2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

inşallah.. artık sanmıyorum..

düşüğe razıydım ama bu beni sarstı..

arkdaşım seni çok iyi anlıyorum benimde ilk denememde kan değerim seninki gibi bir yükselip bir alçalmıştı. başından beri yzdıklarını takip ediyorum moralini bozmak istemediğim içinde hiç cvp yazmadım sana. her kan vermeye gittiğimde dualarla, rabbime yalvara yalvara, umudederek gittim hastaneye birgün yükseldi diye sevindim iki gün sonra düştü diye üzüldüm. önce dış gebelik değil dediler rahimde ve çevresinde görünen bişey yok diye sonra biopsi yaptılar çıkan sonuca görede dış gebelik olduğunu söylediler. erken teşhis edildiği için de ondan kurtulmak çok zor olmadı kemo terapide kullanılan bir ilaç var ondan yaptılar ve iki gün sonra zaten kanamam başladı. erken teşhis edildiğinde dış gebelikten kurtulmak düşük yapmaktan daha kolay.

başından beri yaşadıkların benimle aynı ama inşallah sonun benimkinden farklı olurda hepimiz burda seninle birlikte seviniriz .

sanırım hemen başlanabiliyor.. geçmiş olsun rabbim hayırlıısını versin inş.

arkadaşlar günaydın
yumurta toplama işleminden sonra progesteron kullandınız mı?
iğne yada jel herkese veriyorlar mı?kullanmak gerekiyor mu??

iğnede oldum hapta aldım jelde kullandım kesinlikle gerekli.... bebeğe hazırlık transfer için....

geçmiş olsun canım. parlodeli gögüs probleminden dolayı annem kullanmıştı bi ara ordan biliyorum. yan etkileri çok fena. 2 sene kullanmışsın Allah yardımcın olsun.

saol canım tşkler.ben artık alıştım sanırım bu ilaçla yaşamaya :) doktor hamile kalsan bile kullanmak gerek demişti

çok üzüldüm canım. inşallah bir dahaki sefere olur. çok geçmiş olsun. bir kaç denemeden sonra 2 tane transferi bende duymuştum. Allah yardımcın olsun canım. Allah hepimize o duyguyu nasip etsin inşallah.

çok üzüldüm canım allahım inşş tez zamanda gönlüne göre verir. benim tüp bebekte ilk denememdi,yumurtam falz yoktu toplamda 4 toplandı 3 tanesi olgundu 2 tanesi döllenip 2 tanesi yerleştirildi doktor istedikten snr 2 tane yerleştiriyo sanırım benim şansım artsın diye 2 tane yerleştiricem demişti

ostrojen sevyesinin belirli bir duzeyde olması gerekir yani rahmin kalınlaşması için..

ya kızlar benim tedavi aşamasında 1.hft ydı sanırım östrojen seviyem düşmüştü doktor şaşırdı bi tuhaflık var diye yumurta çatlarsa düşermiş öle dedi ama öle bişeyde yoktu 2. hft rahim duvarında incelme var bu ay işlem iptal edilebilir dendi ama kan tahlillerim normal çıktı 3 snr yum.toplama işlmi yapıldı acaba para içinmi yaptılar transferden snr 5. günde çağırmadılar kafam karıştı

arkadaşlar günaydın

canım ben Crinone Jel kullanıyorum. Herkese veriolar, aşılama, tüp bebek tedavisi olan herkese.

Canım Allah yardımcın olsun. Eminim evladına kardeş verememenin üzüntüsünü ziyadesiyle yaşıosun, bizler de eşimize bir evlat verememenin , anne olamamanın acısını fazlasıyla yaşıyoruz.Ama sınav ne kadar büyük olsa da , biz hep şükredenlerden olacağız Allah'ın izniyle...

sağol hbyiron cum. kaynana gidiyor bugün 1 aydan sonra evimin rahatına kavuşuyorum nihayet. bende seni öpüyorum.

tebrikler daisyciim oohhh kendi kaynanam gelmiş 1 günde gitmiş gibi sevindim vallaaa, wuuhhhhuuu

20.eylülde transfer yapıldı heyecanla pazar gününü bekliyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah herkes için çok dua ediyorum sizlerde eksik etmeyin dualarınızı

Canım hayırlısıyla olumlu sonuç almanı dilerim. Listemize eklememi ister misin?

Canım çook üzgünüm, Allah sabırlar versin. Umarım kısa sürede yeni tedavine başlayabilir ve bu sefer hayırlısıyla olumlu bir sonuç alırsın. Allah yardımcınız olsun.

Vallahi ben de tam anlamış değilim hala, bugün hastaneden aradılar ve Climara Forte die bi bant yapıştırmamı istediler. Bu da Crinone Jel gibi Progesteron takviyesiymiş. Bu bantı 4 günde 1 değiştirecekmişim. E2/östrojen değerine bakarak progesteron takviyesi olması gerektiğini nasıl anlıolar ki? Bu bant östrojen bantıymış, benim e2 zaten çok yüksekti, (1085), daha da yükselmesi mi gerekio? Yine kafam karıştı.:44: En iisi irdelememek, onlar iisini bilir sonuçta.Ben işime bakiim en iisi

doktorum dış gebelikten şüphelenmeye başladı değerlerime bakarak..

yarın kan tahlili sonucum eğer 189 ikiye katlamazsa ayrıntılı usg çekilecek ve yeri tespit edilecek..

çok korkuyorum.

Umarım herşey yolunda gider, Allah yardımcın olsun canım.

tecrübeni paylaştığından dolayı teşekkürler.. eşimle beraber 2 kez okuduk..

inan artık bebeğimin tutunması değil kendi sağlığımı düşünmeye başladım..

eşim daha endişeli..

ne olacak diye düşünmekten bi hal olduk..

biran evel sonuca varmak sana iyi geleek olumlu yada olumsuz ama bir sonuç.. hayırlısı allahtan.. sein sağlığın daha önmeli... bunu unutma.. bi an evel kurtulmak daha iyi .. diğer denemeler için....

aynen canım..

üreme ve süt tesisleri bende sağlıklı olmam lazım.. :)

Umarım herşey yolunda gider, Allah yardımcın olsun canım.

inşallah..
allaha sığındık..

inan bende eşimde rakamlardan ve muallaktan bıktık..

ne olacaksa olsun sadece bizim şuan istediğimiz tek şey var...
benim sağlık olacağım şekil neyse onun olması..

ama inşallah 350 görürüz..

ne güzel bir cümle bol bebekli bir yıl ay çok hoşuma gitti cazicim...inşallahhhhhhh....

allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin gerisi gelicek zaten bir mutlaka görücez pozitifi...
hakkınızda hayırlısını versin rabbimm...

arkadaşlar günaydın

baharkus değişiyor canım herkeze göre...progesteron garanti kullanılıyor galiba ben sadece vajinal yoldan aldım opudan sonra ve tarnsferden sonrada devam ettim günde 3 defa...birde transferin 6. günü bir defalık iğne vuruldum o kadar...

sağol hbyiron cum. kaynana gidiyor bugün 1 aydan sonra evimin rahatına kavuşuyorum nihayet. bende seni öpüyorum.

yuuupppiiiiiiiiiiiiii
oohhhhhhhh vallahii rahatladım ne güzeeellll bir haberrrr daisycim gözün aydın artık gitsinler yauww ben burdan stres oldum vallahi yaa...
haydi halay çekelimmm....

20.eylülde transfer yapıldı heyecanla pazar gününü bekliyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah herkes için çok dua ediyorum sizlerde eksik etmeyin dualarınızı

amin allah seninde gönlüne göre versin inşallahhh....

doktorum dış gebelikten şüphelenmeye başladı değerlerime bakarak..

yarın kan tahlili sonucum eğer 189 ikiye katlamazsa ayrıntılı usg çekilecek ve yeri tespit edilecek..

çok korkuyorum.

korkma canım eğer bir dış gebelik yaşıyorsan ki inşallah bi süpriz yaparda normaldir,erken teşhis edildiğinde hiçbir sorun yaşamazsın hiç merak etme...

ben çook geç kalmış dış gebelik deneyimi yaşamış biri olarak söylüyorum...benim birde ilk gebeliğimdi ne yazık ki...

hiç bilgim yok balelam....

evet canım her geçen gün başka başka şeyler öğreniyoruz bu tıp dünyası lebiderya derler ya öğren öğren bitmez bilgi yığını...o yüzden sen stres yapma işine bak dediğin gibi...

merhaba ben de 3 negatif asilamadan sonra ilk tüp bebek denememi 3 eylül de yapilan transfer ile gerceklestirdim ama maalesef sonuc negatif.
benim sizlere sormak istedigim bir sey var : doktor bana transfer oncesi ya da sonrasi jel vermedi, sadece transferden sonra gunde 3 adet progestan kullandim o kadar , baska hicbirsey yok . acaba bu sizce normal mi ?? cevaplar icin simdiden cok tesekkurler....

bi şey sorabilirmiyim asılama yaptırdığın zaman ne gibi bir belirtiyle karsılastın bende oldum asılama 10 günüm belim cok ağrıyordu karnım falan ama geçti artık ağırmıyor sabah ta bulantım oluyor sizinde bu tarz belirtiniz oldumu bu arada bana 15 gün boyunca crinone isimlii jel verildi hergün yapıyorum coraspirin bide folitasit simdiden tesekkürler

benim asilamalarimda boyle belirtiler olmadi , bu belirtiler belki de pozitif sonuca goturur seni , umarim en kisa surede iyi haberlerini duyariz..

medical parkta asılamamı oldum latif beyi biliyorum ama ben jane hanıma yaptırdım asılamamı simdilik memnunum ama sonuç pozitif cıkarsa daha bi memnun olacam yalnız biraz paahalı :)

benim asilamalarimda boyle belirtiler olmadi , bu belirtiler belki de pozitif sonuca goturur seni , umarim en kisa surede iyi haberlerini duyariz..

insallah gebelik testi yaptım idrar ama negatif cıktı ama 10 günümdeyim insaallah erkendir persembe sonuç alacam bakalım insallah hayırlısı olur

ben orda asılamamı oldum bekiliyorum ama latif beye değil jane hanıma simdilik memnumum bakalım persembe belli olacak hamile olursam daha bi memnnun olacamm yalnız biraz pahalı ama bakalım belirtilerim var biraz umutluyum bel ağrım vardı geçti sabah mide bulantısı basladı bakalım insallah hayırlııs:)

Merhaba canım. Karaciğerinde herhangi bir sorun varsa vermemiş olabilir diye düşünüyorum. Çünkü kullandığımız iğnelerin bir çok ciddi yan etkisi var. Mesela progynex iğne kolestatik sarılığa ve başka karaciğer hastalıklarına neden olabiliyormuş. Bende neden oldu sağolsun. Bİr buçuk haftadır kaşınıyorum. Karaciğer enzimlerim alt üst olmuş durumda. Kullandığım tüm ilaçları bırakmak zorunda kaldım. Riskli gebelik grubuna girdim. 10 günde bir kan değerlerim takip edilecek. Bebiş çok küçük olduğundan hiç bir şekilde ilaç vs. veremiyorlar bu değerleri düzeltmek için. Bebişimde kendi sağlığımda rabbime emanet.

Kısacası o kadar çok ilaç kullanmak o kadar da iyi bir şey değil arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda bebişin sana gelir.

allah 2.ciye nasip eder inşallah...
bende aynen senin gibi kullandım...
herkez farklı ilaçlar kullanıyor değişiyor...

çok geçmiş olsun ciroz...bir an evvel sağlığına kavuşman dileklerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…