2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

nerede yaptirdin ? ben gayrettepe florence'da 1 adet blastosist yaptirdim ama maalesef tutmadi, umarim senin tutmustur, bu kanama da tutunma kanamasi olabilir hic moralini bozma , dinlenmene bak sen.

ben kent hastanesinde yaptırdım bu 3.tüp bebek denemem,canım tam olarak kanama değil yada olsa bile içeride kaldı herhalde jelle geldi.senin kaçıncı denemendi canım üzüldüm tutmadığına ama nasip değimiş inşallah birgün bebişine kavuşrsun canım

neler oluyor kuzummm iii gidiyo gibi ha ne dersin biraz umut yeşerdi mi içinde??? ben sevindirik oldum biraz aslında ama her ikisine de hazırlanmamız lazımmm

Yatmaktan uyustummmmmmm. Ayaklarim cok fena yaniyor gece buz bloklarini ayaklarima koydum oyle uyudum
Dr normal hormonlardan olur dedi baska yasayan varmi acaba?

benim ilk denememdi , maalesef olmadi , cok umutlanmistim ((

kızlar nolur yardım edin bana bilen varmı ben tüp bebekten hamile kaldım onikinci gün kan tahlilim 154 ondördüncü gün 241 onaltıncı gün 605 çıktı herşey ii gidiyo dr da ii dedi çarşamba gel keseye bakalım dedi ama benm içime bir kurt düştü aceba boş kesemi aceba dış gebelikmi inanılmaz endişeliyim niye böyleyim bilmiyorum bende hamile olmamı hissettirecek hiç bişe yok ne mde bulantısı ne aş erme nebiliyim korkuyorum sizce durum nedir boş kese olsa değerlerim yükselmez dimi bir sürü şey geliyo aklıma yaaaa bilen varmı bu durumları yardım edin noluuuuur

Evet her sey iyi gitmis dis gebelik Allah korusun kimse yasamasin kanaman olur sancin olur ve normal hamilelikteki tum belirtileride yasarsin..herkezin as ermesi ve mide bulantisi olmaz takma kafana saglikla bebisini bekle....

Evet her sey iyi gitmis dis gebelik Allah korusun kimse yasamasin kanaman olur sancin olur ve normal hamilelikteki tum belirtileride yasarsin..herkezin as ermesi ve mide bulantisi olmaz takma kafana saglikla bebisini bekle....

çok çok çok geçmiş olsun...benzerliklerimiz var...
bende 78 li eşim 75 li 2009 da evlendik.
ilk denemeye başladığımız ay hamile kalmışım...ama doktorum saolsun farketmedi...ve dış gebelik iç ve dış kanamayla pazar günü hastaneye gittim hayati tehlikeyle;doktorum yurtdışında ah bi olsaydı eşim öldürecekti...sonra gece apar topar ameliyeta aldılar...sağ tüpüm gitti...sol tüpümde kemiğe yapışmış doktorun hatası...yani başıma ne geldiyse doktorlar yüzünden geldi...bu arada 2 senedir neler neler yaşadık anlatsam trajikomik...doktor çok önemli hemde çok...keçke şimdiki doktoruma evlendiğim zaman başlasaydım ama kader kısmet...
şimdi ilk deneme başarısız oldu...bu arada yumoşlarımın çoğu boş çıktı hepsinin üstüne pek güzel oldu...neyse kalan yumoşlar inşallahh kucağımıza evlat olarak alırız...bu ay ikinci denemeyi yapıcaz bakalım kısmet...

allah yar ve yardımcımız olsun...

merakla bekliyorum baharef sonucunu...yani pembe diziler gibi oldu senin bu denemen...off off ne zor bi süreçten geçiyoruz yaaa....allah yardımcın olsun....

Yatmaktan uyustummmmmmm. Ayaklarim cok fena yaniyor gece buz bloklarini ayaklarima koydum oyle uyudum
Dr normal hormonlardan olur dedi baska yasayan varmi acaba?

hiçç duymamıştım sermuh...ah benimkilerde yansa keşke ayaklarım hep üşür hiiç ısıtamam...

sen niye herşey güzelken kendine vesvese ediyorsun senn...keyfini çıkar...o dediğin gebeliklerdede belirtiler yaşanıyor canım merak etme...senin belirtiler belki geç çıkıcak belkide olmıcak...herkezde belirti olacak diye bişey yok ki...

yaşasın yaşasın..

adet oldum..

oh be eski güzel günlerdeki gibi.....kanamam oldu böyle sancılı sancılı..

ağrı kesicimi içtim eski günlerdeki gibi ohhhhhhhhhhh sefam olsun..

ohbe dünya varmış yok hamilesin yok değilsin

oh beeeeeeee.. eşimde bende adte olduğumda birgün bukadar mutlu olacağımızı düşünmemiştik..

:

şimdi yanlız bir sorun var ki..
doktor 14 gün sayalım 2 tane 2.kalite dondurulmuşum var dondurulmuşa başlayalım dedi..ama kimyasal gebelikten sonra hamile kalma ihtimalim var mı? tecrübeleriniz önemli..
aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.

Son düzenleme:

ee hadi gözün aydın..arada derede kalmak çok zor yaa böle insan rahatlıyor....bende kimyasal yaşadım baharef ilk deneme eylül ayında...doktorumla bugün görüştüm tekrar bu ay başlıyoruz adetimin 21. günüyle dondurulmuşlarla...hiç merak etme bugün doktorum gerekli açıklamayı yaptı bana...kimyasal gebelik senle alakalı bişey değil embriyonun dna kromozom yapısıyla ilgiliymiş ii olmadığı durumda kimyasal gebelik yaşanırmış ve vücud imha edermiş hücreyi...

bu arada normal yolla hamile kalıp kimyasal yaşayanlarda var sonrasında normal gebelik yaşanıyor....

Son düzenleme:

canım benim korkum embiryo aynı embiryonun donmuşu sonuçta tekrar aynını yaşamayalım mı..?

yada şansımız dahamı az?

doktorun ne söyledi..

diyorum ya korkuyorum artık..

Son düzenleme:
canım benim korkum embiryo aynı embiryonun donmuşu sonuçta tekrar aynını yaşamayalım mı..?

yada şansımız dahamı az?

doktorun ne söyledi..

diyorum ya korkuyorum artık..

Gecmis olsun kurtuldun...embiryo kaliten neydi kacinci gun transfer kac tane yapildi ve kac hucreliydi? Genelde transfer yaptiklari en iyiler oluyor bana 2 tane transfer yapildi 5 tanede donduruldu ama donanlarin icerisinde 2 tanesi transfer edilenlerle ayni kalitedeydi bunlara dikkat etmek lazim birde cozulurken zarar gorebiliyormus...bence 1 ay dinlen derim.....

bende 78 li eşim 75 li 2009 da evlendik.
ilk denemeye başladığımız ay hamile kalmışım...ama doktorum saolsun farketmedi...ve dış gebelik iç ve dış kanamayla pazar günü hastaneye gittim hayati tehlikeyle;doktorum yurtdışında ah bi olsaydı eşim öldürecekti...sonra gece apar topar ameliyeta aldılar...sağ tüpüm gitti...sol tüpümde kemiğe yapışmış doktorun hatası...yani başıma ne geldiyse doktorlar yüzünden geldi...bu arada 2 senedir neler neler yaşadık anlatsam trajikomik...doktor çok önemli hemde çok...keçke şimdiki doktoruma evlendiğim zaman başlasaydım ama kader kısmet...
şimdi ilk deneme başarısız oldu...bu arada yumoşlarımın çoğu boş çıktı hepsinin üstüne pek güzel oldu...neyse kalan yumoşlar inşallahh kucağımıza evlat olarak alırız...bu ay ikinci denemeyi yapıcaz bakalım kısmet...

Ahh biz 2003 den beri hic korunmadik ve dedigin gibi cekilmedik rezillik kalmadi...benim tuplerin kaybida rahim filmi ceken dr hatasi ..yani kader bir sekilde yasaniyor...insallah hakkimizda hayirlisi benim 10 ekim test gunum.. Bakalim hayirlisi...:86:

2 adet 2.kalite 4. gün embiryom var...

ve embiryo aynı embiryo..

rahim aynı rahim..

ay ne bileyim kafam karıştı..

2 adet 2.kalite 4. gün embiryom var...

ve embiryo aynı embiryo..

rahim aynı rahim..

ay ne bileyim kafam karıştı..

Mutlaka yaptirmadan once histeroskopi yaptir derim.benim ilk tup ameliyatim 2009 aralikda oldu ve 2. De 2011 temmuzda oldu ve ilk alinan tupten sizma tesbit edildi meger dr birde prof tupu yarim birakmis tekrar aldilar bunlar laproskobi ameliyati ile yapildi..once kontrollerden geccc...

cnm olumsuzda olsa bir sonuca varmak rahatlattı tabii seni ..bnm ilki kimyasaldı 2. negatif.. istersen bu ay d,nlen derim ben.. iyice sökül için temizlensin önümüzdeki ay dene tabii yine de sen bilirsin...hayırlısı olsun...

iyi geceler arkadaşlar bugun ignelerimin 3 günü bitti yarın usg kontrol var bakalım yumaşlar büyüyomu. sizler hangi ilaçları kullandınız acaba bana göbekten 2 iğne verdi biri gonal-f diğeride menegon 75.vitamin olarakta ELEVİT FOLBİOL BENEXON B12 ve sürekli kullandığım GLUCOPHAGE metformin.ilk denemem olduğu için meraklı korkulu ve heyecanlıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…