2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

MRb benim 3 tup 4 asilam tecrubem var su andada 4. tup bebek yaptirdim transferim dun yapildi sabah aksam 200 mg 2 adet alttan progestan kullaniyorum yani gunde 4 adet ama ayrica coraspin folibol prednol esftreum monodox gibi ilaclarida kullaniyorum...

Test bosuna yapma Cikmaz asilamada adet gunu gecmesi lazim heleki idrardan hic umit bekleme ...10 gun tutunma yerlesme agrilari olmus olabilir..genelde kizlar annelirin hamilelikleri gibi hamilelik yasarlar annen eger ki hamileligi basladigi anda bulanti yasiyormussa sende hamislige gidiyorsun demektir....

kızlar bna yardım edin lütfen bana iki tane blastosist transfer yapıldı bugün 6. günüm sabahları crinone jel kullanıyorum çok az geri geliyordu beyaz olarak ama bugün sabah jeli yapmadan önce biraz temizliym dedim ama çok koyu kahverengi olarak geldi siyaha yakın ben ne yapıym şimdi dr. arıymmı akşamdan beri sol kasığımda ağrım var....

hoşgeldin...rabbim bu sefer yüzünüzü güldürür inşallahh...
nerde yaptırdın tüp denemelerini sermuh hep aynı yerde mi?ve hep aynı ilaçları mı kullandın bilgi verebilir misin?

doktorunu ara ekinbebek...kesildi mi yoksa devam mı ediyor?

canım gelmiyor sadece temizlerken birikenler geldi belim çok ağrıyor ama çokta birikmedi daha dün duş aldım söylemesi ayıp temizledim ondan sonra kullandım o kadar

canım gelmiyor sadece temizlerken birikenler geldi belim çok ağrıyor ama çokta birikmedi daha dün duş aldım söylemesi ayıp temizledim ondan sonra kullandım o kadar

tutunma kanaması tam ne zaman oluyor bilemiyorum.tutunduğu zaman bazı kadınlarda rahim duvarındaki yerleştiği yerde kılcal damarlarda kanama olurmuş...

ama sen yinede doktorunu vakit kaybetmeden ara sor mutlaka...

Dr unu ara moral bozma yerlesme kanamasi olabilir... Ama acil goruss

Dr unu ara moral bozma yerlesme kanamasi olabilir... Ama acil goruss

kızlr cevaplarımız için teşekür ederim dr. aradım şükran hanımla görüştüm o önemli değil olabillir dedi bugün iğne gnümdü onu yaptır istirahat et dedi acaba içeriden biryermi kanadıki

hoşgeldin...rabbim bu sefer yüzünüzü güldürür inşallahh...
nerde yaptırdın tüp denemelerini sermuh hep aynı yerde mi?ve hep aynı ilaçları mı kullandın bilgi verebilir misin?

Soyle ozetliyeyim 2003 te evlendik ben 78 esim 75 li son 1 yil oncesi 3 tup bebek 2 asilama oldu hep negatif aradan 1 yil gecti kendiliginden olusan dis gebelik ve sol tup ic kanmayla patladi ve alindi.son 1 yil tek tuple tekrar tedavi basina donduk ve 2 asilama yapildi ilk asilamada yine gebelik ve yine dis gebelik oldu bu sefer kanamasiz dustu...hep ayri ayri dr ve hastaneler su andaki durum tesaduf eseri bati bahat hast dr fuat eserola gittim( halkali ist ) tupu laproskopiyle kontrol etti sivi toplanmis ve tupu aldi tup bitti.ayni anda histeroskopi yapti rahim ici kontrol edildi simdi tup bebek yapti

merhaba , inşallah bu sefer tutacak ve saglikla bebegini kucagina alacaksin, simdiden iyi haberlerini duymak icin sabirsizlaniyorum , benim de basarisiz ilk tup bebek denememden sonra simdi yeniden kendimi toparlamam lazim, oyle birsey ki bunu ancak yasayan bilir, hepimize Allah sabir ve umut versin ki bir an once bebeklerimize kavusalim...

nerede yaptirdin ? ben gayrettepe florence'da 1 adet blastosist yaptirdim ama maalesef tutmadi, umarim senin tutmustur, bu kanama da tutunma kanamasi olabilir hic moralini bozma , dinlenmene bak sen.

Haklisin ne yasadiklarimiz anlatmakla biter nede ozlemimiz biter zor cok Zor bir surec ama sabir veren Allah alanda Allah..Rabbimhepimize yar ve yardimci olsun...

selam..

20 ağustos sat tarihim..

8 eylülde transferim gerçekleşti..

14.gün değerim 179
16 gün değerim 135
18 gün değerim 100
ve
20 gün değerim 172
22.gün değerim 189

şimdi.....

24.gün değerim 300

hadi bakayım çık işin içinden
adet olmazsam..
p.tesi tekrar tahlil....

2 kere ayri tuplerde dis gebelik yasadim iki tupumde gitti.
Tupmu asilamami?kanama yada lekelenmen varmi?sancin varmi kasiklarinda

2 kere ayri tuplerde dis gebelik yasadim iki tupumde gitti.
Tupmu asilamami?kanama yada lekelenmen varmi?sancin varmi kasiklarinda

çok üzüldüm..

geçmiş olsun..

benimkisi tüp bebek .. kanamam yada lekelenmem yok.. sancım yok..

doktorlar dış gebelik olması için değerimin aniden 5 10 yada 20 kat birden artması ile olabileceğini..

ptesiye kadar kanamam olmazsa pazartesi tekrar hcg vereceğiz..

en kötü ihtimal ile benim kimyasal gebelik geçireceğimi .. rahmim kalınlaştırıldığı için sancımın çok kanamamın bol olacağını söyledi..

eğer pazartesiye kadar olmazsa hcg den sonra ayrıntılı usg yapılacak...

herşeyin hayırlısı..

Yinede dikkatli ol ic kanama tehlikeli eger ic kanama olursa sag omuz basinda cok siddetli agri olur Allah korusun hepimizi.ama degerlerin sanki cogulmusta teke dusmus gibide geliyor...kac embiryo transfer omustu?dis gebelikte tupte ise mutlaka sanci oluyor ayrica kahverengi lekelenmeler olur unun disinda ayni hamilelik belirtilerini yasiyorsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…