benden de 5.günde e2 testi istediler 28,97 çıktı. doktor destek iğnesi yaptırttı (pregnyl 5000) bende tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. maybenin yüksek çıktığı için üldüğünü gördüm bende düşük çıktığı ve doktor desteğe ihtiyaç duyduğu için üzülüyorum ancak hastanedeki hemşire bunun gebelikle ilgili olmadığını söyledi ne ile ilgisi var anlayamadım???

ostrojen sevyesinin belirli bir duzeyde olması gerekir yani rahmin kalınlaşması için..

çok üzüldüm canım ama dediğin gibi kısmet değilmiş hayırlısı olsun..

doktorum dış gebelikten şüphelenmeye başladı değerlerime bakarak..

yarın kan tahlili sonucum eğer 189 ikiye katlamazsa ayrıntılı usg çekilecek ve yeri tespit edilecek..

çok korkuyorum.

izmir sıkma canını tatlım umarım benim kadar uğraşmadan birgün sende pozitifi görürsün duallarım sizlerle:)

doktorum dış gebelikten şüphelenmeye başladı değerlerime bakarak..

yarın kan tahlili sonucum eğer 189 ikiye katlamazsa ayrıntılı usg çekilecek ve yeri tespit edilecek..

çok korkuyorum.

korkma kuzum korkmaaa bunu sölemek kolay değil bende yaşadım bu korkuyu ama erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu araştır bak farkedeceksin
ama bunlardan öte işalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yarın 350yi görürrüzzzzz

inşallah.. artık sanmıyorum..

düşüğe razıydım ama bu beni sarstı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…