inşallah.. artık sanmıyorum..
düşüğe razıydım ama bu beni sarstı..
sanırım hemen başlanabiliyor.. geçmiş olsun rabbim hayırlıısını versin inş.kızlar koca bir negatifi aldım geldim belirti melirti hikaye bence kendinizde hiç bir şey aramayın aradıkça buluyor kendimizi inandırıyoruz sonrası daha büyük hayal kırıklığı...yapacak bişi yok kısmet değilmiş demekten başka....inşallah sonuç bekleyen herkese allahım hayırlı haberler nasip etsin bende bugün burdan size güzle şeyler yazmayı çok isterdim ama olmadı....neyse nekadar aram vermek gerek bilen varmı ben kasımda 3.denememi yapmayı düşünüyorumda isatnbula gelicem medical parkta latif bey varmış ona bilgisi olan varmı????
arkadaşlar günaydın
yumurta toplama işleminden sonra progesteron kullandınız mı?
iğne yada jel herkese veriyorlar mı?kullanmak gerekiyor mu??
CAZI insallah guzel haberlerle gelirsin canim,dualarimiz seninle
Herseyin hayirlisi canim,bi dahaki tedavin icin positif kalmaya devam
inş. cnm biraz ara vermek iyi gelecek.. biraz zayıflamam gerek ilaçlar 10 kilo aldırdı bana zaten kiloluyumda... bu sefer 2 tane transfer edilebilcek sanırım 3. deneme olduğu için... hayırlısı bakalım...
doktorum dış gebelikten şüphelenmeye başladı değerlerime bakarak..
yarın kan tahlili sonucum eğer 189 ikiye katlamazsa ayrıntılı usg çekilecek ve yeri tespit edilecek..
çok korkuyorum.
biran evel sonuca varmak sana iyi geleek olumlu yada olumsuz ama bir sonuç.. hayırlısı allahtan.. sein sağlığın daha önmeli... bunu unutma.. bi an evel kurtulmak daha iyi .. diğer denemeler için....
geçmiş olsun canım. parlodeli gögüs probleminden dolayı annem kullanmıştı bi ara ordan biliyorum. yan etkileri çok fena. 2 sene kullanmışsın Allah yardımcın olsun.
çok üzüldüm canım. inşallah bir dahaki sefere olur. çok geçmiş olsun. bir kaç denemeden sonra 2 tane transferi bende duymuştum. Allah yardımcın olsun canım. Allah hepimize o duyguyu nasip etsin inşallah.
ostrojen sevyesinin belirli bir duzeyde olması gerekir yani rahmin kalınlaşması için..
arkadaşlar günaydın
saol cnm ama malesefki size güzel haberler veremiycem... sonuc negatif.... 2. deneme ve negatif... şimdi uzun bi ara düşünüyorum.. ve bu işi sorgulamayı düşünüyorum.. okadar ağrılı sancılı bi transferden sonra tutması beklenmez.. bi kaç tanıdığıma akupunktur gibi sakinleştirici bişiler yapmışlar.. çünkü rahim kasıldığında bebeği atmak için uğraşıyormuş... hoş herşey bahane.. rabbim istesin yeterki... bide bi kaç denemeden sora 2 tane transfer ediliebiliyomuymuş bilen var mı... çok şükür bi çocuğum var.. binlerce şükür o duyguyu biliyorum.. allahım herkese 1 kere dahi olsa nasip eder inş. ama bu yolda 2. yada 3. için mücadele edenler de varsa bnm gibi verilen bunca emeği çekilen bunca çileyi rabbim görsün ve acısın halimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere...
sağol hbyiron cum. kaynana gidiyor bugün1 aydan sonra evimin rahatına kavuşuyorum nihayet. bende seni öpüyorum.
20.eylülde transfer yapıldı heyecanla pazar gününü bekliyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah herkes için çok dua ediyorum sizlerde eksik etmeyin dualarınızı
kızlar koca bir negatifi aldım geldim belirti melirti hikaye bence kendinizde hiç bir şey aramayın aradıkça buluyor kendimizi inandırıyoruz sonrası daha büyük hayal kırıklığı...yapacak bişi yok kısmet değilmiş demekten başka....inşallah sonuç bekleyen herkese allahım hayırlı haberler nasip etsin bende bugün burdan size güzle şeyler yazmayı çok isterdim ama olmadı....neyse nekadar aram vermek gerek bilen varmı ben kasımda 3.denememi yapmayı düşünüyorumda isatnbula gelicem medical parkta latif bey varmış ona bilgisi olan varmı????
benden de 5.günde e2 testi istediler 28,97 çıktı. doktor destek iğnesi yaptırttı (pregnyl 5000) bende tam olarak ne olduğunu bilmiyorum. maybenin yüksek çıktığı için üldüğünü gördüm bende düşük çıktığı ve doktor desteğe ihtiyaç duyduğu için üzülüyorum ancak hastanedeki hemşire bunun gebelikle ilgili olmadığını söyledi ne ile ilgisi var anlayamadım???
yarın kan tahlili sonucum eğer 189 ikiye katlamazsa ayrıntılı usg çekilecek ve yeri tespit edilecek..
çok korkuyorum.
arkdaşım seni çok iyi anlıyorum benimde ilk denememde kan değerim seninki gibi bir yükselip bir alçalmıştı. başından beri yzdıklarını takip ediyorum moralini bozmak istemediğim içinde hiç cvp yazmadım sana. her kan vermeye gittiğimde dualarla, rabbime yalvara yalvara, umudederek gittim hastaneye birgün yükseldi diye sevindim iki gün sonra düştü diye üzüldüm. önce dış gebelik değil dediler rahimde ve çevresinde görünen bişey yok diye sonra biopsi yaptılar çıkan sonuca görede dış gebelik olduğunu söylediler. erken teşhis edildiği için de ondan kurtulmak çok zor olmadı kemo terapide kullanılan bir ilaç var ondan yaptılar ve iki gün sonra zaten kanamam başladı. erken teşhis edildiğinde dış gebelikten kurtulmak düşük yapmaktan daha kolay.
başından beri yaşadıkların benimle aynı ama inşallah sonun benimkinden farklı olurda hepimiz burda seninle birlikte seviniriz .
biran evel sonuca varmak sana iyi geleek olumlu yada olumsuz ama bir sonuç.. hayırlısı allahtan.. sein sağlığın daha önmeli... bunu unutma.. bi an evel kurtulmak daha iyi .. diğer denemeler için....
Umarım herşey yolunda gider, Allah yardımcın olsun canım.
korkma kuzum korkmaaa bunu sölemek kolay değil bende yaşadım bu korkuyu ama erken teşhisin ne kadar önemli olduğunu araştır bak farkedeceksin
ama bunlardan öte işalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yarın 350yi görürrüzzzzz
hbyron,hilka ve diğer arkadaşlarım.. dualarınız ve iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.. tüm bu arayış içinde olanlar dualarımda.... inş. bekleyenlerden de hayırlı hbrlr alırız bol bebekli bi yıl olur.....
kızlar koca bir negatifi aldım geldim belirti melirti hikaye bence kendinizde hiç bir şey aramayın aradıkça buluyor kendimizi inandırıyoruz sonrası daha büyük hayal kırıklığı...yapacak bişi yok kısmet değilmiş demekten başka....inşallah sonuç bekleyen herkese allahım hayırlı haberler nasip etsin bende bugün burdan size güzle şeyler yazmayı çok isterdim ama olmadı....neyse nekadar aram vermek gerek bilen varmı ben kasımda 3.denememi yapmayı düşünüyorumda isatnbula gelicem medical parkta latif bey varmış ona bilgisi olan varmı????
arkadaşlar günaydın
sağol hbyiron cum. kaynana gidiyor bugün1 aydan sonra evimin rahatına kavuşuyorum nihayet. bende seni öpüyorum.
20.eylülde transfer yapıldı heyecanla pazar gününü bekliyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah herkes için çok dua ediyorum sizlerde eksik etmeyin dualarınızı
çok korkuyorum.
ya kızlar benim tedavi aşamasında 1.hft ydı sanırım östrojen seviyem düşmüştü doktor şaşırdı bi tuhaflık var diye yumurta çatlarsa düşermiş öle dedi ama öle bişeyde yoktu 2. hft rahim duvarında incelme var bu ay işlem iptal edilebilir dendi ama kan tahlillerim normal çıktı 3 snr yum.toplama işlmi yapıldı acaba para içinmi yaptılar transferden snr 5. günde çağırmadılar kafam karıştı
vallahi ben de tam anlamış değilim hala, bugün hastaneden aradılar ve Climara Forte die bi bant yapıştırmamı istediler. Bu da Crinone Jel gibi Progesteron takviyesiymiş. Bu bantı 4 günde 1 değiştirecekmişim. E2/östrojen değerine bakarak progesteron takviyesi olması gerektiğini nasıl anlıolar ki? Bu bant östrojen bantıymış, benim e2 zaten çok yüksekti, (1085), daha da yükselmesi mi gerekio? Yine kafam karıştı.:44: En iisi irdelememek, onlar iisini bilir sonuçta.Ben işime bakiim en iisi
ne güzel bir cümle bol bebekli bir yıl ay çok hoşuma gitti cazicim...inşallahhhhhhh....
allah sana ve eşine sağlık sıhhat versin gerisi gelicek zaten bir mutlaka görücez pozitifi...
hakkınızda hayırlısını versin rabbimm...
baharkus değişiyor canım herkeze göre...progesteron garanti kullanılıyor galiba ben sadece vajinal yoldan aldım opudan sonra ve tarnsferden sonrada devam ettim günde 3 defa...birde transferin 6. günü bir defalık iğne vuruldum o kadar...
yuuupppiiiiiiiiiiiiii
oohhhhhhhh vallahii rahatladım ne güzeeellll bir haberrrr daisycim gözün aydın artık gitsinler yauww ben burdan stres oldum vallahi yaa...
haydi halay çekelimmm....
amin allah seninde gönlüne göre versin inşallahhh....
korkma canım eğer bir dış gebelik yaşıyorsan ki inşallah bi süpriz yaparda normaldir,erken teşhis edildiğinde hiçbir sorun yaşamazsın hiç merak etme...
ben çook geç kalmış dış gebelik deneyimi yaşamış biri olarak söylüyorum...benim birde ilk gebeliğimdi ne yazık ki...
hiç bilgim yok balelam....
evet canım her geçen gün başka başka şeyler öğreniyoruz bu tıp dünyası lebiderya derler ya öğren öğren bitmez bilgi yığını...o yüzden sen stres yapma işine bak dediğin gibi...
sanırım hemen başlanabiliyor.. geçmiş olsun rabbim hayırlıısını versin inş.
iğnede oldum hapta aldım jelde kullandım kesinlikle gerekli.... bebeğe hazırlık transfer için....
inş. cnm biraz ara vermek iyi gelecek.. biraz zayıflamam gerek ilaçlar 10 kilo aldırdı bana zaten kiloluyumda... bu sefer 2 tane transfer edilebilcek sanırım 3. deneme olduğu için... hayırlısı bakalım...
medical parkta asılamamı oldum latif beyi biliyorum ama ben jane hanıma yaptırdım asılamamı simdilik memnunum ama sonuç pozitif cıkarsa daha bi memnun olacam yalnız biraz paahalı :)
benim asilamalarimda boyle belirtiler olmadi , bu belirtiler belki de pozitif sonuca goturur seni , umarim en kisa surede iyi haberlerini duyariz..
merhaba ben de 3 negatif asilamadan sonra ilk tüp bebek denememi 3 eylül de yapilan transfer ile gerceklestirdim ama maalesef sonuc negatif.
benim sizlere sormak istedigim bir sey var : doktor bana transfer oncesi ya da sonrasi jel vermedi, sadece transferden sonra gunde 3 adet progestan kullandim o kadar , baska hicbirsey yok . acaba bu sizce normal mi ?? cevaplar icin simdiden cok tesekkurler....
merhaba ben de 3 negatif asilamadan sonra ilk tüp bebek denememi 3 eylül de yapilan transfer ile gerceklestirdim ama maalesef sonuc negatif.
benim sizlere sormak istedigim bir sey var : doktor bana transfer oncesi ya da sonrasi jel vermedi, sadece transferden sonra gunde 3 adet progestan kullandim o kadar , baska hicbirsey yok . acaba bu sizce normal mi ?? cevaplar icin simdiden cok tesekkurler....
Merhaba canım. Karaciğerinde herhangi bir sorun varsa vermemiş olabilir diye düşünüyorum. Çünkü kullandığımız iğnelerin bir çok ciddi yan etkisi var. Mesela progynex iğne kolestatik sarılığa ve başka karaciğer hastalıklarına neden olabiliyormuş. Bende neden oldu sağolsun. Bİr buçuk haftadır kaşınıyorum. Karaciğer enzimlerim alt üst olmuş durumda. Kullandığım tüm ilaçları bırakmak zorunda kaldım. Riskli gebelik grubuna girdim. 10 günde bir kan değerlerim takip edilecek. Bebiş çok küçük olduğundan hiç bir şekilde ilaç vs. veremiyorlar bu değerleri düzeltmek için. Bebişimde kendi sağlığımda rabbime emanet.
Kısacası o kadar çok ilaç kullanmak o kadar da iyi bir şey değil arkadaşım. İnşallah en kısa zamanda bebişin sana gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?